- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.861
bende çocuk sevmiyorum o yüzden tek benim ki ,ben başkasında bebeleri 5-10 dk sevip ağlayınca acıkınca altına yapınca analarına postalamayı seviyiooommmSende 3 çocuk yok benmi yanlis hatırladım
Sagligin yerinde olsunda abla önemli olan o
yok cnm sadece mezun olanlar degil liste stresi yasamak istemeyen, yavas yavas vermek isteuenler de giriyor free ye mesela ben kizimi emzirdigim icin kati diyet yapmayip esnek davranmak istedim oyuzden freedeyim.Takımda free var mı mezun olanlar free takılıyor galiba
yok cnm bu giden odem di bu kilodan sayiyorum ben 66.8 den yarisayim seninle olur mu var misinkizzzzz bu neeeeeee
Ben seninle nasil yarisiyim simdi de bana simdiden 1.3 kilo napiyim ben ucuyummu
Simdiden kutlamalara baslayabilirsin canim cok
Hadi masallah abla pinara caktirma ben seni tutuyorumpınar için tartıldım bu günPnrrr-12
cuma 82.4
p.tesi 82.2
başlangıç belli
ekim :82.2
pınar: 73.4
hadi bismillahhh
Cuma eksin ne kadar olacak merak ediyorumgünaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayım.
cuma 109.1
pazartesi 108.8
Wow! Süper eksiGünaydın kızlar
Okul başladı. Bebemi ilk kez bıraktım.
tartıldım sabah
Cuma:73.5
Bugün:72
Fark:1.5
Şoke olmuştum zaten. Yolculuk ve regl ödemiymiş. Normal kiloma döndüm. Alınan verilen bi şey yok yani
Aynı durumdayızGünaydın mutlu sabahlar
cuma 79.6
Bugün 79.9
harika!kilo bildirimi
dun 68.1
bugun 66.8
fark 1.3
yol odemi gitmis oldu.
Hızlı başladın PınarımGunaydın kızlar ara tartımı bildiriyorm:
Cuma:74.0
Bugun: 73.4
Fark - 600gr
Yol odemi vs gidiyor bence
Hadi bakalım haftaya eksiyle başlamak müthişGünaydın 9.takimin kızları çok kilo verdiğimiz bir hafta olsun inşallah
Cuma 80.8
Bugün 80.7
atılmak yok, azimle decamGünaydın herkese
Cuma 81
Bugün 81,3
Yolculuk ödemi mi , geciken regly mi, hafta sonu kaçanlar mı bilmem ama yıldım artık
Moralini bozma canımGeçen cuma : 56.5
Ara tartı : 57.1
adet ve wc cıkamama sanırım etkilediöyle kacamakta yapmadım
Güzel bir eksi gelir gibiKili bildirimime geliyim simdi
Cuma 75
Pazartesi 74.6
Eksiye gecmek mutlu etti beni artik cumaya ne giderse
baya erken basliyormus etkileri canimaynen cnm 4-5 gün kaldı ve benim belirtiler 1 hafta önceden başlıyor
odemdir o odem.Cuma: 96.2
Bugün: 96.5
Fark: +300 gr
Ödemdir inşallah
Bi anda gittigine gore kesin odemdir zaten canim. Tamam canim yeniden hirslandim simdi senin bildiriminden sonra bi cokmustumyok cnm sadece mezun olanlar degil liste stresi yasamak istemeyen, yavas yavas vermek isteuenler de giriyor free ye mesela ben kizimi emzirdigim icin kati diyet yapmayip esnek davranmak istedim oyuzden freedeyim.
yok cnm bu giden odem di bu kilodan sayiyorum ben 66.8 den yarisayim seninle olur mu var misin
vallaha mıııııı kız ayy çok mutlu oldum gaza geldim resmennnnnnnHadi masallah abla pinara caktirma ben seni tutuyorum
sen de maşallah çok güzel başlangıç yaptın bundan sonra da devamı en az bu hızla gelir inşallahbaya erken basliyormus etkileri canim
odemdir o odem.
Sen dikkat et bol su ic canim cumay eksin guzel gelir
Bi anda gittigine gore kesin odemdir zaten canim. Tamam canim yeniden hirslandim simdi senin bildiriminden sonra bi cokmustum
Ay ins abla ya. Kv de cok dikkat edemesemde bu baslangic guzel olacak gibi.sen de maşallah çok güzel başlangıç yaptın bundan sonra da devamı en az bu hızla gelir inşallah
bu sene önümüzdeki yaza kadar kilo derdimiz hepimiz bitmiş olur inşallahhh
Hay masallah ev isini ne zaman halllettinEvin işi yeni bitti
Yeşil çay içeceğim birazdan
Kardesime gidecegim yanima dünden kalan fasulye kavurmami alcam ordada ayran yaparım yanina günü erken kapatırım
Cumaya eksi görmek için napiyoruz gunu erken kapatıyoruz
Aksamda sporumu yaparım
Bende seni tutuyorum ablavallaha mıııııı kız ayy çok mutlu oldum gaza geldim resmennnnnnn
Sabah kahvaltıdan sonra evi her gün süpürüp viledayla silerim tozlari alırım wc banyo bittiHay masallah ev isini ne zaman halllettin
Kardesinde bol muhabbetler canim
bende öyle oluyor canım neden bilmiyorum. ama hafif geçiyo allahtanbaya erken basliyormus etkileri canim
odemdir o odem.
Sen dikkat et bol su ic canim cumay eksin guzel gelir
Bi anda gittigine gore kesin odemdir zaten canim. Tamam canim yeniden hirslandim simdi senin bildiriminden sonra bi cokmustum
aynı benbende çocuk sevmiyorum o yüzden tek benim ki ,ben başkasında bebeleri 5-10 dk sevip ağlayınca acıkınca altına yapınca analarına postalamayı seviyiooommm
Kolay gelsin o zaman canimSabah kahvaltıdan sonra evi her gün süpürüp viledayla silerim tozlari alırım wc banyo bitti
Bugün ekstra camasir astim bulaşık makinesi bosaltilacak beni bekliyor
Kardeşim hamile bugün konserve menemen yapacak yardima gidiyorum sağol canım
Hala toplantıdayız. Bebeğim sürekli ağlıyormuş. Bi şey de yememişiyi masallah canim. Cumaya guzel eksi gelir o zaman senden.
Bebegin kac aylikti canim okulda ilk gun nasildi
sağol canım ama üzümler kilo yaptı :)Akşam yemeyen biri daha afiyet olsun
sağol canım. hafta içi hiç kahvaltı yapmadığım için hasret kaldım kahvaltıya :)Afiyet olsun bugün çok kişi kahvaltıda iki dilim ekmek yemiş
evet ya kilo yaptı üzümler. bu sene ilk defa yedim. cumaya eksi ile geleceğimBüyük salkım üzüm 272 kaloriymis, inşallah küçük bir salkimdir Canım. Çünkü spor da yok
bunlarla fazlasıyla doydum. ilk zamanlar kilo veriyordum akşam yesem bile ama artık olmuyor. akşam az yiyince kilo gidiyor ancak.Akşam daha doyurucu yeseydin keşke, metabolizmanı yavaşlatma güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?