Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hala toplantıdayız. Bebeğim sürekli ağlıyormuş. Bi şey de yememiş
ay kuzum kiyamam.
Keske su bir haftadir ara ara bir iki saatlik ayriliklar yasasaydiniz alistirsaydin kuzuyu. Kim bakiyir bebegine bakicimi canim
tünaydın arkadaşlar,

cuma:59,3
bugün:59,9

cumaya eksiyle geleceğim inşallah.
İns canim sen inandiktan sonra eksi tabiki gelecek

19235 de kaldim kendime not

Bugün bi kilo bildirimi yap o zaman canım

628.etapta mezun olmuşsun

nanekekik(67,8/66,9/1,2/%1,77)mezun olmak istiyor
bu sabah 83.1 dim canım kayıtlara böyle geçsin
Hoş geldin canım Allah şifa versin sana da kolaylıklar diliyorum işin zor
hosbulduk canım
19 Haziran'da doğurdum canım sen kilo mu aldın kız mezun olmamismiydin
hosbulduk abla , denedik abla sağol geçen sene birini hem ilaçlar hem baliktasi limonla düşürdü bu gecen sene düşmeyen ikinci bebek :) ay gülüyorum ama adam gece boyunca halinin üstünde süründü
Senin için çocuk oyuncağıdır canım.
Böyle giderse yaptığım hatalardan dolayı takım kapatılacak
canım su kiz biraz duzelse yardımcı olurum tabi
hosbulduk canım
sağol canım amin hepimizin ki benn mi azim mi :)
Masterchef de görüp yaptım Canım, internette var tarifler bakabilirsin ama tat bana hitap etmesi yiyemedik☺
oyy bende bende görüp görüp yapıyorum

[QUOTE="Ucmelekannesi, post: 64944146, member

Bi anda gittigine gore kesin odemdir zaten canim. Tamam canim yeniden hirslandim simdi senin bildiriminden sonra bi cokmustum
[/QUOTE]

aynen cnm odemdi ben bu kadar arti beklemiyordum cunku.
neyse artik hirslandigine gore basliyoruz 4 gunumuz var bakalim kim daha cok verecek

Ay ins abla ya. Kv de cok dikkat edemesemde bu baslangic guzel olacak gibi.

İns bu yaza planlar tutacak ve kilo gibi bir derdimiz olmayacak
güzel olacak gibisi mi var harika oldu daaa
yazdan önce bile olabilir senin ki ben diyorum ki nisan sonu hadi belemedim mayıs ortası senin kilo derdin kalmaz
motivasyon resimlerine bakıp hikayelerini oku 10 ayda 50- 60 kilo verenler var çok şükür bizim o kadar fazlamız bile yok kız biz niye başaramayalım değil mi

maşallah gülüm işi bitirmiş yeşil çayını da içmişsin erken kalkan erken yol alır misali erkenden işe girişince bitiyor değil mi :)kardeşinle bol muhabbetler selam söyle onu da seviyorum senin bacın diye

Bende seni tutuyorum abla
Sen bu işi şurup gibi halledersin sevda diyo ya ali şen kemal sunalla oynadığı bi filmde

Bende sana diyorum sen bu işi şurup gibi halledersin
ayy sen de miii cidden yüzüm kasıldı gülümsemekten sağ ol canoom iyice gaza geliyorum vallaha

aynı ben acıkınca ağlayınca yeğenleri analarına postalıyorum
hah işte hep bana çekin gülüm
yeğenlerin altlarını değiştirmem , çok ağlamıyorsa uğuna uğuna gücümün de yetiyorsa uyuturum da , mamalarını yediririm bunlar güzel işler boklu işler analarına ya da anneme kalır hep

Hala toplantıdayız. Bebeğim sürekli ağlıyormuş. Bi şey de yememiş
ayyy kuzum yaaa seni istiyor ama mecbur ayrısınız oyalayıp doyurmanın yolunu bulsunlar şaklanbanlık mı yaparlar oyunla mı kandırırlar fark etmez hiç, aradığın da ağlıyor yemiyor içmiyor demesinler uğraşsınlar kuzumu doyursunlar amaaa

bak yaaa şimdi seni daha da çok sevdimmmm ciğerime basasım geldi ellerin dert görmesin kolaylıkla yapın konserveleri inşallah kardeşin de sağ selamet doğurup afiyetle yesin inşallah

Hahah aynen cnm. Bir gün yeğen dondurma yedi üstü başı battı diye duşa soktum sıpayı o zaman da daha 2 yaşında falan. Fırlama epey benle konuşmadı duş aldırdım diye

yazık yaa inşallah bir an önce düşerde rahatlar 11 yaşındayken komşu dedenin yerde bağırarak kıvrandığı gözümün önüne geldi , rabbim şifa versin eşine gülüm

Cuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700

Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
6lar seni çağırıyor

günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayım.
cuma 109.1
pazartesi 108.8
Güzel cnm

Ne kadar güzel de mi boyle cok vermek :)

Günaydın mutlu sabahlar
cuma 79.6
Bugün 79.9
Cumaya halledersn de mi canm

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.0
Bugün 71.3
Şu 7 lerden kurtlulamadim
Cumaya kurtulursun canım

kilo bildirimi
dun 68.1
bugun 66.8
fark 1.3
yol odemi gitmis oldu.
Süperrr

Gunaydın kızlar ara tartımı bildiriyorm:

Cuma:74.0
Bugun: 73.4
Fark - 600gr

Yol odemi vs gidiyor bence
Cok iyi baslangic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…