- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.881
ay kuzum kiyamam.Hala toplantıdayız. Bebeğim sürekli ağlıyormuş. Bi şey de yememiş
İns canim sen inandiktan sonra eksi tabiki gelecektünaydın arkadaşlar,
cuma:59,3
bugün:59,9
cumaya eksiyle geleceğim inşallah.
Kv bakıyor canım. Pek bi araya gelmemişlerdi. Annemlerdeydim benay kuzum kiyamam.
Keske su bir haftadir ara ara bir iki saatlik ayriliklar yasasaydiniz alistirsaydin kuzuyu. Kim bakiyir bebegine bakicimi canim
Alisir ins canim. Calisan anne olmanin en zor yani.Kv bakıyor canım. Pek bi araya gelmemişlerdi. Annemlerdeydim ben
bu sabah 83.1 dim canım kayıtlara böyle geçsinBugün bi kilo bildirimi yap o zaman canım
628.etapta mezun olmuşsun
nanekekik(67,8/66,9/1,2/%1,77)mezun olmak istiyor
hosbulduk canımHoş geldin canım Allah şifa versin sana da kolaylıklar diliyorum işin zor
Gunaydınlarrr
19 Haziran'da doğurdum canım sen kilo mu aldın kız mezun olmamismiydinMaşllah ona ya banad suan en tatlı donemleri gbi geliyor ama bunlarin her donemi farkli tatli ve farklı zor sanirm
10dan sonra iyiymis biz bazen 12i goruyoruz bazende 9bucukta siziyor hala tam duzenimiz yok. Geceleride cok uyaniyor bazen hatta sicaktan sanrm emiyor yatiyor 2 dk sonrasi kaliyor ve bu boyle 10kez devam ediyor sonunda cildiriyorm
Iyi gene iş yapiyorsun cnm usenmiyorsn ben aksamlari yapamiyorm pilim bitiyor artik
seni cok iyi anliyorm aynisini bende yasiyorum hala elden bisi gelmiyor
Kizzzz nannee napiyonn nezaman dogum yaptin gozun aydinn bi prenses gelmisssende hosgeldin :) beraber girelm listeye bende niyetliym bu araa
hosbulduk abla , denedik abla sağol geçen sene birini hem ilaçlar hem baliktasi limonla düşürdü bu gecen sene düşmeyen ikinci bebek :) ay gülüyorum ama adam gece boyunca halinin üstünde süründühoş geldin baharımmm
bu senin kuzeyin lafları da maşallah diyim nereden aklına geliyor pofuduk poğaça demek yerim ben onu yaaaaaa
bu ara çocuklarda hep ateş çıkıyor mevsimsel bir şey mi acaba , bebişin aşısı yeni yapılmış anlaşılan bu gün yarın geçer allahın izniyle huysuzluğu , eşin için de geçmiş olsun kötek balığının başın da bulunan minik taş gibi bir şey varmış balıkçılara sorsa bilirler onu bir gece dolapta limon suyun da bekletip (kendiliğinden eriyormuş limonun için de) onu içerse taşları eritiyormuş
canım su kiz biraz duzelse yardımcı olurum tabiSenin için çocuk oyuncağıdır canım.
Böyle giderse yaptığım hatalardan dolayı takım kapatılacak
hosbulduk canımhosgeldin canim aleykum selam
neyse eniste az da olsa yardim etmis yinede
hosgeldin canim. Ah o cocuklar bizim kilolarimiza lakap bulmakta ustlerine yok.
Gecmis olsun kuzucuklara
hosgeldin canim cocuklarla uzun yolculuk cok zor. Neyseki bitmis yol dinlenmissindir ins.
Kiloya gelirsek yolculul odemi olmustur bence biraz dikkat etsen gider hemen
bende daha cok bunun icin kullaniyorum nerde kaldigimi begenilerden anliyorum
seminerlermi basliyor canim.
Okulda mi bulunacalsin uzaktanmi olacak
İlk uc gun degisik geciyor benimde su aralar .
Neyseki ilk gunu atlatmissin canim. Bugun guzel bir gun gecir
Selam hanımlar,
Güzel bir pazar diliyorum hepinize
Hastayım diye hiç hareket etmiyorum, kilo veremezsem diye endişeliyimHavalar da çok soğudu burada, dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor. 15’lık Leslie yapmaya çalışacağım.
sağol canım amin hepimizin ki benn mi azim mi :)Bahar merhabaGözün aydın bebişin doğmuş, çok sevindim Hayırlı evlat olsun inşallah.
Gel valla sen azimli hatunsun, tıkır tıkır verirsin
Olsun tatlım acıkmak da bir sağlık göstergesi, çok şükür acıkmışsın
oyy bende bende görüp görüp yapıyorumMasterchef de görüp yaptım Canım, internette var tarifler bakabilirsin ama tat bana hitap etmesi yiyemedik☺
güzel olacak gibisi mi var harika oldu daaaAy ins abla ya. Kv de cok dikkat edemesemde bu baslangic guzel olacak gibi.
İns bu yaza planlar tutacak ve kilo gibi bir derdimiz olmayacak
maşallah gülüm işi bitirmiş yeşil çayını da içmişsin erken kalkan erken yol alır misali erkenden işe girişince bitiyor değil mi :)kardeşinle bol muhabbetler selam söyle onu da seviyorum senin bacın diyeEvin işi yeni bitti
Yeşil çay içeceğim birazdan
Kardesime gidecegim yanima dünden kalan fasulye kavurmami alcam ordada ayran yaparım yanina günü erken kapatırım
Cumaya eksi görmek için napiyoruz gunu erken kapatıyoruz
Aksamda sporumu yaparım
ayy sen de miii cidden yüzüm kasıldı gülümsemekten sağ ol canoom iyice gaza geliyorum vallahaBende seni tutuyorum abla
Sen bu işi şurup gibi halledersin sevda diyo ya ali şen kemal sunalla oynadığı bi filmde
Bende sana diyorum sen bu işi şurup gibi halledersin
hah işte hep bana çekin gülümaynı benacıkınca ağlayınca yeğenleri analarına postalıyorum
ayyy kuzum yaaa seni istiyor ama mecbur ayrısınız oyalayıp doyurmanın yolunu bulsunlar şaklanbanlık mı yaparlar oyunla mı kandırırlar fark etmez hiç, aradığın da ağlıyor yemiyor içmiyor demesinler uğraşsınlar kuzumu doyursunlar amaaaHala toplantıdayız. Bebeğim sürekli ağlıyormuş. Bi şey de yememiş
bak yaaa şimdi seni daha da çok sevdimmmm ciğerime basasım geldiSabah kahvaltıdan sonra evi her gün süpürüp viledayla silerim tozlari alırım wc banyo bitti
Bugün ekstra camasir astim bulaşık makinesi bosaltilacak beni bekliyor
Kardeşim hamile bugün konserve menemen yapacak yardima gidiyorum sağol canım
hem de güzel okkalı bir eksiyle gelirsin inşallah gülümtünaydın arkadaşlar,
cuma:59,3
bugün:59,9
cumaya eksiyle geleceğim inşallah.
Hahah aynen cnm. Bir gün yeğen dondurma yedi üstü başı battı diye duşa soktum sıpayı o zaman da daha 2 yaşında falan. Fırlama epey benle konuşmadı duş aldırdım diyehah işte hep bana çekin gülüm
yeğenlerin altlarını değiştirmem , çok ağlamıyorsa uğuna uğuna gücümün de yetiyorsa uyuturum da , mamalarını yediririm bunlar güzel işler boklu işler analarına ya da anneme kalır hep
yazık yaa inşallah bir an önce düşerde rahatlar 11 yaşındayken komşu dedenin yerde bağırarak kıvrandığı gözümün önüne geldi , rabbim şifa versin eşine gülüm19235 de kaldim kendime not
bu sabah 83.1 dim canım kayıtlara böyle geçsin
hosbulduk canım
19 Haziran'da doğurdum canım sen kilo mu aldın kız mezun olmamismiydin
hosbulduk abla , denedik abla sağol geçen sene birini hem ilaçlar hem baliktasi limonla düşürdü bu gecen sene düşmeyen ikinci bebek :) ay gülüyorum ama adam gece boyunca halinin üstünde süründü
canım su kiz biraz duzelse yardımcı olurum tabi
hosbulduk canım
sağol canım amin hepimizin ki benn mi azim mi :)
oyy bende bende görüp görüp yapıyorum
6lar seni çağırıyorCuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700
Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Güzel cnmgünaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayım.
cuma 109.1
pazartesi 108.8
Ne kadar güzel de mi boyle cok vermek :)Günaydın kızlar
Okul başladı. Bebemi ilk kez bıraktım.
tartıldım sabah
Cuma:73.5
Bugün:72
Fark:1.5
Şoke olmuştum zaten. Yolculuk ve regl ödemiymiş. Normal kiloma döndüm. Alınan verilen bi şey yok yani
Cumaya halledersn de mi canmGünaydın mutlu sabahlar
cuma 79.6
Bugün 79.9
Cumaya kurtulursun canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.0
Bugün 71.3
Şu 7 lerden kurtlulamadim
Süperrrkilo bildirimi
dun 68.1
bugun 66.8
fark 1.3
yol odemi gitmis oldu.
Cok iyi baslangicGunaydın kızlar ara tartımı bildiriyorm:
Cuma:74.0
Bugun: 73.4
Fark - 600gr
Yol odemi vs gidiyor bence
Kiskaniyorum valla :)Günaydın 9.takimin kızları çok kilo verdiğimiz bir hafta olsun inşallah
Cuma 80.8
Bugün 80.7
Kalbim seni mantığım Pınari tutuyor abla :)pınar için tartıldım bu gün @Pnrrr-20
cuma 82.4
p.tesi 82.2
başlangıç belli
ekim :82.2
pınar: 73.4
hadi bismillahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?