- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.901
Cok yedim misafirlikte diyince baya artisndir dedim gene iyiGünaydın herkese
Cuma 81
Bugün 81,3
Yolculuk ödemi mi , geciken regly mi, hafta sonu kaçanlar mı bilmem ama yıldım artık
60 kilonun altinda kaldigin icin yani kilonu koruduğun için her mesajina harikasın diyesim geliyo :)Geçen cuma : 56.5
Ara tartı : 57.1
adet ve wc cıkamama sanırım etkilediöyle kacamakta yapmadım
73ü görürsün canım guzel eksiKili bildirimime geliyim simdi
Cuma 75
Pazartesi 74.6
Eksiye gecmek mutlu etti beni artik cumaya ne giderse
Insaallah. Yarisiyor muyuz bu hafta gerci heyecanli degil hep yeniliyorsun bana :)Cuma: 96.2
Bugün: 96.5
Fark: +300 gr
Ödemdir inşallah
Insaallahtünaydın arkadaşlar,
cuma:59,3
bugün:59,9
cumaya eksiyle geleceğim inşallah.
Bugurdan kacamak mi olur :) cumaya gider canmtünaydın herkese
cuma 72.1
bugun 72.4
300 gr artıdayım haftaya artı baslamazsam rahat edemıyorum
hiç pişman degılım ama yedım valla bır tabak bulguru
bugun yıne çorba
+400 fazlaymis canm sebebi ne ola kiBen de sabah unuttum tartilmayi şimdi aklıma geldi
Geçen cuma :74,5
Şimdi:74,9
Diyorum ya alismamisliktan bizimkisi. Gelen kadında sağolsun çok güzel yapiyor işini koştura koştura iş yapıyor resmeb yemeği zor yedirtiyirum vakit gecicek diye onun iyi niyetininde etkisi var cnm ..
Keşke eşini ikna edebilsen gerçekten çok iyi oluyor ..Ben eşime sinirle almaya başladım
Hem çok oyalıyordu beni dış işleri yüzünden hemde evde hiç yardımı olmazdı ben rezil olana kadar senin paran rezil olsun ozaman dedim
Kili bildirimime geliyim simdi
Cuma 75
Pazartesi 74.6
Eksiye gecmek mutlu etti beni artik cumaya ne giderse
pınarım yaz bir kenara kilonu ve tarihi ben de yazıcam bu günden itibaren -4 kiloyu kim verirse diğerine şiir yazacak unutma
kk de hatunun tekiyle iddalaştık zayıflamam lazım de dur ona göre yemek salata olur kadın çok şer diline düşersem burnumdan getiri deee
Ooo benim 600 gr bosa gitti neyse olsun bakalm ben herturlu yenerm senipınar için tartıldım bu günPnrrr-12
cuma 82.4
p.tesi 82.2
başlangıç belli
ekim :82.2
pınar: 73.4
hadi bismillahhh
Tabiki yarışıyoruz. Bu hafta rövanş varCok yedim misafirlikte diyince baya artisndir dedim gene iyi
60 kilonun altinda kaldigin icin yani kilonu koruduğun için her mesajina harikasın diyesim geliyo :)
73ü görürsün canım guzel eksi
Insaallah. Yarisiyor muyuz bu hafta gerci heyecanli degil hep yeniliyorsun bana :)
Insaallah
Bugurdan kacamak mi olur :) cumaya gider canm
+400 fazlaymis canm sebebi ne ola ki
19235 de kaldim kendime not
bu sabah 83.1 dim canım kayıtlara böyle geçsin
hosbulduk canım
19 Haziran'da doğurdum canım sen kilo mu aldın kız mezun olmamismiydin
hosbulduk abla , denedik abla sağol geçen sene birini hem ilaçlar hem baliktasi limonla düşürdü bu gecen sene düşmeyen ikinci bebek :) ay gülüyorum ama adam gece boyunca halinin üstünde süründü
canım su kiz biraz duzelse yardımcı olurum tabi
hosbulduk canım
sağol canım amin hepimizin ki benn mi azim mi :)
oyy bende bende görüp görüp yapıyorum
Kalbim seni mantığım Pınari tutuyor abla :)
İnşallah canım :) .6lar seni çağırıyor
Güzel cnm
Ne kadar güzel de mi boyle cok vermek :)
Cumaya halledersn de mi canm
Cumaya kurtulursun canım
Süperrr
Cok iyi baslangic
Tabii yerken dikkat etLokmalarımı sayıyorsun
inşallah canım .Bugün herkes artı galiba benden de +500 sinir oldum ya neyse cumaya hepimiz eksi olacağız insallaheksi olanları tebrik ediyorum.
kolay gelsin kuzumBen bi ev işlerine girişeyim görüşürüz kızlar
Ben 100gr eksiyim şekerimBugün herkes artı galiba benden de +500 sinir oldum ya neyse cumaya hepimiz eksi olacağız insallaheksi olanları tebrik ediyorum.
Hiç cezbetmiyor soğuk kahve beniOturdum sabahtan beri kargo bekliyorumşu blenderım gelse de buzlu muzlu kahveler yapsam kendime şekersiz falan :) sağlıklı smothiler hazırlasam :))
Benim kalbim seni tutabilir istersenOldum cnm dogum sonrasi 66 da ama geri aldm
Aaa ponicim azicik kalbin benide tutsun ama
Kıskanma ne olur çalış seninde olurKiskaniyorum valla :)
Havamı attın sen şimdiBen 100gr eksiyim şekerim
Canım fasulye kavurması çektiEvin işi yeni bitti
Yeşil çay içeceğim birazdan
Kardesime gidecegim yanima dünden kalan fasulye kavurmami alcam ordada ayran yaparım yanina günü erken kapatırım
Cumaya eksi görmek için napiyoruz gunu erken kapatıyoruz
Aksamda sporumu yaparım
Asıl cuma göre havami regl olupda eksi olmak her yigidin harcı değil bebekkkHavamı attın sen şimdidemek öyleeeee tammmmmmm öyle olsunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?