Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese

Cuma 81
Bugün 81,3

Yolculuk ödemi mi , geciken regly mi, hafta sonu kaçanlar mı bilmem ama yıldım artık
Cok yedim misafirlikte diyince baya artisndir dedim gene iyi

Geçen cuma : 56.5
Ara tartı : 57.1
adet ve wc cıkamama sanırım etkiledi öyle kacamakta yapmadım
60 kilonun altinda kaldigin icin yani kilonu koruduğun için her mesajina harikasın diyesim geliyo :)

Kili bildirimime geliyim simdi
Cuma 75
Pazartesi 74.6
Eksiye gecmek mutlu etti beni artik cumaya ne giderse
73ü görürsün canım guzel eksi

Cuma: 96.2
Bugün: 96.5
Fark: +300 gr

Ödemdir inşallah
Insaallah. Yarisiyor muyuz bu hafta gerci heyecanli degil hep yeniliyorsun bana :)

tünaydın arkadaşlar,

cuma:59,3
bugün:59,9

cumaya eksiyle geleceğim inşallah.
Insaallah

tünaydın herkese
cuma 72.1
bugun 72.4
300 gr artıdayım haftaya artı baslamazsam rahat edemıyorum
hiç pişman degılım ama yedım valla bır tabak bulguru
bugun yıne çorba
Bugurdan kacamak mi olur :) cumaya gider canm

Ben de sabah unuttum tartilmayi şimdi aklıma geldi
Geçen cuma :74,5
Şimdi:74,9
+400 fazlaymis canm sebebi ne ola ki

Aynen sende haklısın canim. Masallah iyi bulmussun onu genelde oyleleri dolu olur cunki.

Ah ah benmkide yardim etmeyi birak bide dagitir etrafi ama iste oyle boyle idare ediyoz cok takintilindeglm Allahtan :)

Kili bildirimime geliyim simdi
Cuma 75
Pazartesi 74.6
Eksiye gecmek mutlu etti beni artik cumaya ne giderse

Guzel cnm tbrkler

pınarım yaz bir kenara kilonu ve tarihi ben de yazıcam bu günden itibaren -4 kiloyu kim verirse diğerine şiir yazacak unutma

Timamm ben 74dum zaten tam 70 olunca tamamdir senin bildirime bakaym simcik :)

kk de hatunun tekiyle iddalaştık zayıflamam lazım de dur ona göre yemek salata olur kadın çok şer diline düşersem burnumdan getiri deee

anlamazki kk dir internetten kimlerle konusuyor der sonra kurarda kurar kafasinda eski kafa

Tabiki yarışıyoruz. Bu hafta rövanş var

Oldum cnm dogum sonrasi 66 da ama geri aldm

Kalbim seni mantığım Pınari tutuyor abla :)

Aaa ponicim azicik kalbin benide tutsun ama

Oturdum sabahtan beri kargo bekliyorum şu blenderım gelse de buzlu muzlu kahveler yapsam kendime şekersiz falan :) sağlıklı smothiler hazırlasam :))
Hiç cezbetmiyor soğuk kahve beni Yazın sıcağında bile ter akita akita sıcak kahve çay olucaj bana

Canım fasulye kavurması çekti ayranla ne güzelde gideren kısa zamanda yapayım kurusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…