Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende çocuk sevmiyorum o yüzden tek benim ki ,ben başkasında bebeleri 5-10 dk sevip ağlayınca acıkınca altına yapınca analarına postalamayı seviyiooommm
En güzel bebek baskasinin bebeği demişler zaten atalarımız

Cuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700

Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Günaydın mutlu sabahlar
cuma 79.6
Bugün 79.9
Cuma: 96.2
Bugün: 96.5
Fark: +300 gr

Ödemdir inşallah
tünaydın arkadaşlar,

cuma:59,3
bugün:59,9

cumaya eksiyle geleceğim inşallah.
Ben de sabah unuttum tartilmayi şimdi aklıma geldi
Geçen cuma :74,5
Şimdi:74,9
Bugün herkes artı galiba benden de +500 sinir oldum ya neyse cumaya hepimiz eksi olacağız insallaheksi olanları tebrik ediyorum.
Kızlar hepiniz artısınız

Lütfen bugünden itibaren çok dikkat edin.

Cumaya herbirinizden en az %1 eksi bekliyorum.

Artı yada sabit gelmeyin, bozuşmayalım

Kızlar kilo alıp vermekten alt bacak arkası yani yumuşak yer çok çatladı ve üstkol alttarafları hem sarktı hem çatladı ne kullanıyorsunuz krem
Ve aleyküm selam arkadaşım takımda kimsenin krem kullandığını duymadım dilerseniz kendinize konu açın Bilgisi olanlar yazar

Yeni okulumda ilk günümdü 9 maddelik her maddenin zibilyon alt başlığı olan öğretmenler kurulu toplantısı vardı sürekli kendini anlatmaya doymayan konuştukça konuşan bi müdürümüz varmış çok yordu kafam ağrıdı ve sayesinde 3 madde görüşüldü herhalde iki gün daha devam edeceğiz öğretmenler kuruluna

Biz tüm maddeleri bitirdik, bundan sonraki günler evrak işi olacak.
5.5 ay sonra ki ilk mesai gidiş-geliş 2 saat yol başımda ağrılara neden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…