- 30 Ocak 2013
- 29.510
- 44.016
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.921
Türk kahvesini sıcak severim ama soğuk kahve de güzel oluyor canım :)Hiç cezbetmiyor soğuk kahve beniYazın sıcağında bile ter akita akita sıcak kahve çay olucaj bana
En güzel bebek baskasinin bebeği demişler zaten atalarımızbende çocuk sevmiyorum o yüzden tek benim ki ,ben başkasında bebeleri 5-10 dk sevip ağlayınca acıkınca altına yapınca analarına postalamayı seviyiooommm
Cuma günü bende eksi oldum regl olamadığım haldeAsıl cuma göre havami regl olupda eksi olmak her yigidin harcı değil bebekkk
Oyy kıyamam çok uzun ayrı kalmıyorsunuz annesi eve gidince acısını cikartirsinizHala toplantıdayız. Bebeğim sürekli ağlıyormuş. Bi şey de yememiş
Hadi bakalım hodri meydanCuma günü bende eksi oldum regl olamadığım haldehafta sonu regl oldum cuma görelim bakalım
Ben ikinizi de tutuyorumOldum cnm dogum sonrasi 66 da ama geri aldm
Aaa ponicim azicik kalbin benide tutsun ama
Hadi bakalim. Hedefin neTabiki yarışıyoruz. Bu hafta rövanş var
Gönlünden 94 geçiyor ama artık ne kadar olursaHadi bakalim. Hedefin ne
?Kızlar kilo alıp vermekten alt bacak arkası yani yumuşak yer çok çatladı ve üstkol alttarafları hem sarktı hem çatladı ne kullanıyorsunuz krem
Cuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700
Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Günaydın mutlu sabahlar
cuma 79.6
Bugün 79.9
Cuma: 96.2
Bugün: 96.5
Fark: +300 gr
Ödemdir inşallah
tünaydın arkadaşlar,
cuma:59,3
bugün:59,9
cumaya eksiyle geleceğim inşallah.
Ben de sabah unuttum tartilmayi şimdi aklıma geldi
Geçen cuma :74,5
Şimdi:74,9
Kızlar hepiniz artısınızBugün herkes artı galiba benden de +500 sinir oldum ya neyse cumaya hepimiz eksi olacağız insallaheksi olanları tebrik ediyorum.
Ve aleyküm selam arkadaşım takımda kimsenin krem kullandığını duymadım dilerseniz kendinize konu açın Bilgisi olanlar yazarKızlar kilo alıp vermekten alt bacak arkası yani yumuşak yer çok çatladı ve üstkol alttarafları hem sarktı hem çatladı ne kullanıyorsunuz krem
günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayım.
cuma 109.1
pazartesi 108.8
Tebrik ederim kızlarGünaydın 9.takimin kızları çok kilo verdiğimiz bir hafta olsun inşallah
Cuma 80.8
Bugün 80.7
Biz tüm maddeleri bitirdik, bundan sonraki günler evrak işi olacak.Yeni okulumda ilk günümdü 9 maddelik her maddenin zibilyon alt başlığı olan öğretmenler kurulu toplantısı vardı sürekli kendini anlatmaya doymayan konuştukça konuşan bi müdürümüz varmış çok yordu kafam ağrıdı ve sayesinde 3 madde görüşüldü herhalde iki gün daha devam edeceğiz öğretmenler kuruluna
Yolun uzun hakikaten benim de Başımı müdürün Çenesi ağrıttıBiz tüm maddeleri bitirdik, bundan sonraki günler evrak işi olacak.
5.5 ay sonra ki ilk mesai gidiş-geliş 2 saat yol başımda ağrılara neden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?