- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.021
babana bağırmak işe yarıyor mu gülümDirek ben babama bağırmayı tercih ediyorum artık çünkü fazlasıyla sinir ediyorlar beni
onları biriktirip banyoya götürmeyecek kadar eringecim yaa aslın da selüliti de engelliyormuş senin yaptığın galiba içine az da limon sıkılıyordu ben hazıra konmayı seviyiiim :)İçtiğim kahvelerin telvelerini banyoda vücuduma ve yüzüme sürüyorum, yumuşacık oluyor
olabilir yeni kendini tanıtmak istemiştir belki yarın öyle uzatmaz iyi de olur :))İlk günden sivrilmek de istemedim adam da yeniymiş kendini tanıtmak anlatmak adına mı bu kadar konuştu acaba diye düşündüm
ayy sen niye duygusal yeme krizine girdin gülüm kendinle konuş gerçekten aç mıyım gerçekten bunu yemeye bedenimin ihtiyacı var mı diye sor ki duygusal yemen durulsun ve tabii bol su içmeye çalışbugun Hic iyi olmadi Benim icin Sürekli zarar seyler yedim malesef suan bile tikiniyorum
Bende basta Hic bildirim gelmedi Niye anlamadim, sonrasinda girdim yine yoktu bakim bi dedim dolu mesajlar vardi
annen de sadece çiğ köfte mi yedin ayran yeşillik de yanın da olabilir eğer sadece bunlarsa yarına hem bağırsakların çok iyi çalışır hem de eksi bile görebilirsin kv de ki tatlıyı da su içip derin nefes alıp karnın altına nefesi ittirip ver yapabildiğin kadar yap tatlı yansın erisinhayirli geceler hanimlar
@Ucmelekannesi cnm nasil gecti gunun kacamak yaptin mi?
ben bugun hem annemlere ugradim cig kofte yedim sonrasinda kayinvalideme gectik tatli yapmisti illaki yiyeceksin dediler 2 kasik da ondan aldim malesef yarina arti gelirim son 3 gunu siki bi sekilde tutmam.lazim. sen ne yaptin gunun nasil gecti cnm
2 kasık et ve corba tukettım bır de spor yaptım hala elım kolum tıtrıyorBugün telafi ettin mi canım ben baya geç dönebildim alıntılara
tabi ki var gülüm hatta zayıflayıp tekrar çok kilo alanların tek sebebi bu korkulu düşünceEkim abla merhaba,
Bu soylediginin etkisi var gercekten dimi. Benimde gece yemelerim icin kilo alma korkusu gibi biseyler soylemisti psikolog. O korkuyla yedigimiz icinmi kilo aliyoruz. Ben sahsen her lokmayi hesaplayarak yiyorum hep. Beynede kilo al sinyali gonderiyoruz istemeden. Tek sisman beynimiz diye bir kitap vardi cok istedim okumayi ama hala firsat bulamadim. Nasil kurtuluruz acaba bu dusunceden.
ben kaynananın yemeklerine güveniyorum iyi yemek yapsın da ben kazanayımmmm
gülüm dedim ya pazartesi tartılıp başlarız diye süre kısıtlaması yok zaten kim önce 4 kiloyu verirse:)
mantığı tutuyor daha ne olsun yaaa
Resmen nazara geldim bugündiyeti bozdum aralikli oruç yalan oldu ☹regl vurdu galiba neyse yarınla beraber kaldığımız yerden devamkeee
Blenderı denemek için instagirllerin yaptığı yeşil smothiyi yapayım dedim yapmasında sorun olmadı da ne iğrenç birşey o içemedimmaydonoz limon su soda salatalık
Gecmis olsun cnmDuş aldım makineye çamaşır attım Yarın işe götüreceğim kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırladım Makine bitsin de asıp uyuyayım fazla ağrım var bugün cidden üşüttüm sanırım
tabi ki var gülüm hatta zayıflayıp tekrar çok kilo alanların tek sebebi bu korkulu düşünce
tek şişman beynimiz kitabı çok sade basit dille yazılmış , rahatça okuyup anlarsın gülüm ilk fırsatta oku
kilo alma da zayıflama da sadece yeme içmeyle uğraşarak olan şeyler değil önce zihin de sonra beden de başlar , beden için sana özet anlatayım kendi mantığıma göre :
1 insan nefes almadan ne kadar süre yaşar : 3ila 5 dk
su içmeden : 3 gün sonra böbrekler iflas eder yıkım başlar
yemek yemeden : 40 gün sonra
demek ki önceliğimiz doğru nefes alıp vermek , sonra düzenli su içmek (susadığımızda su içiyorsak geç kalmışız demektir )susamayı beklemeden oturarak ve çay içer gibi yudum yudum içmek lazım buna suyu çiğneme sanatı denir
acıktığın da yemek yemeyip önce su içip 3-5 dk beklemek (beden açlıkla susuzluğu karıştırır o yüzden önce su içiyoruz)aç mıyız değil miyiz bu sürenin sonun da belli olur zaten açsan ye gitsin
şimdi bilinç altına göre bakalım zayıflama işine
ilk hata diyet yapmak ya da diyet kelimesini kullanmak bana göre , diyet dilimiz de (kitap da var türk klasiklerin de hatırla)
cezanı kesmek bedelini ödemek demek baştan bilinç altına sana ceza vericem diyoruz sonra şu zararlı bu faydalı diyerek ne yesek diye düşünüyoruz ya bilinç altı neyle meşgul .. sürekli yemekle bilinç altı saf çocuk gibidir hatta hep derim salaktır da bazen tek kelimeyi alır kullanır .. yemek... ne zaman ki sağlıklı beslenicem bedenime iyi davranıcam diyerek niyet edersek sadece gerçekten acıktığımız da sağlıklı yiyeceklerle karnımızı tıka basa olmadan doyurursak bedenin kendi terazisi devreye girer ve fazlalıkları atmaya başlar , o yasak bu yasak demez de tercihimi misal ekmek yerine yoğurttan yana yapıyorum dersek bilinç altı da kıtlık yoksunluk düşüncesinden vaz geçer
eğer kilo alırım düşüncesiyle salatalık marul yersen kilo alırsın o düşünceyi de sağlıklı beslenmeye alışınca zaten atıyor insan
önce kendini , bedenini sevmeli insan olduğu gibi kabul etmeli( sevmemek bana göre hem kendine hem yaradana ihanettir) , olumsuz duyguları biriktirip zihnine zarar vermemeli ki beden her zaman zihinle dengeli ve uyumlu çalışsın
ben yemeklerden korkmuyorum artık, onlar bedenimin yakıtı , sık sık da konuşuyorum soruyorum acıktın mı, doydun mu neye ihtiyacın var v.s. ben sağlıklı olmanın ilk önce bilinç altında ki yanlışları düzeltmekten geçtiğine adım gibi inanıyorum, ve gerçekten canım bir onu bir bunu çekmiyor acıktığım ve midem kaplan manığı gibi kükrediği için yiyorum ( arada cozutulabiliyor , bir kaç ayda bir)
inanç
niyet
eyleme geçmek
ve tabi ki gülümseten sonuç her şey de elde edilebilir bence :)
haa bir de yediklerine anlam yükleme var misal
strontium akşam 2 kaşık et bir de çorba yemiş
o 2 kaşık etin kaslarını güçlendirdiğini bedenine enerji verdiğini düşünse, çorbanın da midesini uzun süre dolduran tok hissettiren besleyici yağ yakıcı gıda olduğunu düşünse ve buna cidden inansa ( işe kalbi katmadan olmaz beynin yaydığı titreşim enerjisinden kalp 5 bin kat daha güçlüdür ) cidden kas yapıp yağ yakar
kalp ve beyin aynı anda bir şeye inanırsa gerçek olsun olmasın bilinç altı tamam der ve o şeyi gerçeğe dönüştürür
ayy yine benim çenemle parmaklarım eş zamanlı düştü , daha çok şey yazasım var da eşim ne yazıyorsun tık tık uyumuyor musun saat kaç dedi ve gitti :)))
ben de kalkıp yatayım bari daha olumlamalarım var
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum
diyoruzzz:))
cümleten iyi geceler tatlı rüyalar canlar
teşekkür ederim canımOnlar oyle oluyor ya bende bi ara sabah limonlu maydonoz kurunu yapiyordm ama tek seferde. Icmeye calis veyatta 2 seferde. Gercekten faydali oluyorlar aslında emzirmesem gene yapardm bende aklima dustu
Gecmis olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?