Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anammm gamzecim iyi demedin ya bende iyi kg gidiyo diye sevinmiştim duracak diyosun şimdi

evet evet sayfalar gözükmüyo dün vardı okudum yazdım bugün yok :44:
Allah kolaylık versin cnm işin epey zor akşam zor olur bende oruçlu oruçlu iş yerinin yakınındaki avmye gittim üstüme bir iki bişey alayım diye hiçbişey yok yani devlet dairesinde giyilecek hoş bişeyler bulamadım sivil için ooo süpper şeyler var ee düz gömlek giymeyide sevmiyosan yandın ne yapcam ben sosyete pazarlarınamı dadansam

selam kızlar dün gelemedim..Ya bizim modem yukarıda kayınvalidemler de ortak kullanıyoruz..Onlar fişi çekince net gidiyor giremedim bir türlü..

Nasılsınız neler yapıyorsun ben aygın baygın..

Bu akşam ki menü

mercimek çorbası

türlü

plav

salata

cacık

artık çok çeşit yapmayacağım hem kalıyor hem de midemize de yazıkkkk..

sütlü hafif tatlılardan ne önerirsiniz irmik tatlısı harıç gına geldiiiiiiiiiiiii

şimcik prensesim ben cacık yada salata yapıyorum ikisini birden yapmıyorum
menün güzel sütlü kadayıf tavsiye ederim sütlü olduğu için hafif oluyo (malesefki eşim ne yemeği var demeden ne tatlısı var diye sorduğu için ramazan boyu bizden tatlı eksik olmaz kızmayın kızlar :18: hemde süt tatlısını talı yerine saymaz bile (

benim menümde
buğdaylı yoğurt çorbası
kuskus pilavı
köfte
salata

tabi hepsi azıcık pişecek yenmiyo çünkü

bende ama benim canım sarmısaklı cacık istiyor ondan heheh

heheh aynı benim eşimmmm

sütlü kadayıf nasıl oluyor..Kadayıf malzemem yok ama ramazan da gün çok nasılsa yapılır =))

bende ama benim canım sarmısaklı cacık istiyor ondan heheh

heheh aynı benim eşimmmm

sütlü kadayıf nasıl oluyor..Kadayıf malzemem yok ama ramazan da gün çok nasılsa yapılır =))

şimdikkkk 200-300 gr tel kadayıfı bir kapta güzelce yağlıyosun(yağ seçeneği sana ait)
bir kat yayıyosun (kare borcam kullandım ) üzerine ceviz yada fıstık ekleyip bir kat daha kadayıf seriyosun üstünede bütün gücünle bastır ezilsin ben bir tabak yardımıyla iyice ezdim :) 180 derece fırında pişir

2 bardak süt
1 bardak su
2bardak şekeri kaynat şerbet soğuk olacak kadayıfta fırından çıkınca 5 dk kadar soluklansın sonra şerbetini dök

hımmm kolay görünüyor =)))

önce kendimize deneyeyim sonra da misafirlerime de yaparım =)))

bu arada menü ye piyaz da ekliyorum antalya piyazıııı enfessssssssssssssssss oluyorr =)) salata iptal

antalya piyazı ne olaki :))) benim piyaz için hazırda fasülyem yok zaten hergün ne pişirsem diye düşünüp duruyorum
şimdi cumartesi misafirlere menümü yazayım sende tamamla prenses aklıma bişey gelmiyo
mercimek çorba
pilav
saç kavurma
şakşuka
salata
sütlü kadayıf(servisi kolay olsun diye tek tek porsiyon pişiricem)
içecekler yoğurt vs
şakşukanın yanına zeytinyağlı çeşitlerini artırın hadi kızlar

Diyet miyet hak getire...... Regl hala olmadım yuh artık.. :/ tam 11 gün gecikti.. bende adet düzensizliği zaten var ama bu sefer fazla gecikti ya.. gerçi daha önce 15 gün bile geciktiği oldu ama uzun zamandır bu kadar uzun süreli bi gecikme yaşamamıştım.

Son düzenleme:

bizim topikte tarif topigi demek lazım .....şimdi canım tatlı istedi

günaydın kızlar...umarım herkes çok çok iyidir....
akşam eve gidip 2 kaşık pilav yanınada 4 kaşık sebze yemeği yedim sonra ilaçları içip uzandım
sabah 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 tane zeytin ve çok az peynir yedim

çok sıkıcı ayağımın ağırması...
geçse de artık sporuma başlasam...

Kızlarrr sllmmm ...

Nasıl gıdıyor bakalımmmm ?

İşlerimi anca bıtırdım geldımm.Bu arsalar makyaj bloglarına sarmıs durumdayım basımı kaldıramıyoum orlardan.Dogal olarakta orda tavsıye edılen urunlerı denemek ıstıyorum yenı favorım bu..

Ohh dun baya kaynatılmıs.Tatlılar menuler felan masallah....

Yanlız su sutlu kadyıfı deneyecegımmm

Nagıscımm zeytınyaglı 1 cesıt yap bencede yada ara sıcak gıbı bı borek felan...Zeytınyaglı yapacaksan bence borulce yap ben bayılırımmm...

inanki kalbimiz birmiş bende tek çeşit zeytin yağlı yanına ara sıcak bir börek düşünmüştüm :))

slm kızlar hem ramazan hem iş yoğunluğu eridim bittim yawww şaka bir yana gerçekten çok yoğunum sabahtan beri ancak fırsat bulabildim
dünki iftar menüm ;

5 bardak su
2 kaşık makarna
1,5 kepçe buğday çorbası (şiştim dahada bişey yiyemedim

ara
2 adet fıstıklı baklava

sahur;
3 dilik tam bugday ekmeği
1yumurta,peynir vs kahvaltılık işte

Bende yazayım menumu barı:

Naksat form neselensın

Dunku sahur;

1 dılım ekmek
4 5 zeytın

İftar;

2 bardak su
1 bardak kola
1 tabak sehrıye corbası
2 kasık makarna

Ara;

4 dılım karpuz

Bugunku sahur;

2 dılım ekmek uzerıne bıtter saralle
1dılım peynır
bol su

selamm
bos yerınız var mı ben cuma yarısmasına yazdım ama cvp veren olmadı bana
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…