- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.501
kızlar günaydın ..
dün akşam evde bir tabak çorba içtim 1 dilim ekmekle..
sonra doktorun verdiği ilaçları içerek kıpırdamadan uzandım...
Selamlar kızlar, 2 gündür muhtasar ve kdv beyannamesiyle uğraştığım için gelemedim, Ramazan çok şükür iyi gidiyor ama ilk günki gibi tartıda düşük çıkmıyorum ilk günler 67'ye düştüm hatta 66'yı görmeme çok az kalmıştı ama ben 2 gündür sahur ve iftarda biraz abartıyorum bu gece sahurda diğer günlere göre daha çok dikkat ettim, umarım Ramazan bitiminde bir kaç kilo bile olsa vermiş oluruz.
Günaydın kızalrr...
Dun bu sayfada deıldı konusmalar vardı bende 4 5 tane msj yazdım ama hepsı sılınmıs.Fıkrı olan varmıııı ?
Dün gece uyuya kaldık uyanamadık bende 1 bardak su ıcıtım yattım bıde solemesı ayıp dun sarımsaklı yourt yemıstım hraretten oluyorum yahuuuBugun zor gececek zorrrr...
selam kızlar dün gelemedim..Ya bizim modem yukarıda kayınvalidemler de ortak kullanıyoruz..Onlar fişi çekince net gidiyor giremedim bir türlü..
Nasılsınız neler yapıyorsun ben aygın baygın..
Bu akşam ki menü
mercimek çorbası
türlü
plav
salata
cacık
artık çok çeşit yapmayacağım hem kalıyor hem de midemize de yazıkkkk..
sütlü hafif tatlılardan ne önerirsiniz irmik tatlısı harıç gına geldiiiiiiiiiiiii
şimcik prensesim ben cacık yada salata yapıyorum ikisini birden yapmıyorum
menün güzel sütlü kadayıf tavsiye ederim sütlü olduğu için hafif oluyo(malesefki eşim ne yemeği var demeden ne tatlısı var diye sorduğu için ramazan boyu bizden tatlı eksik olmaz kızmayın kızlar :18: hemde süt tatlısını talı yerine saymaz bile (
benim menümde
buğdaylı yoğurt çorbası
kuskus pilavı
köfte
salata
tabi hepsi azıcık pişecek yenmiyo çünkü
bende ama benim canım sarmısaklı cacık istiyor ondan heheh
heheh aynı benim eşimmmm
sütlü kadayıf nasıl oluyor..Kadayıf malzemem yok ama ramazan da gün çok nasılsa yapılır =))
şimdikkkk 200-300 gr tel kadayıfı bir kapta güzelce yağlıyosun(yağ seçeneği sana ait)
bir kat yayıyosun (kare borcam kullandım ) üzerine ceviz yada fıstık ekleyip bir kat daha kadayıf seriyosun üstünede bütün gücünle bastır ezilsin ben bir tabak yardımıyla iyice ezdim :) 180 derece fırında pişir
2 bardak süt
1 bardak su
2bardak şekeri kaynat şerbet soğuk olacak kadayıfta fırından çıkınca 5 dk kadar soluklansın sonra şerbetini dök
hımmm kolay görünüyor =)))
kolay kolay bişeycik yok :))
önce kendimize deneyeyim sonra da misafirlerime de yaparım =)))
bu arada menü ye piyaz da ekliyorum antalya piyazıııı enfessssssssssssssssss oluyorr =)) salata iptal
şimdikkkk 200-300 gr tel kadayıfı bir kapta güzelce yağlıyosun(yağ seçeneği sana ait)
bir kat yayıyosun (kare borcam kullandım ) üzerine ceviz yada fıstık ekleyip bir kat daha kadayıf seriyosun üstünede bütün gücünle bastır ezilsin ben bir tabak yardımıyla iyice ezdim :) 180 derece fırında pişir
2 bardak süt
1 bardak su
2bardak şekeri kaynat şerbet soğuk olacak kadayıfta fırından çıkınca 5 dk kadar soluklansın sonra şerbetini dök
Günaydın ben hep geliyorum kimseyi bulamayınca canım birşey yazmak istemiyor hep 90 artılardayım boş yerimiz varmı
kaptan:26:
Kızlarrr sllmmm ...
Nasıl gıdıyor bakalımmmm ?
İşlerimi anca bıtırdım geldımm.Bu arsalar makyaj bloglarına sarmıs durumdayım basımı kaldıramıyoum orlardan.Dogal olarakta orda tavsıye edılen urunlerı denemek ıstıyorumyenı favorım bu..
Ohh dun baya kaynatılmıs.Tatlılar menuler felan masallah....
Yanlız su sutlu kadyıfı deneyecegımmm
Nagıscımm zeytınyaglı 1 cesıt yap bencede yada ara sıcak gıbı bı borek felan...Zeytınyaglı yapacaksan bence borulce yap ben bayılırımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?