- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.521
selamm
bos yerınız var mı ben cuma yarısmasına yazdım ama cvp veren olmadı bana
:2:
Bos yerımız var cnmm hosgeldınnn
Yanlız sımdıden solıyeyım bız bu aralalr bıraz rehavete kapılmıs durumdayız ramazan felan ole cok bı planımız yok kılomuzu koruyalım yeter modunda cogu kısı....
teşekkür ederimmmmmmmm
9 rakamını severim bana ugurlu gelecek eminim!!!!!
ee sımdı ne yapmam gerekıyor kılomu falan bıldırmem lazım mı
siz nasıl dıyet yapıyorsunuz
azcık bna yardımcı olur musunuz
acemiyim ben bir de burdan arkadasım yok nasıl yurur bu ısler bılmıyorum
Tabikide cnmm sana kısaca bahsedeyım ;
Her takımın bır kaptanı ve kaptan yardımcısı var.Ben 9. takım kaptanı mursh memnun oldum
Bu takımlar kendı ıclerınde kurallar koyup bu kurallar dogrultusunda zayıflıyoruz.9. takım olarak su aralar ıhtıyacımız olan tek sey bol paylasım ve saygı sevgı.Sımdı 1 hafta deneme suremız var.Bu sure ıcınde paylasımına ve onlıne olma durumuna bakıp senı yarısma lıstesıne eklıyoruz.
Cuma gunlerı tartı gunumuz.eger oruc tutuyorsan persembe ıftardan once yanı bu aksam.Tutmuyorsan cuma sabahtan tartılıp en gec 12 ye kadar kılonu bıldırıyorsun.Sen sımdı bu hafta tartıl bıldır kılonu haftayada bıldırrısın aradakı farkı gormus oluruz.
Onun dısında genel kurallarımızda var ama bızde pek uymadıgımız ıcın sımdılık yazmak mantıksız.
Kfana takılan bısey varsa sor cnmm
selamm
bos yerınız var mı ben cuma yarısmasına yazdım ama cvp veren olmadı bana
:2:
hemencik tartıldım 55,5 kg cıktım
hangı dıyetlerı uyguluyorsunuz kılo verme yontemınız nedır?
ben su 2 mil. i indirdim onu yapmayı dusunuyorum
normalde yuruyus yapıyordum 2 gundur ama tek yuruyemıyorum
ama dıyet konusunda bır fıkrım yok
zaten zor verıyorum cunku hareketsız yasıyorum
artı ayıptır soylemesı bagırsaklarım sorunlu bırazcık
bu arada unuttum hemen duzeltıyorum
bende memnun oldum mursh
umarım bolcA gorusuruz
hemencik tartıldım 55,5 kg cıktım
hangı dıyetlerı uyguluyorsunuz kılo verme yontemınız nedır?
ben su 2 mil. i indirdim onu yapmayı dusunuyorum
normalde yuruyus yapıyordum 2 gundur ama tek yuruyemıyorum
ama dıyet konusunda bır fıkrım yok
zaten zor verıyorum cunku hareketsız yasıyorum
artı ayıptır soylemesı bagırsaklarım sorunlu bırazcık
bu arada unuttum hemen duzeltıyorum
bende memnun oldum mursh
umarım bolcA gorusuruz
Cnmm herkesın yaptıgı bellı bı dıyet yok.Donem donem sok dıyetler denedık ama malasef donusu hep kotu oldu.O yuzden sana su bu dıyetı dıyemem...Ben elımden geldıgı kadar dengelı beslenıyorum.Beyaz ekmek yememye calısıyorum meyve agırlıklı beslenenler var.
Leslıe ıle yuruyusu ben denedım cnm 3 mılını yaptım ve cok cok faydasını gordum yenıden baslamayı dusunuyoum...
hoşgeldin cnm bende nagi kilon epey azmış hedefin kaç ki :44: burda gördüğün arkadaşların çoğu özellikle ben bilimum her çeşit diyet listesini/yöntemini uygulamış biri olarak artık sadece porsiyon küçültme yöntemindeyim çalışıyorum ve 2.5 yaşında bir oğlum var malesef zamansızlıktan spor yapamıyorum
Cnmm herkesın yaptıgı bellı bı dıyet yok.Donem donem sok dıyetler denedık ama malasef donusu hep kotu oldu.O yuzden sana su bu dıyetı dıyemem...Ben elımden geldıgı kadar dengelı beslenıyorum.Beyaz ekmek yememye calısıyorum meyve agırlıklı beslenenler var.
Leslıe ıle yuruyusu ben denedım cnm 3 mılını yaptım ve cok cok faydasını gordum yenıden baslamayı dusunuyoum...
tesekkur ederım nagiiiiiiiiiii:)
hedefım 48 kılo her zaman ıstedım ama hıc bır zaman olamadım
en son dıyet deneyımım de 50 yı gormustum
ben eskıden kılolu oldugum ıcın kılo benım ıcın takıntı oldu sanırım 56 yı görünce bunalıma girdim resmen
cunku tekrar eskı ıskencelerı cekmek ıstemıyorum
tekrar yasıtlarımdan 4 beden buyuk gıyınmek zorunda kalmak , dısarıya cıkmaktan sogumak ıstemıyorum..
yol yakınken önlem almak istiyorum
ve erkek arkadasım da zayıfla diyince böyle oldu
bu arada su evde yapılan hareketler var ya onlardan yapsan olmaz mı bende cıkmıyorum ondan yapıyorum
valla cnm işim biraz yorucu,ev,yemek çocuk derken bende pil bitiyo esasında bunlarda bahane tembelim tembel
ev hanımlığı dünyanın en zor işi yaa gercekten yoruluyorsundur emınım
cocuklar cok hoplar zıplar sende onla dolasırken gitsin kalorilerrr
ayy keşke ev hanımı olsamçalışıyorum sabah 8 akşam 5 ama esas mesai eve gelince
neyse ben kaçar malum yemek vs
Eki Görüntüle 472791
canım abim geliyor diye yaptım nasıl yemeden duracağımmmmmmmmmmmmm ayy misssssssss koktu ya
tatlı olarak bu akşam ıslak kurabiye bakalım nasıl olacak enfes görünüyor netten baktım ama tadı nasıl olur bilmiyorum 0))
murc tartıda güzel bir rakam gördüm ama nedense hiç inanasım gelmiyo :) sence neden ?
tesekkur ederım nagiiiiiiiiiii:)
hedefım 48 kılo her zaman ıstedım ama hıc bır zaman olamadım
en son dıyet deneyımım de 50 yı gormustum
ben eskıden kılolu oldugum ıcın kılo benım ıcın takıntı oldu sanırım 56 yı görünce bunalıma girdim resmen
cunku tekrar eskı ıskencelerı cekmek ıstemıyorum
tekrar yasıtlarımdan 4 beden buyuk gıyınmek zorunda kalmak , dısarıya cıkmaktan sogumak ıstemıyorum..
yol yakınken önlem almak istiyorum
ve erkek arkadasım da zayıfla diyince böyle oldu
bu arada su evde yapılan hareketler var ya onlardan yapsan olmaz mı bende cıkmıyorum ondan yapıyorum
bende her gün saat 7 de yuruyus yapıyorum evde kaldıkca bunu yapıcam yoksa hareketsızlık cok kotu bır sey
2 milini yapıcam bende yapabilir miyim bilmiyorum kadın baya hareketli
şooooook diyet çok denedim yapamıyorum hiç
benim en güzel diyetim şöyle olmuştu akşam 6 dan sonra ağzıma tek lokma almıyordum
canım ağır bir şey istediğinde kahvaltı da yiyordum ama malum ramazan oldugundan uyulmuyor cunku ezan zaten 8 bucukta okunuyor ve tabıkı ıftar
tatlı olarak bu akşam ıslak kurabiye bakalım nasıl olacak enfes görünüyor netten baktım ama tadı nasıl olur bilmiyorum 0))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?