- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.241
hoşgeldin canım inşallah beraberce hedeflediğimiz sağlıklı kilolara erişirizADINIZ: Büşra
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 92
HEDEF KILONUZ: 65
MEDENI DURUM: Evli
ÇOCUK SAYISI: 1 tane, 2 buçuk aylik
EMZIRIYOR MUSUNUZ: Evet
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ÇALISIYOR MUSUNUZ: Hayir
DAHA ÖNCE BASKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayir
SAGLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayir
KILO VERMEYI ISTEME SEBEBINIZ: Vücut ve ruh sagligim icin.
KILO ALMA GECMISINIZI ANLATIR MISINIZ: Hamilelikte kilo kontrolu yapamadim ve cok kilo aldim.
BIZE KENDINDEN BAHSEDER MISIN: Yeni evli, yeni anne, yeni mezun... Hayata erken atılmış biri...
TAKIMDA MOTIVASYON SAGLAMAK ICIN NE YAPABILIRSIN: Ögrendigim bilgileri paylasabilirim.
zaman da torun bakarızBirgün bizede gülecek bu kaderemekli olunca
Birgün bizede gülecek bu kaderemekli olunca
günaydın canım :)günaydın arkadaşlar huzurlu günler
Hoşgeldin, sağlıkla gider inşallah fazlalıklarADINIZ: Büşra
KILO ALMA GECMISINIZI ANLATIR MISINIZ: Hamilelikte kilo kontrolu yapamadim ve cok kilo aldim.
BIZE KENDINDEN BAHSEDER MISIN: Yeni evli, yeni anne, yeni mezun... Hayata erken atılmış biri...
TAKIMDA MOTIVASYON SAGLAMAK ICIN NE YAPABILIRSIN: Ögrendigim bilgileri paylasabilirim.
Günaydın canım :)Günaydın kızlar kahvaltı hazirliycam şimdi
josep murphy : bilinçaltının gücüYazdıklarını okudum ve kesinlikle bilinçaltı yönetimine inanıyorum. Bende olumsuz zamanlardan sonra hep kendimle konuşurum ve bunu bu şekilde aşmaya çalışırım belki aynı teknik değil ama başarılı oluyor bazen olamıyorum.En büyük etken kabullenmek ve istemek bence ben öyle düşünüyorum.
Kilom ile alakalı yazdıklarına da katılıyorum eskiden çok güzel kg vermiştim cok asırı mutlu ınandıgım zaman cok daha fazla eksiler görüyordum. Ne zaman olumsuz düşünsem tartıya yansıyor.
bu bilinçaltı ile alakalı kendini motive edici güzel bir kitap önerin varsa hemen arastırıp almak isterim. Sen bunları yazmadan önce zaten bakınıyordum resmen üstüne geldi sevindim. İnsallah vardır güzel önerilerin ya ea takip edebileceğimiz kişiler
Allah bir şekilde unutturuyor heralde, yoksa kimse bir daha cesaret edemezdi. Benim de zorunlu sezeryan olacak gibi gözüküyor, sancı çekmeyecek olma fikri biraz daha ılımlı geliyo açıkçası.Tabi canım 100 km yol gideceksin böyle bir durumda ben de olsam arabamı sattırmazdım
Geçen ay olmadı canım bu ay da deniyoruz bakalım Niran da vazgeçti herhalde
Ben kızımdan çektiklerimi bilirim kaç kere bi daha doğurmak mı asla deyip durdum şimdi ise kardeşi olsun istiyorum nasip bakalım
Teyzesi koca kız değil koca oğlan olduMaşallah koca kız olmuş2.bebeği 1.cocugun bebekligini özlemeye basladigin zaman istiyorsun şahsen bende öyle oluyor 3. Çocuktan sonra birdaha özlem duymam diye düşünüyorum doya doya bebek sevmiş biri olarak
Ayyy maşallah ya sizinkilere bayılıyorum böyle anne babalara. Benim annem de elinden geldiğince kendine yaptıklarından koyar ama, tüm kışlıgını annesi kayınvalidesi yapanlara özeniyorum.Afiyetle yiyin inşallah kışın☺ .Benim menemenide sosuda annemle babam yapar hatta 3gelininkinide onlar yapar sagolsunlar rahatım oyuzden bende
Ablaa sen benim eski kiloma inerken bende yukarılara doğru hızla çıkıyorumsagolun kizlar, şükür negatif cikmis
Ama kötüye giderse, test tekrar yapicaklarmis
Zehracim sizinkilerede cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirlar
Yuva müdürünün sorumsuzluguna pes dogrusu
soyleyene bak helesanki kendi geliyormus gibi :))) asıl sen ozlendin bitanecim
Sen doğurana kadar belki ben senin kilona duserim sonra gerisini beraber veririz
Milyonuncu kez bi daha start verdim cnm
Sende buranin keyfini iyi cikarmisin heraldeolsun, iyi yapmışın :) bizde tr ye gidince öyle oluyoruz :))
geçmiş olsun inşallah normaldir dediğin gibislm kizlar bu ara bi kac gun giremiycem haber veriyi dedim
esim grip oldu koronanin butun ozellikleri var
yarin icin labaratuardan randevu aldi
indallah normal griptir
ben değil evren ve enerjiler rabbimin yarattığı her şey süper , aaa beni de rabbim yarattı o zaman ben de sen de süperizzzzzzAblacim supersin. İlk firsatta uzun uzun sohbet etmek isterim. Su yogunlugu bir atlatayim. Hala ayaktayim meyve dondurma fasillari bitmedi. Kedi gibi yalanip duruyorum yandan. İyi geceler herkese.
ben hep rabbim bana daha fazlasını öğrenmeyi nasip et diye dua ediyorum , ben istiyorum rabbim de karşıma pat diye çıkarıyor çok şükür, sen de öğrenmeye , bilgiye açım diyorsun ya her şekil de karşına bilgi çıkacak sadece farkın da ol ve al gülümNe güzel valla kendini geliştiriyorsun. Anlattıklarınla benim de ilgimi çekti konu. Mutlaka okuyacağım ben de, ihtiyacım var zaten böyle şeylere. Çok yapıyorum bu olumsuz düşünme işini özelliklesana da sorularım olacaktır mutlaka abla Öğrenmeye ve bilgiye açım ben her zaman
hoş geldin gülümADINIZ: Büşra
hoş geldin bumerangım bi teneemmm , annenlere doyamıyorsun maşallah , kız cinsiyet belli olmuş üstüne adını bile belirlemişsiniz ..talha.. rabbim sağ selamet kucağına almayı da nasip etsinGünaydın kizlarrr
Ben yine annemlerdeyim, yaklaşık bir ay oldu. Eve dönüp 2 gün kalıp türlü sebeplerle buraya geri geliyoruz. Bizimkiler artık bumerang gibisin biz atıyoruz, attıkça geri geliyosun demeye başladilar
Ne güzel konuşuyorsun abla yaben hep rabbim bana daha fazlasını öğrenmeyi nasip et diye dua ediyorum , ben istiyorum rabbim de karşıma pat diye çıkarıyor çok şükür, sen de öğrenmeye , bilgiye açım diyorsun ya her şekil de karşına bilgi çıkacak sadece farkın da ol ve al gülüm
Teşekkürler kaydettimjosep murphy : bilinçaltının gücü
pierre franchy: rezonans kanunu
richard gordon : kuantum dokunuş
debbie shapiro : zihin gücüyle iyileşme
l.luis hay kitaplarını da öneririm gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?