Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin canım inşallah beraberce hedeflediğimiz sağlıklı kilolara erişiriz

Hoşgeldin, sağlıkla gider inşallah fazlalıklar

Günaydın kizlarrr
Ben yine annemlerdeyim, yaklaşık bir ay oldu. Eve dönüp 2 gün kalıp türlü sebeplerle buraya geri geliyoruz. Bizimkiler artık bumerang gibisin biz atıyoruz, attıkça geri geliyosun demeye başladilar

josep murphy : bilinçaltının gücü
pierre franchy: rezonans kanunu
richard gordon : kuantum dokunuş
debbie shapiro : zihin gücüyle iyileşme
l.luis hay kitaplarını da öneririm gülüm

Allah bir şekilde unutturuyor heralde, yoksa kimse bir daha cesaret edemezdi. Benim de zorunlu sezeryan olacak gibi gözüküyor, sancı çekmeyecek olma fikri biraz daha ılımlı geliyo açıkçası.
İnşallah hakkında en hayırlı zamanda gelir 2. Çocuk müjdesi kuzum
Maşallah koca kız olmuş 2.bebeği 1.cocugun bebekligini özlemeye basladigin zaman istiyorsun şahsen bende öyle oluyor 3. Çocuktan sonra birdaha özlem duymam diye düşünüyorum doya doya bebek sevmiş biri olarak
Teyzesi koca kız değil koca oğlan oldu
Minik Tâlham

Afiyetle yiyin inşallah kışın☺ .Benim menemenide sosuda annemle babam yapar hatta 3gelininkinide onlar yapar sagolsunlar rahatım oyuzden bende
Ayyy maşallah ya sizinkilere bayılıyorum böyle anne babalara. Benim annem de elinden geldiğince kendine yaptıklarından koyar ama, tüm kışlıgını annesi kayınvalidesi yapanlara özeniyorum.
Ablaa sen benim eski kiloma inerken bende yukarılara doğru hızla çıkıyorum
Telefon eskisi gibi elimde değil çok şükür, o yüzden de çok gelemiyorum. Arada sizi özledikçe bi gelip yokluyorum

Ablacim supersin. İlk firsatta uzun uzun sohbet etmek isterim. Su yogunlugu bir atlatayim. Hala ayaktayim meyve dondurma fasillari bitmedi. Kedi gibi yalanip duruyorum yandan. İyi geceler herkese.
ben değil evren ve enerjiler rabbimin yarattığı her şey süper , aaa beni de rabbim yarattı o zaman ben de sen de süperizzzzzz
bu arada tebrikler dondurmaya bile ellememişsin

ben hep rabbim bana daha fazlasını öğrenmeyi nasip et diye dua ediyorum , ben istiyorum rabbim de karşıma pat diye çıkarıyor çok şükür, sen de öğrenmeye , bilgiye açım diyorsun ya her şekil de karşına bilgi çıkacak sadece farkın da ol ve al gülüm

hoş geldin gülüm
bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah , erkenden doğum kilolarını vermeye başlamaya karar vermek çok iyi olmuş emzirirken dikkat edince çok hızlı gider allahın izniyle

hoş geldin bumerangım bi teneemmm , annenlere doyamıyorsun maşallah , kız cinsiyet belli olmuş üstüne adını bile belirlemişsiniz ..talha.. rabbim sağ selamet kucağına almayı da nasip etsin

Ne güzel konuşuyorsun abla ya yukarıda yazdığın kitapları da not aldım, elimdekiler bitsin okuma listemde olacaklar

josep murphy : bilinçaltının gücü
pierre franchy: rezonans kanunu
richard gordon : kuantum dokunuş
debbie shapiro : zihin gücüyle iyileşme
l.luis hay kitaplarını da öneririm gülüm
Teşekkürler kaydettim böyle yazılar okumayı çok severim iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…