- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.281
Farkında olmadan bilincimi yönetmeye çalışıyormuşum zaten :) bazen başarılı oluyordum. Çok faydalı gerçekten inanmakta önemli takip ettiğim sayfalarda olumlu yazılar görünce hep motive olurum sadece kilo değil her anlamdaokudukça iştahın kabaracak daha fazlasını isteyeceksin bir bakacaksın ki etrafındakilerin sana tavırları değişiyor çünkü sen değişmeye başlamış olacaksın hep derim sen değişirsen tüm dünya değişir
işte buna çekim yasası diyoruz gülüm ,düşünce ve duygularında enerjisi var ve benzer enerjiler benzerlerini çekerrrrFarkında olmadan bilincimi yönetmeye çalışıyormuşum zaten :) bazen başarılı oluyordum. Çok faydalı gerçekten inanmakta önemli takip ettiğim sayfalarda olumlu yazılar görünce hep motive olurum sadece kilo değil her anlamdaGel sarılalım enerjimiz yayılsın❤
Balim elma kromlu çayı tavsiye ederim bagirsaklarada çok iyi geliyor odemedeGeçmiş olsun canım
Hoşgeldin
34yasinda 4.5 yasinda bi kiz annesiyim
Vayy rakibem vay bende aynı yusuf yusufum her yerim şiş gibi geliyor
Kabak degilde yarin kiraz sapi demleyip içeceğim günüde erken kapatırım
Kesinlikle öyleişte buna çekim yasası diyoruz gülüm ,düşünce ve duygularında enerjisi var ve benzer enerjiler benzerlerini çekerrrr
Aslında en güzeli o ama ben ayak uyduramadım bi türlükalbimden geçeni yazıveriyorum gülüm
ben kitapları pdf olarak leptabtan okuyorum 2 sene önce face de ki pdf kitap arşivlerinin olduğu sayfayı keşfettiğim de beni görecektin hem seviniyorum hem şimdiye kadar böyle yerler varmış da nasıl bilmem diye kendime söyleniyordum
daha çok kitap var zamanın da okuduklarımı yazarlarıyla not almama hatasını yaptım son 1-2 senedir indiriyorum kitapları elimin altın da duruyor sen iste ben okuyup beğendiklerimi yazarım gülüm
Abloş neden güvende değilim diyoruz gece yatıyordum tekrarladım sonrasında ürperdim korktum manasız yereen hızlı kısa olandan başlamak daha iyi
en az 5-7 gün , gece uyku öncesi sanah uyanır uyanmaz gün için de aklına geldikçe:
güvende değilim ... diyoruz, yanlış yazmadım güvende değilim diyoruz:)
iştahın kendiliğinden kapanmaya başlayıp zayıflamaya başlarsın
sonrası
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum
değerli olmak istiyorum
değerli olmalıyım
değerli olmayı hak ediyorum
bunları sevilen , sayılan biri olmak istiyorum , takdir edilmek istiyorum v.s. kendi duygularını düşünerek çoğaltabilirsin gülüm
tartilmadimkiMefkurem senin bildirimi göremedim canım
sagol cnm yorgunluk disinda iyiyim :))Mefkurem nasilsin abla
Yolunda tatlim da, genelde uzun calistimMefkurem
kız mefkuşummm 3 gün oldu gelmedin ama gözüm sürekli seni arıyor her şey yolunda mı nerdesin bacımmmm
Hani yeniden başlamıştıntartilmadimki
Hani yeniden başlamıştın
Philips Azur serisi kumaşa göre kendi kendine sıcaklık ayarlıyor.Kizlar ütüm bozuldu
Aslinda memnundum utumden, ama almisken daha iyisini alayim diyorum
Benimki 6.5 bar dı
Simdi 8 bar olanlar var
Bide yakmayan olmasi lazim
Öyle alistimki, heralde yakan ütüyle herseyi berbat ederim :))
Bu ozelliklerde olup tavsiye edeceginiz varmi
Sağol canım.Handandandan biraz gec okuduğuoldu ama :)) kizlarin dogum günü kutlu mutlu olsun cnm
Bu arada gecmisi genelde hep okuyorum ama molada hizli hizli geçince begeni yapmiyorum
Regl dönemi metabolizamamızın en hızlı olduğu dönem..reglinin etkisi sanırım habire ağzım dolu olsun istiyorum.
Torun bakmaya niyetim yok canımO zaman da torun bakarız
Ufukta gözükmüyor maalesef, onu için kaç yaşında emekli olurum diye hesaplama bile yapmadımah ah nerde o günler
Bebek doğunca çağırırsanız gelmem de o zamanGünaydın kizlarrr
Ben yine annemlerdeyim, yaklaşık bir ay oldu. Eve dönüp 2 gün kalıp türlü sebeplerle buraya geri geliyoruz. Bizimkiler artık bumerang gibisin biz atıyoruz, attıkça geri geliyosun demeye başladilar
kesinlikle cnm o yüzden su içip duruyorum. inşallah zehirlenmemRegl dönemi metabolizamamızın en hızlı olduğu dönem..
İradeli olursan getirisi daha fazla olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?