Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin gülüm
bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah , erkenden doğum kilolarını vermeye başlamaya karar vermek çok iyi olmuş emzirirken dikkat edince çok hızlı gider allahın izniyle

Hos buldum. Tesekkur ederim, hamileyken saldim kendimi. Ama en azindan emzirirken sutumu etkilemeyecek seviyede kilomu kontrol etmek istiyorum insallah. ☺

Hos buldum. Tesekkur ediyorum.

Hoş geldin canım iyi olmuş annenlerin yanında olmuş olman doğumdan sonra da sık sık gelip giderseniz çok rahat edersin inşallah

Cok etkileyici abla gercekten piskoloji cok etkiliyor insanı.

Ye gitsin ablaa aklinda durcagina migdende dursun

slm kizlar bu ara bi kac gun giremiycem haber veriyi dedim
esim grip oldu koronanin butun ozellikleri var
yarin icin labaratuardan randevu aldi
indallah normal griptir
gecmis olsun canim. İns normal bir griptir. Bizide haberdar et olurmu sonuctan canim
zevkle okudum abla gercekten
hosgeldin busra. İns saglikla istedigin kiloya ulasirsin. Ben hatice 3 cadi kizim var
Hosgeldin canim . nasil gidiyor hamilelik. Bebis nasil.
Kac haftalik oldunuz. Cok mu sordum

Adina da karar vermissiniz herhalde talha guzel isim canim. Benim yigenimin adi da talha

Elimin altında kız olunca herkes kız doğuruyor zannediyorum bazen

bide online diyetisyen bakiyorum
tavsiye edebileceginiz biri varmi
kizim icin tam diyete baslamadan bilgi almak istiyorum
ona gore hazirligimi yapip hastaneden cikinca hersey elimin altinda olsun istiyorum
Geçmiş olsun canım
Hoşgeldin
34yasinda 4.5 yasinda bi kiz annesiyim
Vayy rakibem vay bende aynı yusuf yusufum her yerim şiş gibi geliyor
Kabak degilde yarin kiraz sapi demleyip içeceğim günüde erken kapatırım

Ne güzel konuşuyorsun abla ya yukarıda yazdığın kitapları da not aldım, elimdekiler bitsin okuma listemde olacaklar
kalbimden geçeni yazıveriyorum gülüm
ben kitapları pdf olarak leptabtan okuyorum 2 sene önce face de ki pdf kitap arşivlerinin olduğu sayfayı keşfettiğim de beni görecektin hem seviniyorum hem şimdiye kadar böyle yerler varmış da nasıl bilmem diye kendime söyleniyordum
daha çok kitap var zamanın da okuduklarımı yazarlarıyla not almama hatasını yaptım son 1-2 senedir indiriyorum kitapları elimin altın da duruyor sen iste ben okuyup beğendiklerimi yazarım gülüm

Teşekkürler kaydettim böyle yazılar okumayı çok severim iyi oldu.
okudukça iştahın kabaracak daha fazlasını isteyeceksin bir bakacaksın ki etrafındakilerin sana tavırları değişiyor çünkü sen değişmeye başlamış olacaksın hep derim sen değişirsen tüm dünya değişir

Hos buldum. Tesekkur ederim, hamileyken saldim kendimi. Ama en azindan emzirirken sutumu etkilemeyecek seviyede kilomu kontrol etmek istiyorum insallah. ☺
ee artık buradasın gülüm inşallahı maşallahı kalmadı gün be gün fazlalıkların erimeye başladı bile destek ve enerjimizle zayıflayıp mezun ettik biz(övünen topik ablası ekim )
sen karar verip kalpten isteyince anın da bilinç altın çalışmaya başlıyor gülüm o yüzden sağlıklı bir şekilde sütün de bol bol olarak zayıflayacağına eminim

Cok etkileyici abla gercekten piskoloji cok etkiliyor insanı.

Ye gitsin ablaa aklinda durcagina migdende dursun
hastalıkların yüzde 98 inin psikolojik sıkıntılardan oluştuğunu tıp bilimi bile kabul etmişken biz mi inanmayacağız değil mi gülüm :))
aklım istemiyor midem istiyordu aklım da istese zaten yemiştim şimdiye :)

okuduğum kitaplardan daha mı çok kopyala yapıştır yapsam acaba siz yeter ki okuyun hayatınıza bir dokunuş olsun ben bol bol paylaşırım canooommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…