Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nerde yazmış cnm
Buraya yazmış

Philips Azur serisi kumaşa göre kendi kendine sıcaklık ayarlıyor.
Kumaşın üstünden tek sefer geçmek yetiyor neredeyse
Alırsan memnun kalırsın
Philipsin 8 bar olanini gördüm cnm
Dedigin serimi bilmiyorum :)
Daha düşük olanida vardi, ikiside yakmiyordu

Baya niyetlenmistim, çoğu memnun
2020 de test 1.si gelmiş

2 tane olumsuz yorum okudum şüpheye düştüm
Kisa süre sonra bozulmus vs.

Bende ki kaç bar bilmiyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım.
Çocuklar da kullanıyorlar, ona rağmen şimdilik mükemmel.
Kısa süre sonra bozulmada olabilir tabi, biraz kısmet işi, birazda nasıl bir kullanıcı olduğuna bakar bence

Ben de bu gidişle açılabileceğini düşünmüyorum o kadar çok vaka var ki burada sağlık sistemi çöker resmen
Torun bakmaya niyetim yok canım
"Bana güvenip çocuk yapmayın" derim
Benim minnakım kreşlerde süründü ya gönlüm el vermez herhalde isterlerse bakarım tabi yaşlanınca rahatıma bakayım da diyebilirim bilemiyorum

allah korusun deme oyle dıkkat edersek bırsey olmaz

slm kizlar bu ara bi kac gun giremiycem haber veriyi dedim
esim grip oldu koronanin butun ozellikleri var
yarin icin labaratuardan randevu aldi
indallah normal griptir
çok geçmiş olsun canım bu aralar normal grıp de cok ayırt edılmıyor da inşallah negatif çıkar ama sımdı den fırsatınız varsa tuvalet yatak havlu vs ayırın

Cok tesekkur ederim. Super motivasyon.

ben de elimde okumayı severim pdf okuduğum kitapları normal baskı görürsem alıcam evde dursun :)
aklıma geldikçe paylaşırım gülüm ara ara zaten paylaşıyorum yeni gelen arkadaşlar için :)

Abloş neden güvende değilim diyoruz gece yatıyordum tekrarladım sonrasında ürperdim korktum manasız yere
güven de olmadığımız için bilinç altı güven ve korunma amaçlı yağları biriktiriyor çoğu sorun da güven de olmadığımız hissinden kaynaklı , sorunun ne olduğunu yüzeye çıkarınca etkisi azalır ya da biter o yüzden güvende olmadığımızı dillendiriyoruz , eğer seni kötü etkiliyorsa diğerlerini dene gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…