- 30 Ocak 2013
- 29.504
- 44.006
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.301
benim yaş 26 olduğuna göre ben hiç hesaplamayayım canımUfukta gözükmüyor maalesef, onu için kaç yaşında emekli olurum diye hesaplama bile yapmadım
Nerde yazmış cnmKonuyla alakasiz olacak ama kazenn 2.kez test yaptirmis pozitif cikmis şimdi okudum vaka sayisida artmaya devam ediyor
Okullarda acilirsainş artmaz
Buraya yazmışNerde yazmış cnm
Philipsin 8 bar olanini gördüm cnmPhilips Azur serisi kumaşa göre kendi kendine sıcaklık ayarlıyor.
Kumaşın üstünden tek sefer geçmek yetiyor neredeyse
Alırsan memnun kalırsın
Bende ki kaç bar bilmiyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım.Philipsin 8 bar olanini gördüm cnm
Dedigin serimi bilmiyorum :)
Daha düşük olanida vardi, ikiside yakmiyordu
Baya niyetlenmistim, çoğu memnun
2020 de test 1.si gelmiş
2 tane olumsuz yorum okudum şüpheye düştüm
Kisa süre sonra bozulmus vs.
Ben de bu gidişle açılabileceğini düşünmüyorum o kadar çok vaka var ki burada sağlık sistemi çöker resmenU UcanSupurge dün konuştuk ya bugün sorduk 21eylülmüş diğer haber gelen kişiye de öğretmen karar durduruldu demiş. Yani sizin dediğiniz gibi 21 eylül planlanıyormuş. Başka biri de birinci dönem açılmayabilir demiş.Bakalım neler olacak hayırlısı olsun
Benim minnakım kreşlerde süründü ya gönlüm el vermez herhalde isterlerse bakarım tabi yaşlanınca rahatıma bakayım da diyebilirim bilemiyorumTorun bakmaya niyetim yok canım
"Bana güvenip çocuk yapmayın" derim
allah korusun deme oyle dıkkat edersek bırsey olmazÖyle ya kuzenim oldu dayımın pozitif çıktı yengemin negatif şimdi onunki de pozitifbi arkadaşımın da iş arkadaşı olmuş tedbir amaçlı test yaptırmış negatif birkaç gün sonra semptom göstermiş bu defa onun da pozitif artık sıra bize geldi diyorum eşime
çok geçmiş olsun canım bu aralar normal grıp de cok ayırt edılmıyor daslm kizlar bu ara bi kac gun giremiycem haber veriyi dedim
esim grip oldu koronanin butun ozellikleri var
yarin icin labaratuardan randevu aldi
indallah normal griptir
ee artık buradasın gülüm inşallahı maşallahı kalmadı gün be gün fazlalıkların erimeye başladı bile destek ve enerjimizle zayıflayıp mezun ettik biz(övünen topik ablası ekim )
sen karar verip kalpten isteyince anın da bilinç altın çalışmaya başlıyor gülüm o yüzden sağlıklı bir şekilde sütün de bol bol olarak zayıflayacağına eminim
Yanık dolma kokusu da geldi mi ben yaktım daBu yapılır mı bebalkonda bi kek kokusu geldi vay anam vay
Yalandim üstüne su ictim
Gidemde menümü yazayım
ben de elimde okumayı severim pdf okuduğum kitapları normal baskı görürsem alıcam evde dursun :)Aslında en güzeli o ama ben ayak uyduramadım bi türlüSayfaları illa bi çevirmem gerekiyor
Sen vakit buldukça paylaşım yap abla okudukça iyi geliyor
Kitap önerilerine de her zaman açığım, çok seviyorum okumayı
güven de olmadığımız için bilinç altı güven ve korunma amaçlı yağları biriktiriyor çoğu sorun da güven de olmadığımız hissinden kaynaklı , sorunun ne olduğunu yüzeye çıkarınca etkisi azalır ya da biter o yüzden güvende olmadığımızı dillendiriyoruz , eğer seni kötü etkiliyorsa diğerlerini dene gülümAbloş neden güvende değilim diyoruz gece yatıyordum tekrarladım sonrasında ürperdim korktum manasız yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?