- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.321
Bende yarına ne yemek yapayım diye düşünüyordumYanık dolma kokusu da geldi mi ben yaktım daküçük hanımı uyutayım derken dibi yandı dolmaların
En önemlisi sağlık gerisi bir şekilde halledilir. İnsallah kökten kurtuluruzBen de bu gidişle açılabileceğini düşünmüyorum o kadar çok vaka var ki burada sağlık sistemi çöker resmen
Benim minnakım kreşlerde süründü ya gönlüm el vermez herhalde isterlerse bakarım tabi yaşlanınca rahatıma bakayım da diyebilirim bilemiyorum
hoş geldin bacımmm gelmenle gitmen bir olacak gibi bu kadar koşturma iş yeğenin nikahı misafirler derken iyi yorulacaksın allah kolaylık versin canoomtartilmadimki
sagol cnm yorgunluk disinda iyiyim :))
Sen ne yaptin
Okudum cocuklar kv ye gidiyormuş
Eltindemi getirdi cocuklarini, onda kac tane var
Yolunda tatlim da, genelde uzun calistim
Gecmisi okurken biseyler cikti yazamadim
Bugun şükür erken ciktim
Cumartesi gorumcemin oglunun nikahi var, pazar misafir gelecek
Evde dolu işim var
Bugun yapabilirsem biraz iş yapicam
Masallah senin performansin gayet iyihepsini okudum canom, sagolasin
niranın dediği seri bence de iyi seramik taban olduktan sonra yanma yapışma yapmıyor zatenKizlar ütüm bozuldu
Aslinda memnundum utumden, ama almisken daha iyisini alayim diyorum
Benimki 6.5 bar dı
Simdi 8 bar olanlar var
Bide yakmayan olmasi lazim
Öyle alistimki, heralde yakan ütüyle herseyi berbat ederim :))
Bu ozelliklerde olup tavsiye edeceginiz varmi
ben 19 yasinda 3 küçük cocukla kaldigim icin bıktım iyice :)) valla kimse kusura bakmasin, arada isleri olur, hastalik olur vs. BakarimBenim minnakım kreşlerde süründü ya gönlüm el vermez herhalde isterlerse bakarım tabi yaşlanınca rahatıma bakayım da diyebilirim bilemiyorum
artik sizle diyet kilo konusmicam
sagol cnmMefkurem abla hoşgeldin ❤
Fazla meyvede iyi degilMenümü yazarken farkettim meyve ve kabuklu fıstık çok yemişim bu hafta
Geçmiş olsun, normal grip de olabilir. Moralinizi bozmayın en önemlisi.slm kizlar bu ara bi kac gun giremiycem haber veriyi dedim
esim grip oldu koronanin butun ozellikleri var
yarin icin labaratuardan randevu aldi
indallah normal griptir
Hoşgeldin. Allah bağışlasın yavrumu. Emzirme dönemini avantaja çevirip kolayca hedefe ulaşırsın inşallahADINIZ: Büşra
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 92
HEDEF KILONUZ: 65
MEDENI DURUM: Evli
ÇOCUK SAYISI: 1 tane, 2 buçuk aylik
EMZIRIYOR MUSUNUZ: Evet
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ÇALISIYOR MUSUNUZ: Hayir
DAHA ÖNCE BASKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayir
SAGLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayir
KILO VERMEYI ISTEME SEBEBINIZ: Vücut ve ruh sagligim icin.
KILO ALMA GECMISINIZI ANLATIR MISINIZ: Hamilelikte kilo kontrolu yapamadim ve cok kilo aldim.
BIZE KENDINDEN BAHSEDER MISIN: Yeni evli, yeni anne, yeni mezun... Hayata erken atılmış biri...
TAKIMDA MOTIVASYON SAGLAMAK ICIN NE YAPABILIRSIN: Ögrendigim bilgileri paylasabilirim.
Hoşgeldin Mefkurem. Diyete başlamak için tam motivasyon sağlamak lazım. Bu aralar dizdi, ev dekorasyonuydu, düpün dernekti konsantre olamıyorsan biraz rahatlat kendini. Vakti gelince o motivasyon eminim içinde olacak.Philipsin 8 bar olanini gördüm cnm
Dedigin serimi bilmiyorum :)
Daha düşük olanida vardi, ikiside yakmiyordu
Baya niyetlenmistim, çoğu memnun
2020 de test 1.si gelmiş
2 tane olumsuz yorum okudum şüpheye düştüm
Kisa süre sonra bozulmus vs.
Harika gözüküyor, afiyet olsun.
tontişime gittim geldim evde dün benim sıpanın doydum diyerek yemediği nohut pilav vardı bir kaç da dolma, eşime de makarna yaparım diye düşünüyordum ,eşim yufka almaya gitmiş akşama börek yiyecekler önceki yemekler de ziyan olacak galibaBende yarına ne yemek yapayım diye düşünüyordum
Burada da sün çok fena fırtına vardı trambolin kırıldı. Çocuklar iyi oyalanıyordu, kırılmasaydı iyiydi.ben 19 yasinda 3 küçük cocukla kaldigim icin bıktım iyice :)) valla kimse kusura bakmasin, arada isleri olur, hastalik olur vs. Bakarim
Ama gelin işe gitsin ben hergün cocuk bakayim yapamam
Hayatimi kimseye göre ipotek altina alamam
sagol cnmsen balkonda benim yerimede kahve keyfi yap
Burasi firtinadan yikiliyor
Sabah işe giderken gördüm, kac agac devrilmis
Bizim terasda biicok sey ucmus
Fazla meyvede iyi degil
aaa o kadar güçlü fırtına olduğundan haberim yoktu ee haber izlemez okumazsam normal tabi , çok zaiyat olmuş mu mefkuşum siz de terası bahçeyi de aylarca emekle yeni düzenlemiştiniz neyse canınıza bir şey olmasın da , geçmiş olsun diyelim yine deben 19 yasinda 3 küçük cocukla kaldigim icin bıktım iyice :)) valla kimse kusura bakmasin, arada isleri olur, hastalik olur vs. Bakarim
sagol cnmsen balkonda benim yerimede kahve keyfi yap
Burasi firtinadan yikiliyor
Sabah işe giderken gördüm, kac agac devrilmis
Bizim terasda biicok sey ucmus
Fazla meyvede iyi degil
Gecen hafta iş hep yogundu cnmhoş geldin bacımmm gelmenle gitmen bir olacak gibi bu kadar koşturma iş yeğenin nikahı misafirler derken iyi yorulacaksın allah kolaylık versin canoom
kendini çok yorma dizini arada dinlendir gülüm olmadı ilk en çok girilip çıkılacak yerleri hallet diğerleri yetişmezse savsakla gitsin canını yolda bulmadın yaa
baya güçlü fırtınaymış ,dışarıda çıkamazsınız çok büyük hasar olmamış şükür trambolin güme gitmiş amaBurada da sün çok fena fırtına vardı trambolin kırıldı. Çocuklar iyi oyalanıyordu, kırılmasaydı iyiydi.
oofff her günün dolu dolu bacım rabbim gücünü kuvvetini enerjini arttırsın , bu koşturmada süper babanne torunlara sözünü de tutuyorsun ya helal sanaGecen hafta iş hep yogundu cnm
Perşembe de10 saat calistim eve gelmem 5 i buldu (sabah 5.30 da gittiydim :)
Cuma cocuklara söz vermistim, işten sonra onlari bisiklet surmeye, parka götürdüm
Cumartrsi benim oglanin hocasi geldi
Pazar dünür adaylarina ugramamiz lazimdi
Pazartrsi yine 10 saat iş
Dün adamin yaş günüydü, gelince yemek vs. Hazirladim
Son gunlerde cok yoruldum, daha kalkamadim cnm :))
Hava cok ruzgarli diye kizi yuvadan ben aldim
Zaten dipbucak gircek degilim, yuzunden gecicem
Biz eşimle bugün açıztontişime gittim geldim evde dün benim sıpanın doydum diyerek yemediği nohut pilav vardı bir kaç da dolma, eşime de makarna yaparım diye düşünüyordum ,eşim yufka almaya gitmiş akşama börek yiyecekler önceki yemekler de ziyan olacak galiba
sen yarına dolma yap :)
Bi bakayim ona hangisiymisniranın dediği seri bence de iyi seramik taban olduktan sonra yanma yapışma yapmıyor zaten
O koku seni doyurmistur canim(kandirmasyonBu yapılır mı bebalkonda bi kek kokusu geldi vay anam vay
Yalandim üstüne su ictim
Gidemde menümü yazayım
Bende aynı psikolojideyim.ben 19 yasinda 3 küçük cocukla kaldigim icin bıktım iyice :)) valla kimse kusura bakmasin, arada isleri olur, hastalik olur vs. Bakarim
Senin de hayatın hep koşturmacayla geçiyorGecen hafta iş hep yogundu cnm
Perşembe de10 saat calistim eve gelmem 5 i buldu (sabah 5.30 da gittiydim :)
Cuma cocuklara söz vermistim, işten sonra onlari bisiklet surmeye, parka götürdüm
Cumartrsi benim oglanin hocasi geldi
Pazar dünür adaylarina ugramamiz lazimdi
Pazartrsi yine 10 saat iş
Dün adamin yaş günüydü, gelince yemek vs. Hazirladim
Son gunlerde cok yoruldum, daha kalkamadim cnm :))
Hava cok ruzgarli diye kizi yuvadan ben aldim
Zaten dipbucak gircek degilim, yuzunden gecicem
ayy kıyamam yaaa meyve de içinizi kazındırırsa şimdi bari çorba yada cacık yapın yiyin sonra saat daha erken nasıl olsaBiz eşimle bugün açız
Dünden sayılı lahmacun vardı, ne yemek yapayım dedim, yemek yapma gerek yok dedi, lahmacunlar da ancak çocuklara göre olduğu için biz meyveye dadandık
Yarına düzgün bir yemek çıkarmak şart oldu
benim aldığım ucuzdu dur gidip bakayım neymiş markası asıl kullandığım kazanlı buharlı ütü sonradan aldığım acil bir şey olursa kullanırım diye almıştım kazanlının ısınması uzun sürüyor diye , normal iti de çok iyi çıktı tabanı seramik buhar gücü baya iyi güçlü az sonra yazarım neymiş:)Bi bakayim ona hangisiymis
Benim sectigim baya pahaliya geliyor
O yüzden bilemedimbide diyom hergün ütü alinmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?