Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En önemlisi sağlık gerisi bir şekilde halledilir. İnsallah kökten kurtuluruz

hoş geldin bacımmm gelmenle gitmen bir olacak gibi bu kadar koşturma iş yeğenin nikahı misafirler derken iyi yorulacaksın allah kolaylık versin canoom
kendini çok yorma dizini arada dinlendir gülüm olmadı ilk en çok girilip çıkılacak yerleri hallet diğerleri yetişmezse savsakla gitsin canını yolda bulmadın yaa

niranın dediği seri bence de iyi seramik taban olduktan sonra yanma yapışma yapmıyor zaten

Benim minnakım kreşlerde süründü ya gönlüm el vermez herhalde isterlerse bakarım tabi yaşlanınca rahatıma bakayım da diyebilirim bilemiyorum
ben 19 yasinda 3 küçük cocukla kaldigim icin bıktım iyice :)) valla kimse kusura bakmasin, arada isleri olur, hastalik olur vs. Bakarim
Ama gelin işe gitsin ben hergün cocuk bakayim yapamam
Hayatimi kimseye göre ipotek altina alamam

Mefkurem hoş geldin abla yine gitmiş diyet galiba
artik sizle diyet kilo konusmicam
sagol cnm sen balkonda benim yerimede kahve keyfi yap
Burasi firtinadan yikiliyor
Sabah işe giderken gördüm, kac agac devrilmis
Bizim terasda biicok sey ucmus
Menümü yazarken farkettim meyve ve kabuklu fıstık çok yemişim bu hafta
Fazla meyvede iyi degil

slm kizlar bu ara bi kac gun giremiycem haber veriyi dedim
esim grip oldu koronanin butun ozellikleri var
yarin icin labaratuardan randevu aldi
indallah normal griptir
Geçmiş olsun, normal grip de olabilir. Moralinizi bozmayın en önemlisi.
Hoşgeldin. Allah bağışlasın yavrumu. Emzirme dönemini avantaja çevirip kolayca hedefe ulaşırsın inşallah
Hoşgeldin Mefkurem. Diyete başlamak için tam motivasyon sağlamak lazım. Bu aralar dizdi, ev dekorasyonuydu, düpün dernekti konsantre olamıyorsan biraz rahatlat kendini. Vakti gelince o motivasyon eminim içinde olacak.
Ben almıştım o ütüden. Bir önceki de Philipsti ve memnundum diye hiç düşünmeden aldım. Gelir gelmez fişe takmamla dumanlar çıkarıp sigortayı filan attırıp yandı, geri iade ettim. Bir daha da son model şeyler almama kararı aldım
Harika gözüküyor, afiyet olsun.

Bende yarına ne yemek yapayım diye düşünüyordum
tontişime gittim geldim evde dün benim sıpanın doydum diyerek yemediği nohut pilav vardı bir kaç da dolma, eşime de makarna yaparım diye düşünüyordum ,eşim yufka almaya gitmiş akşama börek yiyecekler önceki yemekler de ziyan olacak galiba
sen yarına dolma yap :)

Burada da sün çok fena fırtına vardı trambolin kırıldı. Çocuklar iyi oyalanıyordu, kırılmasaydı iyiydi.

aaa o kadar güçlü fırtına olduğundan haberim yoktu ee haber izlemez okumazsam normal tabi , çok zaiyat olmuş mu mefkuşum siz de terası bahçeyi de aylarca emekle yeni düzenlemiştiniz neyse canınıza bir şey olmasın da , geçmiş olsun diyelim yine de

Gecen hafta iş hep yogundu cnm
Perşembe de10 saat calistim eve gelmem 5 i buldu (sabah 5.30 da gittiydim :)
Cuma cocuklara söz vermistim, işten sonra onlari bisiklet surmeye, parka götürdüm
Cumartrsi benim oglanin hocasi geldi
Pazar dünür adaylarina ugramamiz lazimdi
Pazartrsi yine 10 saat iş
Dün adamin yaş günüydü, gelince yemek vs. Hazirladim

Son gunlerde cok yoruldum, daha kalkamadim cnm :))
Hava cok ruzgarli diye kizi yuvadan ben aldim

Zaten dipbucak gircek degilim, yuzunden gecicem

Burada da sün çok fena fırtına vardı trambolin kırıldı. Çocuklar iyi oyalanıyordu, kırılmasaydı iyiydi.
baya güçlü fırtınaymış ,dışarıda çıkamazsınız çok büyük hasar olmamış şükür trambolin güme gitmiş ama

oofff her günün dolu dolu bacım rabbim gücünü kuvvetini enerjini arttırsın , bu koşturmada süper babanne torunlara sözünü de tutuyorsun ya helal sana
allah enişteye de seninle beraber hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Biz eşimle bugün açız
Dünden sayılı lahmacun vardı, ne yemek yapayım dedim, yemek yapma gerek yok dedi, lahmacunlar da ancak çocuklara göre olduğu için biz meyveye dadandık
Yarına düzgün bir yemek çıkarmak şart oldu

niranın dediği seri bence de iyi seramik taban olduktan sonra yanma yapışma yapmıyor zaten
Bi bakayim ona hangisiymis

Benim sectigim baya pahaliya geliyor
O yüzden bilemedim bide diyom hergün ütü alinmiyor :)

Bu yapılır mı be balkonda bi kek kokusu geldi vay anam vay
Yalandim üstüne su ictim
Gidemde menümü yazayım
O koku seni doyurmistur canim(kandirmasyon)

Peki ben ne yapiyorum kiymali pide
Ev nasil kokuyor anlatamam ama yemiyecegim dipfirize koyup 70 oldugumda odul verecegim kendime

Bende aynı psikolojideyim.
Annem hepimize acıdığı için yıllardır çocuk bakıyor.
Bakıyorum da kadının kendine ait bir saati yok, hep hizmetçilik hep çocuk bakıcılık
Kendine değil diğerlerine adanmış bir hayat...

Senin de hayatın hep koşturmacayla geçiyor

ayy kıyamam yaaa meyve de içinizi kazındırırsa şimdi bari çorba yada cacık yapın yiyin sonra saat daha erken nasıl olsa

Bi bakayim ona hangisiymis

Benim sectigim baya pahaliya geliyor
O yüzden bilemedim bide diyom hergün ütü alinmiyor :)
benim aldığım ucuzdu dur gidip bakayım neymiş markası asıl kullandığım kazanlı buharlı ütü sonradan aldığım acil bir şey olursa kullanırım diye almıştım kazanlının ısınması uzun sürüyor diye , normal iti de çok iyi çıktı tabanı seramik buhar gücü baya iyi güçlü az sonra yazarım neymiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…