Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ara öğün olmalı mı olmamalı mı sizce , çoğunluk ne düşünüyor bu konuda Ben kararsızım. Geçen yıl diyetkolik uygulamasi ile gitmiştim kalori açığı oluşturup oradaki saatlere uyup kilo verebilirim. Şimdi tekrar ara öğüne geçsem mi gecmesem mi bilemedim

Kizlar şimdi menuleri bakip düne kadar olanlari not aldım
@ATTRAENTE
Canım cuma,cumartesi menü paylaşmamışsın
Fitt_anne
Canım seninde cuma,pazartesi yok nirde
Kaçamak yapsakta yazıyoruz dimi
gozundende hiç bir şey kaçmıyor çakal seni
Aşkım ya geçmiş geçmişte kaldı önümüze baksak

Gün içindeki ara öğün olsada olur ama akşam yemeğinden sonra ara öğün olmamalı brnce

İnşallah dilediğin gibi olur canım Benim dünyalar tatlısı yeğenim de tüp bebek sarı papatyam

Şaka gibi birgun gecirdm kızlar cok gerginim hala oglan acayip huysuz biturlu duzgun uyuyamadi bugun. Oglen mangala gidicektik dun gidemedik diye gec uyuttm. Kargocu geldi evde tektim beklerken va kapida uykusu bolundu neyse sonra ciktik yola bizim mangal yaptigmiz yeri kapatmislar baskada yer bulamadk dha dogrusu buldk ama hep paraliydi acayip pahali bi 70 80 90 dediler zatn durcagmiz 2-3 o paraya gider yemek yerim ya. Neyse geldk eve evde tavada pisirdk yedik o arada cocuga oldu olan arabad 15 dk uyudu smdi erkenden sizdi bakalm nolcak normalde 10 11 arasi uyur.

Bide pazardan kisliklari aldirdm onun stressi 10kg domates aldirdm simdilik yapaym devamina bakicam artik. 3 posetti 1ininyaptm anca bugun devami yarn. Barbunya visne duruyor off cok isim var daha

He bu arada regl oldm acayip gerginsm o yuzden sanrm hep bide sabah gordugm artı ve siskinlik kendmi cok kotu hissediyorm

Yoklugunu baya hissettirdin abla özlendin valla. Kvdemde 4 çocuk oluyor toplam,anlaştılar yaşları yakın büyük büyükle küçük küçükle oynuyormuş bu sene bakmasını istedik kvden evinde, kriz çıkacak sanırım eltim kaynaklı ne olacak bakalım.

Nikah misafir vs virüs yok mu oralarda :)

Onunki evlat da seninki çamur mu onların babaannesi de seninkilerin değil mi yıllardır bakıcı da seninkiler bu kadar bencil olunmamalı kayınvalide gönül rızasıyla bakmayı kabul edip de sorun çıkarması çok tuhaf

Çay içmediğim gün yok desem yeşil çay bitki çayı vs hiç sevmem içmediğim gün olmadığı için fark etmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…