- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.274
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.361
Ben de çok severim hep ilk aşkım gelir aklımaRadyoda çalıyordu çok severek dinlerim bu şarkıyı ❤
Ara öğün olmalı mı olmamalı mı sizce , çoğunluk ne düşünüyor bu konudaGeçen haftanın 1.sinin sırrı
Merhaba arkadaşlar
Aslında benim diyet serüvenim hep kısa sürerdi.Bir ay yapar bırakır 10 kilo verir fıstık gibi oldum derdim.Bu defa çok kararlı başladım öyle ilerliyorum.
Çok şükür her hafta milim milim eriyorum.Bu hafta da en çok eriyen ben olmuşum.Neler yaptım paylaşayım.
Diyetisyen destegi alıyorum.Mümkün olduğunca listeden çıkmamaya çalışıyorum.Neler yapıyorum?
- Sabahları uyanır uyanmaz eğer geceden hazırlamışsam ( limonlu zencefilli tarçınlı ) su yoksa sirkeli su içiyorum.
- En geç 09.00 da kahvaltımı yapmış oluyorum.
- Ara öğünleri kesinlikle atlamıyorum.( Yeşil çay - kepekli grissini - yoğurt - meyve- kuruyemiş vs gibi)
-Akşam 19.00 dan sonra yemek hiç yemedim.
- Günde en az 3 lt su içtim
- Ufak bebeğim var o yüzden hep hareket halindeyim ve emzirmeye devam ettiğim için daha hızlı veriyorum sanırım.
Aslında işin özeti diyet değil sağlıklı beslenme ve beynimizde zaman kısıtlaması olmazsa öyle böyle veriyoruz.
İnşallah her hafta hepimiz bol eksiler görürüz.
Ayrıca 13.takım arkadaşlarıma desteklerine yorumlarına çok teşekkür ederim.
gozundende hiç bir şey kaçmıyor çakal seniKizlar şimdi menuleri bakip düne kadar olanlari not aldım
@ATTRAENTE
Canım cuma,cumartesi menü paylaşmamışsın
Fitt_anne
Canım seninde cuma,pazartesi yok nirde
Kaçamak yapsakta yazıyoruz dimi
Gün içindeki ara öğün olsada olur ama akşam yemeğinden sonra ara öğün olmamalı brnceAra öğün olmalı mı olmamalı mı sizce , çoğunluk ne düşünüyor bu konudaBen kararsızım. Geçen yıl diyetkolik uygulamasi ile gitmiştim kalori açığı oluşturup oradaki saatlere uyup kilo verebilirim. Şimdi tekrar ara öğüne geçsem mi gecmesem mi bilemedim
Sonbaharada ne çok yakışıyor hey gidi gençlik heyRadyoda çalıyordu çok severek dinlerim bu şarkıyı ❤
Aynen haklısın, meyveyi ara öğün gibi tüketmek daha doğru olacak yemekten sonra olmuyoGün içindeki ara öğün olsada olur ama akşam yemeğinden sonra ara öğün olmamalı brnce
İnşallah dilediğin gibi olur canımÇocuk büyütmek bana göre çok zor tek buyuttum kv yaşlı
Annem çalışıyor
Kızım kardessiz kalmasın diye ilk çocuktada çok tecrubesizdim hiç bir şey anlamadım 2.için çok hevesliyim kasım ayında Allah nasip ederse tüp bebek düşünüyorum
Senin içinde hayirliysa 4.bebisin olur inş
Biyoloji canımEdebiyat. Sizlerin? ☺
Yoklugunu baya hissettirdin abla özlendin valla. Kvdemde 4 çocuk oluyor toplam,anlaştılar yaşları yakın büyük büyükle küçük küçükle oynuyormuş bu sene bakmasını istedik kvden evinde, kriz çıkacak sanırım eltim kaynaklı ne olacak bakalım.tartilmadimki
sagol cnm yorgunluk disinda iyiyim :))
Sen ne yaptin
Okudum cocuklar kv ye gidiyormuş
Eltindemi getirdi cocuklarini, onda kac tane var
Yolunda tatlim da, genelde uzun calistim
Gecmisi okurken biseyler cikti yazamadim
Bugun şükür erken ciktim
Cumartesi gorumcemin oglunun nikahi var, pazar misafir gelecek
Evde dolu işim var
Bugun yapabilirsem biraz iş yapicam
Masallah senin performansin gayet iyihepsini okudum canom, sagolasin
Kolumu kaldıracak enerjim kalmadı :)
Onunki evlat da seninki çamur mu onların babaannesi de seninkilerin değil mi yıllardır bakıcı da seninkiler bu kadar bencil olunmamalı kayınvalide gönül rızasıyla bakmayı kabul edip de sorun çıkarması çok tuhafYoklugunu baya hissettirdin abla özlendin valla. Kvdemde 4 çocuk oluyor toplam,anlaştılar yaşları yakın büyük büyükle küçük küçükle oynuyormuş bu sene bakmasını istedik kvden evinde, kriz çıkacak sanırım eltim kaynaklı ne olacak bakalım.
Nikah misafir vs virüs yok mu oralarda :)
Çay içmediğim gün yok desemKızlar ben kara çay (rize çayı) içmediğim gün kaç saat uyursam uyuyayım, hep uykusuz ve yorgun oluyorum.
İçtiğim gün ise 3-5 saat bile uyumuş olsam yorgun ve uykusuz hissetmiyorum
Sizde de böyle bir etkisi var mı merak ediyorum
Seninle ayrı buluşma ayarlarızBen de geleyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?