- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.341
Kıymalı pide diyince Konya'ya gelip etli ekmek yiyesim geldiO koku seni doyurmistur canim(kandirmasyon)
Peki ben ne yapiyorum kiymali pide
Ev nasil kokuyor anlatamam ama yemiyecegim dipfirize koyup 70 oldugumda odul verecegim kendime
virüste bitsin kilo derdi de gidip doyasıya gezip yiyip için inşallahhhKıymalı pide diyince Konya'ya gelip etli ekmek yiyesim geldi
Hedef kilolara ulaşıp tığ gibi olunca bi buluşmamı ayarlasak acep Konya 'da
"Senin yüzünden kilo alıyorum, yemek felan yapma" dedi, yapsam da yemez şimdi, keçi inadı var bildiğinayy kıyamam yaaa meyve de içinizi kazındırırsa şimdi bari çorba yada cacık yapın yiyin sonra saat daha erken nasıl olsa
valla bilmiyorum cnm, motivasyonum 2 günü gecmiyorHoşgeldin Mefkurem. Diyete başlamak için tam motivasyon sağlamak lazım. Bu aralar dizdi, ev dekorasyonuydu, düpün dernekti konsantre olamıyorsan biraz rahatlat kendini. Vakti gelince o motivasyon eminim içinde olacak.
Ben almıştım o ütüden. Bir önceki de Philipsti ve memnundum diye hiç düşünmeden aldım. Gelir gelmez fişe takmamla dumanlar çıkarıp sigortayı filan attırıp yandı, geri iade ettim. Bir daha da son model şeyler almama kararı aldım
sizin ordan burayami geldi acaba :)Burada da sün çok fena fırtına vardı trambolin kırıldı. Çocuklar iyi oyalanıyordu, kırılmasaydı iyiydi.
bende haberlere bakmadim cnmaaa o kadar güçlü fırtına olduğundan haberim yoktu ee haber izlemez okumazsam normal tabi , çok zaiyat olmuş mu mefkuşum siz de terası bahçeyi de aylarca emekle yeni düzenlemiştiniz neyse canınıza bir şey olmasın da , geçmiş olsun diyelim yine de
Amin cnm sagolasinoofff her günün dolu dolu bacım rabbim gücünü kuvvetini enerjini arttırsın , bu koşturmada süper babanne torunlara sözünü de tutuyorsun ya helal sana
allah enişteye de seninle beraber hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Cocuklar gerçekten cogu zaman bencil, egoist olabiliyor :))Bende aynı psikolojideyim.
Annem hepimize acıdığı için yıllardır çocuk bakıyor.
Bakıyorum da kadının kendine ait bir saati yok, hep hizmetçilik hep çocuk bakıcılık
Kendine değil diğerlerine adanmış bir hayat...
ayy çok iyi kızzz boş ver yapmaaa"Senin yüzünden kilo alıyorum, yemek felan yapma" dedi, yapsam da yemez şimdi, keçi inadı var bildiğin
Şimdiki kafam "evlenmesemde olurmuş, evlensemde çocuk yapmasak daha iyiymiş" kafasıCocuklar gerçekten cogu zaman bencil, egoist olabiliyor :))
motivasyonun tükenmişse üsteleme sadece sabit kalmaya çalış , öncelik kafanı sakinleştirmen lazım ama bu kadar koşturmada kafayı sakinleştirmek değil kaşımaya vakit kalmıyordur eminimvalla bilmiyorum cnm, motivasyonum 2 günü gecmiyoro yuzden artik burda bisey soylemek istemiyorum
Ayy korkuttun beni şimdi
Almışken iyi bisey alayim diyorum, kafam allak bullak
sizin ordan burayami geldi acaba :)
bende haberlere bakmadim cnm
Zayiat nekadar bilmiyorum
Terasda kirilan bisey yok sayilir
Sadece yantarafinda perde gibi cekilen bisey vardi, onun ucu cikip
Amin cnm sagolasin
Cumlemiz icin insallah
niranım çatlak kiremit misin sen de bana mı çektin gülümmmmmmmmmŞimdiki kafam "evlenmesemde olurmuş, evlensemde çocuk yapmasak daha iyiymiş" kafası
Buna rağmen acaba 4.olsa mı fikri
Kafada binbir türlü senaryo var canım, ne yapayımniranım çatlak kiremit misin sen de bana mı çektin gülümmmmmmmmmtezatların kadını olacan yakın da aman haaa
Ya hiç ya 2 bilemedin 3 ama fazlası cidden zor. Ben evlilik ve çocuk istemiyordum. Sonra bir anda 34 te evlenip 35 te anne oldum. Çok aşıktım. Aşkın gözü her yaşta körKafada binbir türlü senaryo var canım, ne yapayım
Senaryonun birine göre 4.mantıksız
Diğerine göre muhakkak olmalı
Diğer senaryolardan bahsetmedim bile
Demek öğretmenlerin geneli tombikleşmiş son zamanlarda
Demek öğretmenlerin geneli tombikleşmiş son zamanlarda
Tabi ki zorundaymış gibi davranılmaması lazım yani bana öyle davransalar kesseler bakmam herhaldeben 19 yasinda 3 küçük cocukla kaldigim icin bıktım iyice :)) valla kimse kusura bakmasin, arada isleri olur, hastalik olur vs. Bakarim
Ama gelin işe gitsin ben hergün cocuk bakayim yapamam
Hayatimi kimseye göre ipotek altina alamam
Ben de geleyim ben deKıymalı pide diyince Konya'ya gelip etli ekmek yiyesim geldi
Hedef kilolara ulaşıp tığ gibi olunca bi buluşmamı ayarlasak acep Konya 'da
Yeter senin zümren bi tane de benim zümrem olsun
O koku seni doyurmistur canim(kandirmasyon)
Peki ben ne yapiyorum kiymali pide
Ev nasil kokuyor anlatamam ama yemiyecegim dipfirize koyup 70 oldugumda odul verecegim kendime
Çocuk büyütmek bana göre çok zor tek buyuttum kv yaşlıŞimdiki kafam "evlenmesemde olurmuş, evlensemde çocuk yapmasak daha iyiymiş" kafası
Buna rağmen acaba 4.olsa mı fikri
Bizde geçen hafta gittik eminönüne iyi yapmışsın canımAhhh kısçeler eve yeni düştüm
Arkadaşımla Eminönünü talan ettim bugün
Kumaşlar, çiçekler, fistolar, kurdeleler neler neler battıııımmmmama olsun 12000 adım yürümüşüm diye avutuyorum kendimi Dua edin bana kızlar çok güzel kumaşlar aldım, Rabbim dikip satmak nasip etsin, bi de simit peynir yedim oraya kadar gitmişim ölürüm yemeden
Pembe Lotus cuma ve c.tesi şehir dışındaydım yediklerimi yazmaya asla yüzüm yok valla millet okurken bir kilo yağ yakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?