Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin canım ramazan ve sıcaktan pc nin başına geçemedim ,ikizler evde olunca ellime zor geçiyor şimdi üst kattaki eltime iftara gittiler pc bana kaldı

bende bu günkü menümü yazayım
sahur 1 gözleme karpuz peynir 2 hurma 1 çay bol su
iftar çig köfte salata ayran yarım lavaş yemeyi planlıyorum
arkasından türk kahvesi bir parça çikolata,sonra şeftali 1 tane,
su sınırsız çok su içiyorum gecede uyuyamıyorum ,
benim kızlar gece uyumuyorlar sahuru yapıp sabah saat 1 e kadar uyurlar uykuda kalma şansım yok

Merhaba,

Günlük dışında da bir gruba katılmak istedim. Fadime2 çağırdığın için teşekkür ederim.

1 haftadır diyet yapıyorum. Kilom 112.6 iken şuan 109.2 ! Oruç tutuyorum. İftar ve sahurda pek birşey yiyemiyorum. Sıcaklardan sanırım.
3 ay sonra 80'leri görmek çok istiyorum.

insanın nefsinin duygularıyla bu kadar oynanmaz kiiiiiii

ayy evet niyetliyken demi özür düşüncesiz davrandım

valla ben bayıldım hayatımda yaptığım en güzel poğçalardan biriydi yumuşacık ve çok güzel kabardı abime paket yaptım gerisini siz düşünün heheh

pogacalarının tarifini benimle paylaşır mısın
ben pek bir şey yapmayı beceremem
erkek arkadaşıma kendim bir şeyler yapmak istiyorum da

bak şimdiden 3 kilo gitmiş
kendini çok sıkma hemen vazgeçersin yavaş gitsin ama tam gitsin
hani burdaki arkadaşlar diyor ya biz bu kiloları 1 günde almadık ya 1 günde gitsin
kadınların başaramıyacağı hiç bir şey yok

mrb kızlar
sahur gelıyor evde ekmek yok dıye annem hamur ısı yapacak
diyetim sabote ediliyor!!!!!
acilen yenilecek alternatif bulmam lazım ama ne yapabilirim üff

hoş geldin inş hedefine ulaşırsın

günaydın herkese hayırlı cumalar...
İnanın oruçluyken hiç yemekle ilgili birşeyleri aklıma getirmemek için topiğe giripte yazmadım
Midem çok kötüydü bu hafta hep bulandı hep bulandı, iftardan sonra hatta yediklerimi çıkarttığımda oldu tespitlerime göre bana pide dokunuyor :44: dün akşam ve sahurda hiç yemedim bugün iyiyim bakalım inşallah akşama kadar iyi olurum, yoksa tüm günü mide bulantısıyla geçirmek zorunda kalıyorum.
neyse gelelim sadede
Kilom tabiki düştü : 62,5 kg oldum Allahıma bin şükür.
Şimdiye kadar hiçbir ramazanda kilo vermemiştim ama bunda vericem galiba çünkü midem dolayısıyla fazla yiyemiyorum, doyduğum an bırakıyorum, patlayana kadar yemek tarih oldu
yeni gelen arkladaşlar hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. geçmişi okuyamadım henüz.
Öpüyorum herkesi

geçmiş olsun canım bende susuzluga zor dayanıyorum bütün gün evden çıkmadıgım halde ALLAH YARDIM ETSİN HERKESE

hoş geldin aramıza inşallah kiloları verip hayırlı bir bebegin olur

Haklısın. Çok sabısızım ama kendimi böyle motive etmeye çalışıyorum. Asıl zamanım var diye düşününce salıyorum kendimi

mrb kızlar
sahur gelıyor evde ekmek yok dıye annem hamur ısı yapacak
diyetim sabote ediliyor!!!!!
acilen yenilecek alternatif bulmam lazım ama ne yapabilirim üff

Bence böyle durumlarda yemelisin ama az yemelisin. 3-4 tane yiyeceğine yavaş yavaş ve peynir domatesi bol yiyerek yemelisin. :44:

oyy geçmiş olsun benimde aç kalınca midem ağrıyo ama dayanıcaz çare yok yasemincim ben iftarda ekmek yemiyorum sahurda da 2-3 dilim tam buğday ekmeği yiyorum sende öyle denesen

Gunaydın gunaydın gunayydıınnn herkeslere

Mutlu neşeli az kcl HAYIRLI CUMALAR

Bugun cuma Dunden tartılmıssınızdır ıns. Ben unutmusumda :26: yegenım dısarıda oynuyordu ıftara 10 dk once camur ıcınde eve gelınce onu yıkadım hemen sofraya oturdum tartılmayı unuttum neyse çarş gunu tartılmıstım onu yazarım bende ...

Dünkü Menu ;

1 kase corba
4 kepce kuru faslye
2 kepce pılav
coban salata

Karpuzzz

Sahur;

2 dılım ekmek
karpuz peynır

Selamlar kızlar..Herkese hayırlı cumalar.

Dikkatimi çektide herkesin iftar ve sahur menüleri ne güzel ya.. Ben baya abartıyormusum, iftarda çok yemiyorum ama iftardan sonra biraz fazla kaçamak yapyorum snaırım, canım çok tatlı çekiyor iftardan sonra, sahurdada kahvaltılık yiyorum ama 3 dilim çavdar ekmeği yiyorum

Menülerime çekidüzen vermem lazım+menülerimi de paylaşayım artık.

Geçen Hafta: 69.4
Bu hafta: 68.3

Çok geçmiş olsun.. Gıda intolerans testi yaprırsan. Belki mayalı şeylere alerjin vardır :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…