- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.541
o zaman ben kendimi tanıtayım
evet önceden kiloluydum ama kilomu tam bilmiyorum o zamanlar tartımız yoktu
giydiğim pantolonlardan anlıyorum o zaman ne kadar oldugumu
su an o pantolonları attım 44 beden gıyıyordum yanı
belım ınce basenlerım genıs
sok diyetlere bugun karar verırım yarın sabahtan bırakırım
5 gunde 5 kılo falan hep denedım ama ac kaldıktan sonra yemeklere saldırmaktan baska ıse yaramadı
bı sure aksam yemegını kıstım ve yuruyusle 50 ye kadar ınmıstım
bu arada yuruyus sayesınde kılo yanında bacaklarım ınceldı cok ıse yaradı hemde oyle uzun sure degıl 1 ayda falan kendını gosterdı
ve form cayı ıctım boylee
sımdı de hedefım 48
yasımda 24 olacak yakında
bu arada ben abur cubur yemem karnım cabuk doyar benım düşmanım ekmek başıma ne geldiyse ekmek yüzünden geldi 1 ekmeği oturur cerez nıyetıne yerım bıraksalar yanı
yarım tabak yemekle 1 ekmek yerım
ve son olarak cok arkadascanlısıyımdır
hoş geldin canım ramazan ve sıcaktan pc nin başına geçemedim ,ikizler evde olunca ellime zor geçiyor şimdi üst kattaki eltime iftara gittiler pc bana kaldı
insanın nefsinin duygularıyla bu kadar oynanmaz kiiiiiii
ayy evet niyetliyken demi özürdüşüncesiz davrandım
valla ben bayıldım hayatımda yaptığım en güzel poğçalardan biriydi yumuşacık ve çok güzel kabardı abime paket yaptım gerisini siz düşünün heheh
Merhaba,
Günlük dışında da bir gruba katılmak istedim. Fadime2 çağırdığın için teşekkür ederim.
1 haftadır diyet yapıyorum. Kilom 112.6 iken şuan 109.2 ! Oruç tutuyorum. İftar ve sahurda pek birşey yiyemiyorum. Sıcaklardan sanırım.
3 ay sonra 80'leri görmek çok istiyorum.
Merhaba,
Günlük dışında da bir gruba katılmak istedim. Fadime2 çağırdığın için teşekkür ederim.
1 haftadır diyet yapıyorum. Kilom 112.6 iken şuan 109.2 ! Oruç tutuyorum. İftar ve sahurda pek birşey yiyemiyorum. Sıcaklardan sanırım.
günaydın herkese hayırlı cumalar...
İnanın oruçluyken hiç yemekle ilgili birşeyleri aklıma getirmemek için topiğe giripte yazmadım
Midem çok kötüydü bu hafta hep bulandı hep bulandı, iftardan sonra hatta yediklerimi çıkarttığımda oldutespitlerime göre bana pide dokunuyor :44: dün akşam ve sahurda hiç yemedim bugün iyiyim bakalım inşallah akşama kadar iyi olurum, yoksa tüm günü mide bulantısıyla geçirmek zorunda kalıyorum.
neyse gelelim sadede
Kilom tabiki düştü : 62,5 kg oldum Allahıma bin şükür.
Şimdiye kadar hiçbir ramazanda kilo vermemiştim ama bunda vericem galiba çünkü midem dolayısıyla fazla yiyemiyorum, doyduğum an bırakıyorum, patlayana kadar yemek tarih oldu
yeni gelen arkladaşlar hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. geçmişi okuyamadım henüz.
Öpüyorum herkesi
merhaba,
günlük dışında da bir gruba katılmak istedim. Fadime2 çağırdığın için teşekkür ederim.
1 haftadır diyet yapıyorum. Kilom 112.6 iken şuan 109.2 ! Oruç tutuyorum. Iftar ve sahurda pek birşey yiyemiyorum. Sıcaklardan sanırım.
bak şimdiden 3 kilo gitmiş
kendini çok sıkma hemen vazgeçersin yavaş gitsin ama tam gitsin
hani burdaki arkadaşlar diyor ya biz bu kiloları 1 günde almadık ya 1 günde gitsin
kadınların başaramıyacağı hiç bir şey yok
mrb kızlar
sahur gelıyor evde ekmek yok dıye annem hamur ısı yapacak
diyetim sabote ediliyor!!!!!
acilen yenilecek alternatif bulmam lazım ama ne yapabilirim üff
İnanın oruçluyken hiç yemekle ilgili birşeyleri aklıma getirmemek için topiğe giripte yazmadım
Midem çok kötüydü bu hafta hep bulandı hep bulandı, iftardan sonra hatta yediklerimi çıkarttığımda oldutespitlerime göre bana pide dokunuyor :44: dün akşam ve sahurda hiç yemedim bugün iyiyim bakalım inşallah akşama kadar iyi olurum, yoksa tüm günü mide bulantısıyla geçirmek zorunda kalıyorum.
neyse gelelim sadede
Şimdiye kadar hiçbir ramazanda kilo vermemiştim ama bunda vericem galiba çünkü midem dolayısıyla fazla yiyemiyorum, doyduğum an bırakıyorum, patlayana kadar yemek tarih oldu
yeni gelen arkladaşlar hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. geçmişi okuyamadım henüz.
Öpüyorum herkesi
neyse gelelim sadede
Öpüyorum herkesi
çok geçmiş olsun.. Gıda intolerans testi yaprırsan. Belki mayalı şeylere alerjin vardır :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?