Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o kaçamaklar bazen bendede oluyor benim büyük kız yüzünden canı hep tatlı türü şeyler çeker yada dondurma
gece uyumazlar şimdide kalkmıyorlar yataklarını oda serin diye evin ortasına yapmışlar ramazandan sonra bir düzene girmem lazım kışa kadar en az 1o kilo vermeliyim

Arkadaşlar,

Gün ilk defa iftar yemeği yedim desem yeridir.

5-6 etli yaprak sarma
yoğurt
salata
kavun yedim. Çok güzeldi. Tatlı ve pide yemedim. Diredim

bende yazayım menümü
iftar
1 kepçe çorba
4 yk makarna

ara
3 adet kemalpaşa tatlısı (iftarda yemek yemem ama tatlı yerim onun için bu kısma eleştiri yaparken dikkat edin bu aralar o derece tatlı istiyo cnm )

sahur
3 dilim buğday ekmeği
haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık çok oldu bende pişman oldum ama yedim işte (

suya gelince haddi hesabı yok :)

Sen az yedıgın ıcın bu bı avantaj benım gıbı bı fast food delısı olsan veremezdın bence sımdıde hemencecık verırsın kılolarını ekmegı kes yeter...

Hosgeldın cnmmmm

Günaydın mursh günaydın nora artık fırsat buldukça burdayım topige daha kaç kişi alabiliriz

Cok ıyı olur fadıme abla dagıldık cunkuuu

Benımde cnm bazen acayıp tatlı cekıyor cnmm ozamanlar az az yıyorum ama 3 4 gundur hıc tatlı yemedım desem olur yanı

Çok teşekkür ederim. İnşallah amin .

Bu arada beni de kattınız değil mi aranıza.

27.07.2012 -----> 109.2

:)

Buka cnmm sen bıze bıraz kendınden bahsetsene.Neden kılo aldın nerde yasıyosun evlımısın bekarmısın vs vs gıbı

Takıma alınma konusuna gelınce bu haftakı kılonu kaydettım 1 haftalık deneme surecımız vr.Burda takımda bulunma onlıne olma ve paylasımlarına bakıp senı haftaya lısteye eklıycez...

Tekrar Merhabalar,

Adım Buket. 27 yaşındyım. 4 senelik evliyim. Henüz çocuğum yok. ( Denemedik hiç ama bu sene denemek istiyoruz.) Çocukluğum zayıftı fakat yavaş yavaş kilo almaya başladım. Muhtelif zamanlarda kilo verdim. En son 2010 eylül - 2011 mayıs gibi.
Fakat 2011 temmuzda kortizon kullanmak zorunda kaldım. 104'den 90 a düşmüştüm ne güzel ama tekrar aldım ve 112,7 oldum. Geçen hafta yeniden başladım rejime. Şuan 109.2 yim. İstanbuldan katııyorum aranıza..

Son düzenleme:

Aramıza hoşgeldin..

Gebelikten önce inşallah verirsin canım ben 22 kilo aldım oğlum 16 aylık ve halaaa 3 kilosu üzerime yapıştııııııı

*** 9. Takım 261. Etap Sonuçları ***

Fadime0295/95/0,0/%0,00)
Mursh: (84/84,/0,0/%0,00)
Nagieymen(66,1/64/2,1/%3,18)
Doksanaltmısdoksan(63,9/63,9/0,0/%0,00)
graphicdesigner(63,3/62,5/0,8/%1,26)
Nora (69,4/68,3/1,1/%1,59)
Yirmi (87/87/0,0/%0,00)
antsibel (65,9/65,9/0,0/%0,00)
nurgulguney(58) 13. takıma transfer oldu.
taçsızprenses(78,7 /78,7/0,0 /%0,00) 234. etapta İZNE ayrılan üyemiz geri dönmüştür.

9.Takım Toplam % 0,67

selam kızlar
dünkü sahurda yediklerimi paylasayım
zeytın domates salatalık
yanına kucuk hamur ısı yapmıstı annem 4-5 tane yedım ama boyutları ufak
kola ıcecektım 1 yudum alıp döktüm pek aram yoktur
yedıklerım bu kadar anneme soyledım bır daha hamur ısı ıstemıyorum evde dedım
lahana corbası dıyetı varmıs gezerken gordum
o diyetı yapanlar sureklı corba ıcıyormusta bende onu soyle degıstırmek ıstedım corbanın yag yakıcı etkısı varmıs bagırsakları calıstırıyormus aksam yemekten once ıcerım ustune hafıf bır seyler yerım sureklı corba ıcmem yanı
ama ıste tek sorun lahana bulamıyoruz

uff yazdım yazdım göndermedi
verilecek kilon az benimde hedefime 4 kg kaldı karar senin tabi karışamam ama ben kendi adıma şu mübarek günde 17 saat oruç tutup iftarıda lahana çorbasıyla yapmak istemem az yerim öz yerim damak tadımdan taviz vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…