- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.561
selamlar kızlar..herkese hayırlı cumalar.
Dikkatimi çektide herkesin iftar ve sahur menüleri ne güzel ya.. Ben baya abartıyormusum, iftarda çok yemiyorum ama iftardan sonra biraz fazla kaçamak yapyorum snaırım, canım çok tatlı çekiyor iftardan sonra, sahurdada kahvaltılık yiyorum ama 3 dilim çavdar ekmeği yiyorum
Menülerime çekidüzen vermem lazım+menülerimi de paylaşayım artık.
Geçen hafta: 69.4
bu hafta: 68.3
hoş geldin aramıza inşallah kiloları verip hayırlı bir bebegin olur
siz istanbulun neresindesiniz
o zaman ben kendimi tanıtayım
evet önceden kiloluydum ama kilomu tam bilmiyorum o zamanlar tartımız yoktu
giydiğim pantolonlardan anlıyorum o zaman ne kadar oldugumu
su an o pantolonları attım 44 beden gıyıyordum yanı
belım ınce basenlerım genıs
sok diyetlere bugun karar verırım yarın sabahtan bırakırım
5 gunde 5 kılo falan hep denedım ama ac kaldıktan sonra yemeklere saldırmaktan baska ıse yaramadı
bı sure aksam yemegını kıstım ve yuruyusle 50 ye kadar ınmıstım
bu arada yuruyus sayesınde kılo yanında bacaklarım ınceldı cok ıse yaradı hemde oyle uzun sure degıl 1 ayda falan kendını gosterdı
ve form cayı ıctım boylee
sımdı de hedefım 48
yasımda 24 olacak yakında
bu arada ben abur cubur yemem karnım cabuk doyar benım düşmanım ekmek başıma ne geldiyse ekmek yüzünden geldi 1 ekmeği oturur cerez nıyetıne yerım bıraksalar yanı
yarım tabak yemekle 1 ekmek yerım
ve son olarak cok arkadascanlısıyımdır
Merhaba,
Günlük dışında da bir gruba katılmak istedim. Fadime2 çağırdığın için teşekkür ederim.
1 haftadır diyet yapıyorum. Kilom 112.6 iken şuan 109.2 ! Oruç tutuyorum. İftar ve sahurda pek birşey yiyemiyorum. Sıcaklardan sanırım.
3 ay sonra 80'leri görmek çok istiyorum.
Günaydın mursh günaydın nora artık fırsat buldukça burdayım topige daha kaç kişi alabiliriz
Selamlar kızlar..Herkese hayırlı cumalar.
Dikkatimi çektide herkesin iftar ve sahur menüleri ne güzel ya.. Ben baya abartıyormusum, iftarda çok yemiyorum ama iftardan sonra biraz fazla kaçamak yapyorum snaırım, canım çok tatlı çekiyor iftardan sonra, sahurdada kahvaltılık yiyorum ama 3 dilim çavdar ekmeği yiyorum
Menülerime çekidüzen vermem lazım+menülerimi de paylaşayım artık.
Geçen Hafta: 69.4
Bu hafta: 68.3
Çok teşekkür ederim. İnşallah amin .
Bu arada beni de kattınız değil mi aranıza.
27.07.2012 -----> 109.2
:)
78,6 ............................
cnmm sen takımdan ayrıldıgında 78,7 mısssın bugunde ole yazdım 100 gr haftaya ılave ederız.Karısıklık olmasın..
Tekrar Merhabalar,
Adım Buket. 27 yaşındyım. 4 senelik evliyim. Henüz çocuğum yok. ( Denemedik hiç ama bu sene denemek istiyoruz.) Çocukluğum zayıftı fakat yavaş yavaş kilo almaya başladım. Muhtelif zamanlarda kilo verdim. En son 2010 eylül - 2011 mayıs gibi.
Fakat 2011 temmuzda kortizon kullanmak zorunda kaldım. 104'den 90 a düşmüştüm ne güzel ama tekrar aldım ve 112,7 oldum. Geçen hafta yeniden başladım rejime. Şuan 109.2 yim. İstanbuldan katııyorum aranıza..
Aramıza hoşgeldin..
Gebelikten önce inşallah verirsin canım ben 22 kilo aldım oğlum 16 aylık ve halaaa 3 kilosu üzerime yapıştııııııı
3 kilo mu3 kilo olsun benim olsun
İnşallah vereceğim. Deniyorum en azından.
selam kızlar
dünkü sahurda yediklerimi paylasayım
zeytın domates salatalık
yanına kucuk hamur ısı yapmıstı annem 4-5 tane yedım ama boyutları ufak
kola ıcecektım 1 yudum alıp döktüm pek aram yoktur
yedıklerım bu kadar anneme soyledım bır daha hamur ısı ıstemıyorum evde dedım
lahana corbası dıyetı varmıs gezerken gordum
o diyetı yapanlar sureklı corba ıcıyormusta bende onu soyle degıstırmek ıstedım corbanın yag yakıcı etkısı varmıs bagırsakları calıstırıyormus aksam yemekten once ıcerım ustune hafıf bır seyler yerım sureklı corba ıcmem yanı
ama ıste tek sorun lahana bulamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?