Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aa yok lahana corbası sadece baslangıc ıcın karnımı onla doyuramam zaten acıkırım sonra hafıf bır sebze yemegı yerım
maksat corbanın nımetlerınden yararlanmak
tabı tadı kotuymus hıc ıcmedım

başlangıçta olsa yememmmmmmmmm boş mideme lahana çorbası he lahana sarması desen tenceresiyle götürürüm oda ayrı

başlangıçta olsa yememmmmmmmmm boş mideme lahana çorbası he lahana sarması desen tenceresiyle götürürüm oda ayrı

haha
malesef su anlık tencere ile yemek yemek tabiri yasak bana
ben tencereyle sadece makarna yerım onu da dıyet bıtene kadar yemıycem
neyse kızlar ben kaçtım önce 2 mil ardından iftar

selam kızlar
yahu niye kimsecikler uğramıyor buraya hep yalnız kalıyorum
aksam menumu yazayım bos kalmasın
yarım kepce fasulye
3-4 kasık pilav
1 bardak tuzsuz ayran
1 kaşık sütlaç

ayrıca iftardan önce saat 7 de 2 mil yaptım acayip ter attım çok hoşuma gitti
5 mil yapanlar nasıl yapıyor acaba 2 mil bile beni çok yordu ama terledıkce hosuma gıdıyor gıtsın kalorıler
500 gr eksik gösteriyor tartı ama elektronık oldugu ıcın oynama olabılır
tabi sporu aç olarak yapmam ne kadar doğru bilemiyorum
ama alışkanlık oldu 4 gündür:18:

günaydın canım ramazan dolayısıyla herkesin işleri oluyor akşamları benim eşim evdeyken kk giremiyorum akşam teravihe gitmedi kaç gündür bizim burda çok sıcak mescid küçük , klima yetersiz geldiginden hep evde artık ramazandan sonra herkes sık sık ugrar

Kaptan perşembe akşamı 90 artılara yazdım kilomu BURA rayada yazdım sandım sonra hatırladım ellektrikler gitmişti geldiginde liste bitmişti önceki haftalar hep kilom yanlış yazılmış geçen cumanınkine baktım nasıl düzelcek bilmiyorum sorun olurmu
kilom 93.5 bu hafta

Son düzenleme:

Kac haftadır kılo bıldırımını gormuyorum fadıme abla bu sebeptende kılonu sbıt gecıyorum onumuzdekı cuma tartılıp kılonu acıklayıcı bı sekılde yazarsan duzeltırım.

Herkese ıyı hafta sonları kızlrrrrr...

Umarım hersey yolundadır.Bende bugun acayıp bı kırgınlık var hafta sonu dıyemı acaba!Walla yarın butun gun evde yatıcam bı yerede cıkmıycam ...

Dunku menu ;

İftar;

1 kase mantar corbası
1 porsıyon pateteslı kofte fırında
cacık

1 bardak kola
1 dılım kek

Sahur;

1 tabak mantar corbası(aksamdan kalan)
2 dılım ekmek
5 zeytın

Bol cana su

Selam kızlar hiç halim yok bir kaç saatlik uyku ile duruyorum kafam sepet gibi..

Keyifli hafta sonları dilerim..

öyle deme tosun gibiyim 78 kiloyum bir rahatsızlık geçirdim 9 ayda 15 kilo aldım 60 dan 75 e çıktım

İnan benim kadar tosun olamazsın. Ben kendimle kıyasladığım için böyle söylüyorum tabii.. Herkesin kilosu kendine. Bazı arkadaşlar 2 kilodan bile şikayet ediyorlar. Ben
100 küsür kiloyum. Komik geliyor. Hepimiz mutlu olduğumuz kiloda olalım ve öyle kalalım. En güzeli..

Merhaba arkadaşlar,

Dün 4-5 tane ufak tavuk butlarından yedim. Ayran içtim. Kavun yedim. Diğer iftarlarıma nazaran daha kaloriliydi.
Ama gün içinde çok aç kalıyoruz. İlk defa bu ramazan kilo almak yerine veriyorum. Güzel bir duyguymuş.

Bugün oruçlu değilim. Sabah ( 11:20 gibi ) domates,peynir,zeytin,yumurta ve ilk defa 2 koktely sosisli bir kahvaltı yaptım.
Evde gazoz var ve ben 1-2 yudum alıp duruyorum. Bu iki gün abartmayacağım ama aç kalmayacağım için belki bedenim
değişiklik yaptığım için şaşırır ve kilo veririm.

Bugün ufaktan hareket etmeye de başlayacağım mekik çekmek vs.. Buzlu yeşilçay yapmak istiyorum birde. Hevesim var çok.

ahh cnm bende tam ole bı trıf arıyorum.Mutlaka benım ıcın dene ve eger tdından memnun kalırsan bızımle paylas.Yaz gunu sıck yeıl cay ıcılmıyor yahuuu

ahh cnm bende tam ole bı trıf arıyorum.Mutlaka benım ıcın dene ve eger tdından memnun kalırsan bızımle paylas.Yaz gunu sıck yeıl cay ıcılmıyor yahuuu

Bizim sitede zayıflama kürleri bölümünde var bir tane.. Kopyala-yapıştır ile paylaşıyorum.

diyet yapanlara özellikle yazın çok terledikleri zaman 1.5 - 2 litre kadar ekstra sıvı içmelerini öneriyorum. Bu nedenle buzlu yeşil çayı da 1.5 litre suya yapacağız.

Malzemeler:

* 1,5 litre temiz,iyi bir su.(Çeşme suyu kullanmayın)
* 4 Tatlı kaşığı dolusu iyi yeşil çay
* 3 - 4 sap nane
* 1 yeşil elma
* 1 yemek kaşığı esmer şeker
* 2 tatlı kaşığı bal
* 1 limon

Hazırlanışı:

Su iyice kaynatılır ve tam kaynamışken kapatılır. Bir tülbent ya da kapalı süzgeç ile yeşil çay içine daldırılır. Limonun suyu sıkılarak ayrı bir kaba konulur. Kabukları ise demlenmekte olan sıcak suyun içine atılır. 5-6 dakika sonra yeşil çay ve limon kabukları sıkılır,süzülür ve sudan çıkarılır. Esmer şeker içine karıştırılıp eritilir .Bal ise ılınıncaya kadar içine konulmaz.

Su ılındıktan sonra içine sıkılmış limon suyu, bal ve iri doğranmış naneler, dilim dilim kesilmiş elmalar konulur.Üzerine soğutacak kadar buz eklenir.

Gün boyunca aromatik keyifli serin bir içecek olarak ve her bardağı yeşil elma ve nane ile süslenerek içilir. Özellikle serin diyorum. Çünkü buz gibi içecekler yaz ve hava sıcak olsa bile çok önerilmez. Bu karışımı dışarı çıkacağınız zaman iyi bir termosun içerisine koyarak, üzerine de bolca buz ekleyerek rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Afiyet olsun.

(alıntıdır)

Birde internette şu tarifi buldum..

Bu tarif Dr. Ender Saraç'a ait çok çok lezzetli ,çok çok çok serinletici .Aslında bu soğuk çay tarifi toksin atma programının bir parçası ama artık bizim favori yaz içeceğimiz.2-2,5 lt su kaynatılıyor ve içine 1 çorba kaşığı yeşil çay atılarak ,1 limon suyu ve kabukları ile 7-8 dakika demlendiriliyor.(klasik yöntemdeki gibi ocağın üstünde kaynatarak demlendirmiyoruz,sıcak suyun içinde bekletiyoruz.) Ilınınca süzüp 3 çorba kaşığı bal,1 şeftali rendesi 5-6 yaprak nane ilavesi ile 10-15 dakika bekleyip tekrar süzüyor ve buzdolabına kaldırıyoruz, bol buzla içip serinleyip ,toksinlerimizden kurtuluyoruz.Afiyet Olsun. Alıntıdır.

Birde arkadaşlar sodalı suyu mutlaka deneyin. İster meyveli ister sade soda olsun. Soğuk suya katın için. Normal soda çok asitli. Su ile karıştırınca süper oluyor.
Dikin kafanıza. Hararetinizi alıyor ve hemen şişiriyor zaten.

slm kızlar bu aralar çok giremiyorum
sabah kahvaltıda sadece karpuz yedim...
hareket etmediğim için çok yememem lazım
öğlen bir bardak ayran içtim
akşamda haşlanmış tavuk yiyip ilaç içeceğim
bir iyileşsede ayağım spor yapmaya başlasam...offffffffff

cnm cay tarıflerı ıcın cok cok saol mutlaka bırını olsun denıyecegım ....Bide bu sodalı su ısı ıyımıs yaa hıc bole bı yontem bılmıyordum valla....

evet hareket etmek cok ıyı ama benım 5. gunum olmasına ragmen dızlerım agrıyor

geçmiş olsun

cnm cay tarıflerı ıcın cok cok saol mutlaka bırını olsun denıyecegım ....Bide bu sodalı su ısı ıyımıs yaa hıc bole bı yontem bılmıyordum valla....

Bu sıcaklarda sıcak birşey içmek istemiyorum. Ben su kaynattım. İçine 1 tatlı kaşığı yeşilçay attım. 1 tk bal, biraz tarçın serptim. Limon sıktım soğumaya bıraktım. Tadı süper değil ama olsun. Metabolizmamız çalışsın da. Bardağa koyunca da içine buz attım.

Soda suyu bende kendim denedim. Çok sıcaklarda iş yerinde yaptım. Gerçekten güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…