- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.581
uff yazdım yazdım göndermedi
verilecek kilon az benimde hedefime 4 kg kaldı karar senin tabi karışamam ama ben kendi adıma şu mübarek günde 17 saat oruç tutup iftarıda lahana çorbasıyla yapmak istemem az yerim öz yerim damak tadımdan taviz vermem
aa yok lahana corbası sadece baslangıc ıcın karnımı onla doyuramam zaten acıkırım sonra hafıf bır sebze yemegı yerım
maksat corbanın nımetlerınden yararlanmak
tabı tadı kotuymus hıc ıcmedım
başlangıçta olsa yememmmmmmmmmboş mideme lahana çorbası he lahana sarması desen tenceresiyle götürürüm oda ayrı
selam kızlar
yahu niye kimsecikler uğramıyor buraya hep yalnız kalıyorum
aksam menumu yazayım bos kalmasın
yarım kepce fasulye
3-4 kasık pilav
1 bardak tuzsuz ayran
1 kaşık sütlaç
ayrıca iftardan önce saat 7 de 2 mil yaptım acayip ter attım çok hoşuma gitti
5 mil yapanlar nasıl yapıyor acaba 2 mil bile beni çok yordu ama terledıkce hosuma gıdıyor gıtsın kalorıler
500 gr eksik gösteriyor tartı ama elektronık oldugu ıcın oynama olabılır
tabi sporu aç olarak yapmam ne kadar doğru bilemiyorum
ama alışkanlık oldu 4 gündür:18:
Kaptan perşembe akşamı 90 artılara yazdım kilomu BURA rayada yazdım sandım sonra hatırladım ellektrikler gitmişti geldiginde liste bitmişti önceki haftalar hep kilom yanlış yazılmış geçen cumanınkine baktım nasıl düzelcek bilmiyorum sorun olurmu
kilom 93.5 bu hafta
öyle deme tosun gibiyim 78 kiloyum bir rahatsızlık geçirdim 9 ayda 15 kilo aldım 60 dan 75 e çıktım
Selam kızlar hiç halim yok bir kaç saatlik uyku ile duruyorum kafam sepet gibi..
Keyifli hafta sonları dilerim..
Merhaba arkadaşlar,
Dün 4-5 tane ufak tavuk butlarından yedim. Ayran içtim. Kavun yedim. Diğer iftarlarıma nazaran daha kaloriliydi.
Ama gün içinde çok aç kalıyoruz. İlk defa bu ramazan kilo almak yerine veriyorum. Güzel bir duyguymuş.
Bugün oruçlu değilim. Sabah ( 11:20 gibi ) domates,peynir,zeytin,yumurta ve ilk defa 2 koktely sosisli bir kahvaltı yaptım.
Evde gazoz var ve ben 1-2 yudum alıp duruyorum. Bu iki gün abartmayacağım ama aç kalmayacağım için belki bedenim
değişiklik yaptığım için şaşırır ve kilo veririm.
Bugün ufaktan hareket etmeye de başlayacağım mekik çekmek vs.. Buzlu yeşilçay yapmak istiyorum birde. Hevesim var çok.
ahh cnm bende tam ole bı trıf arıyorum.Mutlaka benım ıcın dene ve eger tdından memnun kalırsan bızımle paylas.Yaz gunu sıck yeıl cay ıcılmıyor yahuuu
Birde arkadaşlar sodalı suyu mutlaka deneyin. İster meyveli ister sade soda olsun. Soğuk suya katın için. Normal soda çok asitli. Su ile karıştırınca süper oluyor.
Dikin kafanıza. Hararetinizi alıyor ve hemen şişiriyor zaten.
Merhaba arkadaşlar,
Dün 4-5 tane ufak tavuk butlarından yedim. Ayran içtim. Kavun yedim. Diğer iftarlarıma nazaran daha kaloriliydi.
Ama gün içinde çok aç kalıyoruz. İlk defa bu ramazan kilo almak yerine veriyorum. Güzel bir duyguymuş.
Bugün oruçlu değilim. Sabah ( 11:20 gibi ) domates,peynir,zeytin,yumurta ve ilk defa 2 koktely sosisli bir kahvaltı yaptım.
Evde gazoz var ve ben 1-2 yudum alıp duruyorum. Bu iki gün abartmayacağım ama aç kalmayacağım için belki bedenim
değişiklik yaptığım için şaşırır ve kilo veririm.
Bugün ufaktan hareket etmeye de başlayacağım mekik çekmek vs.. Buzlu yeşilçay yapmak istiyorum birde. Hevesim var çok.
slm kızlar bu aralar çok giremiyorum
sabah kahvaltıda sadece karpuz yedim...
hareket etmediğim için çok yememem lazım
öğlen bir bardak ayran içtim
akşamda haşlanmış tavuk yiyip ilaç içeceğim
bir iyileşsede ayağım spor yapmaya başlasam...offffffffff
cnm cay tarıflerı ıcın cok cok saol mutlaka bırını olsun denıyecegım ....Bide bu sodalı su ısı ıyımıs yaa hıc bole bı yontem bılmıyordum valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?