- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.961
Bence spor zamanin geldi artikGünaydın güzelliklerBugün eliptige basliycam yarım saatte olsa kafaya koydum kesin yapmalıyım
Balım ben takıma başlarken kaptanla uzun gorusmelerimiz müzakerelerin sonucunda 1tk recel karşılığında takıma gelmeyi kabul ettip imzayı attım diğer takimlarda cokokrem tatlı vaad edenler oldu kabul etmedim yaniAfiyet olsun güzel menülerin.
Afiyet olsun canım .
Spor güzel. Afiyet olsun.
Kahvaltı güzel, afiyet olsun .
Bu menülerle kiloların güzel gitmesi gerek aslında, afiyet olsun.
Spor güzel. Afiyet olsun.
Kaçta uyuyosun canım saat 2 de yemek yiyip akşama karnın kazınmıyor mu ?
Afiyet olsun sağlıklı görünüyor.
Protein açısından zayıf karbon- nişasta yoğun geldi canım afiyet olsun.
Sosis, nescafe ve reçelini sevmedim ama kalori açısından dengeli duruyor afiyet olsun kangurum
La havlee nerden tutsan elinde kalıyor aboreyy 4 dilim pizza he mi
Komagene zalım şişirir seni yarın tartılma aman sakın
Bencede mefkusum gene iyi giitti sporsuz 10 kiloBence spor zamanin geldi artik
Tabi canım kendi tartımyanlis anlama olmasin kuzum, disardan okuyanlar icin :)
Gecen haftada kendi tartinla bildirim yaptin, bu haftada
Yani tarti degisikligi yok
İnşallah canım hepimiz ulaşalım sağlıklaMaşaAllah canim cok sevindim tekrar tebrikler bu motivasyon ve dusunce yapisiyla ideal kilona ulasman yakindir
5 kilosunu yaptım 10 kavonoz kadar oldu ..kalan 5 kiloyu yapmiycam anca yeter haftaya kadar bana..haftaya bı 5 kilo daha alıp pazardan yapmayı düşünüyorumKolay gelsm cnm 10 kg almissin hepsini tek seferdemi yapicaksin
Benimde vardı zayifladiktan sonra esim demisti giyme artk siyah diye simdi kiloda alsam giymiyorum ama tabi eskisi gbi 90lara gelsem gene giyerdim belki
Belli cnm boyun uzun kilonu belli etmiyorsn hic masallah ama 65le super durursun
Oda olur abla bi niyet etsen keske bende 65 ve alti olanlar icin aynisini dusunuyorumm :)
Haftaya super olucak insallah kaptanim hedefim buyuk
Mrb cnm iyiyim sen naslsn napiyorsn kac kilosun gel sendee :) liste heycani cok farkli simdiden cok motiveyimm
Sagol canimm amin insllah
Insallah ponimm hedefim o yönde
Hosbuldm abla insallah ya bu defa korumak icin 62yi bile dusunuyorm bazen
Enes talha da guzelmis bence bizimde recep talha ilk ismimiz vefat eden dedemizin adı :)
Gercekten 2ci isim fazla kullanilmiyor malesef ben bile uzun diye recep diyorm cogunlukla ama yinede ozen gosterip recep talha demeye calisiyorum. Burda sitede bile herkez recep diyor bizimkine :) biraz fenomen kendisi buralarda
Ince a ben soyliyemiyorm kalin kullaniyoruz biz. Ama inceyle cok daha hoş oluyor bence. Bizimkilerde basta talha istemediler hic duymadk soyliyemeyiz vs dediler ama anlami cok guzel iyiki koymusuz.
Hahhaha nezaman o ozel gunleri abla bileymde ona gore davranaym
Gule gule. Kullan abla cok guzel. Gorunuyor
İckim sigaram yok zabahlari ağzım tatlansin diye 1 t.k recelim var canım ya onuda birakimiyimmSagliksiz bi aksam yemeği olmuş canım
Reçel yemeyi bırak artık
Aman Allahım menü hiç olmamış yarın daha sağlıklı olur eminim❤
denizbenimadim
Bak senin ilk menülerin gibi
Aleyküm selam canım.
canim nasılsın nasil gidiyor hamilelik sanirim oğlun olacak allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin pasaniziAminn ablaaa ❤ seni de cook özledim ne zamandır denk gelemedik seninle. Oğlunun tercih sonuçları nasıl bu sene sınava girecekti diye hatırlıyorum.
Evet kuzum benim için gerçekten iyi oldu. Ekmek elden su gölden
Hoşbuldum canım
Çok şükür iyi gidiyor, ilk zamanlardaki sıkıntılarım kalmadı maşallah diyim de ☺
24 haftalık oldu paşacık, o da iyi elhmdllh
Sen napiyosun nasıl gidiyo kızlarla,kilolar ne durumda
Biz de hep olursa kızımız olur zannediyoduk supriz oldu, başta bi adapte olamadım ben de. Giydiririm süslerim, saçlarıni yaparım falan evcilik gibiydi benim için çocuk hayali. Erkek olduğunu duyunca bi şaşırdım o yüzden ama alıştım şimdi ❤❤
Aminnn kuzum ❤
Aaaaa çok şaşırdım adaş olacak kuzular o zaman.
Ben başından beri hep Enes Talha istemiştim, eşim Enesi istemedi. Talhaya zor ikna ettim2 isim koyalım dedi onu da istemedim.
Etrafimdakiler bu ismin söylenmesi çok zor diyo hep ben de banane uğraşıp söylesinler diyorum
Sen ne düşünüyorsun, bir de ince a ile mi kullaniyosunuz kalın ile mi? İnce a ile söylemesi daha zor o konuda haklılar.
Geçen gün aynısını söyledim
Annem bebek olunca daha çok bu tarafta zaman geçiririz dedi. Ben de her dakika düzenini bozamayiz çocuğun siz gelirsiniz dedim.
insallah bitecek ama geri gidecekhasret bitiyor o zaman sevindim senin adina canim.
hesap detaylarindan canim en alt kisimda kilo boy yaziyorsun cikiyor
nere gidiyoz kaptan biz.
Basladinmi sende seviyeye
tebrikler kizlar derecede olmamiz super.
kolay gelsin canim. Salcayi bari guvenip alabilecegin bir yer yokmu hazir alsan.
denizbenimadim bireysel dereceni tebrik ederim canim
bende yuruyus yoktu canim.
Dedigin gibi aksama dogru acikma bendede oldu oda kahvaltiyi iyi yapmadigim icin bence
kolay gelsin canim. Acili olan hersey guzeldir canim
Masallah kuzuya. Yariyi gecmissiniz canim allahim kucagina almayi nasip etsin ins.
Kilolari hicc sorma canim
Ben de iyiyim canim annemlerdeyim sıcakta hareket etmiyorum yiyip içip yatiyorum haliyle 2 3 kilo aldık 60.70 geldim bu sabah 1 bardak su içtim ama ilacımı içmek için çok çabuk gidecek dikkat edersemKolay gelsm cnm 10 kg almissin hepsini tek seferdemi yapicaksin
Benimde vardı zayifladiktan sonra esim demisti giyme artk siyah diye simdi kiloda alsam giymiyorum ama tabi eskisi gbi 90lara gelsem gene giyerdim belki
Belli cnm boyun uzun kilonu belli etmiyorsn hic masallah ama 65le super durursun
Oda olur abla bi niyet etsen keske bende 65 ve alti olanlar icin aynisini dusunuyorumm :)
Haftaya super olucak insallah kaptanim hedefim buyuk
Mrb cnm iyiyim sen naslsn napiyorsn kac kilosun gel sendee :) liste heycani cok farkli simdiden cok motiveyimm
Sagol canimm amin insllah
Insallah ponimm hedefim o yönde
Hosbuldm abla insallah ya bu defa korumak icin 62yi bile dusunuyorm bazen
Enes talha da guzelmis bence bizimde recep talha ilk ismimiz vefat eden dedemizin adı :)
Gercekten 2ci isim fazla kullanilmiyor malesef ben bile uzun diye recep diyorm cogunlukla ama yinede ozen gosterip recep talha demeye calisiyorum. Burda sitede bile herkez recep diyor bizimkine :) biraz fenomen kendisi buralarda
Ince a ben soyliyemiyorm kalin kullaniyoruz biz. Ama inceyle cok daha hoş oluyor bence. Bizimkilerde basta talha istemediler hic duymadk soyliyemeyiz vs dediler ama anlami cok guzel iyiki koymusuz.
Hahhaha nezaman o ozel gunleri abla bileymde ona gore davranaym
Gule gule. Kullan abla cok guzel. Gorunuyor
Hayırdır inşallahModum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
Git tabi değişiklik olurModum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
Kolay gelsin bereketli olsun canım .Aşure yapmak istiyorum lakin az yapamam kardeşler kuzenler komşular hepsine dagitmam lazım okadar yapmayada gözüm yemiyorTünaydın kızlar sabah beri aşureyle ugrasiyorm. Malzemeleri 1 hafta öncesi almistm yapaym dedm zaten dagitmayi dusunuyorum tabi tatmadan dagitamam 1 kase yiyicem bugun öglen. Onun dışında aksama bamye ve bi corba yapcm ona karar vermedm belkide corba yapmam cacik salata yetr hava yeterince sicak zatemsizin menulerde neler var bakayim
Hasta değilim ama yerimden kalkacak gücüm yokHayırdır inşallahhastamisin
Sabahtan beri arıyorlar gel diye, belli değil dedimGit tabi değişiklik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?