Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Balım ben takıma başlarken kaptanla uzun gorusmelerimiz müzakerelerin sonucunda 1tk recel karşılığında takıma gelmeyi kabul ettip imzayı attım diğer takimlarda cokokrem tatlı vaad edenler oldu kabul etmedim yani

Bence spor zamanin geldi artik
Bencede mefkusum gene iyi giitti sporsuz 10 kilo akşam kız uyuyunca mutfakta iş yapıyorum genelde o işleri kız uyumadan halledip uyuyunca spor yapmalıyım diye düşünüyorum

5 kilosunu yaptım 10 kavonoz kadar oldu ..kalan 5 kiloyu yapmiycam anca yeter haftaya kadar bana..haftaya bı 5 kilo daha alıp pazardan yapmayı düşünüyorum

Sagliksiz bi aksam yemeği olmuş canım

Reçel yemeyi bırak artık

Aman Allahım menü hiç olmamış yarın daha sağlıklı olur eminim❤
denizbenimadim
Bak senin ilk menülerin gibi
İckim sigaram yok zabahlari ağzım tatlansin diye 1 t.k recelim var canım ya onuda birakimiyimm

Tünaydın kızlar sabah beri aşureyle ugrasiyorm. Malzemeleri 1 hafta öncesi almistm yapaym dedm zaten dagitmayi dusunuyorum tabi tatmadan dagitamam 1 kase yiyicem bugun öglen. Onun dışında aksama bamye ve bi corba yapcm ona karar vermedm belkide corba yapmam cacik salata yetr hava yeterince sicak zatem sizin menulerde neler var bakayim

canim nasılsın nasil gidiyor hamilelik sanirim oğlun olacak allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin pasanizi
insallah bitecek ama geri gidecek
Ben de iyiyim canim annemlerdeyim sıcakta hareket etmiyorum yiyip içip yatiyorum haliyle 2 3 kilo aldık 60.70 geldim bu sabah 1 bardak su içtim ama ilacımı içmek için çok çabuk gidecek dikkat edersem

Kolay gelsin bereketli olsun canım .Aşure yapmak istiyorum lakin az yapamam kardeşler kuzenler komşular hepsine dagitmam lazım okadar yapmayada gözüm yemiyor En iyisi anam yapsın bize versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…