- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.001
Yok yok Canım, bugün yediğim atardan sonra izin kelimesine tövbeHaftayada 1.olursun cnm
Mezun olmadan izine cikmayi düşünme bence
Ben de öyleyim ya en sevdiğimdir aşure, küçük tencerede yaptım az önce. Bı kase yedim daha fazla yemeden gideyim hemen arkadaşlara dagitayim.ellerine sağlık allah kabul etsin pınarım
ben aşure yaptığım gün yemek yemiyorum tüm gün aşure yiyorum hiç saymam da ne kadar yediğimi
Allah kabul etsin canımBen de öyleyim ya en sevdiğimdir aşure, küçük tencerede yaptım az önce. Bı kase yedim daha fazla yemeden gideyim hemen arkadaşlara dagitayim.
Hedefim yüksek malum
Amin Canım, cümlemizinkini inşallahAllah kabul etsin canım
Bende haftaya yapacağım malzemelerini bugün çıkıp alacağım
kocani cok sevdiginden boyle oluyor cnm.Modum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
kalk kalk git hadi evde daha çok bunalırsınSabahtan beri arıyorlar gel diye, belli değil dedim
Neyse ki sevmiyorumellerine sağlık allah kabul etsin pınarım
ben aşure yaptığım gün yemek yemiyorum tüm gün aşure yiyorum hiç saymam da ne kadar yediğimi
Heh şöyle kendine gelYok yok Canım, bugün yediğim atardan sonra izin kelimesine tövbe
Bekle beni bu hafta %3
Abla ben çalışamıyorum malesef, normalde bu sene özel bir okulda başlayacaktım ama bebiş iptal etti herşeyiNazliiiii bebisim iyi olmaniza sevindim canimcimçok şanslisin
Calismiyorsun sen degilmi
Eşinin iş yeri ne oldu
Bizimkilerde aynı hiç duymadik söylemesi zor falan dediler ama ben çok ısrar ettim. Ben de şimdi ince a ile söylüyorum ama doğunca hızlı hızlı söylerken kalına döner bence. Yaşlılar da nasil söylerse söylesin artıkKolay gelsm cnm 10 kg almissin hepsini tek seferdemi yapicaksin
Benimde vardı zayifladiktan sonra esim demisti giyme artk siyah diye simdi kiloda alsam giymiyorum ama tabi eskisi gbi 90lara gelsem gene giyerdim belki
Belli cnm boyun uzun kilonu belli etmiyorsn hic masallah ama 65le super durursun
Oda olur abla bi niyet etsen keske bende 65 ve alti olanlar icin aynisini dusunuyorumm :)
Haftaya super olucak insallah kaptanim hedefim buyuk
Mrb cnm iyiyim sen naslsn napiyorsn kac kilosun gel sendee :) liste heycani cok farkli simdiden cok motiveyimm
Sagol canimm amin insllah
Insallah ponimm hedefim o yönde
Hosbuldm abla insallah ya bu defa korumak icin 62yi bile dusunuyorm bazen
Enes talha da guzelmis bence bizimde recep talha ilk ismimiz vefat eden dedemizin adı :)
Gercekten 2ci isim fazla kullanilmiyor malesef ben bile uzun diye recep diyorm cogunlukla ama yinede ozen gosterip recep talha demeye calisiyorum. Burda sitede bile herkez recep diyor bizimkine :) biraz fenomen kendisi buralarda
Ince a ben soyliyemiyorm kalin kullaniyoruz biz. Ama inceyle cok daha hoş oluyor bence. Bizimkilerde basta talha istemediler hic duymadk soyliyemeyiz vs dediler ama anlami cok guzel iyiki koymusuz.
Hahhaha nezaman o ozel gunleri abla bileymde ona gore davranaym
Gule gule. Kullan abla cok guzel. Gorunuyor
Canım ablacım hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah oğlun için. Üniversite için bir yıl beklemeyi kayıp olarak görmüyorum ben. Seneye çok daha iyi puanlarla güzel bir yere yerleşir inşallah.yaradanına kurban olurum seninnnn
memleket macaram bitti artık buradayım gülüm sen gelirsen sık sık denk geliriz artık:)
oğlanın sınav sonucu kötüydü tercih yaptırmadık bu sene de otursun çalışsın dedik gülüm nasip inşallah önümüzde ki sınava :)
Aminnn canım. Ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok. Paşamizi bekliyoruz bakalımcanim nasılsın nasil gidiyor hamilelik sanirim oğlun olacak allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin pasanizi
insallah bitecek ama geri gidecek
Ben de iyiyim canim annemlerdeyim sıcakta hareket etmiyorum yiyip içip yatiyorum haliyle 2 3 kilo aldık 60.70 geldim bu sabah 1 bardak su içtim ama ilacımı içmek için çok çabuk gidecek dikkat edersem
Aynenn farkindaym gun gun daha iyi olucak :)Sagliksiz bi aksam yemeği olmuş canım
Reçel yemeyi bırak artık
Aman Allahım menü hiç olmamış yarın daha sağlıklı olur eminim❤
@hadikonusalim
Bak senin ilk menülerin gibi
O değil de dün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm demiştim ya bir hafta önce memleketinden geldi bugün anne baba ve dedesi test yaptırmışlar pozitif çıkmış kendisi de test verdi yarın çıkacak ben de korona olmuş olabilirimo değil de kayınvalidemin zibilyon hastalığı var buraya gelmiş olmamız hiç iyi olmadı çok dikkat ediyorum da dünya hali
Afiyet olsun güzel menülerin.
Afiyet olsun canım .
Spor güzel. Afiyet olsun.
Kahvaltı güzel, afiyet olsun .
Bu menülerle kiloların güzel gitmesi gerek aslında, afiyet olsun.
Spor güzel. Afiyet olsun.
Kaçta uyuyosun canım saat 2 de yemek yiyip akşama karnın kazınmıyor mu ?
Afiyet olsun sağlıklı görünüyor.
Protein açısından zayıf karbon- nişasta yoğun geldi canım afiyet olsun.
Sosis, nescafe ve reçelini sevmedim ama kalori açısından dengeli duruyor afiyet olsun kangurum
La havlee nerden tutsan elinde kalıyor aboreyy 4 dilim pizza he mi
Komagene zalım şişirir seni yarın tartılma aman sakın
Bir ezme yapmisim yok boyle birşey yıkılıyor
Ama yoruldum bende bı kahve içip yaticam
En yakın zamanda da koz patlıcan kırmızı biber sosu yapmak istiyorum oda çok güzel oluyor
5 kilosunu yaptım 10 kavonoz kadar oldu ..kalan 5 kiloyu yapmiycam anca yeter haftaya kadar bana..haftaya bı 5 kilo daha alıp pazardan yapmayı düşünüyorum
Modum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
ellerine sağlık allah kabul etsin pınarım
Burdan öyle bir anlam çıkmıyor MervecimNiye öyle diyorsun Kaptanım yaaHerkes izne ayrılıyor bı hafta da ben diyet kafamda olmadan takilayim dedim hemen mezun ol diyip gruptan yollamaya çalışıyon. Çıkarmak istiyorsan çıkar sen bilirsin.
kocani cok sevdiginden boyle oluyor cnm.
cocuklarini alip annenlere gecip gunun tadini cikarmaya calis cnm.
nacizane fikrim.
kalk kalk git hadi evde daha çok bunalırsın
Bugün biraz işlere bakayım, yarın sabah erkenden damlarız artıkBöyle yapma kaptanım ya
Bence git ailenle olmak iyi gelicektir sana
Tamam Kaptanım , ben yanlış anlamışım o zamanBurdan öyle bir anlam çıkmıyor Mervecim
Memlekete gittiğinde diyete 2 hafta ara verdin zaten canım.
Şimdi izin isteme değil toparlanma zamanı
sıcak ve nemden ölürüzz , tayin isterken deniz kenarı olmasın diye özellikle belirtir hep alerjik astımları depreşiyor baba oğulun :)Sen tabi
Kocanın tayini buralara çıksa keşke
helal sana gülüm 1 kaseyle durabildinBen de öyleyim ya en sevdiğimdir aşure, küçük tencerede yaptım az önce. Bı kase yedim daha fazla yemeden gideyim hemen arkadaşlara dagitayim.
Hedefim yüksek malum
amin sağ ol gülüm allah razı olsun 2. kez girdi sınava ama yaşı daha 19 bizce de kayıp değil :)Abla ben çalışamıyorum malesef, normalde bu sene özel bir okulda başlayacaktım ama bebiş iptal etti herşeyi
Eşimin işleri de pandemide çok bozuldu sonra da toparlayamadilar, 2 ay oldu kapattı tamamen. Şimdi yeni bir yerden haber bekliyor iş için belki birdahaki hafta çağrılabilir.
Bizimkilerde aynı hiç duymadik söylemesi zor falan dediler ama ben çok ısrar ettim. Ben de şimdi ince a ile söylüyorum ama doğunca hızlı hızlı söylerken kalına döner bence. Yaşlılar da nasil söylerse söylesin artık
Senin kuzucugun da iki ismi de güzelmiş canım adıyla yaşasın inşallah ❤
Canım ablacım hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah oğlun için. Üniversite için bir yıl beklemeyi kayıp olarak görmüyorum ben. Seneye çok daha iyi puanlarla güzel bir yere yerleşir inşallah.
Abla kilo çizelgeni gördüm de maşallah ne güzel vermişsin 7'lere de az kalmış harikasın
Aminnn canım. Ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok. Paşamizi bekliyoruz bakalım ❤
Senin mezuniyet nasıl gidiyor var mı kiloda bir değişme?
Alerjik astım diyince bende de var, gerçekten zor oluyor nemli yer.sıcak ve nemden ölürüzz , tayin isterken deniz kenarı olmasın diye özellikle belirtir hep alerjik astımları depreşiyor baba oğulun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?