Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ellerine sağlık allah kabul etsin pınarım
ben aşure yaptığım gün yemek yemiyorum tüm gün aşure yiyorum hiç saymam da ne kadar yediğimi
Ben de öyleyim ya en sevdiğimdir aşure, küçük tencerede yaptım az önce. Bı kase yedim daha fazla yemeden gideyim hemen arkadaşlara dagitayim.
Hedefim yüksek malum

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)

Handandandan (75.5) ---------- 71.5
@Tekrar dene (80.2)---------75

Pembe Lotus (79.8)-------------- 75
Namaria 108.5-------103.4
VisneReceliii 76.3———- 73
@Elisa01 70.4________ 67.0
Pnrrr-12 73.6 ------------- 69.8

Lusi (67.9)------------ 62
ekim2009 (82.0).......................80

Poni Bon (80.5)-------------77
@hadikonusalim (71)------- 67
Edibe12 (94.2)......................88
strontium (71.1)...............68
Ucmelekannesi 74.5............71
MmerVveeEee 74,2......70
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Ben de öyleyim ya en sevdiğimdir aşure, küçük tencerede yaptım az önce. Bı kase yedim daha fazla yemeden gideyim hemen arkadaşlara dagitayim.
Hedefim yüksek malum
Allah kabul etsin canım
Bende haftaya yapacağım malzemelerini bugün çıkıp alacağım

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)[/SIZE][/B][/CENTER]

Handandandan (75.5) ---------- 71.5
@Tekrar dene (80.2)---------75

Pembe Lotus (79.8)-------------- 75
Namaria 108.5-------103.4
VisneReceliii 76.3———- 73
@Elisa01 70.4________ 67.0
Pnrrr-12 73.6 ------------- 69.8

Lusi (67.9)------------ 62
ekim2009 (82.0).......................80

Poni Bon (80.5)-------------77
@hadikonusalim (71)------- 67
Edibe12 (94.2)......................88
strontium (71.1)...............68
Ucmelekannesi 74.5............71
@Furha63 (66.1)............64
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Merhaba arkadaşlar.
Bugun baya bi is hallettim çok şükür
Sabah is aliskanligi 7.30 gibi kalktim yakin yerde insaat var tizu dumani hep balkonda.
Balkon da baya genis 1 saat onu yikadim baya ter attim spor da oldu
Asure günü alisveris yapmak beyaz seyler almak iyidir derler markete indim biraz alisveris yaptım.
Mutfagu duzenledim kışlık buzluga fasulye atcaktim onlari ayikla yika az öldür yemek hazirla derken bu saat oldu gene
Simdi biraz dinlenip bamyalari hazirliyacagim.
İyi kötü evde yemek isini oturttum elhamdülillah
Dua grubumuzun son okumasi kaldi onu da okuyup yemekleri hazirlarsam benden iyisi yok

Modum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
kocani cok sevdiginden boyle oluyor cnm.
cocuklarini alip annenlere gecip gunun tadini cikarmaya calis cnm.
nacizane fikrim.

Nazliiiii bebisim iyi olmaniza sevindim canimcim çok şanslisin

Calismiyorsun sen degilmi
Eşinin iş yeri ne oldu
Abla ben çalışamıyorum malesef, normalde bu sene özel bir okulda başlayacaktım ama bebiş iptal etti herşeyi
Eşimin işleri de pandemide çok bozuldu sonra da toparlayamadilar, 2 ay oldu kapattı tamamen. Şimdi yeni bir yerden haber bekliyor iş için belki birdahaki hafta çağrılabilir.
Bizimkilerde aynı hiç duymadik söylemesi zor falan dediler ama ben çok ısrar ettim. Ben de şimdi ince a ile söylüyorum ama doğunca hızlı hızlı söylerken kalına döner bence. Yaşlılar da nasil söylerse söylesin artık
Senin kuzucugun da iki ismi de güzelmiş canım adıyla yaşasın inşallah
Canım ablacım hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah oğlun için. Üniversite için bir yıl beklemeyi kayıp olarak görmüyorum ben. Seneye çok daha iyi puanlarla güzel bir yere yerleşir inşallah.
Abla kilo çizelgeni gördüm de maşallah ne güzel vermişsin 7'lere de az kalmış harikasın
Aminnn canım. Ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok. Paşamizi bekliyoruz bakalım
Senin mezuniyet nasıl gidiyor var mı kiloda bir değişme?

Sagliksiz bi aksam yemeği olmuş canım

Reçel yemeyi bırak artık

Aman Allahım menü hiç olmamış yarın daha sağlıklı olur eminim❤
@hadikonusalim
Bak senin ilk menülerin gibi
Aynenn farkindaym gun gun daha iyi olucak :)

Allah korusun insallah yoktur ya bu ara vakalar da cok arttı esimn 2 tane arkdsnin ailesi olmus birnin babasi yogun bakimdaydi 5 gunde vefat etti

Hhahaha dur kızz ilk menum bugun bak bir de :)
Bir ezme yapmisim yok boyle birşey yıkılıyor
Ama yoruldum bende bı kahve içip yaticam
En yakın zamanda da koz patlıcan kırmızı biber sosu yapmak istiyorum oda çok güzel oluyor

Ohhh afiyetle yiyin dilekcim
Koz patlicanla olani nasl yapiyorn kahvaltilikmi o
5 kilosunu yaptım 10 kavonoz kadar oldu ..kalan 5 kiloyu yapmiycam anca yeter haftaya kadar bana..haftaya bı 5 kilo daha alıp pazardan yapmayı düşünüyorum

Ellerine saglık cnm

Modum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok

Böyle yapma kaptanım ya
Bence git ailenle olmak iyi gelicektir sana

ellerine sağlık allah kabul etsin pınarım
ben aşure yaptığım gün yemek yemiyorum tüm gün aşure yiyorum hiç saymam da ne kadar yediğimi

Amin abla insallah evde 1 kase esime 1 kase kendime ayirdm bide tattiklarm var yaparken tabi onun disind kalmadi bile :)
Ama seninki mantikliymis bidha incecik olursam asure yaptigimda bende oyle yapiciimmmm

Niye öyle diyorsun Kaptanım yaa Herkes izne ayrılıyor bı hafta da ben diyet kafamda olmadan takilayim dedim hemen mezun ol diyip gruptan yollamaya çalışıyon. Çıkarmak istiyorsan çıkar sen bilirsin.
Burdan öyle bir anlam çıkmıyor Mervecim
Memlekete gittiğinde diyete 2 hafta ara verdin zaten canım.
Şimdi izin isteme değil toparlanma zamanı

Burdan öyle bir anlam çıkmıyor Mervecim
Memlekete gittiğinde diyete 2 hafta ara verdin zaten canım.
Şimdi izin isteme değil toparlanma zamanı
Tamam Kaptanım , ben yanlış anlamışım o zaman
Bu haftaki sözüm olsun size cumaya %3 le geliyorum. Söz verdim mi tutarım biliyorsunuz

Hedefim yüksek malum
helal sana gülüm 1 kaseyle durabildin
allah kabul etsin ellerine sağlık, benim de komşu getirdi ,az önce oğlan yedi dün de başkası getirmişti onu da eşim yemişti ben ikisinin de tadına bakmadım

amin sağ ol gülüm allah razı olsun 2. kez girdi sınava ama yaşı daha 19 bizce de kayıp değil :)
memlekete gitmek bana yarıyor eriyorum orada

sıcak ve nemden ölürüzz , tayin isterken deniz kenarı olmasın diye özellikle belirtir hep alerjik astımları depreşiyor baba oğulun :)
Alerjik astım diyince bende de var, gerçekten zor oluyor nemli yer.
İdari izin listesinde yokmuş bu hastalık, farklı bir uygulama var mı acaba, belki eşin biliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…