Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne istiyordu oğlun bu arada ideali neydi?
Bizim bi tanıdık 30binlerde ama illa tıp dediği için yine yerleşemedi bu sene 4.cü girişi olacak ana baba da sinir stres.
Çocuğa da zor anaya babaya da vallaha ya
hukuk istiyor ( başka bir şey bulamadığı için bir de statüsünü seviyor saygın meslek ya güya)ama hukuk isteyenler çok sayısalcılarda son 2 senedir hukuğu yazınca benimkinin şansı iyice azalıyor :)
yazık ya 4. girişi ve yine olmamış inşallah seneye olur tıp kazanır çocukcağız
eşimin yeğeni hukuk istiyordu kazandı ankarayı istiyormuş orası olmamış diye ağlamış baya kayseri de okuyacak idealist çocuk başka oluyor işte :)

iyi yapmışsın dün dinlendin mi bari biraz , kilon da artmamış mefkuşum çok iyi , almadığına sevindim şu nikah v.s. bitsin eline geçerse bir güzel dinlen ki ruhun da canlansın bacım bedenden çok senin ruhun yoruldu

Modum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
ayy niranım yorgunluk üstüne stres bir de mevsim dönümü seni bitirdi bismillah diyip kalk git annene , çocuklara da iyi gelir

ellerine sağlık allah kabul etsin pınarım
ben aşure yaptığım gün yemek yemiyorum tüm gün aşure yiyorum hiç saymam da ne kadar yediğimi

Tıp hariç tutuyormuş diş hekimliği eczacılık şu bu ama illa tıp diyor
Hukukçu olur inşallah oğluşun saygın meslek yolu açık olsun vampirin

Tıp hariç tutuyormuş diş hekimliği eczacılık şu bu ama illa tıp diyor
Hukukçu olur inşallah oğluşun saygın meslek yolu açık olsun vampirin
insanlarlar istedikleri sevdikleri meslekleri yapabilse sürekli mutlu olurlar bence inşallah o çocukcağız da tıbbı kazanır
hee babasının izinden gidecek sıpam hadi bakalım hayırlısı diyoruz, eşimden hevesle yeğenlerinden biri bitirdi hukuğu eylülde atanıp atanmayacağı belli olacak diğeri de (benim oğlandan 8 ay küçük ) yeni kazandı , okuyacak bu kızlar daha azimli oluyor bence

Günaydın hanımlar haftasonu diye coşmayalım manken gibi yiyelim manken olalım çıtırdayalım herifleri çatlatalım
canavar gibi yedim yavvfff canavar olacam bennnn
benim adam niyetliymiş gece demişti unutmuşum sabah kalkıp bir de pişi yaptım adam geldi ben niyetliyim ona göre hazırla kahvaltıyı dedi ben bön bön bakakaldım :)

Yok canım ya, hazırlanacak gücüm yok
allahını seversen niranım şu yazının altın da çıkan doğdun da büyüdün amma yaşamadın sen yazısını kaldır o da seni etkiliyor enerjini mutsuz şekilde düşürüyor onu yazdın yazalı kilo bile aldın birde ağlayan emoji koymuşsun ne zamandır yazıp diyemedimdi iyi mutlu bir şey yaz gülüm yaa

Kolay gelsin bereketli olsun canım .Aşure yapmak istiyorum lakin az yapamam kardeşler kuzenler komşular hepsine dagitmam lazım okadar yapmayada gözüm yemiyor En iyisi anam yapsın bize versin

Okadar bereketli ki 1bucuk bardak asure ve yarimsar bardak nohut fasulye kullandm ama buyuk boy tencere oldu bi 20 kase cikar zannimca :) oh ne guzel annen yapiyorsa hic ugrasma bizim burda yapan yok her sene bekliyodm artk dedm kendm yapiym gecen sene kvdeydm o yaparken aklimda kaldigi ve tariflere bakaraktan yaptm hic fena olmadi bol kuru meyveli yaptm oyle seviyorm

Güldürdün beni ayol...
Telefondan girdiğim için görmüyorum ben

Güldürdün beni ayol...
Telefondan girdiğim için görmüyorum ben
sen hep gül niranımmmmmm
bağışık sistemin güçlensin :))
cidden yazının sözden daha güçlü etkisi olabiliyor hep o yazdığından böyle oldun 100 de 100 olmasa da yüzde 60-70 o yazıdan ahada şuraya yazıyorum yazıyı sildin hooop enerjin gelecek zayıflayacaksın başın artık ağrımayacakkkk

Yaşanacak kadınsın ayol

Senin diyet motivasyonun tükenmiş maalesef

Hedef bile belirlemedin kendine farkında mısın.

Bence seni mezun edelim

İlla izin dersen haftaya iyi bir yüzde ile gelirsen izne ayrılabiliyorsun
Niye öyle diyorsun Kaptanım yaa Herkes izne ayrılıyor bı hafta da ben diyet kafamda olmadan takilayim dedim hemen mezun ol diyip gruptan yollamaya çalışıyon. Çıkarmak istiyorsan çıkar sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…