- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.981
hukuk istiyor ( başka bir şey bulamadığı için bir de statüsünü seviyor saygın meslek ya güya)ama hukuk isteyenler çok sayısalcılarda son 2 senedir hukuğu yazınca benimkinin şansı iyice azalıyor :)Ne istiyordu oğlun bu arada ideali neydi?
Bizim bi tanıdık 30binlerde ama illa tıp dediği için yine yerleşemedi bu sene 4.cü girişi olacak ana baba da sinir stres.
Çocuğa da zor anaya babaya da vallaha ya
iyi yapmışsın dün dinlendin mi bari biraz , kilon da artmamış mefkuşum çok iyi , almadığına sevindim şu nikah v.s. bitsin eline geçerse bir güzel dinlen ki ruhun da canlansın bacım bedenden çok senin ruhun yorulduhadi göster kendini cnm
sagolun canlar
yanlis anlama olmasin kuzum, disardan okuyanlar icin :)
Gecen haftada kendi tartinla bildirim yaptin, bu haftada
Yani tarti degisikligi yok
sagolasin cnm. Zaten ütü yapmaktan nefret ediyorum, insallah iyi cikarda eziyet olmaz bana :)
Ayy senin adamin işe basliyacagi ne guzel bi haber
Sende durmamışin yine yormuşun kendini
Ben erken cikamadim dün,cok yorgundum o yuzden bi kek yaptim
Bugün nikahtan gelince son kalan isleri yapicam
Tartildim cnm 103-104 arasiyim
insallah bisey cikmaz cnm
Arkadasin gecmi soyledi sana
Keşke her ihtimale karsi kv gile gitmeseydiniz
sagol cnmişini iyi gorsunde havasi onemli degil :)))
sagol kuzum
tatlim sen minuskus diyorsun ama ayagim agriyor diyon
Dr a gidemiceksen en azindan ibuprofen al bence
Gitsende onu verecek dr muhtemelen
Cocuklarla acik havada dolasmaya ciksaniz
Sana böyle melonkolilik hic yakismiyor
Ne oldu hayirdir, ne kazasi
olsunnn
Haftayada 1.olursun cnm
Mezun olmadan izine cikmayi düşünme bence
menü yorumu yaparken tek kullanmadigim söz, afiyet olsun dur
ayy niranım yorgunluk üstüne stres bir de mevsim dönümü seni bitirdi bismillah diyip kalk git annene , çocuklara da iyi gelirModum o kadar düşük ki şuraya günaydın demeye bile gelemedim
Kötü kocam yanımda yokken yaşam enerjimi kaybediyorum resmen
Annemgile gidip 2 gün kalıp döneyim diyorum, yerimden kalkacak mecalim yok
ellerine sağlık allah kabul etsin pınarımTünaydın kızlar sabah beri aşureyle ugrasiyorm. Malzemeleri 1 hafta öncesi almistm yapaym dedm zaten dagitmayi dusunuyorum tabi tatmadan dagitamam 1 kase yiyicem bugun öglen. Onun dışında aksama bamye ve bi corba yapcm ona karar vermedm belkide corba yapmam cacik salata yetr hava yeterince sicak zatemsizin menulerde neler var bakayim
Tıp hariç tutuyormuş diş hekimliği eczacılık şu bu ama illa tıp diyorhukuk istiyor ( başka bir şey bulamadığı için bir de statüsünü seviyor saygın meslek ya güya)ama hukuk isteyenler çok sayısalcılarda son 2 senedir hukuğu yazınca benimkinin şansı iyice azalıyor :)
yazık ya 4. girişi ve yine olmamış inşallah seneye olur tıp kazanır çocukcağız
eşimin yeğeni hukuk istiyordu kazandı ankarayı istiyormuş orası olmamış diye ağlamış baya kayseri de okuyacak idealist çocuk başka oluyor işte :)
hazırlanıyor musun niranım ne karar verdin annene gidecek misinSabahtan beri arıyorlar gel diye, belli değil dedim
insanlarlar istedikleri sevdikleri meslekleri yapabilse sürekli mutlu olurlar bence inşallah o çocukcağız da tıbbı kazanırTıp hariç tutuyormuş diş hekimliği eczacılık şu bu ama illa tıp diyor
Hukukçu olur inşallah oğluşun saygın meslek yolu açık olsun vampirin
canavar gibi yedim yavvfff canavar olacam bennnnGünaydın hanımlar haftasonu diye coşmayalım manken gibi yiyelim manken olalım çıtırdayalım herifleri çatlatalım
Yok canım ya, hazırlanacak gücüm yokhazırlanıyor musun niranım ne karar verdin annene gidecek misin
allahını seversen niranım şu yazının altın da çıkan doğdun da büyüdün amma yaşamadın sen yazısını kaldır o da seni etkiliyor enerjini mutsuz şekilde düşürüyor onu yazdın yazalı kilo bile aldın birde ağlayan emoji koymuşsun ne zamandır yazıp diyemedimdi iyi mutlu bir şey yaz gülüm yaaYok canım ya, hazırlanacak gücüm yok
Kolay gelsin bereketli olsun canım .Aşure yapmak istiyorum lakin az yapamam kardeşler kuzenler komşular hepsine dagitmam lazım okadar yapmayada gözüm yemiyorEn iyisi anam yapsın bize versin
allahını seversen niranım şu yazının altın da çıkan doğdun da büyüdün amma yaşamadın sen yazısını kaldır o da seni etkiliyor enerjini mutsuz şekilde düşürüyor onu yazdın yazalı kilo bile aldın birde ağlayan emoji koymuşsun ne zamandır yazıp diyemedimdi iyi mutlu bir şey yaz gülüm yaa
sen hep gül niranımmmmmm
Güldürdün beni ayol...
Telefondan girdiğim için görmüyorum ben
Yaşanacak kadınsın ayolsen hep gül niranımmmmmm
bağışık sistemin güçlensin :))
cidden yazının sözden daha güçlü etkisi olabiliyor hep o yazdığından böyle oldun 100 de 100 olmasa da yüzde 60-70 o yazıdan ahada şuraya yazıyorum yazıyı sildin hooop enerjin gelecek zayıflayacaksın başın artık ağrımayacakkkk
Niye öyle diyorsun Kaptanım yaaSenin diyet motivasyonun tükenmiş maalesef
Hedef bile belirlemedin kendine farkında mısın.
Bence seni mezun edelim
İlla izin dersen haftaya iyi bir yüzde ile gelirsen izne ayrılabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?