- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.941
Ben de öyle doğru düzgün hiç kıyafet almadım desem yeridir doğumdan sonraİnşallah canım. 60 lara inince gerisi kolay inşallah. Hiç büyük beden kıyafet almamıştım. Üniforma gibi aynı şeyleri giyiyordum. Bu hafta kıyafetlere ucundan kıyısından girmeye başladım. İnşallah devamı hızlı ve sağlıklı gelir
Ne güzel afiyet olsun, bugün sevdiğin birşeyler yemeyi hakettin.Acılı çiğ köfte acı sos ve biberi sarıp yiyorum iceberge çok seviyorum ya
inşallah ne sana ne kv ne bulaşmamıştır hatta arkadaşına da bulaşmamıştır yarın belli olur sonucu nasıl olsa gülümO değil de dün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm demiştim ya bir hafta önce memleketinden geldi bugün anne baba ve dedesi test yaptırmışlar pozitif çıkmış kendisi de test verdi yarın çıkacak ben de korona olmuş olabilirimo değil de kayınvalidemin zibilyon hastalığı var buraya gelmiş olmamız hiç iyi olmadı çok dikkat ediyorum da dünya hali
oğlan üniversiteyi kazanmış olsaydı eşimin hemen emekli olma ihtimali yüksekti şimdi şubatta bile düşünebilir ben yaza sınav olana kadar kalsın diyorum bakalım ne yapacağız :)Hayırlısı canım, emeklilik mi düşünüyorsunuz siz
inşallahhhhmenüler paylasılmamıs diye
Geçmişim çok karanlık onu hissetmiştir
Ben de öyleyim iki tane vampir de bende varsabah 8de başlıyoruz işte bu saatler bana kalıyor
Gel gel enerjik gel
Sus gece gece aç aç yatanları düşünAcılı çiğ köfte acı sos ve biberi sarıp yiyorum iceberge çok seviyorum ya
Bir ezme yapmisim yok boyle birşey yıkılıyor
Ama yoruldum bende bı kahve içip yaticam
En yakın zamanda da koz patlıcan kırmızı biber sosu yapmak istiyorum oda çok güzel oluyor
Ne istiyordu oğlun bu arada ideali neydi?oğlan üniversiteyi kazanmış olsaydı eşimin hemen emekli olma ihtimali yüksekti şimdi şubatta bile düşünebilir ben yaza sınav olana kadar kalsın diyorum bakalım ne yapacağız :)
Senin diyet motivasyonun tükenmiş maalesef
MaşaAllah canim cok sevindim tekrar tebrikler bu motivasyon ve dusunce yapisiyla ideal kilona ulasman yakindirMerhaba arkadaşlar
1. ler sırrını paylaşıyormuş
Benim de yazmam gerekiyormuş. Tek bir cümle söyleyebilirim: insan gibi yedim bu hafta o kadarhamilelikten itibaren deli gibi yemeye başladım. Günde 5 6 öğün ve hepsi ana öğün gibi dolu dolu.
Doğumdan sonra da streslerle birlikte katlanarak devam etti. 7 temmuzda dikkat edeyim artık dedim beni görenlerin aman Allahım sana nolmuş replikleri eşiliğinde.
Ama her şey birden olmadı. Hatta paylaştığım her menümde arkadaşlarım: bu nedir böyle nasıl kilo vereceksin dediler. Haklılardı da. Gözlemeler pilavlar hiç eksik olmadı bu haftaya kadar. Bu hafta da simit yedim gerçi.
Ancak yazılan hiçbir şeyden olumsuz etkilenmedim. Çünkü menü çok görünse de ben farkındaydım ki gittikçe azaltıyordum. Kendinle yarışmak kafası
Nihayet bu hafta az yemeyi daha doğrusu benim tabirimle insan gibi yemeyi başardım
Gece yemelerini bıraktım. Beynimi doyurdum önce
Beynim doyunca midem acıkmayı bıraktı
Spor yapamadım tek üzüntüm o. Eğer spor yapabilseydim 2.5 değil belki eksi 4 ü görebilirdim. Çünkü vücut şaşırdı az yemek konusunda.
Ne yazık ki hiç vaktim olmadı. Sağlık olsun.
Velhasıl yemek için yaşamamayı beyne kabul ettirince mide ona itaat ediyor. Patron beyin
Umarım ben ve hepimiz bol eksili ve sağlıklı haftalarla hedefimize ulaşırız
Herkese sevgiler
Bol bol su içiyorum ama dayanmakta sorun olmuyorAfiyet olsun güzel menülerin.
Afiyet olsun canım .
Spor güzel. Afiyet olsun.
Kahvaltı güzel, afiyet olsun .
Bu menülerle kiloların güzel gitmesi gerek aslında, afiyet olsun.
Spor güzel. Afiyet olsun.
Kaçta uyuyosun canım saat 2 de yemek yiyip akşama karnın kazınmıyor mu ?
Afiyet olsun sağlıklı görünüyor.
Protein açısından zayıf karbon- nişasta yoğun geldi canım afiyet olsun.
Sosis, nescafe ve reçelini sevmedim ama kalori açısından dengeli duruyor afiyet olsun kangurum
La havlee nerden tutsan elinde kalıyor aboreyy 4 dilim pizza he mi
Komagene zalım şişirir seni yarın tartılma aman sakın
Sende çok tatlısın ben bişey diyormuyumÇok hamaratsın canımı sıkıyorsun
hadi göster kendini cnmCok mutluyum tekrardan listede oldugum icin inşallah güzel eksilerle gelip listenin hakkını vericemmheycan bastı simdiden liste cok farklı ya
Güle güle kullan abla ❤
sagolun canlarGule gule. Kullan abla cok guzel. Gorunuyor
yanlis anlama olmasin kuzum, disardan okuyanlar icin :)Geçen haftaya kadar annemdeydim canım. Evime dönmeden annemde tartıldım 72 ydim. Eve geldim tartıldım 73.5birimizin tartısı bozuktu ya da ben 3 saatlik yolda 1.5 kilo ödem topladım Velhasıl o hafta moralim çok bozuldu. Ama şükür bu hafta 73.5 gördüğüm kendi tartımda 71 i gördüm inşallah haftaya da 69 u görürsem Allah’ın izniyle gerisi gelir
sagolasin cnm. Zaten ütü yapmaktan nefret ediyorum, insallah iyi cikarda eziyet olmaz bana :)ayy hadi şimdiden hayırlı olsun iyi çıkar da çok memnunum dersin inşallah
bu gün dünden daha çok iş yaptım yoruldum , hala da ocakta fasulye kavuruyorum dondurucuya atmalık:))
bu gün bizim pazarımız var eşim de hala evde ya 1 eylülde iş başı yapacak bari git iyi varsa domates fasulye al da dondurucuya atayım kavanoz yapayım dedim almış sağ olsun domatesleri yavaş yavaş yaparım sertler hala iyice yumuşasın dedim bu gün ellemedim, temizlik de bitmiyor neymiş yatak odasının camının önünde sivri ölmüş en son ne zaman temizlemişim o odayı ( bu gün 3. günüydü temizlediğimin) tekrar girdim dip köşe sil süpür arada sürekli iş yaptım ama ne yaptım valla bilmiyorum
sen bitirdin mi işleri halıyı makineyle yıkayacaktın kek v.s. iş çoktu senin de
mefkuşum tartılıp baktın mı kilona durum nasıl
insallah bisey cikmaz cnmO değil de dün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm demiştim ya bir hafta önce memleketinden geldi bugün anne baba ve dedesi test yaptırmışlar pozitif çıkmış kendisi de test verdi yarın çıkacak ben de korona olmuş olabilirimo değil de kayınvalidemin zibilyon hastalığı var buraya gelmiş olmamız hiç iyi olmadı çok dikkat ediyorum da dünya hali
sagol cnmHayırlı olsun. Memnun kalırsın inşallah.
Çok havalı
sagol kuzumMefkurem ablacim utunu gule gule kullan.
tatlim sen minuskus diyorsun ama ayagim agriyor diyonÇok teşekkürler ablacım çok ıyıyım demek istiyorum Ama ayak agrım zirve yaptı Dr a gidemiyorum Ankara da korona patlaması var resmen. Degerlerıme baktırmam lazım asırı halsizım bas donmem sıklıkla arttı sureklı yorgunumsanki 70 yasındayım dugun sonrası boyle oldum. Kızlarda sıkıldı evde cok yaramazlar ıkı kez buyuk sayılacak kaza atlattık Allah tan hayırlısı artık annem gelecek bı on gun o bize ıyı gelir artık.
Sen nasılsın ablacım senin agrılar ne alemde
olsunnnGeçen hafta da oldu bu ikinci
menü yorumu yaparken tek kullanmadigim söz, afiyet olsun durMenü yorumlarken bazen tek tek afiyet olsun yazmayı unutuyorum. Topluca bir kere daha söyleyeyim, hepinize afiyet olsun canlar.
Bilmiş bilmiş yorumlar yazıyorum, alınmıyorsunuzdur umarım. Menüleriniz çok iyi, sadece güzel deyip geçmek istemiyorum, illa bir kusur arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?