Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar
yine kimsecikler yok
ben geldim
bugün dünkü yemeklerden yedim 3 kaşık pilav yarım tabak fasulye
yanına söğüş tarzı bir şeyler
üstüne dondurma yedim ama yarısını
şimdi su içip sahuru bekliyorum
tartıda bir kilo fazla bir kilo eksik gösteriyor oda dengesizleşti anlayabilmiş değilim

Merhaba arkadaşlar,
Ben dün bayağı bir yedim ve karşılığında 300gr almışım Gülüyorum çünkü bu bir taktikti. Vucüdu şaşırtma taktiği
Dün 3 fındık lahmacun,ayran,kavun,bir avuç çekirdek ve 2-3 tane rulokat yedim. Merak etmeyin cumaya kadar hedefim 2 kilo vermek..

afiyet olsun
hep vucut bızı sasırtacak degıl ya bırazda bız onu sasırtalım

bende yedıklerımı yazayım
sahurda kahvaltılık yedım peynır zeytın domates vs.. hepsınden az yedım
dayanamadım ekmek yedım yıne
ekmek yememem lazım ya tutamıyorum kendımı

bugün sabah ikizlerimin yaz okulu bittiş programı vardı oraya gittim çok güzel geçti duygulandım ,şiirler hadisler ,hikkayeler anlatıldı ikizlerde etkinligin içinde yer aldılar inşallah lise hayatlarındada başarılı olurlar

dün sahurda peynir karpuz ,1 sade hamur ama kızartmaydı
iftarda köfte salata ayran yarım lavaş ,saksıda yetiştirdigim arnavut biberi
iftardan sonra türk kahvesi keyfi yapıyoruz kızlarımla balkonda yanında 1 lokumla
ilerki saatlerde 1 şeftali yerim sınırsız su zaten iftarı 2 bardakla açarım yemek aralarında toplam 1 lt bitmiş oluyor

lahmacunu bende afettmem hemde bol acılı ,afiyet olsun ben ramazanda diyet yapamıyorum
senin verdigin çay tarifini yaptım çok güzel olmuştu dün onu içtim bu gün yine yapmayı planlıyorum

ben yemekten sonra türk kahvesi içince metobolizmam güzel çalışıyor
ben dondurmada yerim dün pirinç pilavı yedim yanında türlü salata bol ayranla pilavı çoktandır yemiyordum dün kendimi tutamadım

buket sende benim gibi kedimi seviyorsun benim evde 1 yaşında sarı kedim var çok tatlı

Ben genel olarak hayvanlara hastayım 2 su kaplumbağam ve bir sultan papağanım var. 1 hamster, 1 tavşanım ve sayısız balığım ne yazık ki öldüler.. Annemle babam ( eşim izin versede ) evde kedi köpeğe karşılar. Evimde de bahçe yok. Ondan besleyemiyorum ama eskiden sayısız sülün, tavuk, tavuskuşu, güvercinleri kedi ve köpeklerimiz vardı. Annemlerin bahçede hala kedi ve köpeğimiz var.

sen eve hayvanat bahçesi açmışsın kız

bu akşam hala ya iftira davetliyiz =))

ya ben dün tatlı yedim hemde 3 tane renglinin ilk günü dayanamadım ya baklava gibiydi ya 3 tane 1 kola da içtim ya :26::26::26:

günaydın kızlar
yoğun bir haftasonundan sonra ancak gelebildim cumartesi misafirlerimi ağırlamaktan yemeye zaman bile kalmadı :)

2kaşık pilav
2 kaşık güveç yedim

dünde eşim yemeğe çıkardı
1 çorba
salata
3-4 çatal iskender yedim

benim iftarda sıkıntı yok istesemde yiyemiyorum ama sahurda epey yiyorum aç kalıcam korkusundan onun için sahurda da mümkün olduğunca ekmekten kısmaya çalışıyorum bu halde bile 2-3 dilim yiyorum :18:

kızlar günaydın ....
umarım herkes çok iyidir
hafta sonu yattım evde ayağımdan dolayı..
sabah ki menüm 1 dilim karpuz +1 adet haşlanmış yumurta çok azda peynir...

Günaydın arkadaşlarr, yoğun bir haftasonundan sonra yine saahalara döndük. c.tesi-pazar misafirlerim vardı çok yoruldum, hala da yorgunum
ayy yalnız cumartesi tartıldım 61,5 kg çıktım çok sevinçliyim bakalım inşallah doğru görmüşümdür bugün eve gidince yine tartılıcam
menülerimi yazmıyorum, herşeyden az az yiyorum çünkü

Merhaba,
Bende dün akşam 2-3 küçük tavuk butlarından yedim. Tabii yanında bir bardak ayran içtim.
Canım tatlı istedi 2 tane hurma yedim.
Bu sahurda 2 haşlanmış yumurta ve 1 bardak ayran.

Hafta sonu bayağa bir şaşırmıştır vucüt 300gr almıştım en son Ama bu hafta cumaya kadar 2kg vermeyi planlıyorum.
Fala olur eksik asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…