- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.601
Merhaba arkadaşlar,
Ben dün bayağı bir yedim ve karşılığında 300gr almışımGülüyorum çünkü bu bir taktikti. Vucüdu şaşırtma taktiği
Dün 3 fındık lahmacun,ayran,kavun,bir avuç çekirdek ve 2-3 tane rulokat yedim. Merak etmeyin cumaya kadar hedefim 2 kilo vermek..
bende yedıklerımı yazayım
sahurda kahvaltılık yedım peynır zeytın domates vs.. hepsınden az yedım
dayanamadım ekmek yedım yıne
ekmek yememem lazım ya tutamıyorum kendımı
Merhaba arkadaşlar,
Ben dün bayağı bir yedim ve karşılığında 300gr almışımGülüyorum çünkü bu bir taktikti. Vucüdu şaşırtma taktiği
Dün 3 fındık lahmacun,ayran,kavun,bir avuç çekirdek ve 2-3 tane rulokat yedim. Merak etmeyin cumaya kadar hedefim 2 kilo vermek..
selam kızlar
yine kimsecikler yok
ben geldim
bugün dünkü yemeklerden yedim 3 kaşık pilav yarım tabak fasulye
yanına söğüş tarzı bir şeyler
üstüne dondurma yedim ama yarısını
şimdi su içip sahuru bekliyorum
tartıda bir kilo fazla bir kilo eksik gösteriyor oda dengesizleşti anlayabilmiş değilim
Sarıyerde sen ?
lahmacunu bende afettmem hemde bol acılı ,afiyet olsun ben ramazanda diyet yapamıyorum
senin verdigin çay tarifini yaptım çok güzel olmuştu dün onu içtim bu gün yine yapmayı planlıyorum
buket sende benim gibi kedimi seviyorsun benim evde 1 yaşında sarı kedim var çok tatlı
Ben genel olarak hayvanlara hastayım2 su kaplumbağam ve bir sultan papağanım var. 1 hamster, 1 tavşanım ve sayısız balığım ne yazık ki öldüler.. Annemle babam ( eşim izin versede ) evde kedi köpeğe karşılar. Evimde de bahçe yok. Ondan besleyemiyorum ama eskiden sayısız sülün, tavuk, tavuskuşu, güvercinleri kedi ve köpeklerimiz vardı. Annemlerin bahçede hala kedi ve köpeğimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?