- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.621
Merhaba,
Bende dün akşam 2-3 küçük tavuk butlarından yedim. Tabii yanında bir bardak ayran içtim.
Canım tatlı istedi 2 tane hurma yedim.
Bu sahurda 2 haşlanmış yumurta ve 1 bardak ayran.
Hafta sonu bayağa bir şaşırmıştır vucüt300gr almıştım en son Ama bu hafta cumaya kadar 2kg vermeyi planlıyorum.
Fala olur eksik asla
Günaydın arkadaşlarr, yoğun bir haftasonundan sonra yine saahalara döndük. c.tesi-pazar misafirlerim vardı çok yoruldum, hala da yorgunum
ayy yalnız cumartesi tartıldım 61,5 kg çıktım çok sevinçliyim bakalım inşallah doğru görmüşümdür bugün eve gidince yine tartılıcam
menülerimi yazmıyorum, herşeyden az az yiyorum çünkü
günaydın havalar çok sıcak evde birsürü temizlik yapılcak hafta başı ev batmış oluyor ,yarın 14 kişi iftara misafirlerim var hepsi ögrenci büyükleri ünüversite ögrencileri ,daha temizlik yapıp kızlarımla sarma sarıcam koca bir tencere
benim kaldı 10 günHerkese slmlar kızlarrr ...
İnş güzel bir hafta geçirirz...
Ramazan nedeniyle hafta sonları hıc bı aktıvıtem olmuyor.Malak gıbı yattım dun allahım ne sıcaktı ne sıcak.Zaman gecmek bılmedı yemeın ederım neyse allahın ıznıyle dunude gecırdık.10 gun bıttı gerıye kaldı 20 gun...
Dünkü menum ;
İftar;
1 kase corba
2 kepce pılav
2 kepce taze fasulye
1 bardak portakal suyu capyy
4 dılım karpuz
1 dılım mozık pasta
Sahur;
2 dılım ekmek
kahvaltılık
oyyy bana dün 7 kişi geldi de canım çıktı resmen, bide öyle senin gibi sarma filan değil yani kolay yemekler yaptım ama , bir an oturmadım ki, zaman dar diye, millete ard arda tıktım bütün herşeyi, yemek, çay, güllaç, çekirdek, dondurma, meyve derken saat 12 oluverdi, yatmam saat 1 i buldu tabi. Allah yardımcın olsun fadime ablacım, senin şu cabbarlığına hayranım maşallah sana
benim boyum kadar kızlarım var onlar çok yardım ediyor gerçi küçük kızımın boyu beni çok geçti ikizlerde ablasını geçti ,arada baba bıdık kaldı 1 63 santimle ben 158
sen protein agırlıklı beslenirsen çabuk kilo verirsin birşey duydum denicem hergün 10 balon şişirip boşaltmak karın kaslarını çalıştırıyormuş ilk hafta 10 balon 2.hafta 20 balon.3 .hafta 30 balon şişirilicekmiş deneme tahtası oldum kim ne derse deniyorum belki işe yarar
Allahhhh zaman gecmıyor gene basım agrıdı yahuuu karnımd acıktı 2 saat var daha aksam iftardan sonra uyucam hemen valla
mrb kızlar dün çok giremedim
rahatsızım biraz hiç halim yok uyuyorum sürekli
sanırım böyle giderse diyete falan gerek kalmadan gidecek benim kilolar
hiçbirşey yiyemiyorum cünkü:2:
Günaydın,
Ben dün akşam 5-6 tane köfte ve bir tane közlenmiş kırmızı biber yedim. Ayran ve sodalı su içtim. İlerleyen saatlerde de bir şeftali yedim.
Sahurda 5 köfte, bir bardak ayran içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?