Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen protein agırlıklı beslenirsen çabuk kilo verirsin birşey duydum denicem hergün 10 balon şişirip boşaltmak karın kaslarını çalıştırıyormuş ilk hafta 10 balon 2.hafta 20 balon.3 .hafta 30 balon şişirilicekmiş deneme tahtası oldum kim ne derse deniyorum belki işe yarar

günaydın havalar çok sıcak evde birsürü temizlik yapılcak hafta başı ev batmış oluyor ,yarın 14 kişi iftara misafirlerim var hepsi ögrenci büyükleri ünüversite ögrencileri ,daha temizlik yapıp kızlarımla sarma sarıcam koca bir tencere

Herkese slmlar kızlarrr ...

İnş güzel bir hafta geçirirz...

Ramazan nedeniyle hafta sonları hıc bı aktıvıtem olmuyor.Malak gıbı yattım dun allahım ne sıcaktı ne sıcak.Zaman gecmek bılmedı yemeın ederım neyse allahın ıznıyle dunude gecırdık.10 gun bıttı gerıye kaldı 20 gun...

Dünkü menum ;

İftar;

1 kase corba
2 kepce pılav
2 kepce taze fasulye
1 bardak portakal suyu capyy

4 dılım karpuz
1 dılım mozık pasta

Sahur;

2 dılım ekmek
kahvaltılık

oyyy bana dün 7 kişi geldi de canım çıktı resmen, bide öyle senin gibi sarma filan değil yani kolay yemekler yaptım ama , bir an oturmadım ki, zaman dar diye, millete ard arda tıktım bütün herşeyi, yemek, çay, güllaç, çekirdek, dondurma, meyve derken saat 12 oluverdi, yatmam saat 1 i buldu tabi. Allah yardımcın olsun fadime ablacım, senin şu cabbarlığına hayranım maşallah sana

benim kaldı 10 gün tabiikide istemiyorum ama mecburiyetten bozuluyor kadınların kötü yanı sonradan tutmakta zor
balon şişirmek zayıflatıyormuş deniyelimmi:26:

benim boyum kadar kızlarım var onlar çok yardım ediyor gerçi küçük kızımın boyu beni çok geçti ikizlerde ablasını geçti ,arada baba bıdık kaldı 1 63 santimle ben 158

benim boyum kadar kızlarım var onlar çok yardım ediyor gerçi küçük kızımın boyu beni çok geçti ikizlerde ablasını geçti ,arada baba bıdık kaldı 1 63 santimle ben 158

oyy maşallah , yeni nesil uzun mu oluyor nedir, şimdi trend bu galiba zavallım anne babalar bıdık kalıyor çocukların yanında
kız çocuğu anne için çok önemli yaa, hayırlı bir evlat ise eğer erkekte biraz faydalı olur ama kız herzaman yanında o yüzden şanslısın.

mantıklı geldi :44:

oyy kaynatmışsınız ben yokken görevdeydim canlarım ordan tur şirketine uğradım tatil rezervasyonu için bu senede istikamet side kısmetse 3 eylülde ozamana kadar kalan 4 kgyide versem süper olur yawww
yasemin senin dediğin gibi cumartesi misafir vardı lokma yiyemedim
murc sadece sen değilsin hepimiz malak gibi yatıyoz yaww
fadime abla hadi yine iyisin kızlar var ne demişsin kız olsun çamurdan olsun
sibel hadi artık iyileş

Allahhhh zaman gecmıyor gene basım agrıdı yahuuu karnımd acıktı 2 saat var daha aksam iftardan sonra uyucam hemen valla

mrb kızlar dün çok giremedim
rahatsızım biraz hiç halim yok uyuyorum sürekli
sanırım böyle giderse diyete falan gerek kalmadan gidecek benim kilolar
hiçbirşey yiyemiyorum cünkü:2:

Günaydın,

Ben dün akşam 5-6 tane köfte ve bir tane közlenmiş kırmızı biber yedim. Ayran ve sodalı su içtim. İlerleyen saatlerde de bir şeftali yedim.

Sahurda 5 köfte, bir bardak ayran içtim.

geçmiş olsun mübarek günde hastalıkta hiç çekilmiyo

Günaydın,

Ben dün akşam 5-6 tane köfte ve bir tane közlenmiş kırmızı biber yedim. Ayran ve sodalı su içtim. İlerleyen saatlerde de bir şeftali yedim.

Sahurda 5 köfte, bir bardak ayran içtim.

şimdik menünü değerlendireyim iftar için köftelerin küçükse bu sayı normal ama bildiğimiz kasap köfte boyutuysa çok
ayranıda sodayla yapabilirsin benden tavsiye

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum,
dünki menüm felaket şöyleki cnm inanılmaz makarna istedi resmen burnuma koktu

iftar
1 kase tavuk suyu çorba
1 tabak makarna
1 bardak zero kola

sahur
1 tabak makarna
domates salatalık
1 yumurta

iyi gidiyo ama resmen göbek falan kalmadı tatilde bikini bile giyebilecek durumdayım ammaaa giymem rahat edemem mayo üstü şort giyen bir tipim ben

Günaydınnnn, sevinçli olarak geldim topişe
dün tartıldım ve tam olarak 61.6 kg çıktım yaşşşasınnn, bende nagiş gibi bikini giyecek durumdayım ama bende giymem tabi
oh bee ramazan zor geçiyor filan ama baksanıza zayıflamama yaradı, 10 günde 2 kg verdim, ayy keşke daha evvel oruç tutsaymışım
Yalnız bu uyku hali hepimizde var sanırım, dayanamıyoruz napıcaz bilmem, neyseki bu akşam kayınvalideme iftara davetliyim, eve gidince uyurum bigüzel, sonra çıkar giderim iftara yakın

Selamlar kızlar, kaç gündür geliyorum topiğe yazıyorum bir iş çıkıyor yazıyorum yazdıklarım yarıda kalıyor tekrar yazmayada fırsatım olmuyor, kızlar dün resmen kriz geçirdim yaaaaaa. Pazar gününden beri oruçlu değilim nolduysa bana pazar günü amcamlardaydık orda önüme ne geldiyse yedim, dedim pazartesi artık dikkat ederim dün akşama kadar oruçlu gibiydim sabah 1 dilim pide öğlen 1 dilim pide yedim ohh dedim pazar günü tyediklerimi eritmiş oldum ama akşam eve geldim salata çorba, dolma karpuz kola 3 poğaça,2-3 kurabiye yedim kendime inanamıyorum ya açlık grevinden çıkmış gibiydimmm sonra o yediklerimden sonra oturdum hüngür hüngür ağladım anneme kız kardeşime kızdım siz bana engel olmuyorsunuz sizin yüzünüzden yine alıcam kiloları diye

Neyse dün baya moralim bozuldu fakat kendime geldim artık Bayram'a kadar 65 olucam diye söz verdim kendime kaçamak yok artık, canım dondurma çekti mesela yemesem sanki ölücem yemicem ya dün dondurmada yemiştim dün yemeseydim nolurdu ki yaaa (

Bugün çok güzel başladım Allah izin verirse inşallah 65'e düşücem 3 haftaya kadar.

murshum bu arada benim hedefimi 60'a çeker misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…