- 30 Ocak 2013
- 29.491
- 43.979
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.301
Üniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördümAşkolsun canm olur mu öyle şey
Oov gülüm belli ki sana yanaşmak istiyor sen ne hissediyosn ne düşünüyosun?Üniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden. Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak cuma akşam
mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi cumartesi
sbah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık. siyaset vs ile uğraşıyorduk o aralar. siyasi çevreden de tepki almış. aranızda 8 yaş var olacak iş değil x abinin kızı o falan diye.
şuan zaten evli değil. ayrılmış ancak çok yeni daha 2.5 ay falan olmuş. eskiden ergen gibi mesajlaşmayı sevmeyen adam şimdi her gün mesaj atıyor.
sanki 19 yaşımdaki ben gibiyim. heyecanlandım ve mutlu oldum . her mesajını gördükten sonra mutlu oluyorumOov gülüm belli ki sana yanaşmak istiyor sen ne hissediyosn ne düşünüyosun?
Yok canım homeoffıce evden çalışıcamallah kolaylik versin canim. İzmiremi donuyorsun o zaman
Bişeyler hissediyosun belli ki ama o 19 yaşında bıraktığın gibi değil. Çocukları var bişeylere başlamayı düşünüyosan bunu iyi tart canm çocukların sorumluluğunu da alabilir miyim diye.sanki 19 yaşımdaki ben gibiyim. heyecanlandım ve mutlu oldum . her mesajını gördükten sonra mutlu oluyorum
rakiben bi tenemmm sabit olmak da iyidir artı gelmedikten sonra , zaten erken tartılmışsın bir kaç yüz gram fark ediyor biliyorsun cumaya muhteşem gelme sakın 4 kiloyu önce ben vericeeemmmm
Nazlı nerelerdesn canm yedinde bol bol utandın gelemedin mi korkma sen yiyip yiyip kilo almayacak seviyeye geldin :)
A geçmiş olsun
Cumaya eksi gelir o zaman
Cumaya kırarsın canm
Aa bi sabit daha ne güzel haftaya eksi ve sabitle başlamak. Sorunlarını da anlatmak istersn dinleriz canm.
-200 ge süperr
Baya erkencisin abla
Yok abla burda virüs çok yoğun pek tanışamadık komşularla. Karşı komşumda da yaşlı bi teyze var yazık burunlarını çıkarmıyolar balkondn balkona konuşuyoruz. Gelmediği daha iyi dayanamam bende sen gibiyim kase kase yemem lazım bu kesmedi diye bi tencere yapmaya kalkardım kesin diyeti bozsaydım :)
Şimdiden kolay gelsin abla sosa sarımsk koyuyo musun?
100 grmdn bişey olmaz canm cumaya halledersin
Aminn darısı başımıza tebrikler canm. Peşindeyim :)
İnşaallah canm artıdan iyidir
Vaaav süpersin abla
Üniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden. Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak cuma akşam
mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi cumartesi
sbah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık. siyaset vs ile uğraşıyorduk o aralar. siyasi çevreden de tepki almış. aranızda 8 yaş var olacak iş değil x abinin kızı o falan diye.
şuan zaten evli değil. ayrılmış ancak çok yeni daha 2.5 ay falan olmuş. eskiden ergen gibi mesajlaşmayı sevmeyen adam şimdi her gün mesaj atıyor.
Hayır cnm hiç evlenmedim ben . daha da olgunlaşmış onu farkettimSen zaten önde gidiyorsun abla ama rehavete kapılma benm cuma eksi kacinilmaz zaten
Mecbur gelecek canım. Kacışı yok
Hmm, sen hic evlenmedin dmi?
Bence evlenmis bosanmis cocuklari olan biriyle zor ya uzak durmak en mantıklısı ama seni heycanlandırıyorsa olanaksız.
Genede mantığın ön planda olsun derim.
Şuan konustugun adam o 19 yaşındayken konustugun adam degildir ruh ve mantık olark e bide yaşanmışlıklar var tabi ki
çok aklı başında bir adam ve onun çocukları da onun gibidir muhtemelen. tabi farkındayım herşeyin öncelikleri vs zaten oda dedi şuan ön planda olan çocuklarım bakalım ileride ne olur ne biter bilemem diyeBişeyler hissediyosun belli ki ama o 19 yaşında bıraktığın gibi değil. Çocukları var bişeylere başlamayı düşünüyosan bunu iyi tart canm çocukların sorumluluğunu da alabilir miyim diye.
gece 3 te yatıp 7 olmadan sivrisinek dadanınca uyandım şimdide sıcak bastı mayıştım :))Nazlı nerelerdesn canm yedinde bol bol utandın gelemedin mi korkma sen yiyip yiyip kilo almayacak seviyeye geldin :)
A geçmiş olsun
Cumaya eksi gelir o zaman
Cumaya kırarsın canm
Aa bi sabit daha ne güzel haftaya eksi ve sabitle başlamak. Sorunlarını da anlatmak istersn dinleriz canm.
-200 ge süperr
Baya erkencisin abla
Yok abla burda virüs çok yoğun pek tanışamadık komşularla. Karşı komşumda da yaşlı bi teyze var yazık burunlarını çıkarmıyolar balkondn balkona konuşuyoruz. Gelmediği daha iyi dayanamam bende sen gibiyim kase kase yemem lazım bu kesmedi diye bi tencere yapmaya kalkardım kesin diyeti bozsaydım :)
Şimdiden kolay gelsin abla sosa sarımsk koyuyo musun?
100 grmdn bişey olmaz canm cumaya halledersin
Aminn darısı başımıza tebrikler canm. Peşindeyim :)
İnşaallah canm artıdan iyidir
Vaaav süpersin abla
kapılmıyorum kız zaten cumaya sen bir çırpıda 1 kilo yu verir 300 gram öne geçersin biliyorum ondan dirayetlş gideyim diye boyuna kendimi motive ediyorum , eşimle oğlum bile biliyor artık kk den biriyle kim önce 4 kilo verecek yarışına girdiğimi :))Sen zaten önde gidiyorsun abla ama rehavete kapılma benm cuma eksi kacinilmaz zaten
Mecbur gelecek canım. Kacışı yok
Hmm, sen hic evlenmedin dmi?
Bence evlenmis bosanmis cocuklari olan biriyle zor ya uzak durmak en mantıklısı ama seni heycanlandırıyorsa olanaksız.
Genede mantığın ön planda olsun derim.
Şuan konustugun adam o 19 yaşındayken konustugun adam degildir ruh ve mantık olark e bide yaşanmışlıklar var tabi ki
tartıya çıkıp 79-78 rakamını gördüğünü hayal ettin mi hiç... bunu hayal et, sonrada nasıl sevindiğini düşün o andaymışsın gibi sevin mutlu ol hızlıca 80 den kurtul gülümGünaydın herkese, güzel bir hafta olsun inş :)
80,5 ile devam ediyorum
+/- yok, sıkıldım bu 80,5 tan ya
kös kös oturuyorum eşim öğleden sonra işe başlayacak onun gitmesini bekliyorum nedense :))Ara öğün yaptım bi kase yogurt bi seftaliyle sizler napiyorsunuz bakıyım
hakkın da hayırlısı olsun gülüm , adam besbelli seninle görüşmek istiyor ama ne amaçla? sevgili gibi mi evlilik mi?çok aklı başında bir adam ve onun çocukları da onun gibidir muhtemelen. tabi farkındayım herşeyin öncelikleri vs zaten oda dedi şuan ön planda olan çocuklarım bakalım ileride ne olur ne biter bilemem diye
Ara öğün yaptım bi kase yogurt bi seftaliyle sizler napiyorsunuz bakıyım
Wuhuu cok tatlisin ablaaa ne guzel motivasyon oluyor bize bu yarış belli mi olur sende iyi gidiyoran cumaya buyuk bi supriz yapabillrsn korkmuyor degilimmmkapılmıyorum kız zaten cumaya sen bir çırpıda 1 kilo yu verir 300 gram öne geçersin biliyorum ondan dirayetlş gideyim diye boyuna kendimi motive ediyorum , eşimle oğlum bile biliyor artık kk den biriyle kim önce 4 kilo verecek yarışına girdiğimi :))
kaybetsem de en azından kazanmak için çaba harcayıp mücadele etmeden kaybetmem sonuna kadar fighting
canım bebeğin nasıl olduYaz günü bebeğim hasta oldu
Balgam var atamadığı için nefes alamıyor.
Uyguladığınız sonuç aldığınız şeyler varsa önerebilirsiniz kızlar.
Doktora götürmeyi düşünmüyorum
Zaten farklı şehirlerdeyiz canım bir süre bu şekilde mesajlaşma olarak gider galibahakkın da hayırlısı olsun gülüm , adam besbelli seninle görüşmek istiyor ama ne amaçla? sevgili gibi mi evlilik mi?
şimdi sen mutlu oldun ama sırf kalbine de uyma neden boşanmış çocuklar kimde , boşanan birinin psikolojisi öyle 3-5 ayda toparlanmaz , acele etmeden görüşmek istiyorsan görüş gülüm belki sonu iyi olur bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?