- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.261
evlilik yildonumuniz kutlu olsun canim. Nice saglikli yillariniz olsunGünaydın minnoşlar çıtırlar bugün evlilik yıldönümümüz şuan anamın evindeyken iki zalım bebeyi anama postalarak iki çılgın ne yapabilir onu düşünüyoruz. Çocuksuz o kadar çılgın fikir geliyor ki hamamyolunda yürümek, doktorları gezmek bile heyecanıma heyecan katıyor deliriyor çıldırıyorum
yoktur ins bisey abla.ucaga binmeden zaten test yapiliyor cnm
Heralde yarin tekrar dr a gidecek
aynen hayattan sogurdumSen o aşureleri götürmeden önce canan hocanın vesikalık resmine bi baksaydın
yedim ve sucluyum hakim aplaZalim aşureciler
Sen devmmi seviyeye
ayy cok gecmis olsun rabbim korumus kuzularusaol canım benim.
Agrılarımın icabına bakıcam ınsallah
Haklısın abla ben hıc boyle degıldım ne oldu bilmiyorum. Geceleri uyanıp saatlerce oturuyorum uykuya dalamıyorum sanırım degerlerım de dusmw var onların etkisi. Tek bı noktada olan agrım tum bacağa dagılıyor daha oncede boyle olmustu Dr a gıtmıstım tanı aynı maalesef. Kendimi toparlamam lazım kurumun sınavı var onu kafama cok takıyorum
Buyuk kızım koltuğun uzerıne sandalyesini cıkarmıs onunla koltuk ustunde oynarken yere yuz ustu dustu ve dustugu yerde oyuncak kutusu vardı paramçarca oldu cocugumu yerden alamadım bı sure koltuk altı ve gogus kısmında sıyırıklarla atlattık ama esim ve ben gunlerce kendimize gelemedik
Kucuk kızımda bardagı elınden dusurmesıyle avuclaması bir oldu o kadar derin kesilmişkı kanama durmadı dıkıs atıldı maalesefnice seyler yasıyoruz evde
Dısarı cıkaramıyorum abla acayip kalabalık. Tenha yerler ıcın esımı bekliyoruz oda cok yogun gec geliyor eve. Aksam belli saat sonra cıkarıyoruz dısarı ama yetmiyor onlara gunduz aynı yaramazlık ve sıkıldım nidaları
allah korumus canim. Bir esya bastan dikis tutmadimi tutmuyor zaten canim. İns yapilirHenüz 2 yılı dolmayan Arçelik çamaşır makinamın 3. bozuluşu...
Birinde motor, birinde anakart değişti.
Bugün de içinde ne yandı bilmiyorum ama saatler geçmesine rağmen evde hala yanık kokusu var.
Allah'tan kızların dikkati ile hemen şalteri indirdim, farketmesek ev yanardı herhalde
allah kolaylik versin canim. İzmiremi donuyorsun o zamankızlaarrr ben izmirde çalıştığım homeoffıce işi yine kabul ettim çünkü iş yokbu arkadasınız yine ölücek
agiz tadiyla yiyin ablacim eline sagliksabah beri domatesle uğraşıyorum 5 kavanoz menemen 3.5 kavanoz domates çıktı yıka soy doğra uğraş bu kadarcık çıksıniki dk dinlenip akşam yemeğine girişicem
sagol canim iyiyiz idare ediyoriz.Hayirli aksamlar canlar nasilsiniz
Bende yogunluk ve yorgunluk vucut bi yerde error verecek
Allah kolaylik guc kuvvet versin canim.
Su ara ugramiyorsun eskisi gibi
gecmis olsun canim.Yaz günü bebeğim hasta oldu
Balgam var atamadığı için nefes alamıyor.
Uyguladığınız sonuç aldığınız şeyler varsa önerebilirsiniz kızlar.
Doktora götürmeyi düşünmüyorum
Ben cok sey denedim gecen kis ama ilacla gecmisti en son canim . o yuzden bisey diyemeyecegim
hayirli geceler yazacaktim ama gunaydinnnn diyimHayırlı geceler kızlar
Ogleden sonra gorumceme gittik yarım saat önce geldik yol yordu
Kizcemi uyutuyorum menumude yazayım
masalllahhhhÖnce bı maşallah alıyımşeytanın bacağını kırdım şükür yarım saat eliptik yaptım
Planım tempolu yarım saat yapmak haftanın 4,5 günü şimdilik ilerliyen zamanda süreyi artiririm
Tebrikler canim devamida gelecek
Gecmis olsun canim. Sabah nasil uyandin daha iyimisinSelam kızlar, mide ağrısı ile kıvranarak geçti günüm. Dün nane limon içmiştim o dokundu galiba. Kendime ve size sağlıklı günler diliyorum. Ağrı el verirse uyumaya çalışacağım. Hepinize Allah rahatlık versin