Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hepiniz sormuşsunuz kızlar teşekkür ederim.
Şu an daha iyi.
Bebek dediğime bakmayın 2 yaş 3 aylık sana, benim gözümde bebek.

Akşam kaya tuzu yalatıp su içirdim, bir kaç defa tekrarladım bunu, kustu rahatladı, sırtını göğsüme yaslayıp sabaha kadar öyle yatırdım, sabahta pekmez ve tereyağını birlikte kaynatıp içirdim.

Şimdi nisbeten iyi ama gece belli olur durumu.

Sürekli su ile uğraştığı için üstü ıslanıyor, dün zaten hava sıcak diye ıslaklığı önemsemedim, ondan kaptı galiba hastalığı.

ee seni boşuna mı seçtim pıkaçuuuu senin de benim de gaza ihtiyacımız vardı benim 80 lerden senin 70lerden kurtulman gerekiyor ve bunu şimdi yapmamız lazım, zayıfladığımız sürece ikimizde kazananız gülüm
ver coşkuyuuu pınarım cumaya kim daha eksi çıkacak senin gençliğin emzirmen normal metona karşı benim bilinç altı tekniklerim haydiiiin bre pehlivaaannnnnnn

İlk ayrılık nedeni bile inandırıcı değil, gerçekten seni sevseydi, "babana ihanet ediyorum" gibi düşünmezdi.

Seven insan engelleri aşmaya çalışır, problemleri engel olarak görmez...

Yeni boşanmış ve ayrılmış kişiler ilişki düşünülecek en tehlikeli kişilerdir.

Kimsenin seni yara bandı gibi kullanmasına izin verme...

Birde kadınlar hele de çocuğu olan kadınlar kolay kolay boşanmaz, en güzel örnekler BDV 'de...

Eğer bir kadın kocasından boşanmışsa vardır bir sebebi diyorum...

sebebini ondan dinledim ama tabi bir de kadından dinlemek gerekirdi. bakalım canım şimdilik arkadaşız

Bana da bir el at ayol

Sabah aç karnına 78.0 geldim

Haftada 2 kg alarak gidiyorum

tereyağ pekmezi de yediyse akşama bir şeyi kalmaz allahın izniyle ,senin kolun nasıl oldu gülüm

tereyağ pekmezi de yediyse akşama bir şeyi kalmaz allahın izniyle ,senin kolun nasıl oldu gülüm
Şişen parmağımı sıcak çay dolu bardakta beklettim, epey rahatladı.

Parmak rahatlayinca elim ve kolumda rahatladı canım

Bugünde yapacaktım ama unutmuşum

@
Verecem verecem diyerek alıyorum

80.0 gördüğüm kaptanlığı bırakıp gidecem
ayyy valla sinirlendim o ne biçim laf yaaa sen bilinç altını nasıl kullanacağını az çok bilen okuyan biriyken nasıl böyle söylersin hemen -iptal- diyorsuuuunnnn, bir daha düşüncene bile kilo almayı dokundurma mis gibi 60 lı rakamlar varken neyine 80 kilo , hem okullar açılınca öğretmen arkadaşlarımı şaşırtıcam diyen görüntülü konuşmada bol giyinip verdiği kilo belli olmasın diye uğraşan niran nereyee gitti yaavf

Şişen parmağımı sıcak çay dolu bardakta beklettim, epey rahatladı.

Parmak rahatlayinca elim ve kolumda rahatladı canım

Bugünde yapacaktım ama unutmuşum
iyi akıl etmişsin niranım çay ağacı kremler de aynı işi görüyorsa çayda görür tabi , bu gün aklına geldikçe yap o zaman çabuk iyileşsin

Ponicigim el ele gidelim 6lara senle aman peşimden ayrılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…