- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.321
Sıkılma sabret lütfenGünaydın herkese, güzel bir hafta olsun inş :)
80,5 ile devam ediyorum
+/- yok, sıkıldım bu 80,5 tan ya
ee seni boşuna mı seçtim pıkaçuuuuAfiyet olsun cnm
Deli danam uyumuyor 7de uyandi hala onu uyutcam diye ugrasiyorm kahvaltim yarim kaldi aglayinca suan
Wuhuu cok tatlisin ablaaa ne guzel motivasyon oluyor bize bu yarış belli mi olur sende iyi gidiyoran cumaya buyuk bi supriz yapabillrsn korkmuyor degilimmm
İlk ayrılık nedeni bile inandırıcı değil, gerçekten seni sevseydi, "babana ihanet ediyorum" gibi düşünmezdi.Üniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden. Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak cuma akşam
mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi cumartesi
sbah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık. siyaset vs ile uğraşıyorduk o aralar. siyasi çevreden de tepki almış. aranızda 8 yaş var olacak iş değil x abinin kızı o falan diye.
şuan zaten evli değil. ayrılmış ancak çok yeni daha 2.5 ay falan olmuş. eskiden ergen gibi mesajlaşmayı sevmeyen adam şimdi her gün mesaj atıyor.
sebebini ondan dinledim ama tabi bir de kadından dinlemek gerekirdi. bakalım canım şimdilik arkadaşızİlk ayrılık nedeni bile inandırıcı değil, gerçekten seni sevseydi, "babana ihanet ediyorum" gibi düşünmezdi.
Seven insan engelleri aşmaya çalışır, problemleri engel olarak görmez...
Yeni boşanmış ve ayrılmış kişiler ilişki düşünülecek en tehlikeli kişilerdir.
Kimsenin seni yara bandı gibi kullanmasına izin verme...
Birde kadınlar hele de çocuğu olan kadınlar kolay kolay boşanmaz, en güzel örnekler BDV 'de...
Eğer bir kadın kocasından boşanmışsa vardır bir sebebi diyorum...
Bana da bir el at ayolee seni boşuna mı seçtim pıkaçuuuusenin de benim de gaza ihtiyacımız vardı benim 80 lerden senin 70lerden kurtulman gerekiyor ve bunu şimdi yapmamız lazım, zayıfladığımız sürece ikimizde kazananız gülüm
ver coşkuyuuu pınarımcumaya kim daha eksi çıkacak senin gençliğin emzirmen normal metona karşı benim bilinç altı tekniklerim haydiiiin bre pehlivaaannnnnnn
tereyağ pekmezi de yediyse akşama bir şeyi kalmaz allahın izniyle ,senin kolun nasıl oldu gülümHepiniz sormuşsunuz kızlar teşekkür ederim.
Şu an daha iyi.
Bebek dediğime bakmayın 2 yaş 3 aylık sana, benim gözümde bebek.
Akşam kaya tuzu yalatıp su içirdim, bir kaç defa tekrarladım bunu, kustu rahatladı, sırtını göğsüme yaslayıp sabaha kadar öyle yatırdım, sabahta pekmez ve tereyağını birlikte kaynatıp içirdim.
Şimdi nisbeten iyi ama gece belli olur durumu.
Sürekli su ile uğraştığı için üstü ıslanıyor, dün zaten hava sıcak diye ıslaklığı önemsemedim, ondan kaptı galiba hastalığı.
bak dellendirme beniiBana da bir el at ayol
Sabah aç karnına 78.0 geldim
Haftada 2 kg alarak gidiyorum
Verecem verecem diyerek alıyorumbak dellendirme beniisana da kafa tutarım ama haddimi bilerek ben 4 kilo vereceksem sen 7-8 kilo vereceksin olur muuu
Şişen parmağımı sıcak çay dolu bardakta beklettim, epey rahatladı.tereyağ pekmezi de yediyse akşama bir şeyi kalmaz allahın izniyle ,senin kolun nasıl oldu gülüm
Süpermiş o zaman..Yok canım homeoffıce evden çalışıcam
ayyy valla sinirlendim o ne biçim laf yaaa sen bilinç altını nasıl kullanacağını az çok bilen okuyan biriyken nasıl böyle söylersin hemen -iptal- diyorsuuuunnnn, bir daha düşüncene bile kilo almayı dokundurma mis gibi 60 lı rakamlar varken neyine 80 kilo , hem okullar açılınca öğretmen arkadaşlarımı şaşırtıcam diyen görüntülü konuşmada bol giyinip verdiği kilo belli olmasın diye uğraşan niran nereyee gitti yaavfVerecem verecem diyerek alıyorum
80.0 gördüğüm kaptanlığı bırakıp gidecem
iyi akıl etmişsin niranım çay ağacı kremler de aynı işi görüyorsa çayda görür tabi , bu gün aklına geldikçe yap o zaman çabuk iyileşsinŞişen parmağımı sıcak çay dolu bardakta beklettim, epey rahatladı.
Parmak rahatlayinca elim ve kolumda rahatladı canım
Bugünde yapacaktım ama unutmuşum
bir de aşırı zayıflamışsın kemiklerin çıkmış bedenin hep zayıflamaya alışmış diye kilo alamamaktan daha zayıflamaktan korksanaKilolardan korkuyorum
Ponicigim el ele gidelim 6lara senleNazlı nerelerdesn canm yedinde bol bol utandın gelemedin mi korkma sen yiyip yiyip kilo almayacak seviyeye geldin :)
A geçmiş olsun
Cumaya eksi gelir o zaman
Cumaya kırarsın canm
Aa bi sabit daha ne güzel haftaya eksi ve sabitle başlamak. Sorunlarını da anlatmak istersn dinleriz canm.
-200 ge süperr
Baya erkencisin abla
Yok abla burda virüs çok yoğun pek tanışamadık komşularla. Karşı komşumda da yaşlı bi teyze var yazık burunlarını çıkarmıyolar balkondn balkona konuşuyoruz. Gelmediği daha iyi dayanamam bende sen gibiyim kase kase yemem lazım bu kesmedi diye bi tencere yapmaya kalkardım kesin diyeti bozsaydım :)
Şimdiden kolay gelsin abla sosa sarımsk koyuyo musun?
100 grmdn bişey olmaz canm cumaya halledersin
Aminn darısı başımıza tebrikler canm. Peşindeyim :)
İnşaallah canm artıdan iyidir
Vaaav süpersin abla
Beyin yermi bunubir de aşırı zayıflamışsın kemiklerin çıkmış bedenin hep zayıflamaya alışmış diye kilo alamamaktan daha zayıflamaktan korksanaaklını şaşırt bebeeemm
Bu hafta olmasa hafta seni alalim 70lereayyyy 70 ler gelmişşşşşşşşşşş hoşş gelmişş sefalar getirmişlerrrrr
darısı en kısa sürede bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?