Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nice güzel yıllara :)

hayret ettim sen nasıl ikna edemedin kocanıııı otel dinlenme v.s. için

Hosbuldum canim yinede Cok sükür her halimize diyeyim sen nasilsin ?
kız özletmesene kendini illa birileri adını mı etiketlesin bu kız ne oldu gelmiyor diyerek kulaklarını mı çınlatalım , insanın gözü kardeşini bacısını arıyor daaa, al sana abla zılgıtı

Selam kizlar.
Cuma 72.9
Bugun 73
Wc problemim devam ediyor. Psikolojikmidir nedir dardayim
yaavf gülüm sen bu ara neden, neyi bırakmaktan korkuyorsun , hayatında neyin eksilmesinden endişeleniyorsun onu bir kendine sor , eğer suyunu da yeterince içiyorsan bağırsak sorunun allahın izniyle kalmayacak

Cuma 80.2
Bugün 79.9
Fark 300
Çok şükür bin şükür 70lere adım attım 8li rakamları birdaha görmek istemiyorum görmiycemde Allahın izniyle
ayyyy 70 ler gelmişşşşşşşşşşş hoşş gelmişş sefalar getirmişlerrrrr
darısı en kısa sürede bana

Ağız tadıyla ye cnm. Bamyayı kurutuyo musun yoksa dondurucuya mı atıyosn
Selam ahali 🖐
Arkadaşım geldi hemide en sevdiğim dondurmacı dan dondurma almış azcik kaçamak yaptım sizin asurelerw karşılık diyip odeselim en iyisi
Şu sıralar cıslar hem dilinde hem ağzında ne oluyo Dilekim

Tüm gün regl ağrısından yatakta kivrandim , doğru düzgün bişi de yemedim neyse menümü yazayım ben kızlar
Aman kadın olmk ne zor

Kk yorumları beni 2. den vazgeçirecek zaten
Nasip işi benm büyük kızım baya mızmızdır küçük kızımda sabrımın hediyesi sakin baya :)

Ben geldim sonunda evime valizler boşaltılacak etraf toparlanacak çok işim var yatmadan yine uğrarım
Hoşgeldin canm

Hayırlı geceler kızlar
Ogleden sonra gorumceme gittik yarım saat önce geldik yol yordu
Kizcemi uyutuyorum menumude yazayım
Ne yedin orda ne yedin :)
Önce bı maşallah alıyım şeytanın bacağını kırdım şüküryarım saat eliptik yaptım
Planım tempolu yarım saat yapmak haftanın 4,5 günü şimdilik ilerliyen zamanda süreyi artiririm
Vaav süpersin

Aa geçmiş olsun canm şimdi nasılsın

Lusi sondan birinci olmuşsun
Oruç açınca sıvı kuralına uyamadım canm onun dışında devam

Günaydın kızlar ben de hazırlanıp okula gideceğim
Kolay gelsn canm bizimki kursu olmayan gelmesin dedi yeni müdürümüz baya iyi :)

Son düzenleme:
Abowww

Benim islerimi kimse yapmak istemez
Coluk cocuk ev is güc evrak mevrak, bazi sorunlar yinede Cok sükür
Sen nasilsin hasret giderdin mi ailenle
Nazlı nerelerdesn canm yedinde bol bol utandın gelemedin mi korkma sen yiyip yiyip kilo almayacak seviyeye geldin :)

Yaz günü bebeğim hasta oldu
Balgam var atamadığı için nefes alamıyor.
Uyguladığınız sonuç aldığınız şeyler varsa önerebilirsiniz kızlar.
Doktora götürmeyi düşünmüyorum
A geçmiş olsun

Gunaydin kızar kilo durumum sabit
73.6 ama normal tartı saatimden erken tartıldim bugun bence az da olsa eksi vardır
Cumaya eksi gelir o zaman

günaydın arkadaşlar kilo bildirimi
cuma: 108.5
pazartesi 108.5
sabit.

bu 108.5 bandından sıkılmaya başladım. Diyetisyenimle de konuştuk, Yeneceğim bu bandı inşallah hadi bakalım
Cumaya kırarsın canm

Aa bi sabit daha ne güzel haftaya eksi ve sabitle başlamak. Sorunlarını da anlatmak istersn dinleriz canm.

Günaydın mutlu haftalar
cuma 79.8
bu sabah 79.6
-200 ge süperr

Baya erkencisin abla

maşallah ponim hafta sonuna rağmen eksi geldin gülüm sizin konu komşudan aşure gelmedi mi :)
Yok abla burda virüs çok yoğun pek tanışamadık komşularla. Karşı komşumda da yaşlı bi teyze var yazık burunlarını çıkarmıyolar balkondn balkona konuşuyoruz. Gelmediği daha iyi dayanamam bende sen gibiyim kase kase yemem lazım bu kesmedi diye bi tencere yapmaya kalkardım kesin diyeti bozsaydım :)

sağ ol gülüm asıl iş önümüzde ki cumaya domatesi asıl o zaman bol bol alacak benimkiler en az 20 kavanoz daha yaparım muhtemelen kışın makarna üzerine domates kaşar seviyor bunlar :)
Şimdiden kolay gelsin abla sosa sarımsk koyuyo musun?

Selam kizlar.
Cuma 72.9
Bugun 73
Wc problemim devam ediyor. Psikolojikmidir nedir dardayim
100 grmdn bişey olmaz canm cumaya halledersin

Cuma 80.2
Bugün 79.9
Fark 300
Çok şükür bin şükür 70lere adım attım 8li rakamları birdaha görmek istemiyorum görmiycemde Allahın izniyle
Aminn darısı başımıza tebrikler canm. Peşindeyim :)

Günaydın kızlar
Kilo sabit 71
Cuma’ya eksilerim inş
İnşaallah canm artıdan iyidir

Vaaav süpersin abla

kafanızı şişirmek istemem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…