Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlar,
Soran herkese teşekkür ederim. Hala iyi değilim. Sabaha kadar istifra ettim ve uyuyamadım. Doktordan randevu almaya çalışacağım bugün.
inşallah erken zamana randevu alabilirsin gülüm , çok geçmiş olsun

Gel gel ablam sonra 6lara gider artık oraya demir atar ordan biyerede kipirdamayiz
bu gün pek datluksuuunnn kız ne güzel şeyler diyorsun öyle ağzım sırıtık kalacak
rabbim 60 lı kiloları da görmeyi nasip eder inşallah ama hayatımda bir kere de olsa 58.2 rakamını tartıda görmek isterdim
sebebi: tv de bir program vardı adamın biri yolda yürüyen insanların arkasından gidip bir şeyler fısıldayıp hipnoza sokuyordu , cüzdanını çıkarıp çöpe atanlar bile oluyordu adama yaptıkları şeyi açıkladıkların da cüzdanını attığını hatırlamadığını söylüyordu işte tam o sırada eşim kulağıma 58.2 demişti ,ne diyorsun dediğim de 58.2 diyorum o kiloya zayıflarsın belki demişti

Gecmıs olsun canım hayırdır ınsallah

Geçmiş olsun canim

Lusi sondan birinci olmuşsun

Kim bulup yayınladıysa rabbüm ona kat katını versin böyle güzel birincilikleri en zalımını nasip etsin yarabbülaamünn

Güzel bi başlangıç olabilir. Hikaye naif geldi herkesin yaşayacağı deneyimleceği şeyler farklıdır evlenip ayrılması belki de seninle daha mantıklı bir ilişki kurmak için onu hazırlanması içindi. Evren işini bilir.
Bu arada kitabın hakkında detay verirsen sevinirim

Geçmiş olsun canımcım

leğenin varsa leğene kuvetin varsa kuvete bas ayakla gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…