- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.341
hayalini gerçekçi yapıp cidden o korkuyu bir kez bile hissetsen yer bilinç altı saf çocuk gibidir hatta aptaldır gerçek mi hayal mi ayırt edemez :)Beyin yermi bunu
ayyyy davete icabet etmek sünnettir inşallahhhhh geleyim gariiiBu hafta olmasa hafta seni alalim 70lereburasi çok güzel ablaaa
Balım yanlış yazmışsın galiba inşallah dogrudurCuma: 94.2
Bugün: 92.3
Fark: +100
inşallah erken zamana randevu alabilirsin gülüm , çok geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar,
Soran herkese teşekkür ederim. Hala iyi değilim. Sabaha kadar istifra ettim ve uyuyamadım. Doktordan randevu almaya çalışacağım bugün.
Gel gel ablam sonra 6lara gider artık oraya demir atar ordan biyerede kipirdamayizayyyy davete icabet etmek sünnettir inşallahhhhh geleyim gariii
beklemiş çiğ köfte şişer kız dün yeseydin ya , neyse artık afiyet şifa olsun şimdidenDün gece çiğ köfte almış işten gelirken eşim yemeyip hakkımı bugunr sakladımakşam yerim artık bilginize
bu gün pek datluksuuunnn kız ne güzel şeyler diyorsun öyle ağzım sırıtık kalacakGel gel ablam sonra 6lara gider artık oraya demir atar ordan biyerede kipirdamayiz
Gecmıs olsun canım hayırdır ınsallahHepiniz sormuşsunuz kızlar teşekkür ederim.
Şu an daha iyi.
Bebek dediğime bakmayın 2 yaş 3 aylık sana, benim gözümde bebek.
Akşam kaya tuzu yalatıp su içirdim, bir kaç defa tekrarladım bunu, kustu rahatladı, sırtını göğsüme yaslayıp sabaha kadar öyle yatırdım, sabahta pekmez ve tereyağını birlikte kaynatıp içirdim.
Şimdi nisbeten iyi ama gece belli olur durumu.
Sürekli su ile uğraştığı için üstü ıslanıyor, dün zaten hava sıcak diye ıslaklığı önemsemedim, ondan kaptı galiba hastalığı.
Günaydın canım sana gecmıs olsun hayırdır boyle herkes hastaGünaydın arkadaşlar,
Soran herkese teşekkür ederim. Hala iyi değilim. Sabaha kadar istifra ettim ve uyuyamadım. Doktordan randevu almaya çalışacağım bugün.
kuzummmm hoş geldiiinnnnnnHerkese merhaba kızlar
Geçmiş olsun canimHepiniz sormuşsunuz kızlar teşekkür ederim.
Şu an daha iyi.
Akşam kaya tuzu yalatıp su içirdim, bir kaç defa tekrarladım bunu, kustu rahatladı, sırtını göğsüme yaslayıp sabaha kadar öyle yatırdım, sabahta pekmez ve tereyağını birlikte kaynatıp içirdim.
Sürekli su ile uğraştığı için üstü ıslanıyor, dün zaten hava sıcak diye ıslaklığı önemsemedim, ondan kaptı galiba hastalığı.
Ayy evet kilo yazarken hep oluyor bu. Beynim bu şişmanlığı kabul etmiyor. Düzelttim şimdi.Balım yanlış yazmışsın galiba inşallah dogrudur
Üniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden. Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak cuma akşam
mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi cumartesi
sbah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık. siyaset vs ile uğraşıyorduk o aralar. siyasi çevreden de tepki almış. aranızda 8 yaş var olacak iş değil x abinin kızı o falan diye.
şuan zaten evli değil. ayrılmış ancak çok yeni daha 2.5 ay falan olmuş. eskiden ergen gibi mesajlaşmayı sevmeyen adam şimdi her gün mesaj atıyor.
Geçmiş olsun canımcımHepiniz sormuşsunuz kızlar teşekkür ederim.
Şu an daha iyi.
leğenin varsa leğene kuvetin varsa kuvete bas ayakla gülümKızlar servis geldi, çamaşır makinasını götürdü ve içindeki çamaşırları bana bıraktı
Elinde çorap bile yıkamamış biri olarak 10 kg makina dolusu çamaşırı ben ne yapayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?