- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.361
Deterjan olarak makina deterjanı kullanmak istemiyorum cildime zarar vermesin diyeleğenin varsa leğene kuvetin varsa kuvete bas ayakla gülüm
teşekkür ederim güzel yorumların için canım. olgunlaştırmış bu süreç onu ancak zamana göre göreceğiz bakalım :)Kim bulup yayınladıysa rabbüm ona kat katını versin böyle güzel birincilikleri en zalımını nasip etsin yarabbülaamünn
Güzel bi başlangıç olabilir. Hikaye naif geldi herkesin yaşayacağı deneyimleceği şeyler farklıdır evlenip ayrılması belki de seninle daha mantıklı bir ilişki kurmak için onu hazırlanması içindi. Evren işini bilir.
Bu arada kitabın hakkında detay verirsen sevinirim
aracın varsa annenlere ablanlara bir yakınına götür yıka canım hiç uğraşmaKızlar servis geldi, çamaşır makinasını götürdü ve içindeki çamaşırları bana bıraktı
Elinde çorap bile yıkamamış biri olarak 10 kg makina dolusu çamaşırı ben ne yapayım şimdi
Neden ayrılmışÜniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden. Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak cuma akşam
mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi cumartesi
sbah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık. siyaset vs ile uğraşıyorduk o aralar. siyasi çevreden de tepki almış. aranızda 8 yaş var olacak iş değil x abinin kızı o falan diye.
şuan zaten evli değil. ayrılmış ancak çok yeni daha 2.5 ay falan olmuş. eskiden ergen gibi mesajlaşmayı sevmeyen adam şimdi her gün mesaj atıyor.
çok kirli değilllerse sıvı sabunla ayakla gitsin gülümDeterjan olarak makina deterjanı kullanmak istemiyorum cildime zarar vermesin diye
Sıvı sabun, katı sabun yada elde bulaşık deterjanı olur mu sence
Sagol canımGeçmiş olsun canımcım
Dediğini yaptım, 1 tur yıkadım bileleğenin varsa leğene kuvetin varsa kuvete bas ayakla gülüm
Taşımak daha zor benim için canımaracın varsa annenlere ablanlara bir yakınına götür yıka canım hiç uğraşma
Senin mesajları okurken neşem yerine geliyor resmenBalım yanlış yazmışsın galiba inşallah dogrudur
Yaa niran napiyon kız senBana da bir el at ayol
Sabah aç karnına 78.0 geldim
Haftada 2 kg alarak gidiyorum
Yikamissin bile kolay gelsin spor olmusturKızlar servis geldi, çamaşır makinasını götürdü ve içindeki çamaşırları bana bıraktı
Elinde çorap bile yıkamamış biri olarak 10 kg makina dolusu çamaşırı ben ne yapayım şimdi
Eşinin ailesi ile olan anlaşmazlık sonucu ayrılmış 2 çocuğu var küçük daha ikisi de. Ben hiç evlenmedin doğal olarak çocuğum da yokNeden ayrılmış
Hemen neden aranmaya başlamış
Çocuğu var mı
Sen evlilik yaptın mı çocuğun var mo hepsi önemli
Tabi yarım kalmış bi hikaye var
Acaba hep vardır
Yakının varsa götür orda yıka canım. Normalde yıkayan yerler var ama şu an güvenli değil. Yoksa da sıva kollarıKızlar servis geldi, çamaşır makinasını götürdü ve içindeki çamaşırları bana bıraktı
Hiç evlenmemiş biri olarak Çocuklu biriyle evlenmeni tavsiye etmem canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallahEşinin ailesi ile olan anlaşmazlık sonucu ayrılmış 2 çocuğu var küçük daha ikisi de. Ben hiç evlenmedin doğal olarak çocuğum da yok
ohh mis gibi olmuşlardır ayaklarına sağlık bak bu gün ki sporunu da yapmış oldun ben de geçen oğlanın yorganı ayakla ayakla banyoda ter içinde kalmıştım çamaşır makinesini icat edene ben de hayır duası etmiştim hele de büyük kazanlıları çıkaranlara:)Sagol canım
Dediğini yaptım, 1 tur yıkadım bile
Kızlar gülüyorlar, o nasıl yıkamak diye
Eskiden dereye inip çamaşır yıkayan kadınları düşünüp, çamaşır makinesini icat edene bol dua ettim
Taşımak daha zor benim için canım
Bugünü çamaşır günü ilan ettim
Sabın tozu kullanabilirsin canımDeterjan olarak makina deterjanı kullanmak istemiyorum cildime zarar vermesin diye
Sıvı sabun, katı sabun yada elde bulaşık deterjanı olur mu sence
niye lazım bir gün durdu diye fasulye çürümez gülüm yat vallaha dinlen iyice akşam serinliğinde istersen yaparsın yoksa da yarına kalsınBenimde 3kilo taze fasulye var dondurucuya konacak
Tembelliğim tuttu bugün yatıyorum
Kalkmam lazım
Amin cnm o evreyi düşünmek için daha erken gerçiHiç evlenmemiş biri olarak Çocuklu biriyle evlenmeni tavsiye etmem canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
kuzummmm hoş geldiiinnnnnn
nasılsın , neredesin ne yaptın aklımız hep sende kaldı gülüm
Hosbuldum ablam ❤sımdılık cozdum sorunları bakalım ınsallah bir daha eskiye donmeyi sizler nasılsınızaskrhpozitif bir yazıp nereye gittin gülüümmm
İnan birşey yemiyorumYaa niran napiyon kız senseviyelere başlıyacaktiniz
çok hızlı kilo aliyorsun dikkat et canım
motivasyonun düşük
eşin ne zaman gelecek annesinden
canım motive edelim yaİnan birşey yemiyorum
Takımda beni motive eden yok maalesef
Cuma günü geliyor İnşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?