Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağzına sağlık Canım, ne güzel anlatmışsın Yeni sloganım Yemiyorum ulannn

Canım fikrimi yazdım zaten alıntıda kalmış lütfen ciddiye alınsın bazı şeyler takım kurallarına uymayanları cuma günü direkt bildirimde bulunsun bulunmasın listeden çıkaralım hatta
Üzülme canım nefret ediyorum böyle insanlardan haktan emekten anlamayanlardan demiyor o daha torpilli yok sen iyi personelsin 7 senelik öğretmenim sendikam dahi yok sendikayı bile kullanıyor bu tip insanlar
Arkadaşlar biz de çalışıyoruz bizim de çocuğumuz var bizim de ev temizliği vs gibi sorumluluklarımız var herkes eşit özel durumlar elbet olabilir bi iki dakika uğrayıp sonra yine devam ediyoruz
Bende kofteleri akşam elektrikli mangalda yapmaya karar verdim hafif olur biber çeşitleride kozlerim
Elektrikli ızgaranın temizliğini hiç sevmiyorum
Merhabalar kizlar.

Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins

Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Canım test verseymiş keşke Allah şifa versin
Zaten sohbete katılım sağlanırsa saymak aklının ucuna bile gelmiyor insanın günlük kotamı doldurdum der gibi
Harika bu tip basit olayları anlatmak bile motivasyon sağlayabiliyor hepimiz için canım
Bana gerek yok ozaman
Kız sen zaten daimi üyesin sana söylemeye bile gerek yok liste ve liste adaylarının daha çok sorumluluk alması gerektiği üzerine yazdı bence

Ben onu spora başlatacağım, başta zormaması için bildiği yerlerden gitmem lazım, ilk ders bol bol uçmak
Kesinlikle canım. Nasıl bizler kilolu iken sağlık sorunu yaşıyorsak. Hayvanlar da yaşıyorlar

Canım fikrimi yazdım zaten alıntıda kalmış lütfen ciddiye alınsın bazı şeyler takım kurallarına uymayanları cuma günü direkt bildir
Kuralları ve uyulmayınca yapılması gerekenleri uygulayacağız canım, başka yolu yok maalesef.

Görmezden geldikçe idare ettikçe kuralsızlık artıyor.

Ne kadar disiplin, o kadar motivasyon demek Motivasyon ne kadar yüksek olursa hedefe ulaşmakta bir o kadar kolay oluyor.

Arkadaşlar biz de çalışıyoruz bizim de çocuğumuz var bizim de ev temizliği vs gibi sorumluluklarımız var herkes eşit özel durumlar elbet olabilir
Kesinlikle öyle canım

3 çocuklu (biri bebek, biri LGS öğrencisi üstelik) çalışan kadın olarak ben vakit ayırabiliyorsam;
gelmeyip vakit ayırmayanların bahane buldukları gün gibi aşikar

Fazla büyük değilse 5 diyorum

Oğlumda bazen çikolata yada kek yerken anne ye diye ısrar ediyor istemiyorum yada yemiş gibi yapıyorum bugüne kadar yedim ne oldu tadını biliyorum zaten diyorum kendi kendime. Bide ben cuma tartıdan sonra kendime istediğim bisey ödül yapıyorum. Diyetisyenlerde haftada bir gün ödül verin kendinize diyor. Yoksa diyet çekilmez istediğini yenmeyince insan depresyona girer

Beğeni bildirimlerini kapatırsan o kadar gelmez...

Hemde sana gelen etiket ve mesajları kaçırmamış olursun
Evet ya gelen bildirimlerin 78 i beğeni zaten :)
iyi fikir bazen etiketleri kaçırıyorum

Lokmaları azaltmak dışında hepsini yapıyorum sanırım

İştahsızlık vücudun kendini iyileştirdiğinin belirtisidir canım, korkmayın
ins canim
Babamla oturuyorum canım, babacıyım ben

Gitmek içimden gelmedi, kendi kabuğumu daha çok seviyorum herhalde
ben severim.gezmeyi akrabalarimi gorusmeyide isterim ozledim hepsini
geçmiş olsun canım
sagol canim benim
tebrikler sana canimm
Cok gecmis olsun canim cocuklarda birsey varmi?
sagol canim yok cocuklarda bosey sukur
Canım test verseymiş keşke Allah şifa versin
Yaptirdi canim negatif cikmis.
Kan ve rontgen temizmis . suruntuye gerek duymamis ozel hastane. Sikayetlerin devam edersa gel suruntu testi yapalim demis

Kız sen zaten daimi üyesin sana söylemeye bile gerek yok liste ve liste adaylarının daha çok sorumluluk alması gerektiği üzerine yazdı bence
Takiliyorum canim Sadece alindigim yada küstügüm yok niranin sandigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…