- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.621
Ohh çok şükürAnnem gelirken aşure getirmiş, 2 kaşık yedim
Bende aşure yemedim demem artık
Ağzına sağlık Canım, ne güzel anlatmışsınKizlar sinerjide problem var gecmisten anladigim. Hadi gelin sizi motive edeyim servisten inene kadar.
Simdi motivasyon esittir istah. Ne kadar motoveyseniz istah okadar azaliyor. Sahlik problemlerimiz yokmus farzederek yaziyorum. Diyetisyen destegi almiyoruz zaten diyetisyende motive edebildigi kadar kilo verdiriyor. Kac tanesine gittim sirf motive edemedi diye biraktim. Diyet arkadasi olmadan kolo veremeyenlerdenim. Bu yaptigimiz omur boyu surmeyecek. Cok uzun gibi geliyor zaman ayda 4 kilo versem ooo 2 yil surer diye de var 3 ayda 12 kilo versem yeter diyende. Ben 95kiloyla cok gezdim nasil mutsuzdum anlatamam verdim sonra hep 70 e dustum biraktim. Cunku bu kilo iyi hissetmeme yetti. Yani mutlu olmak bizim elimizde. Guzel hissetmek bulundugumuz ortamlarda lafi donup dolastirip kiloya getirenlerden kurtulmak hepsi bizin elimizde. Kacamaklar motivasyonu bitiriyor inancimizi kaybettiriyor o bir lokmanin devami geliyor. Ben bu yuzden onceden nasil kilo verdin diye soranlara YEMİYORUM ULAN diyeti yaptim derdim. Aksam canimin cektigini bir kenara ayirir sabah yerim derdim. Sabaha zaten caniniz istemiyor. Yani canlarim kadin istesin birlik olsun yeterki hedefimizi koyalim ve yuruyelim. Birak sonrasinda mutsuz pisman olacagin seyi cek o tabagi onunden. Dogru beslen bol protein su spor.
Bitti gitti. Benim yolda bitti eve gidip kel ilacimi basima sureyim. Cumaya kadar hafif cikaran bi baskul almam kendime. Opuyorum hepinizi.
Canım fikrimi yazdım zaten alıntıda kalmış lütfen ciddiye alınsın bazı şeyler takım kurallarına uymayanları cuma günü direkt bildirimde bulunsun bulunmasın listeden çıkaralım hattaKronolji ile zaten herkesi birbirine rakip yapmış oluyoruz, üsttekinin rakibi alttaki...
Sadece menü yazmaya ve sabah günaydına gelenlerle rekabet yapılmıyor maalesef.
Takıma gelen herkes motive olmak derdinde, motive etmeye çalışan 3-5 kişi...
Tek taraflı verme ile de bu iş yürümüyor maalesef
Ya herkes elini taşın altına koyup diğerlerini de motive edecek ve takımda görev alacak...
Yada gelemeyen, burada diğerlerini motive etmek için çaba sarf etmeyenler gidecek....
Üzülme canım nefret ediyorum böyle insanlardan haktan emekten anlamayanlardan demiyor o daha torpilli yok sen iyi personelsin 7 senelik öğretmenim sendikam dahi yok sendikayı bile kullanıyor bu tip insanlarMerhaba arkadaşlar canim sıkkın bugun.
5 senedir hataydayim kuruma 3 senedir dilekcem var tayin icin Adana bolgeye, mersin bolge olmadigi icin mecbur adana istiyorum.
Bugün mudur toplanti yapti baska bi arkadasimizin da talebi var benden sonra baslayan,onu olumlu görüyorum ama baska kimse tayin icin gelmesin bana dedi talebimi de biliyor.
ben de mudur bey benim de tayin dilekcem var 5 senem doldu dedim.birkac yerde benim iyi personel olduğumu birakmak istemedigini soylemisti kotu bi personel olsam tayinim yapilacakti o zaman dedim ben de.
Yeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
Zaten isimi gorecek amcam dayim olsa tayini zaten yapmis olurdum dedim.
Cok moralim bozuldu eve geldim agladim biraz.dua beklerim
Arkadaşlar biz de çalışıyoruz bizim de çocuğumuz var bizim de ev temizliği vs gibi sorumluluklarımız var herkes eşit özel durumlar elbet olabilir bi iki dakika uğrayıp sonra yine devam ediyoruzDiyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Kızlar yukarıdaki maddeler ilk sayfa ilk mesajda yazılı olan takım kuralları...
- ) @zumazuma
- )
Yasamakguzel123 - ) @Furha63
- ) @Lusi
- ) @Elisa01
- ) @hadikonusalim
- ) @strontium
- ) @sabahvesen
- ) @chnnmkiz
- )
Pnrrr-12 - )
MmerVveeEee - )
Ucmelekannesi - )
Handandandan - )
VisneReceliii - ) @Beyazkugu87
- ) @Tekrar dene
- ) @ATTRAENTE
- ) @Poni Bon
- ) @ekim2009
- ) @Edibe12
- ) @Namaria
Hepinizin bildiği gibi kurallara uymayan, takıma uğramayan üyelerimiz var.
Kuralları uygulamak ve uymayanları belirlemek üzere aramızdan bir kişiyi takıma yeteri kadar gelmeyenleri ve kurallara uymayanları belirlemek üzere görevlendirdim.
Mesajları okumayan, cevap yazmayan üyeleri takım kurallarına uymadığı içi diskalifiye edeceğiz.
Peki mesajları okuduğunuz nasıl belli olacak
Mesajların altında ki "BEĞEN" butonu "bu mesajı okudum" anlamı taşıyor bizim için, beğendiğimiz için tıklamıyoruz yani.
Herkesin kurallara uymasını diliyorum...
Not: Herkesi etiketledim, kurallara uymayanlar kendilerini biliyorlar...
Elektrikli ızgaranın temizliğini hiç sevmiyorumBende kofteleri akşam elektrikli mangalda yapmaya karar verdim hafif olur biber çeşitleride kozlerim
Canım test verseymiş keşke Allah şifa versinMerhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins
Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Zaten sohbete katılım sağlanırsa saymak aklının ucuna bile gelmiyor insanın günlük kotamı doldurdum der gibiKaptanım birinci mesaj ikinci mesaj gibi böyle herkes yazarsa kontrol eden arkadaşımızın sayması daha kolay olur günün sonunda 10 mesajı ve üstünü doldurdum iyi geceler dense daha iyi olur benim fikrim bu siz ne diyorsunuz
Harika bu tip basit olayları anlatmak bile motivasyon sağlayabiliyor hepimiz için canımAynı benSonra da kilo veremiyom diyip üzülürdüm. Bu takımdan sonraki istikrarimi gören herkes şaşırıyor vallahi. Bugün arkadaşlar yanımda çikolata yerken bana da ikram ettiler, gözüm arkasındaki kalori değerine takıldı. 2000 kaloriyi görünce yemedim. Çok ısrar ettiler yarım paylaşalım diye o da 1000 yapar yok yok Canım dedim. Sonra da içimden kendimi tebrik ettim
Kız sen zaten daimi üyesin sana söylemeye bile gerek yok liste ve liste adaylarının daha çok sorumluluk alması gerektiği üzerine yazdı benceBana gerek yok ozaman
Kolay gelsin canım.
Bu yoğunlukta yediklerine dikkat edersen daha hızlı verirsin.
sagol kaptanim.
is yaptiktan sonra cok acikiyorum sonra birden saldiriyorum yemege ordan kilo aliyorum
her halde bi ben kaldim asure yemeyen bu sene yapamadim firsat bulamadim kimse de getirmedi sagolsunlarAnnem gelirken aşure getirmiş, 2 kaşık yedim
Bende aşure yemedim demem artık
Kesinlikle canım. Nasıl bizler kilolu iken sağlık sorunu yaşıyorsak. Hayvanlar da yaşıyorlarBen onu spora başlatacağım, başta zormaması için bildiği yerlerden gitmem lazım, ilk ders bol bol uçmak
Sağol canımBol salatayla 5 tane yerim, cacıkla 6 olur
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım sana da ☹
Kuralları ve uyulmayınca yapılması gerekenleri uygulayacağız canım, başka yolu yok maalesef.Canım fikrimi yazdım zaten alıntıda kalmış lütfen ciddiye alınsın bazı şeyler takım kurallarına uymayanları cuma günü direkt bildir
Kesinlikle öyle canımArkadaşlar biz de çalışıyoruz bizim de çocuğumuz var bizim de ev temizliği vs gibi sorumluluklarımız var herkes eşit özel durumlar elbet olabilir
Beğeni bildirimlerini kapatırsan o kadar gelmez...83 bildiri gelmiş kk ya girince şok oldum
Fazla büyük değilse 5 diyorumKızlar bisey soracam bugün kahvaltıyı ekmeksiz geçirdim.
Ara için kuru kayısı düşünüyorum
Akşama köfte patates var kofte kaç tane uygun olur patates yememeye calisacam sıfır karbonhidrat olsun istiyorum ama köftede az miktarda galeta var yanına cacık yaparım
Oğlumda bazen çikolata yada kek yerken anne ye diye ısrar ediyor istemiyorum yada yemiş gibi yapıyorum bugüne kadar yedim ne oldu tadını biliyorum zaten diyorum kendi kendime. Bide ben cuma tartıdan sonra kendime istediğim bisey ödül yapıyorum. Diyetisyenlerde haftada bir gün ödül verin kendinize diyor. Yoksa diyet çekilmez istediğini yenmeyince insan depresyona girerAynı benSonra da kilo veremiyom diyip üzülürdüm. Bu takımdan sonraki istikrarimi gören herkes şaşırıyor vallahi. Bugün arkadaşlar yanımda çikolata yerken bana da ikram ettiler, gözüm arkasındaki kalori değerine takıldı. 2000 kaloriyi görünce yemedim. Çok ısrar ettiler yarım paylaşalım diye o da 1000 yapar yok yok Canım dedim. Sonra da içimden kendimi tebrik ettim
Evet ya gelen bildirimlerin 78 i beğeni zaten :)Beğeni bildirimlerini kapatırsan o kadar gelmez...
Hemde sana gelen etiket ve mesajları kaçırmamış olursun
Begeni bildirimlerini nerden kapatiyoruz canim.Beğeni bildirimlerini kapatırsan o kadar gelmez...
Hemde sana gelen etiket ve mesajları kaçırmamış olursun
Evet bende bulamadımBegeni bildirimlerini nerden kapatiyoruz canim.
Lokmaları azaltmak dışında hepsini yapıyorum sanırımProf. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.
İLK 10 MADDEYAVAŞ YE HIZLI YÜRÜ
1- Az ve öz ye. Yükte hafif, pahada ağır şeyler tüket.
2- Yaşın ilerledikçe lokmalarını azalt, adımlarını çoğalt.
3- Yavaş ye, hızlı yürü.
4- Zeytinyağı ve tereyağına öncelik ver.
5- Yoğurt, yumurta ve balıktan vazgeçme.
6- Kahveyi değil çayı sev, ikisini de kararında tüket.
7- Bakliyat, sebze ve meyveyi ihmal etme.
8- Yeşillikleri ve baharatı ciddiye al.
9- Maydanoz, kekik, nane, fesleğen, tere, roka ve benzerlerini sofrandan eksik etme.
10- Tarçın, zerdeçal, rezene ve kırmızı biberi masanda tut.
Arkası yarın....
Ben buldum sanki oldumu bilmiyorum ama.Evet bende bulamadım
ins canimİştahsızlık vücudun kendini iyileştirdiğinin belirtisidir canım, korkmayın
ben severim.gezmeyi akrabalarimi gorusmeyide isterim ozledim hepsiniBabamla oturuyorum canım, babacıyım ben
Gitmek içimden gelmedi, kendi kabuğumu daha çok seviyorum herhalde
sagol canim benimgeçmiş olsun canım
tebrikler sana canimmAynı benSonra da kilo veremiyom diyip üzülürdüm. Bu takımdan sonraki istikrarimi gören herkes şaşırıyor vallahi. Bugün arkadaşlar yanımda çikolata yerken bana da ikram ettiler, gözüm arkasındaki kalori değerine takıldı. 2000 kaloriyi görünce yemedim. Çok ısrar ettiler yarım paylaşalım diye o da 1000 yapar yok yok Canım dedim. Sonra da içimden kendimi tebrik ettim
sagol canim yok cocuklarda bosey sukurCok gecmis olsun canimcocuklarda birsey varmi?
Yaptirdi canim negatif cikmis.Canım test verseymiş keşke Allah şifa versin
Takiliyorum canim SadeceKız sen zaten daimi üyesin sana söylemeye bile gerek yok liste ve liste adaylarının daha çok sorumluluk alması gerektiği üzerine yazdı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?