Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annem gelirken aşure getirmiş, 2 kaşık yedim

Bende aşure yemedim demem artık
Niran aşure sevmiyormusun 2kaşıkla kalmışsın ne güzel
Sana katılıyorum canım gereken neyse yapılsın
Niranda bizler için çabalıyor görmezden gelinmesi

Elektrikli ızgaranın temizligi bitirdi beniov Allah ov temizle durula kurula yerine koy yediklerim yandı bile

canım boyle kilosu sabıt kalanlara şok yap denılıyor hatta ben oncekı kılo verısımde de bunu yapmıstım aralıksız kılo verdım yıne oyle yapıyorum mesela annemle anlastık 3 kg verdıgımızde 1 küçük pizza yıyeceğiz dıye az kaldı ıkımızınde hem o pızzaya ulasmaya calısıyoruz hem de pizzayla bunyeyı bır şaşırtıyorsun dıyetısyenlerde soyluyor bunu bı arastır ıstersen arada kalorı alımını oynatmak ve tekrar düşürmek gerekiyor ona da diyette şoklama dıyorlar internetten bak buna hatta sabit kalan herkes baksın bir buna

Bu taş bana da geliyor sanırım sabah o görev için zaman ayıramıyorum dedim onun üzerine zamanla ve çocukla alakalı yorumlar yapılmış.

Mesela bu hafta çok bakamadım ufak tefek kazalar oluştu sanırım başıma gelen her şeyi yazmadığım için bahane olarak algınlanmış.
Akşam sakinlik olunca ilk aklıma gelen yer burası oluyor.
bu şekilde takım huzurunu kaçırıyor baskısı oluştu
kimse mecbur hissetmesin diskalifeyeyi şimdi yapabilirsiniz. Mesajları üzerime aldım huzursuz hissettim.
Siz de haklısınızburası güzel insanlar güzel aama motivasyon düşürüyorsam gereğini yapın. Teşekkürler
Handandandan

Aynen canim cok şükür gitti biraz ama daha hafifledigimi hissetmiyorum maalesef
daha bi 40 kilom var ama 10u veren 40i da verir degil mi
eger pes etmezsen o 40ın 25 30 u hop dıye gıder de son kalanlara sabrını saklabirde yemek alıskanlıgını değiştirerek spor yaparak verırsen o kıloyu varyaa fıstık gibi olursun eskı kılona kımse ınanmaz

Kızlar oglan artk tek uyku yapiyor gunduzleri buda benm icin daha yorucu oluyor tabi bide hep disari cikmak istiyor yemek faslı bitti insallah menu yazcm bide alintilar gecms var tabi cocuk durmuyor belki biraz disari vikarz sonrasinda gelicem
Tek uyku yapıyorsa akşam daha iyi uyur. Kaç yaşında canım. Bir bisiklet alsan dışarda çocuk parkı varsa sürsün. Benin çocuklar kiz 5 diğer oğlan 7 olduğu halde çocuk parkını bırakamıyorlar okuldan eve zor getiriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptirdi canim negatif cikmis.
Kan ve rontgen temizmis . suruntuye gerek duymamis ozel hastane. Sikayetlerin devam edersa gel suruntu testi yapalim demis
Tez zamanda toparlanır inşallah canım Sen üzerine alınmışsın canım ama lafımız bir tek sana değil emin ol biz de ufak tefek başımızdan geçenlerden bahsediyoruz sürekli kilo tartı muhabbetti yapmıyoruz zaten birimizin başarısı hepimizin başarısı demek

Mesajı yazarken özel olarak kişi belirtmedim.

Kurallara uymayanlar kendilerini biliyorlar demiştim.

Anlayışın için teşekkür eder kilo verme yolunda başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…