Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Madem bu kadar şey biliyorsun, neden etiketle binbir nazla geliyorsun
Kaptanım ben her zaman burdayım dün gelemedim sadece
Elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum bak rakibem rakip olduğunu bile bilmiyor

yok canım bugüne kadar herşeyi kendi emeğimle yaptım bundan sonra da olsa bile tenezzül etmem.
Müdüre de dedim zaten işimi görecek biri olsa burda6. seneme girmezdim diye.
cok haklısın cok tesekkürler.
Seni tebrik ediyorum, açık yüreklilikle bunları söyleyebildiğin için.
Akşam başını yastığa koyduğunda yaptıklarını vicdanı sorgulasın

Heheehh kim kimin rakibi nerde yazıyor ben de bakiiim bi
Hem salı günü mü söylenir bu
Kronoloji listemizde herkes altındaki ve üstündeki ile rakip canım

Amacımız alttekinin bizi geçmemesi, üsttekini geçmek

Seni tebrik ediyorum, açık yüreklilikle bunları söyleyebildiğin için.
Akşam başını yastığa koyduğunda yaptıklarını vicdanı sorgulasın
Aynen canım cok haklısın herkesin adaleti kendi vicdanı artık. Ben Allaha havale ediyorum bu adaletsizlikleri,
elimden geleni yaparım gerisini tevekkülle Allaha bırakırım olursa olur olmazsa da O'ndan gelen hoştur bize der devam ederim ne yapayım.

Rakip olduğumuzu biliyor hafta ortası söylüyor, rakipleşmeler hani nerde diyorum aman uyuyorsun aman ayaktasın diyor çok nazlı çok
Ilk adımı senden bekledim baktım tik yok kaptan araya girdi dedim ilk adımı ben atiyim ses yok eee rakibem nasıl gidiyor diyet

Adım atmak iyidir en az 10 bin adım
Boyun kaç canım bu arada ?
Evet o yüzden ilk adımı attım
Boy 160
Kilo 70.4
Senin fazla kilon yok galiba 6 li rakamlardasın. Canım senin boy kaç

merhabalar

Annemlerdeydim netim cekmiyor orda, ptesi bildirimine gelemedim. tarti artiyi gosteriyor malesef. hala biber ve salcayla ugrasiyorum biberlerimi karartmam gerek kizlar. bir hafta da onunla ugrasicam. esim babasi gilin fistiklarini topladi bize de getirdi. (bu bir ilk tabi) onlari kurutuyorum.
tasinicaz bide ev bakiyorum bu kadar isin icinde. domates de yapicam sebze kozleyip atmam lazim daha iste boyle geciyor diyete yine motive olamiyorum ama dikkat edip en azindan eksiye gecmek.istiyorum.

Soğan ve sarımsak hem tok tutuyor hem zayıflamaya yardımcı ama kokuyor işte
Köftenin icine rendeledim sarımsak
Yesillikleri sirkeli suda bekliyor
doğru söylüyorsun canım
Herkes üzerine düşeni yapsın bak rakibim ortalıkta buda benim motivasyonumu düşürüyo

Bol salatayla 5 tane yerim, cacıkla 6 olur
Merhabalar kizlar.

Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins

Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım benimde dünden beri ayağımın üstüne basınca ağrı oluyor bugünde başım zonkluyordu resmen paresetol içtim biraz geçti
Geçmiş olsun canım sana da

Türkçe mi sınıf mı
Sınıf öğretmenliği Canım, geçen dönem kayıp zaten çocuklarda öyle olunca aldı bizi bir telaş bir çok şeye yetişmeye çalışıyorum şimdi. Bu sene en kotu duruma kendimizi hazırlayıp çocukları baştan sıkı tutmaya çalışıyoruz

İyiyim canım
Bugün sabah erkenden çıkıp annemlere geldim, çocukların ısrarına dayanamadım.

Motivasyon için yeni fikirler bekliyorum, son noktayı koyacağım
Asıl bomba fikir sendeyse patlat gitsin Kaptanım

Allah yardımcın olsun Canım, inşallah isteğin yere tayin isteyebilirsin. Maalesef sektörde iyi olan çok çalışan, iyi personel adı altında milletin yükünü sirtlanmak zorunda kalan bu da yetmiyor gibi kırk yılda bişi isteğinde de isteği göz ardı edilen kişidir. Eşimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…