- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.581
Maden suyu yoğurt limon kürü de hem tokluk yapıyor hemde karin yağlarını yakıyormuş canım senin dediğinde güzel fikir afiyet olsun
Madem bu kadar şey biliyorsun, neden etiketle binbir nazla geliyorsunSoğan ve sarımsak hem tok tutuyor hem zayıflamaya yardımcı ama kokuyor işte
Kaptanım ben her zaman burdayım dün gelemedim sadeceMadem bu kadar şey biliyorsun, neden etiketle binbir nazla geliyorsun
Seni tebrik ediyorum, açık yüreklilikle bunları söyleyebildiğin için.yok canım bugüne kadar herşeyi kendi emeğimle yaptım bundan sonra da olsa bile tenezzül etmem.
Müdüre de dedim zaten işimi görecek biri olsa burda6. seneme girmezdim diye.
cok haklısın cok tesekkürler.
Madem bu kadar şey biliyorsun, neden etiketle binbir nazla geliyorsun
Kronoloji listemizde herkes altındaki ve üstündeki ile rakip canımHeheehh kim kimin rakibi nerde yazıyor ben de bakiiim bi
Hem salı günü mü söylenir bu
28 AĞUSTOS 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @zumazuma (59.0)
- ) @Yasamakguzel123 (61.7)
- ) @Furha63 (66.1)
- )
Lusi (67.9) - ) @Elisa01 (70.4)
- ) @hadikonusalim (71.0)
- ) @strontium (71.1)
- ) @sabahvesen (71.2)
- ) @chnnmkiz (72.9)
- ) @Pnrrr-20 (73.6)
- )
MmerVveeEee (74.2) - ) @Ucmelekannesi (74.5)
- )
Handandandan (75.5) - ) @VisneReceliii (76.3)
- )
Pembe Lotus (79.8) - ) @Tekrar dene (80.2)
- ) @ATTRAENTE (80.5)
- ) @Poni Bon (80.5)
- ) @ekim2009 (82.0)
- ) @Edibe12 (94.2)
- )
Namaria (108.5)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Aynen canım cok haklısın herkesin adaleti kendi vicdanı artık. Ben Allaha havale ediyorum bu adaletsizlikleri,Seni tebrik ediyorum, açık yüreklilikle bunları söyleyebildiğin için.
Akşam başını yastığa koyduğunda yaptıklarını vicdanı sorgulasın
Ilk adımı senden bekledim baktım tik yok kaptan araya girdi dedim ilk adımı ben atiyim ses yok eee rakibem nasıl gidiyor diyetRakip olduğumuzu biliyor hafta ortası söylüyor, rakipleşmeler hani nerde diyorum aman uyuyorsun aman ayaktasın diyor çok nazlı çok
Adım atmak iyidir en az 10 bin adımIlk adımı senden bekledim baktım tik yok kaptan araya girdi dedim ilk adımı ben atiyim ses yok eee rakibem nasıl gidiyor diyet
Evet o yüzden ilk adımı attımAdım atmak iyidir en az 10 bin adım
Boyun kaç canım bu arada ?
165 boyum 59 a kadar düşmüştüm ama kilo aldım geriEvet o yüzden ilk adımı attım
Boy 160
Kilo 70.4
Senin fazla kilon yok galiba 6 li rakamlardasın. Canım senin boy kaç
Köftenin icine rendeledim sarımsakSoğan ve sarımsak hem tok tutuyor hem zayıflamaya yardımcı ama kokuyor işte
KızlarHandandandan çok haklı kendi kendinize kilo verecekseniz yükleyin bir uygulama günlük yediklerinizin kalori takibini yapın cumadan Cuma’ya haftalık kilo takibinizi yapın sen gelmezsen ben gelmezsem ne bir takım ruhu oluşur ne başarı elde edebiliriz sadece menü ve kilo bildirimi yapılan yer olarak görmek doğru değil motive etmiyorsanız motive de beklemeyin başarılı olan takımlarda genel olarak takım bilinci oluşmuş durumda derece alamayan takımlar ise girip bakabilirsiniz sadece menü ve kilo bildirimi var sizin bireysel başarınız takımın başarısı demek burada hiç birimiz kilo verdik diye üzülmüyoruz değil mi ? Bazı günler uğrayamayabiliriz sebeplerini söyleriz açıklarız sıkıntı değil bi menü yorumlarken bile afiyet olsundan başka bir şey yazmaya üşeniyorsak lütfen durup kendinize sorun içimden gelmiyorsa benim burda ne işim var diye ? Bütün çabamız takım ruhunu oluşturmak için yoksa kimse makine değil her hafta çok iyi sonuçlar elde edemeyiz zaten başarısız olsak Bile yeter ki takım ruhumuz oluşmuş olsun
Bol salatayla 5 tane yerim, cacıkla 6 olurKızlar bisey soracam bugün kahvaltıyı ekmeksiz geçirdim.
Ara için kuru kayısı düşünüyorum
Akşama köfte patates var kofte kaç tane uygun olur patates yememeye calisacam sıfır karbonhidrat olsun istiyorum ama köftede az miktarda galeta var yanına cacık yaparım
geçmiş olsun canımMerhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins
Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Geçmiş olsun canım sana daGeçmiş olsun canım benimde dünden beri ayağımın üstüne basınca ağrı oluyor bugünde başım zonkluyordu resmen paresetol içtim biraz geçti
Sınıf öğretmenliği Canım, geçen dönem kayıp zaten çocuklarda öyle olunca aldı bizi bir telaş bir çok şeye yetişmeye çalışıyorum şimdi. Bu sene en kotu duruma kendimizi hazırlayıp çocukları baştan sıkı tutmaya çalışıyoruzTürkçe mi sınıf mı
Aynen iyi geliyor insana ciddenBöyle zayıflama hikayeleri okuyup ilham almak gerek
Asıl bomba fikir sendeyse patlat gitsin Kaptanımİyiyim canım
Bugün sabah erkenden çıkıp annemlere geldim, çocukların ısrarına dayanamadım.
Motivasyon için yeni fikirler bekliyorum, son noktayı koyacağım
Allah yardımcın olsun Canım, inşallah isteğin yere tayin isteyebilirsin. Maalesef sektörde iyi olan çok çalışan, iyi personel adı altında milletin yükünü sirtlanmak zorunda kalan bu da yetmiyor gibi kırk yılda bişi isteğinde de isteği göz ardı edilen kişidir. Eşimden biliyorumMerhaba arkadaşlar canim sıkkın bugun.
5 senedir hataydayim kuruma 3 senedir dilekcem var tayin icin Adana bolgeye, mersin bolge olmadigi icin mecbur adana istiyorum.
Bugün mudur toplanti yapti baska bi arkadasimizin da talebi var benden sonra baslayan,onu olumlu görüyorum ama baska kimse tayin icin gelmesin bana dedi talebimi de biliyor.
ben de mudur bey benim de tayin dilekcem var 5 senem doldu dedim.birkac yerde benim iyi personel olduğumu birakmak istemedigini soylemisti kotu bi personel olsam tayinim yapilacakti o zaman dedim ben de.
Yeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
Zaten isimi gorecek amcam dayim olsa tayini zaten yapmis olurdum dedim.
Cok moralim bozuldu eve geldim agladim biraz.dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?