Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

4 ideal bence

Bende 9.takım yarışmasına baslamadan önce her pazartesi diyete başlıyordum
Aynı ben Sonra da kilo veremiyom diyip üzülürdüm. Bu takımdan sonraki istikrarimi gören herkes şaşırıyor vallahi. Bugün arkadaşlar yanımda çikolata yerken bana da ikram ettiler, gözüm arkasındaki kalori değerine takıldı. 2000 kaloriyi görünce yemedim. Çok ısrar ettiler yarım paylaşalım diye o da 1000 yapar yok yok Canım dedim. Sonra da içimden kendimi tebrik ettim

Bana gerek yok ozaman

Canim onu da denedim maalesef es durumundan bile tayinde sıkıntı cikariyor kurum.Dava acanlar oldu.ama yaptiran 4 ayda da yaptiriyor tayinini. Ne diyim Allaha havale ediyorum bu ayrıştırmayi yapanlari
Vardir herseyde bir hayir canim, torpille zaten bi yere gelenlerin bence pekte hayrini görmüyorlardir.. Allah kimsenin hakkini kimseye yedirmesin insallah

Cok iyimis ise yariyor

Merhabalar kizlar.

Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins

Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Cok gecmis olsun canim cocuklarda birsey varmi?

Prof. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.

İLK 10 MADDE
YAVAŞ YE HIZLI YÜRÜ
1- Az ve öz ye. Yükte hafif, pahada ağır şeyler tüket.
2- Yaşın ilerledikçe lokmalarını azalt, adımlarını çoğalt.
3- Yavaş ye, hızlı yürü.
4- Zeytinyağı ve tereyağına öncelik ver.
5- Yoğurt, yumurta ve balıktan vazgeçme.
6- Kahveyi değil çayı sev, ikisini de kararında tüket.
7- Bakliyat, sebze ve meyveyi ihmal etme.
8- Yeşillikleri ve baharatı ciddiye al.
9- Maydanoz, kekik, nane, fesleğen, tere, roka ve benzerlerini sofrandan eksik etme.

10- Tarçın, zerdeçal, rezene ve kırmızı biberi masanda tut.

Arkası yarın....

Son düzenleme:
Birde kacamak olacaksa kahvalti olmali kahvaltida yapilan kacamakla aksam yapilan kacamagin arasinda Iki kat kalori olyuor.

Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ve insan çok tedirgin

Kolay gelsin canım.
Bu yoğunlukta yediklerine dikkat edersen daha hızlı verirsin.

Kaçıncı sınıfları okutuyorsun canım

Asıl bomba fikir sendeyse patlat gitsin Kaptanım
Patlattım, beğendin mi

Ayyyy maşallah çok tatlı benim de balığım var. Aralık oruç diyeti uygula şaka şaka ben bilmiyorum canım. Kuşum hiç olmadı
Ben onu spora başlatacağım, başta zormaması için bildiği yerlerden gitmem lazım, ilk ders bol bol uçmak

Kolay gelsin canım.
Bu yoğunlukta yediklerine dikkat edersen daha hızlı verirsin.

Kaçıncı sınıfları okutuyorsun canım

Patlattım, beğendin mi
4 yıldır 4 .sınıf okutuyorum Kendimi bu alanda uzmanlaşmış hissediyorum artık öyle denk geldi nedense hep

Evet beğendim Kaptanım, bu bomba sonra yine lazım olur diye de kaydettim

Kizlar sinerjide problem var gecmisten anladigim. Hadi gelin sizi motive edeyim servisten inene kadar.
Simdi motivasyon esittir istah. Ne kadar motoveyseniz istah okadar azaliyor. Sahlik problemlerimiz yokmus farzederek yaziyorum. Diyetisyen destegi almiyoruz zaten diyetisyende motive edebildigi kadar kilo verdiriyor. Kac tanesine gittim sirf motive edemedi diye biraktim. Diyet arkadasi olmadan kolo veremeyenlerdenim. Bu yaptigimiz omur boyu surmeyecek. Cok uzun gibi geliyor zaman ayda 4 kilo versem ooo 2 yil surer diye de var 3 ayda 12 kilo versem yeter diyende. Ben 95kiloyla cok gezdim nasil mutsuzdum anlatamam verdim sonra hep 70 e dustum biraktim. Cunku bu kilo iyi hissetmeme yetti. Yani mutlu olmak bizim elimizde. Guzel hissetmek bulundugumuz ortamlarda lafi donup dolastirip kiloya getirenlerden kurtulmak hepsi bizin elimizde. Kacamaklar motivasyonu bitiriyor inancimizi kaybettiriyor o bir lokmanin devami geliyor. Ben bu yuzden onceden nasil kilo verdin diye soranlara YEMİYORUM ULAN diyeti yaptim derdim. Aksam canimin cektigini bir kenara ayirir sabah yerim derdim. Sabaha zaten caniniz istemiyor. Yani canlarim kadin istesin birlik olsun yeterki hedefimizi koyalim ve yuruyelim. Birak sonrasinda mutsuz pisman olacagin seyi cek o tabagi onunden. Dogru beslen bol protein su spor.
Bitti gitti. Benim yolda bitti eve gidip kel ilacimi basima sureyim. Cumaya kadar hafif cikaran bi baskul almam kendime. Opuyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…