- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.601
4 ideal benceKızlar bisey soracam bugün kahvaltıyı ekmeksiz geçirdim.
Ara için kuru kayısı düşünüyorum
Akşama köfte patates var kofte kaç tane uygun olur patates yememeye calisacam sıfır karbonhidrat olsun istiyorum ama köftede az miktarda galeta var yanına cacık yaparım
Aynı benBende 9.takım yarışmasına baslamadan önce her pazartesi diyete başlıyordum
Bana gerek yok ozamanDiyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Kızlar yukarıdaki maddeler ilk sayfa ilk mesajda yazılı olan takım kuralları...
- ) @zumazuma
- )
Yasamakguzel123 - ) @Furha63
- ) @Lusi
- ) @Elisa01
- ) @hadikonusalim
- ) @strontium
- ) @sabahvesen
- ) C chnnmkiz
- ) @Pnrrr-20
- )
MmerVveeEee - ) @Ucmelekannesi
- )
Handandandan - ) @VisneReceliii
- ) @Beyazkugu87
- ) @Tekrar dene
- ) @ATTRAENTE
- ) @Poni Bon
- ) @ekim2009
- ) @Edibe12
- ) @Namaria
Hepinizin bildiği gibi kurallara uymayan, takıma uğramayan üyelerimiz var.
Kuralları uygulamak ve uymayanları belirlemek üzere aramızdan bir kişiyi takıma yeteri kadar gelmeyenleri ve kurallara uymayanları belirlemek üzere görevlendirdim.
Mesajları okumayan, cevap yazmayan üyeleri takım kurallarına uymadığı içi diskalifiye edeceğiz.
Peki mesajları okuduğunuz nasıl belli olacak
Mesajların altında ki "BEĞEN" butonu "bu mesajı okudum" anlamı taşıyor bizim için, beğendiğimiz için tıklamıyoruz yani.
Herkesin kurallara uymasını diliyorum...
Not: Herkesi etiketledim, kurallara uymayanlar kendilerini biliyorlar...
Merhaba arkadaşlar canim sıkkın bugun.
5 senedir hataydayim kuruma 3 senedir dilekcem var tayin icin Adana bolgeye, mersin bolge olmadigi icin mecbur adana istiyorum.
Bugün mudur toplanti yapti baska bi arkadasimizin da talebi var benden sonra baslayan,onu olumlu görüyorum ama baska kimse tayin icin gelmesin bana dedi talebimi de biliyor.
ben de mudur bey benim de tayin dilekcem var 5 senem doldu dedim.birkac yerde benim iyi personel olduğumu birakmak istemedigini soylemisti kotu bi personel olsam tayinim yapilacakti o zaman dedim ben de.
Yeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
Zaten isimi gorecek amcam dayim olsa tayini zaten yapmis olurdum dedim.
Cok moralim bozuldu eve geldim agladim biraz.dua beklerim
Vardir herseyde bir hayir canim, torpille zaten bi yere gelenlerin bence pekte hayrini görmüyorlardir.. Allah kimsenin hakkini kimseye yedirmesin insallahCanim onu da denedim maalesef es durumundan bile tayinde sıkıntı cikariyor kurum.Dava acanlar oldu.ama yaptiran 4 ayda da yaptiriyor tayinini. Ne diyim Allaha havale ediyorum bu ayrıştırmayi yapanlari
Cok iyimis ise yariyorAynı benSonra da kilo veremiyom diyip üzülürdüm. Bu takımdan sonraki istikrarimi gören herkes şaşırıyor vallahi. Bugün arkadaşlar yanımda çikolata yerken bana da ikram ettiler, gözüm arkasındaki kalori değerine takıldı. 2000 kaloriyi görünce yemedim. Çok ısrar ettiler yarım paylaşalım diye o da 1000 yapar yok yok Canım dedim. Sonra da içimden kendimi tebrik ettim
Cok gecmis olsun canimMerhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins
Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Listeyi kronolojiden kopyaladım, mezunlar yok ordaBana gerek yok ozaman
Niye küsimListeyi kronolojiden kopyaladım, mezunlar yok orda
Hemen küs zaten, geç kaldın
Birde kacamak olacaksa kahvalti olmaliProf. Dr. Osman Müftüoğludan ; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’danf aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.
İLK 10 MADDEYAVAŞ YE HIZLI YÜRÜ
1- Az ve öz ye. Yükte hafif, pahada ağır şeyler tüket.
2- Yaşın ilerledikçe lokmalarını azalt, adımlarını çoğalt.
3- Yavaş ye, hızlı yürü.
4- Zeytinyağı ve tereyağına öncelik ver.
5- Yoğurt, yumurta ve balıktan vazgeçme.
6- Kahveyi değil çayı sev, ikisini de kararında tüket.
7- Bakliyat, sebze ve meyveyi ihmal etme.
8- Yeşillikleri ve baharatı ciddiye al.
9- Maydanoz, kekik, nane, fesleğen, tere, roka ve benzerlerini sofrandan eksik etme.
10- Tarçın, zerdeçal, rezene ve kırmızı biberi masanda tut.
Devamı gelecek
Kesinlikle canımAynen iyi geliyor insana cidden
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ve insan çok tedirginSınıf öğretmenliği Canım, geçen dönem kayıp zaten çocuklarda öyle olunca aldı bizi bir telaş bir çok şeye yetişmeye çalışıyorum şimdi. Bu sene en kotu duruma kendimizi hazırlayıp çocukları baştan sıkı tutmaya çalışıyoruz
Ne tatliKızlar benim minik tombik bişi oldu , büyüdü yaa
Kuşlar icin zayıflama takımı arıyorumEki Görüntüle 2683762
Ayyyy maşallah çok tatlıKızlar benim minik tombik bişi oldu , büyüdü yaa
Kuşlar icin zayıflama takımı arıyorumEki Görüntüle 2683762
Kolay gelsin canım.merhabalar
Annemlerdeydim netim cekmiyor orda, ptesi bildirimine gelemedim. tarti artiyi gosteriyor malesef. hala biber ve salcayla ugrasiyorum biberlerimi karartmam gerek kizlar. bir hafta da onunla ugrasicam. esim babasi gilin fistiklarini topladi bize de getirdi. (bu bir ilk tabi) onlari kurutuyorum.
tasinicaz bide ev bakiyorum bu kadar isin icinde. domates de yapicam sebze kozleyip atmam lazim daha iste boyle geciyor diyete yine motive olamiyorum ama dikkat edip en azindan eksiye gecmek.istiyorum.
Kaçıncı sınıfları okutuyorsun canımSınıf öğretmenliği Canım, geçen dönem kayıp zaten çocuklarda öyle olunca aldı bizi bir telaş bir çok şeye yetişmeye çalışıyorum şimdi. Bu sene en kotu duruma kendimizi hazırlayıp çocukları baştan sıkı tutmaya çalışıyoruz
Patlattım, beğendin miAsıl bomba fikir sendeyse patlat gitsin Kaptanım
Ben onu spora başlatacağım, başta zormaması için bildiği yerlerden gitmem lazım, ilk ders bol bol uçmakAyyyy maşallah çok tatlıbenim de balığım var. Aralık oruç diyeti uygula şaka şaka ben bilmiyorum canım. Kuşum hiç olmadı
4 yıldır 4 .sınıf okutuyorumKolay gelsin canım.
Bu yoğunlukta yediklerine dikkat edersen daha hızlı verirsin.
Kaçıncı sınıfları okutuyorsun canım
Patlattım, beğendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?