- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.661
Bahane bulmak istemiyorum ama bazı ailevi sebeplerden dolayı giremedim. Ama bu hafta ful salata yedim. Tabi bugün hariçCanım izinden cuma günü döndün listeye tabi ki artık paylaşmalısın
Tamam hemen yazıyorumPaylas hatirliyorsan yoksa cuma kırmızı kart görünüyor sana
Sayfayı yenileyince gördümins canim
ben severim.gezmeyi akrabalarimi gorusmeyide isterim ozledim hepsini
sagol canim benim
tebrikler sana canimm
sagol canim yok cocuklarda bosey sukur
Yaptirdi canim negatif cikmis.
Kan ve rontgen temizmis . suruntuye gerek duymamis ozel hastane. Sikayetlerin devam edersa gel suruntu testi yapalim demis
Çok geçmiş olsun canımSayfayı yenileyince gördüm
Dün memlekette amcam yengemde kan,tomografi yapmışlar yengemin temiz çıkmış
Amcama suruntu testini yapmışlar sonuçu çıkmamış daha sadece 2side grip ve halsizlik belirtisiyle gitmişler
En büyük korkum benim her sene alerjik öksürüğüm oluyor grip öksürük sirt ağrısı öksürüğüm 2ay fln sürüyor
Bütün testlerim yapılmıştı astimda çıkmadı kbb dr gittim allerjik gibi demişti
Ekim ayında oluyor genelde şimdi olmadan gitsem nasıl olur acaba grip aşısı düşünüyorum hiç bir yerde yok
1 kase idi canım, çocuklar çok seviyorlar onlara bıraktım.Niran aşure sevmiyormusun 2kaşıkla kalmışsın ne güzel
kötü olmuş cnm, üzüldüm adinahosbulduk sevincim kursağımda kaldı abla izinler yine askıya alınmış kovidden dolayi su an o kadar sinirli ve üzgünüm ki anlatamammillet tatil tatil gezsin korona çoğalsın biz de cefasını çekelim,
cok gecmis olsun cnm şükür negatif çıkmışMerhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Halsizlik hafif bendede var hayra alamet olsun ins
Kahvaltimi yaptim kahvemi aldim geldim neler yapiyorsunuz bakalim
Simdi olmadıysa demekki senin icin dogru zaman değilmiş, hayirlisi buymuş cnmcok haklısın canım işte üzüldüğüm bu adaletsizlik yani işini iyi yapmanın 5 sene doldurmanın vs. hiçbir önemi yok yeter ki amcan dayın olsun işini görecek.
aynen hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim dilerse önümde dünya engel olsa bişey yapamaz, ben böyle yaşadım bugüne kadar bundan sonra da aynı olacak inşallah.
çok teşekkür ederim
Bende ayniyim ya uyuturken bile bi dalana kadar bogusuyoz meme salla pispis illa yorcak anasiniŞuan kızı uyutuyorum zaten onu emzirerk uyutmasam tel elime hiç alamiucamUyutunca limonlu soda icebilirim hava pek sıcak bugun
Cok grcms olsn negatof cikmasina sevindm normal bi griptir insallah cabuk gecrMerhabalar kizlar.
Esim ise gitmedi bugun dunden beri oksuruk,ates ve halsizligi var yatiyor simdi.
Aynen bi ara yapiyordm etkiliydi sanmi :) sagol cnmMaden suyu yoğurt limon kürü de hem tokluk yapıyor hemde karin yağlarını yakıyormuş canım senin dediğinde güzel fikir afiyet olsun
Aynen cok katiliyorm bende bazen bazi gunler daha az gelebiliyorm tabiki cok kosturmaca oluyor ama genelde 2 dk bile olsa gun icinde ugranabillinir yani motivasyon icin önemliKızlarHandandandan çok haklı kendi kendinize kilo verecekseniz yükleyin bir uygulama günlük yediklerinizin kalori takibini yapın cumadan Cuma’ya haftalık kilo takibinizi yapın sen gelmezsen ben gelmezsem ne bir takım ruhu oluşur ne başarı elde edebiliriz sadece menü ve kilo bildirimi yapılan yer olarak görmek doğru değil motive etmiyorsanız motive de beklemeyin başarılı olan takımlarda genel olarak takım bilinci oluşmuş durumda derece alamayan takımlar ise girip bakabilirsiniz sadece menü ve kilo bildirimi var sizin bireysel başarınız takımın başarısı demek burada hiç birimiz kilo verdik diye üzülmüyoruz değil mi ? Bazı günler uğrayamayabiliriz sebeplerini söyleriz açıklarız sıkıntı değil bi menü yorumlarken bile afiyet olsundan başka bir şey yazmaya üşeniyorsak lütfen durup kendinize sorun içimden gelmiyorsa benim burda ne işim var diye ? Bütün çabamız takım ruhunu oluşturmak için yoksa kimse makine değil her hafta çok iyi sonuçlar elde edemeyiz zaten başarısız olsak Bile yeter ki takım ruhumuz oluşmuş olsun
Ohh hadi iyisin 1 kase yeseydin bari niranimAnnem gelirken aşure getirmiş, 2 kaşık yedim
Bende aşure yemedim demem artık
SupersinnnKizlar sinerjide problem var gecmisten anladigim. Hadi gelin sizi motive edeyim servisten inene kadar.
Simdi motivasyon esittir istah. Ne kadar motoveyseniz istah okadar azaliyor. Sahlik problemlerimiz yokmus farzederek yaziyorum. Diyetisyen destegi almiyoruz zaten diyetisyende motive edebildigi kadar kilo verdiriyor. Kac tanesine gittim sirf motive edemedi diye biraktim. Diyet arkadasi olmadan kolo veremeyenlerdenim. Bu yaptigimiz omur boyu surmeyecek. Cok uzun gibi geliyor zaman ayda 4 kilo versem ooo 2 yil surer diye de var 3 ayda 12 kilo versem yeter diyende. Ben 95kiloyla cok gezdim nasil mutsuzdum anlatamam verdim sonra hep 70 e dustum biraktim. Cunku bu kilo iyi hissetmeme yetti. Yani mutlu olmak bizim elimizde. Guzel hissetmek bulundugumuz ortamlarda lafi donup dolastirip kiloya getirenlerden kurtulmak hepsi bizin elimizde. Kacamaklar motivasyonu bitiriyor inancimizi kaybettiriyor o bir lokmanin devami geliyor. Ben bu yuzden onceden nasil kilo verdin diye soranlara YEMİYORUM ULAN diyeti yaptim derdim. Aksam canimin cektigini bir kenara ayirir sabah yerim derdim. Sabaha zaten caniniz istemiyor. Yani canlarim kadin istesin birlik olsun yeterki hedefimizi koyalim ve yuruyelim. Birak sonrasinda mutsuz pisman olacagin seyi cek o tabagi onunden. Dogru beslen bol protein su spor.
Bitti gitti. Benim yolda bitti eve gidip kel ilacimi basima sureyim. Cumaya kadar hafif cikaran bi baskul almam kendime. Opuyorum hepinizi.
Supersn bilmiyordm. Kapadm rahatim artk :)Beğeni bildirimlerini kapatırsan o kadar gelmez...
Hemde sana gelen etiket ve mesajları kaçırmamış olursun
Cok sevindm cnm negatif cikmasinaKizlarrr temiz cikmis esimin tahlilleri.
Suruntu testi yapmamis doktor. Esimde rahatladim atesim dustu dedi eve gelemedi daha ins normal bir usutmedir
Super yapicam insallahEki Görüntüle 2683788
Kizlar heryerim tutulmus gibiydi esime stres yaptim sanirim. Bu hareketler cokk iyi geldi.
Tavsiye ederim
Sagol canim
Tek uyku yapıyorsa akşam daha iyi uyur. Kaç yaşında canım. Bir bisiklet alsan dışarda çocuk parkı varsa sürsün. Benin çocuklar kiz 5 diğer oğlan 7 olduğu halde çocuk parkını bırakamıyorlar okuldan eve zor getiriyorum.
Guzel bence afyt olsun cnm1 Eylül 2020
12:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
3 kuru kayısı
1 tatlı kaşığı tahin
1 fincan yeşil çay
2küçük kare peynir
14:00
Sade Türk kahvesi
18:00
2 parça fırında tavuk eti yağsız
2 YK sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
3 litre su
Spor yok
Biskuviler disinda guzel cnm kalorisi cok deglmis allahtan01 Eylül Menüm
11.40: 4 tane incirli bisküvi (120cal)
15.00: 1 kase mısır gevreği
1 avuç taze üzüm
18.30: 4 yk kıymalı patlıcan yemeği
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
2 lt su
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan @zsaracoglu
Yulaf lapasni nasil yapiyorsn, bide bulgur sisirebilr bugunden sonra yeme bence tarti icin. Afiyet olsun01.09.2020
15:30
yulaf lapası
18:30
5 kaşık taze fasulye
5 tane evde kendı yaptıgım etsiz çiğköfteden boğum
kıvırcık
az tuzlu ayran
su2.5lt
spor challenge şeysi
Guzel afiyet olsun cnm tonbaligiyla yogurt iyi cesaret :) aralarda turk kahvesi filtre kahve demissin ya kactane iciyorsunki gunde merak ettim01.09.2020
Sabah 9.00
Haşlanmış yumurta
İki parçapeynir
3 zeytin
Yarım domatesi
Aralarda sade Türk kahvesi ve filtre kahve
Akşam 19.30
Tonbalıklı salata
Ayran
3 litre su
Spor yok
İns bu sene olmazsin canim.Sayfayı yenileyince gördüm
Dün memlekette amcam yengemde kan,tomografi yapmışlar yengemin temiz çıkmış
Amcama suruntu testini yapmışlar sonuçu çıkmamış daha sadece 2side grip ve halsizlik belirtisiyle gitmişler
En büyük korkum benim her sene alerjik öksürüğüm oluyor grip öksürük sirt ağrısı öksürüğüm 2ay fln sürüyor
Bütün testlerim yapılmıştı astimda çıkmadı kbb dr gittim allerjik gibi demişti
Ekim ayında oluyor genelde şimdi olmadan gitsem nasıl olur acaba grip aşısı düşünüyorum hiç bir yerde yok
ayy bunu ben kaydedeyımmm reflum var bır de benım yatış çok etkılıyor benıEki Görüntüle 2683397
Kizlar ben hep soluma yatiyordum .
Demekki yatis seklimiz bile etkiliyormus kizlar
neye inanırsan o sun :)
inanarak söylediğin her şey mutlaka hayata geçer evren yasaları da hücre biyolojisi de aynını diyor(DNA lar değişebiliyor)
ayyy ınsallah ıstedıgın yere bıran evvel tayının cıkar canımMerhaba arkadaşlar canim sıkkın bugun.
5 senedir hataydayim kuruma 3 senedir dilekcem var tayin icin Adana bolgeye, mersin bolge olmadigi icin mecbur adana istiyorum.
Bugün mudur toplanti yapti baska bi arkadasimizin da talebi var benden sonra baslayan,onu olumlu görüyorum ama baska kimse tayin icin gelmesin bana dedi talebimi de biliyor.
ben de mudur bey benim de tayin dilekcem var 5 senem doldu dedim.birkac yerde benim iyi personel olduğumu birakmak istemedigini soylemisti kotu bi personel olsam tayinim yapilacakti o zaman dedim ben de.
Yeni alim olacakmis ondan sonra degerlendiririz ya da bakan genel mudur vs yap derse yaparim dedi.
Zaten isimi gorecek amcam dayim olsa tayini zaten yapmis olurdum dedim.
Cok moralim bozuldu eve geldim agladim biraz.dua beklerim
Merhabalar kizlar.
yaptıgım challenge da ölmek uzereyken o morlu yatısı yapıp allaha nolur canımı alma dıye dua edıyorumEki Görüntüle 2683788
Kizlar heryerim tutulmus gibiydi esime stres yaptim sanirim. Bu hareketler cokk iyi geldi.
Tavsiye ederim
hay masallah cnimKızlar menümü yazmadan gideyim 45dk leslie artı spor yapayım kahvemide içtim kizcemde boyama yapıyorken hazir
ama cocuklar hic yorulmuyorlar demi canimLeslie açtım yapamadım kapattımAşırı yorgunum ya. 3.30 dan beri ayaktayım. Uyandı benim bıcır uyumadı sabaha kadar. Sonra okula gittim geldim. Hala onunlayım. Yorgunluktan mecalim kalmıyor
sagol abla. Ben hala tam rahatlayamadim. Teyze kiziminda kan rontgen temizdi 3 gun sonra suruntude pozitof cikti.kötü olmuş cnm, üzüldüm adina
cok gecmis olsun cnm şükür negatif çıkmış
Sen belirtileri yazinca bende korkmustum
Simdi olmadıysa demekki senin icin dogru zaman değilmiş, hayirlisi buymuş cnm
sagol canim bende cok mutlu oldumBende ayniyim ya uyuturken bile bi dalana kadar bogusuyoz meme salla pispis illa yorcak anasini
Aynen cok sicakti ya nezmn bitcek bu sicaklar
Cok grcms olsn negatof cikmasina sevindm normal bi griptir insallah cabuk gecr
Aynen bi ara yapiyordm etkiliydi sanmi :) sagol cnm
Aynen cok katiliyorm bende bazen bazi gunler daha az gelebiliyorm tabiki cok kosturmaca oluyor ama genelde 2 dk bile olsa gun icinde ugranabillinir yani motivasyon icin önemli
Ohh hadi iyisin 1 kase yeseydin bari niranim
Supersinnn
Bu arad listeye gore biz rakipiz bu hafta seni gecerim bence
Supersn bilmiyordm. Kapadm rahatim artk :)
Cok sevindm cnm negatif cikmasina
Super yapicam insallah
Sagol canim
14 aylik cnm bisiklet suremiyor daha ama zaten toplamda gunde en az 3 saat disardayiz oglen uzun cikariyorm ve gelip dusa sokuyorm normalde uyurdu ondan sonra uyumaz oldu 5gundur boyle. Sanirim boyle gidicek. Aksam erken yatiyor artk benm icin artisi o oldu sabah tabi biraz daha erken uyaniyorz oda kotu kismi :)
evet canim negatif cikti sagolason.gecmıs olsun canım ıyı barı negatıf cıkmıs yanlıs okumadıysam assagıda kı konusmalardan umarım bıran evvel o kırgınlıgı da gecer
Ya guldum kizyaptıgım challenge da ölmek uzereyken o morlu yatısı yapıp allaha nolur canımı alma dıye dua edıyorum
Guzel bence afyt olsun cnm
Biskuviler disinda guzel cnm kalorisi cok deglmis allahtan
Yulaf lapasni nasil yapiyorsn, bide bulgur sisirebilr bugunden sonra yeme bence tarti icin. Afiyet olsun
Guzel afiyet olsun cnm tonbaligiyla yogurt iyi cesaret :) aralarda turk kahvesi filtre kahve demissin ya kactane iciyorsunki gunde merak ettim
afiyet olsun canım güzel menü akşam protein çeşiti fazla olmuş sadeceMENUM:
8:00 1 bardak limonlu su
9:15 1 fincan kahve
12:00 -13:00(arada cocuk pispisladm) 3 dilim ekmek, 1 hasl yumrta, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10zeytin
15:15 sütlü kahve, 1 avuc kuru üzüm
18:30 5 kadar kanat, 1 avuc kadar et şişte, yarım köfte cocuktan kalan, yarım lavaş, Salata
2lt Su
Spor yok
afiyet olsun canım tebrikler31 ağustos pazartesi
12:30
bir kase yayla çorbası
iki kepçe türlü
1 yk börülce
3 yk yoğurt
19:30
iki avuç sarı üzüm
1 bardak kefir
canım akşam reçel fazla olmuş yiyeceksen de ara öğünde yemen daha iyi olur31 Ağustos 2020
Sabah 10:00
1 yumurta
2 ceviz
1 dilim peynir
2 dilim etimek
Çay
Öğlen 14:00
Bir kase yoğurt
Ara 16:00
4 tane mürdüm eriği
Akşam 18:30
5 yk etli patlıcan
3 yk pilav
1/2 kase cacık
1 kase incir reçeli( 7-8 küçük incir)
Çay
Su 2 lt
Spor yok
maşallah cok güzel canım31 Ağustos 2020
10:00
1 kase peynir 2 yumurta ve yeşillikle oluşan salata
1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı
Sade Türk kahvesi
Çeyrek kase az şekerli aşure
Roka tere ve maruldan oluşan salata 1 kase
1 fincan yeşil çay
3 litre su
20 dakika zumba
60 puan
afiyet olsun canım güzel menü31.08.2020
15:00
5*5cm ınce kek (cicianne zoru bu seferde)
19:00
8 kaşık etli taze fasulye
4kaşık pilav
yarım kase yoğurt
su:2lt
spor challenge zımbırtısı
afiyet olsun canım ciğ köfte dürüm ile akşam yemeği yakın olmuşKahvaltı 12.00
2 yumurtalı Yulaf ezmeli omlet
5 zeytin
Salata
3 parça hellim
1 dilim beyaz peynir
1tk reçel
1 tk cokokrem
1 dilim ekmek
Yarım şeftali, domates salatalık
Arada 10 çiğ fındık neskafe
17.00
1 tane çiğ köfte dürüm 1 bardak ayran
19.00
Salata ,küçük kase cacık
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kase mantar sote
Domates ezmesi
3 lt su yarım saat eliptik
afiyet olsun canım güzel menü31Agustos menü
Sabah 11:00
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim t.buğday ekmek
Peynir
Zeytın ezmesi
Cay
öğlen
Sütlü nescafe
akşam 17:00
5kasık taze fasulye
İki kaşık bulgur
Ayran
21:00
Sütlü nescafe
afiyet olsun canım gayet iyi1 Eylül 2020
12:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
3 kuru kayısı
1 tatlı kaşığı tahin
1 fincan yeşil çay
2küçük kare peynir
Sade Türk kahvesi
2 parça fırında tavuk eti yağsız
2 YK sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
3 litre su
Spor yok
afiyet olsun canım merakımdan soruyorum bu kahvaltılık gecrekler işe yarıyor mu acaba01 Eylül Menüm
11.40: 4 tane incirli bisküvi (120cal)
15.00: 1 kase mısır gevreği
1 avuç taze üzüm
18.30: 4 yk kıymalı patlıcan yemeği
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
2 lt su
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan @zsaracoglu
afiyet olsun canım az geldi gözüme01.09.2020
15:30
yulaf lapası
18:30
5 kaşık taze fasulye
5 tane evde kendı yaptıgım etsiz çiğköfteden boğum
kıvırcık
az tuzlu ayran
su2.5lt
spor challenge şeysi
çok güzel canım afiyet olsun01.09.2020
Sabah 9.00
Haşlanmış yumurta
İki parçapeynir
3 zeytin
Yarım domatesi
Aralarda sade Türk kahvesi ve filtre kahve
Akşam 19.30
Tonbalıklı salata
Ayran
3 litre su
Spor yok
yok canım cok görünmüyor bence yazMENUM:
9:30 1 bardak limonlu su
10:00 1 fincan kahve
12:00 2 dilim ekmek, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10zeytin
13:30 limonlu sade soda, 2.dilim karpuz
15:15 1 fincan kahve
18:00 1 kanat ( dunden kalanlardan) 2 kabak, 1 domates, 2 biber 2 yk zeytinyag ile sote yaptım
20:00 1 sutlu turk kahvesi, 1 avuc antep fistigi
2lt Su
Spor yok
Kızlar acaba kahve ve sodalari vs yazmasammi cok kalabalik gosteriyor menumu zaten kalorisi yok:)
Bu arada kahve cok, emziriyorsun diye dusunenlere kafeinsiz kullaniyorm yinede gunde 2 yi gecmemeye calisiyorm nadiren 3 oluyor bugunki gbi :)
afiyet olsun canım, canım kalburabastı çekti ne severim31 ağustos salı
12:30
bir kase domates çorbası
iki sabze yemeği
1 kase cacık
2 adet kalbura bastı
salata
salata
1 bardak kefir
yok canım fazla değil diyetisyenim de bana 1 lt suya bir limon bir cubuk tarcın ve 5 karanfil karışımı yazdırmıştı ilk haftalarda cok faydalı bence sıkıntı yokKızlar ben limonlu su yaparken 1 limonu 1 litre suya paylaştırıp hazırlıyorum, üzerine de buz gibi su koyunca limonata gibi oluyor tadı çok hoşuma gidiyor. İyi yapıyor muyum , yoksa limon fazla mı kullaniyom
Eki Görüntüle 2683838
ne oldu canim ne gerginlik canimmerhaba arkadaşlar daha kendime gelemedim bu günkü gerginlikten. Menümü yazip geçmişe bakayım
1litreye 1 limon bence iyi oluyordur canim.Kızlar ben limonlu su yaparken 1 limonu 1 litre suya paylaştırıp hazırlıyorum, üzerine de buz gibi su koyunca limonata gibi oluyor tadı çok hoşuma gidiyor. İyi yapıyor muyum , yoksa limon fazla mı kullaniyom
Eki Görüntüle 2683838
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?