- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.821
Aa ben öyle dümdüz kıyafetle tartılırım hep, hiçbir şey çıkarmamKıyafet olmadan tartı doğru sonuç veriyor. Ben kapalıyım üstümü çıkartıp tartığımda 600 gram fark oluşuyor
canım bugün menüde semizotu var benim akşam içinBugün ne yemek yapicaksiniz kızlar
Tavuk yapıyım dedim ama onu yarına yapiyim en güçlü silahlarimdan biri diye düşündüm sonra
Et sebze karışık güveç yapmaya karar verdim yanında salata daha ne olsun
YemekKolay gelsin canım. En kolay olandan başla
Tencere yemeği tam senlik ozaman .Kabak patlıcan yeşil fasulye yada hepsi birarada türlü yemegi ..et katarsan proteinde çıkmış olur aradan tokda tutarYıldım ne yapacağım derdinden, şimdi wp ta arkadaşla onu tartışıyorduk :))))
En ufak bir fikrim yooookkkk :))))
Hem diyete uyacak, hem kocamı doyuracak , hem de yarın yanına göndereceğim öğlen yemeği olacak bir menü lazım hadi bakalım :)))))
Bende ortays yoğurtlu yapıyım semizim varkrencanım bugün menüde semizotu var benim akşam için
Tartilmadan onceki ritüelimi soyliyimSütyen daha ağır onu çıkart bence. Tartım hep banyoda kapıyı kilitleyip deniyorum. Kızıma rezil olamam
Burayada yağsa yağmur keşke yaz boyu böyle sıcaktan bunalmadim saclarimin dibi ter icindeEve gelebildim sonunda yağmur başladı alelacele çamaşırları topladım şimdi de yemek yapayım veya toz alayım veya ütü mü yapayım oy benim halim ne olacak çok işim var
Sonucu bekliyorum o zamanAa ben öyle dümdüz kıyafetle tartılırım hep, hiçbir şey çıkarmamyarın çıkarıp deniyim
Bak emzirmeyi yapmıyorum iyi hatırlattın ordan da eksi gelirTartilmadan onceki ritüelimi soyliyimönce wc giderim.sonra kızı emziririm bı yarım saat 1 saat beklerim ödem gitsin diye önceleri spor bile yapardım Sonra don herşeyi cikarir 3 kere tartilirim 2 kere aynı çıkan rakami kabul ederim... işte bukadar
Sabah çok iyiydi yürüyerek gittim okula dönüşte rüzgar esiyordu hafiften yağmur attı kendimi direkt balkona atıp sırt çantamı bile çıkarmadan çamaşırları topladım şimdi yine açtı da hafiften bi rüzgar var amaBurayada yağsa yağmur keşke yaz boyu böyle sıcaktan bunalmadim saclarimin dibi ter icinde
ankara yanıyooorrrr bır alısverıse cıkayım dedım erıdımSabah çok iyiydi yürüyerek gittim okula dönüşte rüzgar esiyordu hafiften yağmur attı kendimi direkt balkona atıp sırt çantamı bile çıkarmadan çamaşırları topladım şimdi yine açtı da hafiften bi rüzgar var ama
Ciddi mi ya 28 derece burası şu an alışmışım buranın serinine sıcak yerlere gidince bunalıma giriyorum resmenankara yanıyooorrrr bır alısverıse cıkayım dedım erıdım
Evde yapsanaSpor sonrası her yerimin ağrımasıni canım crkti sen yazıncaÇocuktan önce salona gidiyordum hele pilates sonrası tatlı agrirdi kaba etlerim bile
Esime karişik Kizartma mercimek çorbası salataBugün ne yemek yapicaksiniz kızlar
Tavuk yapıyım dedim ama onu yarına yapiyim en güçlü silahlarimdan biri diye düşündüm sonra
Ölçümlerini merak ediyorumbugunluk sporumu da hallettım yarın off günümbelkı tek squat plank faln yaparım boş gecmesın yıne de dıye bakalımyenı metre alabıldım annem bel bacak kalca vs hep ölçtü bakalım 11 gun sonra ne kadar fark olucak
Utanmasam donumu bile cikaricam100gr bilem möhüm yani
Ben yoğurtlu brokoli ve köfte düşünüyorum canım tavuk kilomu verdiriyor yarın bende yapıyım tartı öncesi iyi olurBugün ne yemek yapicaksiniz kızlar
Aynı ben yeni eve geldim yemekle uğraşıyom gidiyimde bide salata yapıyımEve gelebildim sonunda yağmur başladı alelacele çamaşırları topladım şimdi de yemek yapayım veya toz alayım veya ütü mü yapayım oy benim halim ne olacak çok işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?