Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kıyafet olmadan tartı doğru sonuç veriyor. Ben kapalıyım üstümü çıkartıp tartığımda 600 gram fark oluşuyor
Aa ben öyle dümdüz kıyafetle tartılırım hep, hiçbir şey çıkarmam yarın çıkarıp deniyim

canım bugün menüde semizotu var benim akşam için

Tencere yemeği tam senlik ozaman .Kabak patlıcan yeşil fasulye yada hepsi birarada türlü yemegi ..et katarsan proteinde çıkmış olur aradan tokda tutar

Sütyen daha ağır onu çıkart bence. Tartım hep banyoda kapıyı kilitleyip deniyorum. Kızıma rezil olamam
Tartilmadan onceki ritüelimi soyliyim önce wc giderim.sonra kızı emziririm bı yarım saat 1 saat beklerim ödem gitsin diye önceleri spor bile yapardım Sonra don herşeyi cikarir 3 kere tartilirim 2 kere aynı çıkan rakami kabul ederim... işte bukadar

Eve gelebildim sonunda yağmur başladı alelacele çamaşırları topladım şimdi de yemek yapayım veya toz alayım veya ütü mü yapayım oy benim halim ne olacak çok işim var
Burayada yağsa yağmur keşke yaz boyu böyle sıcaktan bunalmadim saclarimin dibi ter icinde

Bak emzirmeyi yapmıyorum iyi hatırlattın ordan da eksi gelir kilo vermek için amuda kalkar tartarım o dereceye geldim

Burayada yağsa yağmur keşke yaz boyu böyle sıcaktan bunalmadim saclarimin dibi ter icinde
Sabah çok iyiydi yürüyerek gittim okula dönüşte rüzgar esiyordu hafiften yağmur attı kendimi direkt balkona atıp sırt çantamı bile çıkarmadan çamaşırları topladım şimdi yine açtı da hafiften bi rüzgar var ama

ankara yanıyooorrrr bır alısverıse cıkayım dedım erıdım

Spor sonrası her yerimin ağrımasıni canım crkti sen yazıncaÇocuktan önce salona gidiyordum hele pilates sonrası tatlı agrirdi kaba etlerim bile
Evde yapsana
Esime karişik Kizartma mercimek çorbası salata
Kendime bi kase corba ton balıklı salata
Ölçümlerini merak ediyorum baktım yaptığın videoya imkani yok yapamam

Ben yoğurtlu brokoli ve köfte düşünüyorum canım tavuk kilomu verdiriyor yarın bende yapıyım tartı öncesi iyi olur

Eve gelebildim sonunda yağmur başladı alelacele çamaşırları topladım şimdi de yemek yapayım veya toz alayım veya ütü mü yapayım oy benim halim ne olacak çok işim var
Aynı ben yeni eve geldim yemekle uğraşıyom gidiyimde bide salata yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…