- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.801
Spor sonrası her yerimin ağrımasıni canım crkti sen yazıncaDünkü yaptığım 45dk leslie sonra her yerim ağrıyor
Bugün 30dk olanı yapacağım ekstra 15dk biseyler yaparım
Utanmasam donumu bile cikaricamMerhabalar
Cok gecmiş olsun cnm. Gozun aydın Cok sevındım negatif cıkmasına
Ya ben hiç kıyafetsiz tartılmadım. Hep kıyafetle tartışıyorum.
Allah kabul etsin abla.
Varmı yokmu pek bilmiyorum ama fiyatlarin müthiş arttığını biliyorum kredi çekip ev almak daha mantıklıKızlar sabahtan beridir kiralık ev bakıyorum Bı turlu bulamadım piyasada kiralık yok ya.
Sadece burada mı yok Turkiye genelinde mi bu sorun var acaba.
Fikir vericek bilgim yok dikişte ama hepsi bence çok güzel helede keseciklere bayıldımBugün çok uğrayamadım kızlar, dikiş odama kapanıp çalıştım biraz, iyi şeyler çıktı sanırımgünlerdir ilk kez diyeti düşünmeden şarkı söyleyerek dikiş diktim Sizde bakıp fikir verirseniz çok sevinirim, şurası şöyle olsaydı, böyle yapsaydın gibi çok sevinirim, sizin yorumlarınıza güveniyorum okuduğum menü yorumlarından sonra
Öyle düşünme bence bak bana dunyalari yiyorum ama çatır çatırda yorum yapıyorum kızların eccük olan menülerini80,5 ta takılıp kaldığım için mahçubum açıkçası, yorum yapacak yüzüm yok
Bugün ne yemek yapicaksiniz kızlar
Tavuk yapıyım dedim ama onu yarına yapiyim en güçlü silahlarimdan biri diye düşündüm sonra
Et sebze karışık güveç yapmaya karar verdim yanında salata daha ne olsun
rakip oldunuz ya motivasyonunu düşürecekKahvaltı geç olunca ne oluyor
Annemler de geçen sene çok zor buldularKızlar sabahtan beridir kiralık ev bakıyorum Bı turlu bulamadım piyasada kiralık yok ya.
Sadece burada mı yok Turkiye genelinde mi bu sorun var acaba.
Allahım bunu nasıl taşıyorsun
boynum tutuk valla bakalım ne kadar dayanıcamcok guzel ve tarz duruyorsun.
Onu kafada tasimakta maharet ister yalniz
su ara bende oyle yapiyorum canim. İnsan aynada kendine bakmaya utaniyor demi onlari gorunce.ama sen bana at yinede profillerinde sen hangilerine bakiyorsun
oy masallah canimkac kilodur
Benm bünye böyle canm affetmiyor bu ilk değilO nasıl olmuş ya huyanlışlık vardır
Benm fizik fizik kurallarını tanımıyor ablahamur suyu tutmuştur ponim bir kere yedin diye 1.8 kilo alman imkansızzzzz fizik kurallarına aykırı
Utanma bacim neyden utancanUtanmasam donumu bile cikaricam100gr bilem möhüm yani
Ben yeşil fasülye yaparım yanına da makarna bi de yoğurt koydum mu tamamdırYıldım ne yapacağım derdinden, şimdi wp ta arkadaşla onu tartışıyorduk :))))
En ufak bir fikrim yooookkkk :))))
Hem diyete uyacak, hem kocamı doyuracak , hem de yarın yanına göndereceğim öğlen yemeği olacak bir menü lazım hadi bakalım :)))))
Ben bamya yoğurt düşündüm kendime, evdekilere ne yapsam bilemedimBugün ne yemek yapicaksiniz kızlar
Tavuk yapıyım dedim ama onu yarına yapiyim en güçlü silahlarimdan biri diye düşündüm sonra
Et sebze karışık güveç yapmaya karar verdim yanında salata daha ne olsun
Ben yeşil fasülye yaparım yanına da makarna bi de yoğurt koydum mu tamamdır
Kıyafet olmadan tartı doğru sonuç veriyor. Ben kapalıyım üstümü çıkartıp tartığımda 600 gram fark oluşuyorMerhabalar
Cok gecmiş olsun cnm. Gozun aydın Cok sevındım negatif cıkmasına
Ya ben hiç kıyafetsiz tartılmadım. Hep kıyafetle tartışıyorum.
Allah kabul etsin abla.
Kolay gelsin canım. En kolay olandan başlaEve gelebildim sonunda yağmur başladı alelacele çamaşırları topladım şimdi de yemek yapayım veya toz alayım veya ütü mü yapayım oy benim halim ne olacak çok işim var
Sütyen daha ağır onu çıkart bence. Tartım hep banyoda kapıyı kilitleyip deniyorum. Kızıma rezil olamamUtanmasam donumu bile cikaricam100gr bilem möhüm yani
1 günde nerdeyse 2 kilo muBenm bünye böyle canm affetmiyor bu ilk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?