- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.841
Ciddi mi ya 28 derece burası şu an alışmışım buranın serinine sıcak yerlere gidince bunalıma giriyorum resmen
ınsallah işe yarar bugun artı kol calısması vardı dun bel altı ne kolum tutuyor ne popom sakın çok agrıyorlar şimdi tartıldım 700 gr artı geldım bır de neden acaba daha adam akıllı bırsey de yemedım reglıme de daha 5 gun varÖlçümlerini merak ediyorumbaktım yaptığın videoya imkani yok yapamam
ahahahahahaha ay kahkaha attımUtanmasam donumu bile cikaricam100gr bilem möhüm yani
Sen nerdesin kiCiddi mi ya 28 derece burası şu an alışmışım buranın serinine sıcak yerlere gidince bunalıma giriyorum resmen
bizim burada hiç yok denecek kadar az tercih hakkı bile yok. Ama satılık çok.Annemler de geçen sene çok zor buldularYa satılıktı ya da oturulacak gibi Değildi kiralıklar
Bende kapalıyım ama evin içinde tayt tisört gıyıınıyorum ortalama 400 gt cıkıyor sanırım.Kıyafet olmadan tartı doğru sonuç veriyor. Ben kapalıyım üstümü çıkartıp tartığımda 600 gram fark oluşuyor
Burda bir arkadaşımın kilo vermesinde katkım oluyorsa çok mutlu eder beniBugün arkadaşıma davetli idim, yeni ev arkadaşı ile tanıştım. Bayanlar bir araya gelince hep konu bı yerden kiloya dönüyor tabi. Nasıl bu kadar çok zayifladin nasıl 13 kilo verdin nasil nasıl derken bol bol kulağınızı çınlattimm kızlar
Handandandan Kaptanimizin disiplinini U UcanSupurge spor sorumlumuzu ve Pembe Lotus menü kontrolücümüzü anlata anlata biteremedim Şaşırdılar baya burası nasıl bı yer nasıl bı sistem hayret ettiler
Teşekkürler kızlar iyi ki varsınız
Ben farkettirmez diyordum,üzerindeki kıyafet çok ağır değildir diye dusunurken kiyafetsiz 400 Gr bile farkettirdiAa ben öyle dümdüz kıyafetle tartılırım hep, hiçbir şey çıkarmamyarın çıkarıp deniyim
Ne yağmuru kız gel buraya iki haftaya kalmaz kar yağar burda donduk şimdidenBurayada yağsa yağmur keşke yaz boyu böyle sıcaktan bunalmadim saclarimin dibi ter icinde
Sıcaklık şikayetine Başkale birebir, nefes kesici sogumuz var bin şükürCiddi mi ya 28 derece burası şu an alışmışım buranın serinine sıcak yerlere gidince bunalıma giriyorum resmen
İnşallah CanımBurda bir arkadaşımın kilo vermesinde katkım oluyorsa çok mutlu eder beni
Inş hedef kilonu görüp mezun olursun❤
Bugün sabah ben de aynı şeyi düşündüm Canım, hatta yavaş yavaş mı gitsem artik diye aklımdan geçerken senin gibi neden yolu uzatayim ki dedim. Tam gaz devam. Ne kadar hızlı kilo verirsek o kadar az yoruluruz.Bugün şunu fark ettim. Her kaçamak seni geriye götürüp yolu uzatıyor. Yol uzadıkça da insan bıkıyor. Aslında ciddi bir diyet kafasına girmek şart. Bir an evvel olsun bitsin mantığı. Yoksa cidden yormaya başlıyor süreç
Bizim burada da bunaltıcı sıcagımız var. Böyle Bi yagsa diye dua edecem aklıma damda ki biberim geliyor sonra vazgeçiyorum.Ben farkettirmez diyordum,üzerindeki kıyafet çok ağır değildir diye dusunurken kiyafetsiz 400 Gr bile farkettirdi
Ne yağmuru kız gel buraya iki haftaya kalmaz kar yağar burda donduk şimdiden
Sıcaklık şikayetine Başkale birebir, nefes kesici sogumuz var bin şükür
aslında verdiğimiz kiloları gerı alma sebebımız bu, cıddı bır dıyet kafasına gırdıgımızı sanıp herseyı yasaklayıp sayılı mıktarlı az az yıyoruz hedefe geldık dıyıp bırakıyoruz. Önemlı olan yeme alıskanlıklarımızı degıstırmek sen bu dıyet seruvenını bıtırdıkten sonra hayatın boyunca hıc mı hamburger hıc mı patates kızartması yemıceksın yıceksın ama sen bu donemde yeme faslını erken bıtırmeyı bır kacamak yapıyorsan bunu sporla ya da o hafta daha dıkkat ederek elimine etmeyi öğreniyorsun çok kasarsen evet dıyet suren kısalır ama sabıt kalman cooook zor olur. benım fıkrım tabı buBugün şunu fark ettim. Her kaçamak seni geriye götürüp yolu uzatıyor. Yol uzadıkça da insan bıkıyor. Aslında ciddi bir diyet kafasına girmek şart. Bir an evvel olsun bitsin mantığı. Yoksa cidden yormaya başlıyor süreç
Kahve ve sodayi ben de yazmıyorum artık , akşam menü yazıldıktan sonra da soda içtiğim çok oluyor çünkü. Rakibem menü süper fakat Antep fıstığı azıcık fazla mıMENUM:
9:30 1 bardak limonlu su
10:00 1 fincan kahve
12:00 2 dilim ekmek, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10zeytin
13:30 limonlu sade soda, 2.dilim karpuz
15:15 1 fincan kahve
18:00 1 kanat ( dunden kalanlardan) 2 kabak, 1 domates, 2 biber 2 yk zeytinyag ile sote yaptım
20:00 1 sutlu turk kahvesi, 1 avuc antep fistigi
2lt Su
Spor yok
Kızlar acaba kahve ve sodalari vs yazmasammi cok kalabalik gosteriyor menumu zaten kalorisi yok:)
Bu arada kahve cok, emziriyorsun diye dusunenlere kafeinsiz kullaniyorm yinede gunde 2 yi gecmemeye calisiyorm nadiren 3 oluyor bugunki gbi :)
Menü çok kalabalık Canım, ama kalori alımını gecmiyorsan iyidir. Diyetisyen mi önerdi bilmiyorum ama 8 bisiler yemek için geç bı saat değil mi1 Eylül
7.40
1 yumurta
1 dilim peynir
semizotu
salatalık
5 zeytin
1 dilim tam bugd. ekmeği
10.30
Yeşil çay
12.20
5 yk bamya yemegi
4 yk yogurt
1 dilim tam bugd. ekmeği
15.00
1 bardak süt
10 cig badem
2 kuru kaysı
18.00
5 yk mercimek yemeği
4 yk yogurt
20.30
2 grissini 2 dilim peynir
su. 2 lt
spor 30 dk yapacağım inşallah
Arkadaşım Etimek i ekmek niyetine kullanıyormuş, tanesi 36 kalori1 Eylül 2020
Kahvaltı 09:00
1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2ceviz, 2 çeri domates, 1 salatalık, 2 dilim ekmek, çay
Öğlen 13:00
1 dilim etimek
Ara 15:00
Çay
Akşam 18:30
7yk zeytinyağlı taze fasulye, 1/2 salatalık, 1 dilim ekmek
Ara 19:30
Çay
Su 2 lt
Spor yok
Saat 22:12 limonlu soda yaptım kendime
Geçen haftanın gururuna yakıştı mı şimdi 2 simit1 Eylül
10.00
1 yumurta
1 elma
14.00
2 simit
2 kk peynir
Domates
Salatalık
1 kk tahin helvası
2 lt su
Spor 15 dk Leslie gerisini yapamadım
Sporu her gün daha da arttırmaya başladın bakıyorum, Maşallah1eylul menüsü
09:30 kıymalı yumurta,bi dilim peynir 3zeytin,2 acı kıl biber 2ceri domates 1dilim tm buğday
13:00 bi kase yoğurt bi küçük şeftali doğradım
14:45gibi bi kaseden az fazla aşure
Sade soda
18:00 5 tane ızgara köfte,2 aci Kıl biber bi kapya biber közlenmiş bol salata
20:20 gıbı sade kahve
22:00 yeşil çay
Su 3lt
Spor 45dk leslie +50 mekik 10 karin hareketi
Olmamış sanki Canım, çok geç yemişsin bide karbonhidrat ağırlıklıSabah 7 3 kasik aksam yemedigim sabaha ayirdigim makarna
13.00
Bir kase tarhana 3 kofte kadar haslama et yogurt
20.30
Bir kase mercimek salata 6 tane sarma ekmek yerine yedim
Söylenecek bişi yok, mükemmel1 eylül
Menum
Sabah 10.30
1k Peynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalık 1d Karpuz 1b kahve
Ara
1b Kahve 1 kuru kayısı
Akşam 17.30
5 - 6 köfte 1 kase cacık 1 dilim ekmek
3lt su
Sana da diyecek bişi bulamadım, mükemmelsin1 Eylül menüm
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 12.30
Tavada 1 yumurta
Çökelek
Domates
Çay
Saat 16.30
Yeşilçay
Saat 18.30
7 parça tavuk kuşbaşı ızgara
Domates-soğan-biber köz
8 bin adım
3+litre su
Akşam çok acikmissin sanırım, ama yine de iyi bir menüKahvaltı 11.30
Biberli domates kavurması
Zeytin 5 tane
1 dilim beyaz peynir
Maydonoz salatasi
2 yumurta omlet
1 tk incir reçeli yarım meyvesi
Arada 10 çiğ fındık neskafe
Akşam 18.30
1 tabak kıymalı bamya
Yarım tabak yeşil fasulye 2 kaşık sebzeli pilav
Salata kırmızı biber yoğurtlu
Bol su ödem cayi
Ben de şöyle düşünüyorum. Diyet süreni kısaltmak için Mümkün mertebe kaçamak Yapmaman lazım. Ardından koruma döneminde yiyip yakman lazımaslında verdiğimiz kiloları gerı alma sebebımız bu, cıddı bır dıyet kafasına gırdıgımızı sanıp herseyı yasaklayıp sayılı mıktarlı az az yıyoruz hedefe geldık dıyıp bırakıyoruz. Önemlı olan yeme alıskanlıklarımızı degıstırmek sen bu dıyet seruvenını bıtırdıkten sonra hayatın boyunca hıc mı hamburger hıc mı patates kızartması yemıceksın yıceksın ama sen bu donemde yeme faslını erken bıtırmeyı bır kacamak yapıyorsan bunu sporla ya da o hafta daha dıkkat ederek elimine etmeyi öğreniyorsun çok kasarsen evet dıyet suren kısalır ama sabıt kalman cooook zor olur. benım fıkrım tabı bu
Nazara geldimGeçen haftanın gururuna yakıştı mı şimdi 2 simit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?