Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ciddi mi ya 28 derece burası şu an alışmışım buranın serinine sıcak yerlere gidince bunalıma giriyorum resmen

izmirden ankaraya gecerken rahat ederım dıye dusunmustum ama ankara da ızmırı aratmıyor bır de ben ılkbahar sonbahar ve kar severım hıc yaz ınsanı degılım tabı kılo verınce olacagım önceden kapalı gıyın sıyah gıyın daralıyordum ama bu sene de yaz artık gıdebılır seneye gelsın guzelce rahatca gıyıneyım
Ölçümlerini merak ediyorum baktım yaptığın videoya imkani yok yapamam
ınsallah işe yarar bugun artı kol calısması vardı dun bel altı ne kolum tutuyor ne popom sakın çok agrıyorlar şimdi tartıldım 700 gr artı geldım bır de neden acaba daha adam akıllı bırsey de yemedım reglıme de daha 5 gun var

Bugün arkadaşıma davetli idim, yeni ev arkadaşı ile tanıştım. Bayanlar bir araya gelince hep konu bı yerden kiloya dönüyor tabi. Nasıl bu kadar çok zayifladin nasıl 13 kilo verdin nasil nasıl derken bol bol kulağınızı çınlattimm kızlar
Handandandan Kaptanimizin disiplinini U UcanSupurge spor sorumlumuzu ve Pembe Lotus menü kontrolücümüzü anlata anlata biteremedim Şaşırdılar baya burası nasıl bı yer nasıl bı sistem hayret ettiler
Teşekkürler kızlar iyi ki varsınız

Annemler de geçen sene çok zor buldular Ya satılıktı ya da oturulacak gibi Değildi kiralıklar
bizim burada hiç yok denecek kadar az tercih hakkı bile yok. Ama satılık çok.
Kıyafet olmadan tartı doğru sonuç veriyor. Ben kapalıyım üstümü çıkartıp tartığımda 600 gram fark oluşuyor
Bende kapalıyım ama evin içinde tayt tisört gıyıınıyorum ortalama 400 gt cıkıyor sanırım.

Burda bir arkadaşımın kilo vermesinde katkım oluyorsa çok mutlu eder beni
Inş hedef kilonu görüp mezun olursun❤

Aa ben öyle dümdüz kıyafetle tartılırım hep, hiçbir şey çıkarmam yarın çıkarıp deniyim
Ben farkettirmez diyordum,üzerindeki kıyafet çok ağır değildir diye dusunurken kiyafetsiz 400 Gr bile farkettirdi
Burayada yağsa yağmur keşke yaz boyu böyle sıcaktan bunalmadim saclarimin dibi ter icinde
Ne yağmuru kız gel buraya iki haftaya kalmaz kar yağar burda donduk şimdiden
Ciddi mi ya 28 derece burası şu an alışmışım buranın serinine sıcak yerlere gidince bunalıma giriyorum resmen
Sıcaklık şikayetine Başkale birebir, nefes kesici sogumuz var bin şükür

Bugün sabah ben de aynı şeyi düşündüm Canım, hatta yavaş yavaş mı gitsem artik diye aklımdan geçerken senin gibi neden yolu uzatayim ki dedim. Tam gaz devam. Ne kadar hızlı kilo verirsek o kadar az yoruluruz.

Bizim burada da bunaltıcı sıcagımız var. Böyle Bi yagsa diye dua edecem aklıma damda ki biberim geliyor sonra vazgeçiyorum.

aslında verdiğimiz kiloları gerı alma sebebımız bu, cıddı bır dıyet kafasına gırdıgımızı sanıp herseyı yasaklayıp sayılı mıktarlı az az yıyoruz hedefe geldık dıyıp bırakıyoruz. Önemlı olan yeme alıskanlıklarımızı degıstırmek sen bu dıyet seruvenını bıtırdıkten sonra hayatın boyunca hıc mı hamburger hıc mı patates kızartması yemıceksın yıceksın ama sen bu donemde yeme faslını erken bıtırmeyı bır kacamak yapıyorsan bunu sporla ya da o hafta daha dıkkat ederek elimine etmeyi öğreniyorsun çok kasarsen evet dıyet suren kısalır ama sabıt kalman cooook zor olur. benım fıkrım tabı bu

Kahve ve sodayi ben de yazmıyorum artık , akşam menü yazıldıktan sonra da soda içtiğim çok oluyor çünkü. Rakibem menü süper fakat Antep fıstığı azıcık fazla mı bide tuzlu olmamasına dikkat et Canım
Menü çok kalabalık Canım, ama kalori alımını gecmiyorsan iyidir. Diyetisyen mi önerdi bilmiyorum ama 8 bisiler yemek için geç bı saat değil mi
Arkadaşım Etimek i ekmek niyetine kullanıyormuş, tanesi 36 kalori bana çok mantıklı geldi kahvaltıda tercih edebilirim bende
1 Eylül
10.00
1 yumurta
1 elma

14.00
2 simit
2 kk peynir
Domates
Salatalık
1 kk tahin helvası

2 lt su
Spor 15 dk Leslie gerisini yapamadım
Geçen haftanın gururuna yakıştı mı şimdi 2 simit
Sporu her gün daha da arttırmaya başladın bakıyorum, Maşallah süpersin
Sabah 7 3 kasik aksam yemedigim sabaha ayirdigim makarna

13.00
Bir kase tarhana 3 kofte kadar haslama et yogurt

20.30
Bir kase mercimek salata 6 tane sarma ekmek yerine yedim
Olmamış sanki Canım, çok geç yemişsin bide karbonhidrat ağırlıklıtarhana, makarna, sarma..
1 eylül
Menum
Sabah 10.30
1k Peynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalık 1d Karpuz 1b kahve

Ara
1b Kahve 1 kuru kayısı

Akşam 17.30
5 - 6 köfte 1 kase cacık 1 dilim ekmek
3lt su
Söylenecek bişi yok, mükemmel
Sana da diyecek bişi bulamadım, mükemmelsin
Akşam çok acikmissin sanırım, ama yine de iyi bir menü

Ben de şöyle düşünüyorum. Diyet süreni kısaltmak için Mümkün mertebe kaçamak Yapmaman lazım. Ardından koruma döneminde yiyip yakman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…