- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.861
Herkesin kaygısı farklı tabiBizim burada da bunaltıcı sıcagımız var. Böyle Bi yagsa diye dua edecem aklıma damda ki biberim geliyor sonra vazgeçiyorum.
Bende de ustteki araçlar butonlarinin hiç biri aktif degil, neden bilmemYazarken klavye yok oluyor sitede oluyormus galiba bi çok kisiden okudum burda
Menu yazmak suan bunlari yazmak iskence silmek daha fazla iskence
Benim basimada geldi
Etek yazma olunca biraz fazla çıkıyor canımbizim burada hiç yok denecek kadar az tercih hakkı bile yok. Ama satılık çok.
Bende kapalıyım ama evin içinde tayt tisört gıyıınıyorum ortalama 400 gt cıkıyor sanırım.
Ah canımBugün arkadaşıma davetli idim, yeni ev arkadaşı ile tanıştım. Bayanlar bir araya gelince hep konu bı yerden kiloya dönüyor tabi. Nasıl bu kadar çok zayifladin nasıl 13 kilo verdin nasil nasıl derken bol bol kulağınızı çınlattimm kızlar
Handandandan Kaptanimizin disiplinini U UcanSupurge spor sorumlumuzu ve @Beyazkugu87 menü kontrolücümüzü anlata anlata biteremedim Şaşırdılar baya burası nasıl bı yer nasıl bı sistem hayret ettiler
Teşekkürler kızlar iyi ki varsınız
ErzurumSen nerdesin ki
Kesinlikle bi arkadaşım hedef diyet süren 6 ay sürer demişti eğer kaçmak yaparsan bu süre 6 ay 1 gün olur bir gün daha kaçamak yaparsan 6 ay 2 gün olur 6 ay hiç kaçamaksın 30 kilo vermiştim hey gidi heyBugün şunu fark ettim. Her kaçamak seni geriye götürüp yolu uzatıyor. Yol uzadıkça da insan bıkıyor. Aslında ciddi bir diyet kafasına girmek şart. Bir an evvel olsun bitsin mantığı. Yoksa cidden yormaya başlıyor süreç
Şifa olsun canım nefsini körlemişsin en azından ama muhakkak yakman lazım bugün çarşambaMerhabalar arkadaşlar
Asure kervanina ben de katildim sonunda
Komsum getirdi sagolsun burda yazilanlari gördükce canim istemisti ☺
Aksamnsporu biraz daha fazla yapip yakacağım.Ama cok mutlu oldum Allah razi olsun komsumdan
O nasıl bir şey kız ?Yazarken klavye yok oluyor sitede oluyormus galiba bi çok kisiden okudum burda
Menu yazmak suan bunlari yazmak iskence silmek daha fazla iskence
Benim basimada geldi
Canım ayar düğmesi var ya ekrandaki tek aktif olan şey ona bir kere tıkla açılırHerkesin kaygısı farklı tabi
Bende de ustteki araçlar butonlarinin hiç biri aktif degil, neden bilmemEki Görüntüle 2684316
Yakarim canim hic sikinti yokŞifa olsun canım nefsini körlemişsin en azından ama muhakkak yakman lazım bugün çarşamba
oda olabılır tabı bu durum bıraz kısıden kısıye de degısıyor ben hayatım boyunca 2 kere ciddi ciddi dıyet yaptım ılkınde de suan kı gıbı 14 15 kg vermıstım bu da 2.ci verdıklerımı ,dikkat etmeden yemelerıme ragmen, 3 yılda gerı aldım ki o sıra yememden kısamam zaten uyumuyorum bıle sınavlarım var derslerım yogun ne buluyorsan ye ve ders calıs kafasındaydım pitosu aloros durumun ıcıne katık edip yiyordum laboratuvarda ara bıle olmadıgı ıcın hemen kapının esıgıne gecer 2 çikolatalı gofretı agzıma tepiştirir deneye geri devam ederdim gecenın 3 u kutuphaneye hatay durum getırtır yerdık falan öyle leş bır donem vücut kılo alsın dıye ugrastım resmen ona ragmen gıdım gıdım aldım en sonda bu karantına donemı zırveyı gordum can sıkıntısından hergun pastaa borek kurabıye çikolatalar.... ben kılo almayayım da kım alsın dedı vücudum son kılolarını da bu sene almış bulundu ben kendımı cok kasarsam sıkılırım sogurum o dıyetten sonra neden bedenımı boyle de sevmıyorum kafasına gırıp beden olumlamaya baslıyorum ama kımısı hedefe kıtlenıyor baska bırsey gozu gormuyor onlara da saygım fecı sonsuz uzun lafın kısası bıraz kısıden kısıye değişiyor bu durumlar çok yazdımBen de şöyle düşünüyorum. Diyet süreni kısaltmak için Mümkün mertebe kaçamak Yapmaman lazım. Ardından koruma döneminde yiyip yakman lazım
Ayy yarın deneyeceğim moralim yerine gelsinBen farkettirmez diyordum,üzerindeki kıyafet çok ağır değildir diye dusunurken kiyafetsiz 400 Gr bile farkettirdi
İnşallah CanımAh canımtez zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Canım ayar düğmesi var ya ekrandaki tek aktif olan şey ona bir kere tıkla açılır
Artık bir hafta milletin dilinden düşmezsinNazara geldim
Ayarlar dugmesine basinca aktiflesiyor benim canim. Denedinmi hicBende de ustteki araçlar butonlarinin hiç biri aktif degil, neden bilmem
Demek o sendinKesinlikleyerinde gözüm kalmış olabilir
Yeminle boğazıma dizdiler yediğimi yiyeceğime pişman oldumArtık bir hafta milletin dilinden düşmezsin
Bi daha yeme
sagol canim benimCok gecmiş olsun cnm. Gozun aydın Cok sevındım negatif cıkmasına
sagol canimbaya zor ama guzel duruyor
boynum tutuk valla bakalım ne kadar dayanıcamplates.etiler, arielle bu ıkısı sımdı aklıma gelen daha soylerım sana
600gr canım
hangisini yad hngilerini yaptin canimEve gelebildim sonunda yağmur başladı alelacele çamaşırları topladım şimdi de yemek yapayım veya toz alayım veya ütü mü yapayım oy benim halim ne olacak çok işim var
regl sisligidir o zaman canimizmirden ankaraya gecerken rahat ederım dıye dusunmustum ama ankara da ızmırı aratmıyor bır de ben ılkbahar sonbahar ve kar severım hıc yaz ınsanı degılım tabı kılo verınce olacagımönceden kapalı gıyın sıyah gıyın daralıyordum ama bu sene de yaz artık gıdebılır seneye gelsın guzelce rahatca gıyıneyım
ınsallah işe yarar bugun artı kol calısması vardı dun bel altı ne kolum tutuyor ne popom sakın çok agrıyorlar şimdi tartıldım 700 gr artı geldım bır de neden acaba daha adam akıllı bırsey de yemedım reglıme de daha 5 gun var
gercekten de haklisin canimBugün şunu fark ettim. Her kaçamak seni geriye götürüp yolu uzatıyor. Yol uzadıkça da insan bıkıyor. Aslında ciddi bir diyet kafasına girmek şart. Bir an evvel olsun bitsin mantığı. Yoksa cidden yormaya başlıyor süreç
afiyet olsun canimMerhabalar arkadaşlar
Asure kervanina ben de katildim sonunda
Komsum getirdi sagolsun burda yazilanlari gördükce canim istemisti ☺
Aksamnsporu biraz daha fazla yapip yakacağım.Ama cok mutlu oldum Allah razi olsun komsumdan
Kacamak yapincada arkasi geliyor benim iste. Mesele ayarinda durabilmek canim. Sen bunu basarabilenlerdensin demekki.aslında verdiğimiz kiloları gerı alma sebebımız bu, cıddı bır dıyet kafasına gırdıgımızı sanıp herseyı yasaklayıp sayılı mıktarlı az az yıyoruz hedefe geldık dıyıp bırakıyoruz. Önemlı olan yeme alıskanlıklarımızı degıstırmek sen bu dıyet seruvenını bıtırdıkten sonra hayatın boyunca hıc mı hamburger hıc mı patates kızartması yemıceksın yıceksın ama sen bu donemde yeme faslını erken bıtırmeyı bır kacamak yapıyorsan bunu sporla ya da o hafta daha dıkkat ederek elimine etmeyi öğreniyorsun çok kasarsen evet dıyet suren kısalır ama sabıt kalman cooook zor olur. benım fıkrım tabı bu
Ben de diyorum niye o kadar yedim
Düştün daha dillere
Toz aldım canım yemek yaptım ütülenecekleri oturma odasına koymuştum mutfaktayım şimdi sanki herif insafa gelmiş ütü yapıyorhangisini yad hngilerini yaptin canim
2 eylül menusu
09:30
1haslanmis yumurta domates bi salatalık bir biber 3zeytin bi dilim ekmek
12:00 yesil çay 4catal karpuz
15:00 büyük fincan sade kahve
17:20
2ser dilim patlıcan biber Kizartma
Ton balıklı salata bi tabak mercimek çorbası
1dilim tm buğday ekmeği
21:00 yoğurt tarçınlı
22:00 kayısı çayı
Su 4lt Spor
30dk leslie 10dk kondisyon bisiklet
5dk bölgesel hareket
Az gibi. Doydun mu2 Eylül
11:30
2 yumurta ile olan yeşil salata 1 kase
1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı
13:00
Sütlü şekersiz türk kahvesi
3 çiğ badem
1 tam çiğ ceviz
15:00
Patates salatası
Yarım kase yoğurt
3 litre su
Spor yok
Baya eksi getirir. Bu hafta gümbür gümbürsün2 Eylül Menüm
12.30: 7 yk kıymalı patlıcan yemeği
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
15.00:1 fincan sade türk kahvesi
1 kuru incir
16.00: 1 şeftali
3 lt suya tamamlamak istiyorum bugün
Günüm hareketli geçti ama spor yapmadım
Amacın bu hafta 20 kilo vermek sanırım maşallah02.09.2020
13:00
actıvıa probıyatık shot
14:30
2 ekşi erik
10 adet üzüm
1 incir
16:30
1 kase ezogelın
yarım kase yogurt
20:00
yeşil çay
su 3lt
spor chleo ting challenge
Aynen Ankara simidi ama Ank da değilim ben döndüm. A101 den aldım dondurulmuş satılıyor en çok o benziyor Ankara simidine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?