Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizim burada da bunaltıcı sıcagımız var. Böyle Bi yagsa diye dua edecem aklıma damda ki biberim geliyor sonra vazgeçiyorum.
Herkesin kaygısı farklı tabi
Yazarken klavye yok oluyor sitede oluyormus galiba bi çok kisiden okudum burda
Menu yazmak suan bunlari yazmak iskence silmek daha fazla iskence
Benim basimada geldi
Bende de ustteki araçlar butonlarinin hiç biri aktif degil, neden bilmem

bizim burada hiç yok denecek kadar az tercih hakkı bile yok. Ama satılık çok.

Bende kapalıyım ama evin içinde tayt tisört gıyıınıyorum ortalama 400 gt cıkıyor sanırım.
Etek yazma olunca biraz fazla çıkıyor canım

Ah canım tez zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Erzurum
Kesinlikle bi arkadaşım hedef diyet süren 6 ay sürer demişti eğer kaçmak yaparsan bu süre 6 ay 1 gün olur bir gün daha kaçamak yaparsan 6 ay 2 gün olur 6 ay hiç kaçamaksın 30 kilo vermiştim hey gidi hey
Merhabalar arkadaşlar
Asure kervanina ben de katildim sonunda
Komsum getirdi sagolsun burda yazilanlari gördükce canim istemisti ☺
Aksamnsporu biraz daha fazla yapip yakacağım.Ama cok mutlu oldum Allah razi olsun komsumdan
Şifa olsun canım nefsini körlemişsin en azından ama muhakkak yakman lazım bugün çarşamba
Yazarken klavye yok oluyor sitede oluyormus galiba bi çok kisiden okudum burda
Menu yazmak suan bunlari yazmak iskence silmek daha fazla iskence
Benim basimada geldi
O nasıl bir şey kız ?
Herkesin kaygısı farklı tabi

Bende de ustteki araçlar butonlarinin hiç biri aktif degil, neden bilmemEki Görüntüle 2684316
Canım ayar düğmesi var ya ekrandaki tek aktif olan şey ona bir kere tıkla açılır

Ben de şöyle düşünüyorum. Diyet süreni kısaltmak için Mümkün mertebe kaçamak Yapmaman lazım. Ardından koruma döneminde yiyip yakman lazım
oda olabılır tabı bu durum bıraz kısıden kısıye de degısıyor ben hayatım boyunca 2 kere ciddi ciddi dıyet yaptım ılkınde de suan kı gıbı 14 15 kg vermıstım bu da 2.ci verdıklerımı ,dikkat etmeden yemelerıme ragmen, 3 yılda gerı aldım ki o sıra yememden kısamam zaten uyumuyorum bıle sınavlarım var derslerım yogun ne buluyorsan ye ve ders calıs kafasındaydım pitosu aloros durumun ıcıne katık edip yiyordum laboratuvarda ara bıle olmadıgı ıcın hemen kapının esıgıne gecer 2 çikolatalı gofretı agzıma tepiştirir deneye geri devam ederdim gecenın 3 u kutuphaneye hatay durum getırtır yerdık falan öyle leş bır donem vücut kılo alsın dıye ugrastım resmen ona ragmen gıdım gıdım aldım en sonda bu karantına donemı zırveyı gordum can sıkıntısından hergun pastaa borek kurabıye çikolatalar.... ben kılo almayayım da kım alsın dedı vücudum son kılolarını da bu sene almış bulundu ben kendımı cok kasarsam sıkılırım sogurum o dıyetten sonra neden bedenımı boyle de sevmıyorum kafasına gırıp beden olumlamaya baslıyorum ama kımısı hedefe kıtlenıyor baska bırsey gozu gormuyor onlara da saygım fecı sonsuz uzun lafın kısası bıraz kısıden kısıye değişiyor bu durumlar çok yazdım

Cok gecmiş olsun cnm. Gozun aydın Cok sevındım negatif cıkmasına
sagol canim benim
baya zor ama guzel duruyor

boynum tutuk valla bakalım ne kadar dayanıcam plates.etiler, arielle bu ıkısı sımdı aklıma gelen daha soylerım sana

600gr canım
sagol canim
Eve gelebildim sonunda yağmur başladı alelacele çamaşırları topladım şimdi de yemek yapayım veya toz alayım veya ütü mü yapayım oy benim halim ne olacak çok işim var
hangisini yad hngilerini yaptin canim
regl sisligidir o zaman canim
gercekten de haklisin canim
Merhabalar arkadaşlar
Asure kervanina ben de katildim sonunda
Komsum getirdi sagolsun burda yazilanlari gördükce canim istemisti ☺
Aksamnsporu biraz daha fazla yapip yakacağım.Ama cok mutlu oldum Allah razi olsun komsumdan
afiyet olsun canim
Kacamak yapincada arkasi geliyor benim iste. Mesele ayarinda durabilmek canim. Sen bunu basarabilenlerdensin demekki.

doyurucu menü. Sporlar güzel
[/QUOTE]
Az gibi. Doydun mu
Baya eksi getirir. Bu hafta gümbür gümbürsün
02.09.2020

13:00
actıvıa probıyatık shot

14:30
2 ekşi erik
10 adet üzüm
1 incir

16:30
1 kase ezogelın
yarım kase yogurt

20:00
yeşil çay

su 3lt

spor chleo ting challenge
Amacın bu hafta 20 kilo vermek sanırım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…