Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bol bol dağıttım
aşureyi taşıyabileceğim tencereye koyup içine de kepçeyi attım kapı kapı dolandım , komşulara az büyük bir kase verin dedim bazısı ayy çok koyma herkese yetsin dedi :) bende yettiği yere kadar nasip dedim 3 kere eve gelip tencereti doldurdum (11 lt tencere de yapmıştım) 2 daire de evde yoklardı geri kalana dağıttım 13 daireye sonrada tontişim geldi ona bir kase yedirdim büyük bir kaba da koyup evine yolladım bize 2 kaselik kaldı oğlum hiç yemedi istemedi babası da öğlen 1 kase akşam 1 kase yedi bende toplam 2 kase yedim şimdi sadece bir kaselik duruyor dolap da onu da eşim yer :))

aaa çok güzel tuniğinden belli işte , sen en iyisi tek tartılma her yerinin ölçüsünü de al bazen baskülde aynı gibi çıkıp görüntüde zayıflama oluyor o da direk yağlar gidip kaslar güçlendiği için kilo aynı çıkıyor
valla kendin için en azından kafanı da dinlendirebileceğiniz bir şeyler bulman lazım boş boş oturamayacaksın belli ki

dün çok yorulmuşum erkenden sızdım uyudum kalktığım da gece 11 buçuktu bulaşıklar duruyordu onları hallettim ocak batmıştı onu da bir güzel elden geçirdim küçük gözü az yanmaya başlamıştı iğneyle uğraştım şimdi canavar gibi yanıyor çöpü v.s. halledip 1 e doğru yattım az debelenip uyumuşum . o kadar uyudum ,sanki hiç uyumamış gibiyim bu sabah , şeker bana yaramıyor aşuredeki şekerden mi böyle oldum ne olduysa halsizlik yaptı resmen keşke hayatımızda şeker hiç olmasa :)

Güzel menü afiyet olsun canım ama kahvaltıyı geç yapmışsın
Afiyet olsun güzel menu

oy masallah canim kac kilodur
Dün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş
bu iki gün iyi dikkat etmen lazim
Masallah ablam Allah Kabul etsin ins
Yiyenlere Sifa olsun ins

Ah ah bize de bi getiren olmadi
Olsun bakalim bu sene da asuresiz geçsin

eline saglik abla allah kabul etsin,yiyenlere sifa olsun
Kızlar islerimi bitirdim
Kizcem bisiklet sürecek dışarı cikacaz gölge yerlerde sürer

Eve gelince bi kahve spor duş
kuzuya iyi eglenceler canim.
Merhaba arkadaşlar ogleden once yeni santiyemizin wcleri icin seramik secmeye gittim baya bi uzun surdu yeni eve geldim ise uğramadım.
Yemegimi yedim biraz uzaniyim ezana kadar
İyi dinlenmeler canim

Merhabalar
Kizlarrr temiz cikmis esimin tahlilleri.
Suruntu testi yapmamis doktor. Esimde rahatladim atesim dustu dedi eve gelemedi daha ins normal bir usutmedir
Cok gecmiş olsun cnm. Gozun aydın Cok sevındım negatif cıkmasına
Ben de ilk defa kıyafetsiz tartınıyorum
Ya ben hiç kıyafetsiz tartılmadım. Hep kıyafetle tartışıyorum.
Allah kabul etsin abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…