- 30 Ocak 2013
- 29.482
- 43.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.781
bol bol dağıttımMantıkli cnm. Iyi yapmissin
Hemde cook cabuk ya, benim hedefimde yuksek insallah
Woww cok iyiymis sözude tuttumm
Insallah guzel sonuclar aliriz takimca
Afiyet olsun simdiden ablaa bol bol yee bugun :)
Hakkinda hayirlisi olsun canim :/
aaa çok güzel tuniğinden belli işte , sen en iyisi tek tartılma her yerinin ölçüsünü de al bazen baskülde aynı gibi çıkıp görüntüde zayıflama oluyor o da direk yağlar gidip kaslar güçlendiği için kilo aynı çıkıyorOyle ablacim biliyorumda o kivama gelemedim hala. Yorgunluktan oluyorum bugun hic bisey yapmiycam diyerek gidiyorum eve ama icim durmuyo. Otursam skiliyorum gezmeyi sevmem. Kendime ediyorum. E bosta birakmiyolar zaten mesela annem sebzeleri hazirlamis aradi gelirken kavanoz getir melemen yapicaz dedi. Hadi buyur napiyim simdi. Kilo meseleside zannimca benim baskul cok bozuk baska biyerde tartilmam lazim tunigim bayabaya bolgeldi bugun.
O nasıl olmuş ya huDün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş
hamur suyu tutmuştur ponim bir kere yedin diye 1.8 kilo alman imkansızzzzz fizik kurallarına aykırıDün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş
Güzel menü afiyet olsun canım ama kahvaltıyı geç yapmışsın1 Eylül menüm
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 12.30
Tavada 1 yumurta
Çökelek
Domates
Çay
Saat 16.30
Yeşilçay
Saat 18.30
7 parça tavuk kuşbaşı ızgara
Domates-soğan-biber köz🌶
8 bin adım
3+litre su
Afiyet olsun güzel menuKahvaltı 11.30
Biberli domates kavurması
Zeytin 5 tane
1 dilim beyaz peynir
Maydonoz salatasi
2 yumurta omlet
1 tk incir reçeli yarım meyvesi
Arada 10 çiğ fındık neskafe
Akşam 18.30
1 tabak kıymalı bamya
Yarım tabak yeşil fasulye 2 kaşık sebzeli pilav
Salata kırmızı biber yoğurtlu
Bol su ödem cayi
İnşallah öyledir ben de dün akşam börek yedim ve sabah 1 kilo artı geldim şoktayımO nasıl olmuş ya huyanlışlık vardır
oy masallah canimİşteee
bu iki gün iyi dikkat etmen lazimDün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş
Masallah ablam Allah Kabul etsin insbol bol dağıttım
aşureyi taşıyabileceğim tencereye koyup içine de kepçeyi attım kapı kapı dolandım , komşulara az büyük bir kase verin dedim bazısı ayy çok koyma herkese yetsin dedi :) bende yettiği yere kadar nasip dedim 3 kere eve gelip tencereti doldurdum (11 lt tencere de yapmıştım) 2 daire de evde yoklardı geri kalana dağıttım 13 daireye sonrada tontişim geldi ona bir kase yedirdim büyük bir kaba da koyup evine yolladım bize 2 kaselik kaldı oğlum hiç yemedi istemedi babası da öğlen 1 kase akşam 1 kase yedi bende toplam 2 kase yedim şimdi sadece bir kaselik duruyor dolap da onu da eşim yer :))
Ah ah bize de bi getiren olmadibol bol dağıttım
aşureyi taşıyabileceğim tencereye koyup içine de kepçeyi attım kapı kapı dolandım , komşulara az büyük bir kase verin dedim bazısı ayy çok koyma herkese yetsin dedi :) bende yettiği yere kadar nasip dedim 3 kere eve gelip tencereti doldurdum (11 lt tencere de yapmıştım) 2 daire de evde yoklardı geri kalana dağıttım 13 daireye sonrada tontişim geldi ona bir kase yedirdim büyük bir kaba da koyup evine yolladım bize 2 kaselik kaldı oğlum hiç yemedi istemedi babası da öğlen 1 kase akşam 1 kase yedi bende toplam 2 kase yedim şimdi sadece bir kaselik duruyor dolap da onu da eşim yer :))
eline saglik abla allah kabul etsin,yiyenlere sifa olsunbol bol dağıttım
kuzuya iyi eglenceler canim.Kızlar islerimi bitirdim
Kizcem bisiklet sürecek dışarı cikacaz gölge yerlerde sürer
Eve gelince bi kahve spor duş
İyi dinlenmeler canimMerhaba arkadaşlar ogleden once yeni santiyemizin wcleri icin seramik secmeye gittim baya bi uzun surdu yeni eve geldim ise uğramadım.
Yemegimi yedim biraz uzaniyim ezana kadar
Kahvaltı geç olunca ne oluyorGüzel menü afiyet olsun canım ama kahvaltıyı geç yapmışsın
Afiyet olsun güzel menu
Cok gecmiş olsun cnm. Gozun aydın Cok sevındım negatif cıkmasınaKizlarrr temiz cikmis esimin tahlilleri.
Suruntu testi yapmamis doktor. Esimde rahatladim atesim dustu dedi eve gelemedi daha ins normal bir usutmedir
Ya ben hiç kıyafetsiz tartılmadım. Hep kıyafetle tartışıyorum.Ben de ilk defa kıyafetsiz tartınıyorum
Allah kabul etsin abla.bol bol dağıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?