- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.981
benim de bugün hafif canım öğlen bamya aksam ızgara balık salata inşallahKahvalti gayet başarılı idi benim aksamada tavuk salata düşünüyorum
Benimki daha 8.5 aylık yanlış bi şey yapıp küstürürüm diye korkuyorumAy kiyamam disleride kaşınıyor olabilir annesi kızımda isirirdi zamanls birakta ağlama numarası yapardım kuserdim şakaciktan bizde o ise yaradi
Sana çok özeniyorum. Maşallah nasıl güzel ve istikrarlı hazırlıyorsunbenim de bugün hafif canım öğlen bamya aksam ızgara balık salata inşallah
İşin ne kiSelam kizlar
Denetimim var demistimya denetci geldi bugun yarin yogunluk devam. Pekte suratsiz geldi yasli tecrubeli goruluyo isim zor.
Cok sağol canım ben kendim icin birseyler yapmazsam kimse benim icin biseyler yapamaz. Kilo konusunda kötüye gidiyordum hazir yemekten. mutfaga girmek benim icin ilac olduSana çok özeniyorum. Maşallah nasıl güzel ve istikrarlı hazırlıyorsun
işte buCok sağol canım ben kendim icin birseyler yapmazsam kimse benim icin biseyler yapamaz.
Benimde uykum geldi yaBi uyku çöktü uzerime uyusam tüm gün halsizlikle geçecek
Seni anlıyorum canım. Çok zor anlat anlar seni canım. Benim oğlan 5 aylık olacak olmayan dişi ile canımı acıtıyor ben de şimdiden ikaz ediyorumO kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
Kolay gelsin canimGünaydın hanımlar ☺♥yigenim bende şimdi kahvaltiyi yaptık aksamada eltimler gelicek evleri supurmem lazım iş çok yemek yok offf
Dişligi var mi canim dislikle biraz oynasa emerken isirmaz belkiGünaydın kızlar. Benim kız yine erkenci. Alt ve üst dişler çıktı ya nasıl ısırıyor mememi ya. Aşırı canım yanıyor ve bağırıyorum. Emmeyi bıracak korkudan. Bapsam ki
Dişliği değil mememi seviyor sanırımDişligi var mi canim dislikle biraz oynasa emerken isirmaz belki
masallah enisteye o zaman.Anladım canım oturmamıştır daha rengi birkaç yıkamaya anca gözün de alışır
Yaptı valla bana 3 parça bir şey bıraktı koca sepetin yanında devede kulak kaldı
Gidiyorum canım seminere hala
ay seni cok iyi anliyorum. Benim cadida cok yapardi. Suratimi asardim acidi diyince falan zamanla unuttu canimO kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
allah kolaylik versin canimSelam kizlar
Denetimim var demistimya denetci geldi bugun yarin yogunluk devam. Pekte suratsiz geldi yasli tecrubeli goruluyo isim zor.
kolay gelsin canimGünaydın hanımlar ☺♥yigenim bende şimdi kahvaltiyi yaptık aksamada eltimler gelicek evleri supurmem lazım iş çok yemek yok offf
tam beni anlatiyo
eskiden ben böyleydim aynı
Muhasebe dis ticaret ozeldeyimİşin ne ki
Gercekyen durum vahim canim.Merhaba kızlar, sabah canlı dersim vardı. Sonrasında da derse katilmayan öğrencilerin velileri ile konuştum. Bı ton dert ne olacak bu çocukların hali şaştım kaldım vallahi
Kimi köyde, kimi internet yok diyo, kimi telefon bile yok diyo, kimi de ders saatleri erken bizim çocuklar uyuyor diyo
Okullar da açılmazsa bu sene yine öğrencileri kaybedeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?