Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay kiyamam disleride kaşınıyor olabilir annesi kızımda isirirdi zamanls birakta ağlama numarası yapardım kuserdim şakaciktan bizde o ise yaradi
Benimki daha 8.5 aylık yanlış bi şey yapıp küstürürüm diye korkuyorum

Sana çok özeniyorum. Maşallah nasıl güzel ve istikrarlı hazırlıyorsun
Cok sağol canım ben kendim icin birseyler yapmazsam kimse benim icin biseyler yapamaz. Kilo konusunda kötüye gidiyordum hazir yemekten. mutfaga girmek benim icin ilac oldu

Günaydın kızlar. Benim kız yine erkenci. Alt ve üst dişler çıktı ya nasıl ısırıyor mememi ya. Aşırı canım yanıyor ve bağırıyorum. Emmeyi bıracak korkudan. Bapsam ki
Dişligi var mi canim dislikle biraz oynasa emerken isirmaz belki

Anladım canım oturmamıştır daha rengi birkaç yıkamaya anca gözün de alışır

Yaptı valla bana 3 parça bir şey bıraktı koca sepetin yanında devede kulak kaldı
Gidiyorum canım seminere hala
masallah enisteye o zaman.
Kolay gelsin canim
O kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
ay seni cok iyi anliyorum. Benim cadida cok yapardi. Suratimi asardim acidi diyince falan zamanla unuttu canim
Selam kizlar
Denetimim var demistimya denetci geldi bugun yarin yogunluk devam. Pekte suratsiz geldi yasli tecrubeli goruluyo isim zor.
allah kolaylik versin canim
Günaydın hanımlar ☺♥ yigenim bende şimdi kahvaltiyi yaptık aksamada eltimler gelicek evleri supurmem lazım iş çok yemek yok offf
kolay gelsin canim
tam beni anlatiyo

Merhaba kızlar, sabah canlı dersim vardı. Sonrasında da derse katilmayan öğrencilerin velileri ile konuştum. Bı ton dert ne olacak bu çocukların hali şaştım kaldım vallahi
Kimi köyde, kimi internet yok diyo, kimi telefon bile yok diyo, kimi de ders saatleri erken bizim çocuklar uyuyor diyo
Okullar da açılmazsa bu sene yine öğrencileri kaybedeceğiz

Gercekyen durum vahim canim.
İnterneti yada telefonu olmayani anlayabilirim hayat sartlari . ama cocuk uyuyor dersler erken diyen veliyi de ne yapmali bilmiyorum

Okul acik olsa erkenden okula gitmek icon hazirlanmayacakmi o cocuk sanki.
Ay valla isiniz zor canim ya ogrencilerle ugrassaniz neyse bide velilerlw ugrasiyorsuniz. Ben sinir oldum burda suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…