- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.021
Bu vakalar böyle devam ederse zorOkullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcambaya sıkıldım sürekli öğrenci vekitle iletişimde olmaktan. Önceden 4 te dersim biterdi okul biterdi. Yok arkadaş şimdi bitmiyor
O kremler ısırınca acısını azaltıyor muBenimkise isiriyor diş cikarcagı donemlerde birkez oyle ansız isirdi ki bagirmamdan korkup agladi ama onun disinda hep beklentide olup tepki vermemeye calistm tepki verince daha cok yapiyorlar bide meme ucu kremi var o cok iyi geliyordu surekli suruyordm artk istersn markasina bakip yazarm
Ekmek ve asure tarti oncesi cok olmus canim02 Eylül 2020
Kahvaltı : 09:30
1 ad sahanda yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 ceviz
1 salatalık
2 dilim ekmek
Ara 11:45
1 fincan yeşil çay
Öğlen 13:30
1 yumurta ile çılbır
1 dilim ekmek
Ara 16:00
1/2 kase aşure
Akşam 18:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun guzel menu canim03.08.2020
12:00
sade soda
14:00
yarım şeftali
16:30
7 kaşık barbunya
yarım kase yoğurt
aksam yatmadan yesılcay ıcerım
su:2lt
spor bugun off gunum
Afiyet olsun canim ekmek ve makarna birlikte olmamis3 Eylül Menüm
12.30: 6 yk kuru sebzeli makarna (makarnası az sebzesi bol)
2 yk domatesli kıymalı sos
1 dilim ekmek (tabağı sunnetlemek için kullandım)
17.00: 1 kase mısır gevreği (içinde 1 ceviz,1 yk yulaf,1 kırmızı erik,1tk bal, yarım çay bardağı süt ve gevrek var)
2 lt su
Afiyet olsun guzel menu canim3 Eylül
10:00
5 yemek kaşığı menemen
1 dilim ekmek
3 çatal karpuz
14:00
Sütlü şekersiz türk kahvesi
4 badem
1 ceviz
18:30
4 YK sebze yemeği
2 YK bulgur pilavı
1 kase çoban salata
2.5 lt su
30 dakika zumba
90 puan
28 Ağustos
11:00
2 yumurta ile olan yeşil salata
1 fincan yeşil çay
13:00
şekersiz türk kahvesi
3 tane kara erik
17:00
Fırında tavuk but 2 tane
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Spor yok
Yazmayı unutmuşum. Diyet listelerimi unutmayayım diye uygulama var oraya kaydediyorum
Benim eşim sağlıkçı hergün bir arkadaşı korona oluyor. Çember daraldıkça daralıyor inşallah bulaşmaz yoksa ailecek oluruzGecen sene bayramda 62 den 66 ya çıkınca başlamıştım, 66 dan 55 e kadar düştüm ama şu son zamanlarda boğazım durmuyor 57 varımdır tartılamıyırum
bozuk değildir canım sürekli ard arda tartılınca öyle olabiliyor, üzerine başka bişey koy tekrar çık farkı görürsün
Allah kolaylık versinbenim ilk kızımda çok cektim 5.5 aylıktı ilk dişi çıktığında ve kemiriyordu resmen
durumu olmayana Allah yardım etsin inş
valla benim halim duman, eşimde tartıyı en dip köşeye koydu alamıyorum Bugun zorla aldıracamkiloyla yüzleşeyim
İbşallah yoktur canım, aslında test yapsa çok iyi olur.. burda belirti göstermeyenlerde çıkıyor maalesef genellikle. Daha gecen bi tanıdığın çalıştığı yerde bi iş arkadaşında çıkmış, tedbir amaçlı herkese yapıldı ve tanıdıkta corona çıktı ama hiçbir belirti yoktu.
Teşekkür ederim canımEkmek ve asure tarti oncesi cok olmus canim
Afiyet olsun guzel menu canim
Afiyet olsun canim ekmek ve makarna birlikte olmamis
Afiyet olsun guzel menu canim
inşallah yine olacaksın yeterki isteAh ah 2 yıl önce ben de 55 kiloydum
Maalesef burasıda öyleBu vakalar böyle devam ederse zorçünkü bana birşey olmaz diyenlerle dolu bir ülkede yaşıyoruz
Niye hafif spor? Ödem mi yapıyor ertesi güneMerhaba arkadaşlar santiyeleri kontrol edip eve geldim balik ve salatayi yaptim yedim
Aksam ezanina kadar dinlenme ☺
Gece de hafif bir spor yapıp günü kapatirim insallah yarin cuma
Merkel in dediği olacak gibi yüzde 70% herkes yaşıcak bunu demişti daha em başındanBenim eşim sağlıkçı hergün bir arkadaşı korona oluyor. Çember daraldıkça daralıyor inşallah bulaşmaz yoksa ailecek oluruz
Ay inşallah. Biraz hızlı olsa çok mutlu olcam. Bazen cidden sıkılıyoruminşallah yine olacaksın yeterki iste
inşallah bisey cikmaz canimCanım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu
Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
İnşaallah bünyem zayıf değildir 2 çocuğum var ve biri daha 5 aylık bile değil. Eşim de zayıf bünyesi var o kadar dikkat ediyor herşeyi yıkamaktan 2 kere telefonu bozuldu. Bu aşı bulunsa da evde kalmaya yine razıyım en azından ölü haberleri duymamış olurumMerkel in dediği olacak gibi yüzde 70% herkes yaşıcak bunu demişti daha em başından
İnşaallah istediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın canımAy inşallah. Biraz hızlı olsa çok mutlu olcam. Bazen cidden sıkılıyorumbilhassa kısa tişört giymeyi çok özledim
Allah korusun canım, korkmamak lazım düşünme yoksa bağışıklık zayıflıyor Allah büyüktür. İlk başta bende deli gibiydim cocukları dışarı cıkarmıyordum markete gittiğimde eldivenle gidiyordum. Baktım böyle dwliriyorum tedbir alıp rutine mecburen döndükİnşaallah bünyem zayıf değildir 2 çocuğum var ve biri daha 5 aylık bile değil. Eşim de zayıf bünyesi var o kadar dikkat ediyor herşeyi yıkamaktan 2 kere telefonu bozuldu. Bu aşı bulunsa da evde kalmaya yine razıyım en azından ölü haberleri duymamış olurum
insallah azimle hepimiz basaracaz canim benim kilo vermem baya zorlasti bakalim yarin ne cikacakAh ah 2 yıl önce ben de 55 kiloydum
bende yapıyor canım birkaç denemem oldu 45 dk üstüne cıkınca üst üste 3 gün falan yapsam böyle ciddi ödem ve laktik asitten dolayı kas ağrısı oluyor.Niye hafif spor? Ödem mi yapıyor ertesi güne
Anladım canım. Sen sadece cumadan Cuma’ya mi tartılıyorsun. Ben her sabah 1 kez bakıyorumbende yapıyor canım birkaç denemem oldu 45 dk üstüne cıkınca üst üste 3 gün falan yapsam böyle ciddi ödem ve laktik asitten dolayı kas ağrısı oluyor.
tabiki herkesin bunyesi farklı olabilir
Gelmesin içime kasvet doluyor sonbahar ve kıştaankara okadar sıcak kiii bugun elim kolum hiç kalkmadııne zaman gelicek bu sonbahar artıııkkk
canım burda santiyeye cıktım bugün bildiğin alev esiyor dışarda. hataydayım ben deankara okadar sıcak kiii bugun elim kolum hiç kalkmadııne zaman gelicek bu sonbahar artıııkkk
canım şu an hergün tartılmıyorum ama sporu deneyimlemek için bi süre her gün tartılmıştım şimdi pazartesi cuma tartılıyorumAnladım canım. Sen sadece cumadan Cuma’ya mi tartılıyorsun. Ben her sabah 1 kez bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?