Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Okullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcambaya sıkıldım sürekli öğrenci vekitle iletişimde olmaktan. Önceden 4 te dersim biterdi okul biterdi. Yok arkadaş şimdi bitmiyor
Bu vakalar böyle devam ederse zor çünkü bana birşey olmaz diyenlerle dolu bir ülkede yaşıyoruz

O kremler ısırınca acısını azaltıyor mu

Ekmek ve asure tarti oncesi cok olmus canim
03.08.2020

12:00
sade soda

14:00
yarım şeftali

16:30
7 kaşık barbunya
yarım kase yoğurt

aksam yatmadan yesılcay ıcerım

su:2lt

spor bugun off gunum
Afiyet olsun guzel menu canim
Afiyet olsun canim ekmek ve makarna birlikte olmamis
Afiyet olsun guzel menu canim

Benim eşim sağlıkçı hergün bir arkadaşı korona oluyor. Çember daraldıkça daralıyor inşallah bulaşmaz yoksa ailecek oluruz

Merhaba arkadaşlar santiyeleri kontrol edip eve geldim balik ve salatayi yaptim yedim
Aksam ezanina kadar dinlenme ☺
Gece de hafif bir spor yapıp günü kapatirim insallah yarin cuma
Niye hafif spor? Ödem mi yapıyor ertesi güne

Benim eşim sağlıkçı hergün bir arkadaşı korona oluyor. Çember daraldıkça daralıyor inşallah bulaşmaz yoksa ailecek oluruz
Merkel in dediği olacak gibi yüzde 70% herkes yaşıcak bunu demişti daha em başından

Canım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu

Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
inşallah bisey cikmaz canim

Merkel in dediği olacak gibi yüzde 70% herkes yaşıcak bunu demişti daha em başından
İnşaallah bünyem zayıf değildir 2 çocuğum var ve biri daha 5 aylık bile değil. Eşim de zayıf bünyesi var o kadar dikkat ediyor herşeyi yıkamaktan 2 kere telefonu bozuldu. Bu aşı bulunsa da evde kalmaya yine razıyım en azından ölü haberleri duymamış olurum

Allah korusun canım, korkmamak lazım düşünme yoksa bağışıklık zayıflıyor Allah büyüktür. İlk başta bende deli gibiydim cocukları dışarı cıkarmıyordum markete gittiğimde eldivenle gidiyordum. Baktım böyle dwliriyorum tedbir alıp rutine mecburen döndük

Niye hafif spor? Ödem mi yapıyor ertesi güne
bende yapıyor canım birkaç denemem oldu 45 dk üstüne cıkınca üst üste 3 gün falan yapsam böyle ciddi ödem ve laktik asitten dolayı kas ağrısı oluyor.
tabiki herkesin bunyesi farklı olabilir

bende yapıyor canım birkaç denemem oldu 45 dk üstüne cıkınca üst üste 3 gün falan yapsam böyle ciddi ödem ve laktik asitten dolayı kas ağrısı oluyor.
tabiki herkesin bunyesi farklı olabilir
Anladım canım. Sen sadece cumadan Cuma’ya mi tartılıyorsun. Ben her sabah 1 kez bakıyorum

Anladım canım. Sen sadece cumadan Cuma’ya mi tartılıyorsun. Ben her sabah 1 kez bakıyorum
canım şu an hergün tartılmıyorum ama sporu deneyimlemek için bi süre her gün tartılmıştım şimdi pazartesi cuma tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…