Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar herkes akşam yemeği hazirligina başladı galiba
Bende tavuk pisirdim salata corba menüm yarım saat sonra yiyeceğim
Afiyet olsun canim. Esim etli nohut istedi onu pisirdim ben. Yarin tarti var onu unuttum ben(diyetle aramdaki iliski)

Kucuk bir kase yerim bol salata ve cacikla kendime kalkip baska bisey yapasim gelmedi simdi

masallah enisteye o zaman.
Kolay gelsin canim
Zaten Ayda senede bi ütü yapıyor ona da nazar değerse Vay halime
Bu aslında eğitime verdikleri önemi gösterir eminim çok da imkanı olmayan insanlar değillerdir eve internet çekmek çok mu zor ya da okula gelmiş olsa o çocuk o saatte kalkmayacak mı kafayı yedirtecek bu insanlar bana Çok haklısın canım

Aynen öyle Canım. Dedim ben üzerime düşeni yaptım ikidir arıyorum veliyi daha da katılmazsa derse ben de peşine düşmem artık. Napim

Takımmmm he heeyyy takımmm yarın cuma fırtına öncesi sessizlik değil de mi ?
Yok yok öyle bişi Akşam eşim geldiğinden beri adama kendimi gösteriyorum Bak eşofman nasıl bol geliyo, bak tişörtümün kolları nasıl da geniş geliyor, biraz daha vermişim dimi diyip adamın başını yedim

Canım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu

Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
Kendinde belirti hissediyor mu, inşallah bişi yoktur Canım

Eliptigimi balkona koydum çünkü aşağıya ses gidiyor diye stres yapıyordum odada iken iykide koymuşum gayet tempolu stres olmadan yapıyorum
Oh masallah canimm

kızlar menuler guzel ama spor yok koskaca takımdan sadece 5 kişi spor yapmış sporsuz sarkmadan kılo vermenız ımkansıza yakın
Okadar haklisinki bisey diyemiycem

O kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
Benimkise isiriyor diş cikarcagı donemlerde birkez oyle ansız isirdi ki bagirmamdan korkup agladi ama onun disinda hep beklentide olup tepki vermemeye calistm tepki verince daha cok yapiyorlar bide meme ucu kremi var o cok iyi geliyordu surekli suruyordm artk istersn markasina bakip yazarm

Okullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcambaya sıkıldım sürekli öğrenci vekitle iletişimde olmaktan. Önceden 4 te dersim biterdi okul biterdi. Yok arkadaş şimdi bitmiyor

Canım sen kaçtan düştün 56 ya
Gecen sene bayramda 62 den 66 ya çıkınca başlamıştım, 66 dan 55 e kadar düştüm ama şu son zamanlarda boğazım durmuyor 57 varımdır tartılamıyırum
Püfff benm tartı bozulmuş galiba. Tartıldıgım anda 10 kere de çıksam aynı kiloyu gösteriyor ama başka zaman tartıldığımda başka tartıyor. Napsam ki memnundum da
bozuk değildir canım sürekli ard arda tartılınca öyle olabiliyor, üzerine başka bişey koy tekrar çık farkı görürsün
O kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
Allah kolaylık versin benim ilk kızımda çok cektim 5.5 aylıktı ilk dişi çıktığında ve kemiriyordu resmen
durumu olmayana Allah yardım etsin inş
Takımmmm he heeyyy takımmm yarın cuma fırtına öncesi sessizlik değil de mi ?
valla benim halim duman, eşimde tartıyı en dip köşeye koydu alamıyorum Bugun zorla aldıracam kiloyla yüzleşeyim
Canım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu

Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
İbşallah yoktur canım, aslında test yapsa çok iyi olur.. burda belirti göstermeyenlerde çıkıyor maalesef genellikle. Daha gecen bi tanıdığın çalıştığı yerde bi iş arkadaşında çıkmış, tedbir amaçlı herkese yapıldı ve tanıdıkta corona çıktı ama hiçbir belirti yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…