- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.001
Afiyet olsun canim. Esim etli nohut istedi onu pisirdim ben. Yarin tarti var onu unuttum benKızlar herkes akşam yemeği hazirligina başladı galiba
Bende tavuk pisirdim salata corba menüm yarım saat sonra yiyeceğim
Zaten Ayda senede bi ütü yapıyor ona da nazar değerse Vay halimemasallah enisteye o zaman.
Kolay gelsin canim
Bu aslında eğitime verdikleri önemi gösterir eminim çok da imkanı olmayan insanlar değillerdir eve internet çekmek çok mu zor ya da okula gelmiş olsa o çocuk o saatte kalkmayacak mı kafayı yedirtecek bu insanlar banaMerhaba kızlar, sabah canlı dersim vardı. Sonrasında da derse katilmayan öğrencilerin velileri ile konuştum. Bı ton dert ne olacak bu çocukların hali şaştım kaldım vallahi
Kimi köyde, kimi internet yok diyo, kimi telefon bile yok diyo, kimi de ders saatleri erken bizim çocuklar uyuyor diyo
Okullar da açılmazsa bu sene yine öğrencileri kaybedeceğiz
Zaten Ayda senede bi ütü yapıyor ona da nazar değerse Vay halime
Benim eşimde ütüler ben nadir ütülerimCok imrendimbenimki utu nasil calisiyor onu dahi bilmez
Aman benim nazarim falan degmesin kiz tuz binkere masallah tu tuu masallah
Al iste ben nerelere gidem simdiBenim eşimde ütüler ben nadir ütülerim
Menü tablosuna bakıyordum ben canım...Takımmmm he heeyyy takımmm yarın cuma fırtına öncesi sessizlik değil de mi ?
Aynen öyle Canım. Dedim ben üzerime düşeni yaptım ikidir arıyorum veliyi daha da katılmazsa derse ben de peşine düşmem artık. NapimGercekyen durum vahim canim.
İnterneti yada telefonu olmayani anlayabilirim hayat sartlari . ama cocuk uyuyor dersler erken diyen veliyi de ne yapmali bilmiyorum
Okul acik olsa erkenden okula gitmek icon hazirlanmayacakmi o cocuk sanki.
Ay valla isiniz zor canim ya ogrencilerle ugrassaniz neyse bide velilerlw ugrasiyorsuniz. Ben sinir oldum burda suan
Yok yok öyle bişiTakımmmm he heeyyy takımmm yarın cuma fırtına öncesi sessizlik değil de mi ?
Kendinde belirti hissediyor mu, inşallah bişi yoktur CanımCanım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu
Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
Belirtisi yok çok şükür de stres yaptiKendinde belirti hissediyor mu, inşallah bişi yoktur Canım
Oh masallah canimmEliptigimi balkona koydum çünkü aşağıya ses gidiyor diye stres yapıyordum odada iken iykide koymuşum gayet tempolu stres olmadan yapıyorum
Okadar haklisinki bisey diyemiycemkızlar menuler guzel ama spor yok koskaca takımdan sadece 5 kişi spor yapmış sporsuz sarkmadan kılo vermenız ımkansıza yakın
Benimkise isiriyor diş cikarcagı donemlerde birkez oyle ansız isirdi ki bagirmamdan korkup agladi ama onun disinda hep beklentide olup tepki vermemeye calistm tepki verince daha cok yapiyorlar bide meme ucu kremi var o cok iyi geliyordu surekli suruyordm artk istersn markasina bakip yazarmO kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
Sonunda patlatmış bombayi amaeskiden ben böyleydim aynı
Okullar açılmazsa ben imdat diye bağırıcamMerhaba kızlar, sabah canlı dersim vardı. Sonrasında da derse katilmayan öğrencilerin velileri ile konuştum. Bı ton dert ne olacak bu çocukların hali şaştım kaldım vallahi
Kimi köyde, kimi internet yok diyo, kimi telefon bile yok diyo, kimi de ders saatleri erken bizim çocuklar uyuyor diyo
Gecen sene bayramda 62 den 66 ya çıkınca başlamıştım, 66 dan 55 e kadar düştüm ama şu son zamanlarda boğazım durmuyor 57 varımdır tartılamıyırumCanım sen kaçtan düştün 56 ya
bozuk değildir canım sürekli ard arda tartılınca öyle olabiliyor, üzerine başka bişey koy tekrar çık farkı görürsünPüfff benm tartı bozulmuş galiba. Tartıldıgım anda 10 kere de çıksam aynı kiloyu gösteriyor ama başka zaman tartıldığımda başka tartıyor. Napsam ki memnundum da
Allah kolaylık versinO kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
durumu olmayana Allah yardım etsin inşMerhaba kızlar, sabah canlı dersim vardı. Sonrasında da derse katilmayan öğrencilerin velileri ile konuştum. Bı ton dert ne olacak bu çocukların hali şaştım kaldım vallahi
valla benim halim duman, eşimde tartıyı en dip köşeye koydu alamıyorum Bugun zorla aldıracamTakımmmm he heeyyy takımmm yarın cuma fırtına öncesi sessizlik değil de mi ?
İbşallah yoktur canım, aslında test yapsa çok iyi olur.. burda belirti göstermeyenlerde çıkıyor maalesef genellikle. Daha gecen bi tanıdığın çalıştığı yerde bi iş arkadaşında çıkmış, tedbir amaçlı herkese yapıldı ve tanıdıkta corona çıktı ama hiçbir belirti yoktu.Canım sıkıldı☹ eşimin iş arkadaşı test yaptirmis pozitif cikmis
Geçen hafta cuma izne ayrılmış 2gun önce test yaptirmis bugün çıkmış sonucu
Eşimde test yaptirsammi deyip duruyor
Ah ah 2 yıl önce ben de 55 kiloydumGecen sene bayramda 62 den 66 ya çıkınca başlamıştım, 66 dan 55 e kadar düştüm ama şu son zamanlarda boğazım durmuyor 57 varımdır tartılamıyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?