- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.961
canım benimki de öyle ilk cıktıgım kilo neyse her cıkısta onu gösteriyor ama kıyafet giyip tartınınca +400-500 gr ekliyor.Püfff benm tartı bozulmuş galiba. Tartıldıgım anda 10 kere de çıksam aynı kiloyu gösteriyor ama başka zaman tartıldığımda başka tartıyor. Napsam ki memnundum da
dün ki 1.8 kilo fazlalık sabah gitmişti değil mi ondan sevindin şimdi de farklı mı çıktın tartı da ne oldu gülümPüfff benm tartı bozulmuş galiba. Tartıldıgım anda 10 kere de çıksam aynı kiloyu gösteriyor ama başka zaman tartıldığımda başka tartıyor. Napsam ki memnundum da
Günaydın canım. Isırdığında ters bakış yapabilirsin. Oyun sanıyor ve daha çok yapar. Ani çığlık atarsan daha hoşuna gider. Kızımda çok çekmiştimGünaydın kızlar. Benim kız yine erkenci. Alt ve üst dişler çıktı ya nasıl ısırıyor mememi ya. Aşırı canım yanıyor ve bağırıyorum. Emmeyi bıracak korkudan. Bapsam ki
Aaa zaman bırakıp da tartıl canım benimki de öyle don atlet tartılıp tayt tişörtümü giyinip tartıldığımda aynı çıkmıştımPüfff benm tartı bozulmuş galiba. Tartıldıgım anda 10 kere de çıksam aynı kiloyu gösteriyor ama başka zaman tartıldığımda başka tartıyor. Napsam ki memnundum da
Google den ben samsung google den giriyorum şuancanım chrome u devre dısı bırakınca nası gireceğim anlamadım :/
Telefonda hep chromedan giriyodum canim ayri bi google var mi bakayim inşallah cok sağolGoogle den ben samsung google den giriyorum şuan
O kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor yaGünaydın canım. Isırdığında ters bakış yapabilirsin. Oyun sanıyor ve daha çok yapar. Ani çığlık atarsan daha hoşuna gider. Kızımda çok çekmiştim
Dilim derken ufacık birgün tartıp yapıyım en güzeliGayet güzel Canım, kizartmayi fırında da yapabilirsin, çok güzel oluyor. Öyle olunca gönül rahatlığıyla yersin
Patates salatası da bı kase ise no problem
sen de birinciliğe oynuyorsun bakiyorum
Canım simidi yazmayı unutmuşsun
Gayet güzel Canım, boyutu küçük oldugunu düşünüyorum Adana'nın
Superrr
Senin de adın hellimciye çıkacakdilimi 95 kalori 3 tane çok olmuş Canim
Afiyet olsun Canım
Ooo iyi gidiyorsun Canım
Afiyet olsun Canım, güzel menü
Yanında meyve, mısır gevreği, yoğurt yada leblebi götür Canım. En azından bir öğünü hafif gecirsen bile kâr
Aşureeecanım çekti yine Afiyet olsun Canım,
Pili ile ilgili olabilirmiki acabaPüfff benm tartı bozulmuş galiba. Tartıldıgım anda 10 kere de çıksam aynı kiloyu gösteriyor ama başka zaman tartıldığımda başka tartıyor. Napsam ki memnundum da
Ay kiyamam disleride kaşınıyor olabilir annesi kızımda isirirdi zamanls birakta ağlama numarası yapardım kuserdim şakaciktan bizde o ise yaradiO kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
Kahvalti gayet başarılı idi benim aksamada tavuk salata düşünüyorumgünaydın arkadaşlar huzurlu günler tartıya bir gün kaldı hafif menüler hafif sporlar bol su ve yüksek motivasyon diliyorum hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?