Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Püfff benm tartı bozulmuş galiba. Tartıldıgım anda 10 kere de çıksam aynı kiloyu gösteriyor ama başka zaman tartıldığımda başka tartıyor. Napsam ki memnundum da
canım benimki de öyle ilk cıktıgım kilo neyse her cıkısta onu gösteriyor ama kıyafet giyip tartınınca +400-500 gr ekliyor.
bence bir sorun yok eline 1 ltlik su al ve tartıl, doğru gösteriyorsa değiştirme bence canım

Püfff benm tartı bozulmuş galiba. Tartıldıgım anda 10 kere de çıksam aynı kiloyu gösteriyor ama başka zaman tartıldığımda başka tartıyor. Napsam ki memnundum da
dün ki 1.8 kilo fazlalık sabah gitmişti değil mi ondan sevindin şimdi de farklı mı çıktın tartı da ne oldu gülüm

Günaydın kızlar. Benim kız yine erkenci. Alt ve üst dişler çıktı ya nasıl ısırıyor mememi ya. Aşırı canım yanıyor ve bağırıyorum. Emmeyi bıracak korkudan. Bapsam ki
Günaydın canım. Isırdığında ters bakış yapabilirsin. Oyun sanıyor ve daha çok yapar. Ani çığlık atarsan daha hoşuna gider. Kızımda çok çekmiştim

Aaa zaman bırakıp da tartıl canım benimki de öyle don atlet tartılıp tayt tişörtümü giyinip tartıldığımda aynı çıkmıştım

Dilim derken ufacık birgün tartıp yapıyım en güzeli

Pili ile ilgili olabilirmiki acaba

O kadar canım yanıyor ki gözümden yaş geliyor ya
Ay kiyamam disleride kaşınıyor olabilir annesi kızımda isirirdi zamanls birakta ağlama numarası yapardım kuserdim şakaciktan bizde o ise yaradi

günaydın arkadaşlar huzurlu günler tartıya bir gün kaldı hafif menüler hafif sporlar bol su ve yüksek motivasyon diliyorum hepimize
Kahvalti gayet başarılı idi benim aksamada tavuk salata düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…