- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.181
Önlem almamiz lazim acilenhayirli cumalar hanimlar
gecen hafta 66.1
bu hafta 66.5
+400
Teşekkür ederim canım, inşallah annen gibi iyi geçiririmsaglikla kucagina almayi nasip etsin allah inszorlanabilirsin yastan dolayi canim normal benim annemde 40 yasinda hamile kalmisti en Küçük kardesime zorlansada Cok sükür iyi gecti sendede Cok güzel gececek ins
masallah canim ne diyim
gel beraber baslayalim Pazartesi
Masallah süpersinizbence 1 ci belli
Insallah zehracim :) sen bildirim yapmiyormusun mezun uye olaraktannOh oh
Cancağzım kötü değil sonucun haftaya %2 gelsin yine
Maşallah subhanallah barekallah la havle vela kuvvete illa billah
Canım üzme kendini %2 yaparsın olur biter
Ankaralılar simit mi yiyorSimit diyor yetiş bacım ben ettim sen etme de bi şey et @hadikonusalim
Hoş geldin canım hayırlı olsun telefonun güle güle kullan nasılsın ?
Maşallah haydi tekrar 6lara
hayirli cumalar hanimlar
gecen hafta 66.1
bu hafta 66.5
+400
Bekliyorum birlikte güzelce veririZ canım. Bu grubun amacı bu pes eden olursa tekrar kalkıp devam etmeküzerine bisey koymayi demedim mi canim?
Insan hayir yemicem dedimi oluyor canim, Ama iste bazi sorunlar olunca yemege verdin mi kendini malesef olmuyor.. sanki yersek düzelecekte yiyoruz kendimize zarar.
Baslicam pazartesi aksilik olmazsa ins kafaya koyacam yine hayiri
Saçtan da kestin mi çünkü nerden baksan 1 kiloya yakın saçın var. Gayet başarılı vermişsin. Vücudun bazen direnç göstermiştir. Eğer devam edersen haftaya daha güzel sonuçla gelirsin canımgecen hafta 71.1
bugun 70.8
fark 300 gr
yüzde 0.42
bu kadar spora ve az yemege umarım 3 gun sonra regl olacagım ıcın bu kadar dırenmiştir yoksa etlerımı kesıcem
canim bence sen inceliyorsun bu daha Önemli bence sarkma olmuyor demektirgecen hafta 71.1
bugun 70.8
fark 300 gr
yüzde 0.42
bu kadar spora ve az yemege umarım 3 gun sonra regl olacagım ıcın bu kadar dırenmiştir yoksa etlerımı kesıcem
haftaya dahada güzel gidecek insallah canimMerhabalar canlar
Gecen cuma 74.5
Bu cuma 74.1
Fark -400
Az da olsa gidiyor bakalim
Gec satte yemektense bu tarz seyleri, erken yemen daha iyi olmus canimMerhaba arkadaşlar yola ciktik simdi cikarken acil cikalim dediler diye eve gidemedim bir acma ve ayran almak zorunda kaldim.Hic yemesem aksam saldirirdim acliktan telafi ederim inşallah
allah yardimcin olsun canim.Fen bilimleri 5 6 7 8 sürekli yazışıyoruz. Whatsup tan araşıyoruz. Canlı ders yapıyorum sonra tel trafiği
hay masallah bu nasil bir yuzdedir .Günaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92
kilon azaldikca eksinin azalmasida normal canim. Ama hala eksiye gecmen guzelgünaydın arkadaşlar.
geçen cuma: 59
bu cuma: 58,8
fark: 0,200
yüzde: 0,34
tebrikler canim. Hizla uclu rakamlardan kurtulacaksin insgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
kilo bildirimi
geçen cuma: 108.5
bu cuma: 107.4
fark: 1.1 kg
yüzde: 1.01
108.5 bandını kırdım sonunda çok şükür
bende oyle gidiyorum canim az az.Gunaydin kizlar
Gecen cuma 72.9
Bugun 72.4
İte kaka gidiyoruz bakalim
allahim bu yuzdeye uzunulurmu kiz.Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 74,2
Bugün: 72
Fark: 2,2
Yüzde: %2,96
Yüzde 3ü kılpayı kaçırdım
tebrikler canim.Günaydın kızlar
Geçen cuma:71
Bugün :70.1
Fark:900 g
Yüzde:1.18
200 g daha gideydi 60 lara el sallayacaktım ya neyse. Haftaya inş
hosgelmissin altilara canimGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.4
Bugun 69.8
6 lara merhaba
ne kadar hareketli olsakta sporun yerini tutmuyir canim.11 gibi yatıyorum spor konusunda düzenli olmasa da 20-30dakikalık zumba yapıyorum ve gün içinde aktifim 2 çocuk olunca temizlik yemek. Bir şekilde gitti. İnsan mutsuz olunca hiçbir şey yapmak istemiyor. Umarım işine alışırsın canım.
ekside olman guzel canim.Gecen hafta 79.8
Bu hafta 79.4
Giden 400gr
Yüzdeyi hesaplayamadım 501cikti
Kahvaltımı yapayım
tebrikler canim masallah.Geçen hafta 80.2
Bu hafta 79.1
Fark 1.1
Yüzde 1.39
Maşallah sübhanallah bana
ekside olman guzel canim.Günaydın herkeseee
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen Cuma 80.5
Bu Cuma 80.3
bilmiyorumki canim. Arada sitede sorunlar oluyor sanirim.Kızlar dosya ekleme butonu çalışmıyor bende telefonu değiştirdim ondan mı acaba, resim ekleyemiyorum
tebrikler canim guzel eksi bence.Kızlar daha fazla beklemeye gerek yok bence
Gecen cuma: 73.6
Bu hafta: 72.8
Fark - 800gr
Yuzde: 1.087%
Aslında hedefim daha yuksekti ama meyveyi bu hafta cok tukettim sanirm onu azaltip bide spor yapabillirsem haftaya 2 katını vermek istiyorum inşallah
gecmis olsun canim.Yok canim Keske Sürekli tartilsamda kendimi frenlesem, orda oldugunu bilmiyordu büyük bisey koyarken en arkaya kaydi gitti alamiyorum, bu ara boyun ve Ben fitigim azdi denedim almayi Tam kötü oldu
kolay gelsin canim benimgümrükten yeni izin cıkmış suriye görevi var gene
erken cıksak erken dönüyorduk geç oldu ama
eve geçip yemeğimi yiyip öyle gideceğim orda yemek sıkıntılı
neden boyle oldu canimcimm.hayirli cumalar hanimlar
gecen hafta 66.1
bu hafta 66.5
+400
regldendir canim. Yada spor sislik yapmistir belkigecen hafta 71.1
bugun 70.8
fark 300 gr
yüzde 0.42
Tebrikler canımKızlar daha fazla beklemeye gerek yok bence
Gecen cuma: 73.6
Bu hafta: 72.8
Fark - 800gr
Yuzde: 1.087%
Aslında hedefim daha yuksekti ama meyveyi bu hafta cok tukettim sanirm onu azaltip bide spor yapabillirsem haftaya 2 katını vermek istiyorum inşallah
Aynen canim biraz mecbur kaldim ama aksama da oglen icin niyetlendigim semizotu nu yerim insallahGec satte yemektense bu tarz seyleri, erken yemen daha iyi olmus canimaksamida hafif tutarsan güzel olur
kolay gelsin canim benim
Allah razi olsun canim insallahtebrikler canim. Hizla uclu rakamlardan kurtulacaksin ins
Sagol canimcanım benim tebrik ederim süpersin :)
canım vücudunun yüzde 0.5'i erimiş yarım kiloya yakın gitmiş neden üzülüyorsun yapma lütfen diyetisyenimin bana dediği 100 gr bile versek bizim için kardır demişti. bence durağanlık da değil eksidesin gayet güzel
MaşaAllah Barekallah sana :)) tebrikler canım hoşgelsin 7'ler
Suriyede napiyorsunuz ki canimgümrükten yeni izin cıkmış suriye görevi var gene
erken cıksak erken dönüyorduk geç oldu ama
eve geçip yemeğimi yiyip öyle gideceğim orda yemek sıkıntılı
Canim devam eden restorasyon işimiz var 2 tane cami onariyoruz Afrin Zeytindali bolgesindeben normalde gitmiyordum ama sona yaklasti kontrole gidiyorum mecbur.Sagol.anim
Suriyede napiyorsunuz ki canim
Aman dikkat et canim oralar biraz karisik surekli catismalar falan oluyor Allah yolunu acik etsinCanim devam eden restorasyon işimiz var 2 tane cami onariyoruz Afrin Zeytindali bolgesindeben normalde gitmiyordum ama sona yaklasti kontrole gidiyorum mecbur.
cumaya göre aynı partesiye göre +300 gr :)))ekim2009 abloş senin sonucuda sabırsızlikla bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?