- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.201
Biraz o , biraz da hırs edince kendi rekorumu kırdımIşte bubak takima daha sık ugrayinca motivasyonun arttı giden kilolar oldu
60li kilolara az kaldı
Günaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92
az az da olsa gıdıyor şükürgünaydın arkadaşlar.
geçen cuma: 59
bu cuma: 58,8
fark: 0,200
yüzde: 0,34
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
kilo bildirimi
geçen cuma: 108.5
bu cuma: 107.4
fark: 1.1 kg
yüzde: 1.01
108.5 bandını kırdım sonunda çok şükür
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 72.9
Bugun 72.4
İte kaka gidiyoruz bakalim
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 74,2
Bugün: 72
Fark: 2,2
Yüzde: %2,96
Yüzde 3ü kılpayı kaçırdım
Günaydın kızlar
Geçen cuma:71
Bugün :70.1
Fark:900 g
Yüzde:1.18
200 g daha gideydi 60 lara el sallayacaktım ya neyse. Haftaya inş
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.4
Bugun 69.8
6 lara merhaba
Gecen hafta 79.8
Bu hafta 79.4
Giden 400gr
Yüzdeyi hesaplayamadım 501cikti
Kahvaltımı yapayım
Geçen hafta 80.2
Bu hafta 79.1
Fark 1.1
Yüzde 1.39
Maşallah sübhanallah bana
Kahvaltı yapasım gelmiyor çok acıktım evi topladiktan sonra yerim çok üzüldüm
Kızlar daha fazla beklemeye gerek yok bence
Gecen cuma: 73.6
Bu hafta: 72.8
Fark - 800gr
Yuzde: 1.087%
Aslında hedefim daha yuksekti ama meyveyi bu hafta cok tukettim sanirm onu azaltip bide spor yapabillirsem haftaya 2 katını vermek istiyorum inşallah
hayirli cumalar hanimlar
gecen hafta 66.1
bu hafta 66.5
+400
inşallah canım. moralim bozuk olunca hiç bir şey yapamıyorum.tebrikler canım hiç sorun değil eksidesin ve iş hayatın seni olumsuz etkiledi. Daha güzel günlerin olacak inşallah
umarım canım teşekkür ederim.11 gibi yatıyorum spor konusunda düzenli olmasa da 20-30dakikalık zumba yapıyorum ve gün içinde aktifim 2 çocuk olunca temizlik yemek. Bir şekilde gitti. İnsan mutsuz olunca hiçbir şey yapmak istemiyor. Umarım işine alışırsın canım.
evet az geliyorum. akşam 19:30 gibi evde oluyorum yemek iş felan derken yatma saati geliyor. ve iki üç haftadır durgunum kendi içime çekildim biraz. çalıştığım yerde pek mutlu sayılmam ama mutsuz da değilim zamanla alışırım inşallah.Kilon epey düştü canım az gitmesinin bi sebebi bu olabilir ama çok az geliyorsun biz seni şimdi görürüz bi de pazartesi olmuyor böyle Aslıhan
Teşekkürler CanımMaşallah ne güzel rakamlar bunlar böyletebrikler canım benim
Aaa niye öyle oldu, menülerine de dikkat ediyordun halbuki07:30 da kalktım yarım saat önce tartıldım
79.6 pazartesiyle ayni bi daha wc gidip tartılcam mutsuzum bu direnci kıramadım
Kız 100 g vermek bile benim mutlu olmama yeter zatenMaşaAllah canimm harika kilo kaybi harika yüzde. O sondaki emoji nedir ya 2.2 kilo vermiş yüzde üç.ü kaçırdığına üzülüyor
Şaka bi yana daim olsun canım çok sevindim
Merhaba arkadaşlar yola ciktik simdi cikarken acil cikalim dediler diye eve gidemedim bir acma ve ayran almak zorunda kaldim.Hic yemesem aksam saldirirdim acliktan telafi ederim inşallah
canim bence sen inceliyorsun bu daha Önemli bence sarkma olmuyor demektir
Saçtan da kestin mi çünkü nerden baksan 1 kiloya yakın saçın var. Gayet başarılı vermişsin. Vücudun bazen direnç göstermiştir. Eğer devam edersen haftaya daha güzel sonuçla gelirsin canım
kesinlikle sartÖnlem almamiz lazim acilen
Bu hafta da mı 1. Mi oluyoruz
Tebrik ederim canımharikasın
Ayy hadi inşallahHaftanın birincisi
bu hafta hic evde durmadim cnm hep bi yerlerde yedik ondan oldu. insallah haftaya kaldi.Insallah zehracim :)
Neden olmadi en iyi sen billirsn cnm haftaya telafi etme zamanı
yedim cnmmm. carsamba yedigim icli.kofteler bu hale getirdineden boyle oldu canimcimm.
Yedindemi oldun yiksa baska sebeblermi var acaba
evet cnm. insallahoyyy kötü olmuş ama mod dusurmek yok yanlışlarını bılıyorsundur onları cıkar hayatından eksı de gelır ardından
Söz verdim diye ondan öyle şey ettim.
allahim bu yuzdeye uzunulurmu kiz.
Coooooooook guzel eksi ve yuzden var
Himmm tamam ben orayi kacirmisim.Söz verdim diye ondan öyle şey ettim
Allah razı olsun canim simdi gumruge geldik insallah hemen isi bitirir doneriZAman dikkat et canim oralar biraz karisik surekli catismalar falan oluyor Allah yolunu acik etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?