- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.161
Hahaha etme bacım cuma yediğim simitler pazartesi tırmalıyorAnkaralılar simit mi yiyorSimit diyor yetiş bacım ben ettim sen etme de bi şey et denizbenimadim denizbenimadim
Tşk ederim canımcanım benim tebrik ederim süpersin :)
canım vücudunun yüzde 0.5'i erimiş yarım kiloya yakın gitmiş neden üzülüyorsun yapma lütfen diyetisyenimin bana dediği 100 gr bile versek bizim için kardır demişti. bence durağanlık da değil eksidesin gayet güzel
MaşaAllah Barekallah sana :)) tebrikler canım hoşgelsin 7'ler
Sağol canım yok yemekten çıkarmamYa arkadaşım bunda üzülecek bir durum yok ki kacamakli tirtiklamali bir hafta gecirmediysen basarmissindir demekttir hem eksinde var gonul ister her hafta iki iki verelim ama mümkün değil ve dogruda degil balım benimSakın motiveni düşürüp duygusul açlık yaşayıp yemeklerden alma hıncını
Inş canımOh oh
Cancağzım kötü değil sonucun haftaya %2 gelsin yine
Maşallah subhanallah barekallah la havle vela kuvvete illa billah
Canım üzme kendini %2 yaparsın olur biter
Ankaralılar simit mi yiyorSimit diyor yetiş bacım ben ettim sen etme de bi şey et denizbenimadim
Hoş geldin canım hayırlı olsun telefonun güle güle kullan nasılsın ?
Maşallah haydi tekrar 6lara
Sürekli diyet halinde olunca mezun olduğunda bu sefer daha fazla yükleniyoruz. Bitter çikolata ye ve üstüne 4 bardak su içersen yeterli olur kriz geçmiş olurSagol canim, aldigimi hissediyorum zatenkötü örnek olmak istemem bu ara cikolatada Cok tüketiyorum
Çok kötü ya beni de mahvediyor boyun fıtıklarımYok canim Keske Sürekli tartilsamda kendimi frenlesem, orda oldugunu bilmiyordu büyük bisey koyarken en arkaya kaydi gitti alamiyorum, bu ara boyun ve Ben fitigim azdi denedim almayi Tam kötü oldu
Ben de iyiyim canım yeni bi okula başladım alışmaya çalışıyorumSağol kuzum iyiyim şükür, 200 gr vermenin deriiiiinnn mutluluğuyla kahvaltı edeceğim şimdisen nasılsın
Çok kötü ya beni de mahvediyor boyun fıtıklarım
Ben de iyiyim canım yeni bi okula başladım alışmaya çalışıyorum
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum canımRabbim kolaylık versin, aman dikkat et kendine bu salgın işi fena
HarikaGünaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92
Kilon düşük canım o nedenle az gitmesi normal. Yüksek kilolarda başta çok gidergünaydın arkadaşlar.
geçen cuma: 59
bu cuma: 58,8
fark: 0,200
yüzde: 0,34
İstikrar senin kod adın olsun maykılgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
kilo bildirimi
geçen cuma: 108.5
bu cuma: 107.4
fark: 1.1 kg
yüzde: 1.01
108.5 bandını kırdım sonunda çok şükür
Mottomuz eksi canım. Artı ya da sabit değilsen kardasın demektirGunaydin kizlar
Gecen cuma 72.9
Bugun 72.4
İte kaka gidiyoruz bakalim
Haftanın birincisiKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 74,2
Bugün: 72
Fark: 2,2
Yüzde: %2,96
Yüzde 3ü kılpayı kaçırdım
Hadi bakalım 50 ler de nasip olur inşGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.4
Bugun 69.8
6 lara merhaba
Kilo eğer istikrarlıysa ve spora devam ediyorsan birden gidiyor canım. Denemişliğim var. Bozma moraliniGecen hafta 79.8
Bu hafta 79.4
Giden 400gr
Yüzdeyi hesaplayamadım 501cikti
Kahvaltımı yapayım
Tebrik ederim canımGeçen hafta 80.2
Bu hafta 79.1
Fark 1.1
Yüzde 1.39
Maşallah sübhanallah bana
Eksi varsa başarı vardır canımGünaydın herkeseee
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen Cuma 80.5
Bu Cuma 80.3
Gayet güzelKızlar daha fazla beklemeye gerek yok bence
Gecen cuma: 73.6
Bu hafta: 72.8
Fark - 800gr
Yuzde: 1.087%
Aslında hedefim daha yuksekti ama meyveyi bu hafta cok tukettim sanirm onu azaltip bide spor yapabillirsem haftaya 2 katını vermek istiyorum inşallah
hayirli görevler canimgümrükten yeni izin cıkmış suriye görevi var gene
erken cıksak erken dönüyorduk geç oldu ama
eve geçip yemeğimi yiyip öyle gideceğim orda yemek sıkıntılı
iste Ben korumadaydim cokta güzel gidiyordu, Gecen sene bu zamanda 57 lerde mezun oldum yine o kilodayim Ama 55 Tim ne olduysa Su son iki ayda piskolojik bendeSürekli diyet halinde olunca mezun olduğunda bu sefer daha fazla yükleniyoruz. Bitter çikolata ye ve üstüne 4 bardak su içersen yeterli olur kriz geçmiş olur
Birde soguklar basladi o daha kötü yapiyor kalinda giymiyorum.. hava bi öyle bi böyle insan ne yapaciginu sasiriyorÇok kötü ya beni de mahvediyor boyun fıtıklarım
Canım korumanın mantığı yediğini yakmak. Ye ama hareket et ki yak onu. Yoksa ömür billah diyet kafası olmaziste Ben korumadaydim cokta güzel gidiyordu, Gecen sene bu zamanda 57 lerde mezun oldum yine o kilodayim Ama 55 Tim ne olduysa Su son iki ayda piskolojik bende
Ben de mezun olursam acaba yapabilir miyim kilo sabiti nasıl başaracağım bilmiyorum. Senin gibi ben de psikolojik olarak yemek yiyorum.hayirli görevler canim
iste Ben korumadaydim cokta güzel gidiyordu, Gecen sene bu zamanda 57 lerde mezun oldum yine o kilodayim Ama 55 Tim ne olduysa Su son iki ayda piskolojik bende
Birde soguklar basladi o daha kötü yapiyor kalinda giymiyorum.. hava bi öyle bi böyle insan ne yapaciginu sasiriyor
Sagol cnmyoktur ins canim sikma simdiden canini.
Eger esininde ici rahat degilse yaptirsin bir test olmazsa
masallah eline saglik canim agiz tadiyla yiyin ins
ah canim zorla derse baglayacak halin yokya .
sen hangi sinifi okutuyordun canim.
Daha ogretmenlerimize acip ta bisey sormadim. Canli dersin oldugunu yaziyirlar ,
Sunu sunu yaptirin cociklara diyorlar tamam.
Daha ne soracagim ki zaten. Bazi insanlarda degisik gercekten. Bol bol sabir versin allahim
ayyy cok sevindim .
Rabbin kucagina almayi nasip etsin canim.
Her coxuk ayni olmuyor hamileligi. İns rahatlarsin
afiyet olsun elinize saglik canim.
Gule gule iyi gunlerde yiyin ins
Ayni ben. Ben buralardayim ama can sikintisini yemeklerden cikarttim gene
Amin insallah cnmBelirti göstermeden test yapmıyorlar canım yine de dikkatli olun Allah korusun inşallah
Maşallah afiyetle yiyin inşallah
Ya ben de öyle cımbızla alıyorum ağzından güzel bir şey duysam nasıl motive oluyorum oysa
Aynen canım valla tükendim böylesi çok çok zor
Aaa neden kaldırdı ki ? Çok mu tartılıyorsun
İşimiz zor artık her şey düzenine dönsün
Tebrik ederim canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah
Aman kaç kişilik bu yaptıklarınız Çok merak ediyorum Fransız’lar da konserve yapıyor mu
Allah rahatlık versin canım harikasın spora devam
Sagol cnmguzel menu ama bugun de spor yok
sankı menu cok protein olmus gıbı geldı bana
canım üşenmedım gecmıs menulerıne de baktım ve hıcbırınde spor yok spor yapmanı engelleyen bır durum mu var?
öncekı gunlerıne gore bugun yemişssinnnsu işini naptın yanlış hatırlamıyorsam içemiyorum dıyordun
afıyet olsun canım
Superr otesiGünaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92
Bu ara isirmiyor sukur gene olursa deniyeyim sagolCanim ayva cekirdegi cok iyi geliyor 2 kasik suda 2 ayvanin cekirdegini kaynat jole gibi oluyor onun sur. Bana cok iyi gelmisti.
MuhtesemmmmKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 74,2
Bugün: 72
Fark: 2,2
Yüzde: %2,96
Yüzde 3ü kılpayı kaçırdım
Cok iyi tbrklerrGünaydın kızlar
Geçen cuma:71
Bugün :70.1
Fark:900 g
Yüzde:1.18
200 g daha gideydi 60 lara el sallayacaktım ya neyse. Haftaya inş
Haftaya daha iyi olur insallah cnmGecen hafta 79.8
Bu hafta 79.4
Giden 400gr
Yüzdeyi hesaplayamadım 501cikti
Kahvaltımı yapayım
Supersin dilekcimmGeçen hafta 80.2
Bu hafta 79.1
Fark 1.1
Yüzde 1.39
Maşallah sübhanallah bana
sagol cnmBu oran da güzel canım. Tebrik ederim canım
Sagol cnmgayet güzel canım %1.09u gitmiş vücudunun
Sagol cnm insallahhhTebrik ederim kızlarbu hafta da birincilik mi geliyor yoksa
Tessekurlerrr cnmTebrikler canim cok iyi gitmis
Öyle canim son iki aydir bunu uygulayamiyorum isteCanım korumanın mantığı yediğini yakmak. Ye ama hareket et ki yak onu. Yoksa ömür billah diyet kafası olmaz
Çık park bahçe gez ya da 2 günde bir 15 yanda 30 dk Leslie yap yeterÖyle canim son iki aydir bunu uygulayamiyorum iste
üzerine bisey koymayi demedim mi canim?Hayırlı cumalar kızlar nazar değmesin maşaallah sizee ne güzel eksiler
Benm tartı pilini değiştirsemde pert sürekli farklı gösteriyor bildirim yapamayacağım ama sabit gibi hissediyorum
Insan hayir yemicem dedimi oluyor canim, Ama iste bazi sorunlar olunca yemege verdin mi kendini malesef olmuyor.. sanki yersek düzelecekte yiyoruz kendimize zarar.Ben de mezun olursam acaba yapabilir miyim kilo sabiti nasıl başaracağım bilmiyorum. Senin gibi ben de psikolojik olarak yemek yiyorum.
ins canim yine yapmaya calisicamÇık park bahçe gez ya da 2 günde bir 15 yanda 30 dk Leslie yap yeterben o şekilde 2 yıl hamile kalana kadar korudum kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?