- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.401
TeşekkürlerSuperizzz herkezi tebrik edrm bireyselleri ozellikle
TeşekkürlerTebrikler kızlar 1.liği kaptırmıyoruz kimselere
MmerVveeEee Yasamakguzel123 bireysel derecelerinizi tebrik ederim
TeşekkürlerTebrikler kızlar yine gelmiş birincilikmaşallah bize
MmerVveeEee Yasamakguzel123 ikinizi ayrıca tebrik ediyorum Bireyselde birincilik , ikincilik harikasınız
Ayıp olmasın dedikHadi bakalim haftaya kimler bireysel derece adaylari
Ayrica teessüf ederim, 3. lügü kaptirmisiniz
Teşekkürler CanımKizlarrrr hepinizi tebrik ediyorum
MmerVveeEee canim birincilgini tebrik ederim
Yasamakguzel123 canim 2.ligini tebrik ederim
Guzel bir yuzdeyle birinci olmusuz hemde 2 bireysel derecede vizde e daha ne olsun.
Tabi 3 bireysel derecede bizde olsa fena olmaz demi haftaya
Çok geçmiş olsun Canım, inşallah atlatırsın bir an önceKizlarr esim dun suruntu testi yaptirmisti sikayetleri devam ediyordu.
Bugun ogrendik pozitif cikti.
Moralmen hem iyiyim hem kotu cok karisik bir gun gecirdim.
Beni temasli olarak yazamadi saglik bakanligindan gelen calisanlar. 29 nisanda covid suphesiyle hastahaneye yatmistim biliyorsunuz. Ve negatifti aonuclarim.
Ama bugun ki gorevliler siz o pozitif cikmissiniz dediler. Kayitlarinda oyle cikiyprmus sasirdim kaldim.
Ve durum bu olunca eve test icin birinide gonderemiyorlarmis kendim gidip.yaptiracakmisim hastahanede. 90 gun sonunda bagisiklik kazanmadiysaniz tekrar gecirebilirsiniz diyor birde.
Bende eklem agrisi ,bogazimda hafif agri var ,37.5 bazen 37 derece ates. Ne yapacagimi sasirdim. Yuruyerek hastahaneye gidecegim sabah yakinda var toplu tasima kullanip kimseyi riske atmakta istemiyorum.
Baya uzun oldu gece gece dilim sismis .
Yarin pek gelemyebilirim haberiniz olsun canlar.
Teşekkürler CanımTeşekkür ederim canım1. Olan canım diyet arkadaşıma da ayrıca tebrik ediyorum
İnşallah CanımGelelim bireysel derecelere
MmerVveeEee ben bu hafta %3luk alırım dedin ucundan kaçırmış olsanda basardin iste yeterki yaparsın izne ayrılmakta neyin nesiydi
Tebrikler ediyorum canım benim ayni performansi haftayada bekliyoruz
Yasamakguzel123 Tebrik ederim canım benim nasıl motive olmuşsundur bireyseldeki derecenle dimi aynı performansı haftayada bekliyoruz ona göre
Valla seni yine toparlariz gibi deBakın kızlar toplanin
bu hafta bana veHandandandan gaz veriyorsun yaparsın aslanım aç kalmak senin elinin kiri
bütün yeşilcam replikleriyle motivasyonu yüksek tutun
hergün hatirlatin ne yedin diye umugume çökün
U UcanSupurge Diyet kocumda sensin ona göre
Makrna 2 kaşık anca vardır içinde Canim, kuru sebzesini bol tuttumAfiyet olsun guzel menu canim
Bende makarnayi cok ozlemistim bugun yedim canim ama ayni ogun ekmekle cok olmamis mi
Wav meuye bak patates kizartmasi krep
Cuma serbest olsun ya bende kacamak yaptim bugin afiyet olsun canim
Yarin sifir ekmek karbonhidrat yaparsan dengelersin canim bende yarin ekmegi azaltip sebze agirlikli yapmayi dusunuyorum
Yarim ekmegin tum olarak buyuklugu ne kadardi
Afiyet olsun canim
Bugun herkes kacamak yapmis afiyet olsun canim yarin hepimiz diyete devam
Afiyet oksun canim 6 li rakamlarida cumaya gorursun inşallah
Afiyet olsun guzel menu
4 eylul
7.50
İki dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
10.30
Elma cayi
12.10
1 acma bir ayran
15.30
3 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Takriben 3 dilim ekmek ☹
2 bardak cay
18.20
6 yk karalahana salatasi
Su. 1.5 lt
Spor 1 saat yapacagim insallah
4 eylül menusu
11:00 sahanda bi yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi dilim tm buğday ekmeği
13:00 yeşil çay
16:00 sade kahve
18:00 fırında pişmiş bi karnıyarık bol salata büyük bardak ayran
Yatana kadar yeşil çay soda içerim
Su 2.5lt
Spor 35dk yürüyüş
22dk leslie
4 Eylül Menüm
07.30: 1 küçük havuç
15.00: 6 yk kuru sebzeli makarna
3 yk yoğurt
2 dilim ekmek
1 dilim helva
1,5 lt su
45 dk normal tempo yürüyüş U UcanSupurge
4 Eylül 2020
1 tane krep
Patates kızartması
2 çatal peynir
3 zeytin
1 dilim karpuz
1 su bardağı çay şekersiz
14:00 sade Türk kahvesi
3 tane kara erik
19:00
3 yemek kaşığı menemen
1 tatlı kaşığı tahin
2 dilim kepekli ekmek
2 Çay bardağı şekersiz çay
1 dilim kavun
2.5 lt su
Spor yok
Kahvaltı 11.30
Yarım ekmek eşliğinde kahvaltıliklardan
Bu haftaki ödülüm der susarım
Arada neskafe 10 fındık 2 burçak bisküvi
Akşam 19.00
1 tabak tavuk yemeği
1 kase kırmızı biber salatası
1 kase domates ezmesi
3 lt su form çayı
MENUM:
11:00 1 kuru kayısı, turk kahvesi
12:00 2 dilim ekmek, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10 zeytin, 1 tavada yumurta
14:30 1 kase aşure
16:00 1 fincan kahve
18:30 1,5 lahmacun, Ayran ve Salata
19:00 1 dilim baklava (sofrada yemiycem dedim sonrasinda irademe sahip cikamadim malesef)
2lt Su
Spor yok
4 eylul
Menum
Sabah 10.30
2 yumurta 1k fkistik ezmesi 1k pkeynir 2d ekmek 1b kahve
Oglen 13.30
1tb spaghetti
Aksam 17.30
1tb yoğurtlu brokoli 3 kofte
3lt su
valla zor annem yıkıyor mesela duşta çok agırlasıyor cunku annem cevıre cevıre yıkıyorBayıldım, muhteşem duruyor
Bakımı zordur ama ya
gelmis gecmis olsun canim. Rabbim bir daha gostermesin ins.bende ayni sekilde dusunuyorum cnm.
mart sonu benim babam da zaturreden hastaneye yatti yogun bakimda 11 gun kaldi.korona suphesiydi korona belirtileri yuksek ve hic inmeyen ates, cigrrde olusan yuzde 400 iltihap orani. bunlara ragmen 2test ve 1suruntu testi yapildi ama negativ hepsi de. ama korona tedavisi gordu. sukur atlatti durumu cok kritikdi.
uzattim biraz, yani korona mi gecirdi yoksa zaturremiydi anlayamadik. hepsi birbirine girdi.
o siralar esim de de belirtiler vardi cigerde iltihap cikti. onunda negativ di.
ha kizlar aklima gelmisken esimin hala koku duyusu kayip ve tat duyusu da yeni yeni olusuyor. acaba gercekten korona mi gecirdiler.
tam haksiz insan psikolojisi.Aslında olayı büyüten de sinir krizleri geçiren de tek kişi idi, karşı taraf çok saygılı bir şekilde yanlış olan şeyi guzelce ifade etti. Ama maalesef karşı taraf anlamadı. Bağırdı , çağırdı ağladı, sinir krizi geçirdi falan filan işte. Kızı zor sakinleştirdik
ayyyy okurken ben sinir oldum.Bizim bı arkadaş, sınıfın ogretmeninden izinsiz, amirine de haber bile vermeden kafasına göre beğendiği sıraları almış kendi sınıfına koymuş. İkinci sınıfın öğretmeni de bı geliyo kendi sinifindaki sıralar kırık, en kocaman sıralar kalmış. Çocuklar 2.sinif olduğu için o sıralara zaten boyu yetmez bide izinsiz almasına filan bozuluyor. Arayıp Hocam yaptiginiz hiç hoş bişi değil, neden haber vermiyorsunuz, idarenin bile haberi yok , kafanıza göre sınıfların malzemesini götürüp kendi sinifiniza koyamazsiniz diyor.
Kız ise ben öyle uygun gördüm, sıraları taşıdım artık geri veremem diyor.
Öyle olunca da bizim Hoca ya sıraları gelip tekrar eski yerine koyun ya da ben idarenin de onayıyla şubeyi sıralarin olduğu sınıfa geçiriyorum deyince karşı taraf annesini de alıp okula geldi. Kız ağlıyor, annesi ağlıyor. Kimi sakinlestirecegimizi şaşırdık. Kız sıraları aldı fırlattı ne amirini dinliyo ne bizi dinliyo degisikti yaniEn çok da annesine üzüldük yazık 60 yaşında kadını dün okula getirmiş sıra tasittirmis , sınıfı temizlettirmis
En son baktık kız normal değil, diğer öğretmenimize okullar açılırsa biz kendi sıralarımizdan küçük olanları veririz, zaten bizimkiler 4.sinif dedik. Olayı kapattık
Sagol animTeşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Ayıp olmasın dedik
Teşekkürler Canım
Çok geçmiş olsun Canım, inşallah atlatırsın bir an önce
Teşekkürler Canım
Ben de seni tebrik ediyorum, supersin
Anlattığına göre belirtiler cidden korona gibi canım. Ağır da geçirmişler çok geçmiş olsun.bende ayni sekilde dusunuyorum cnm.
mart sonu benim babam da zaturreden hastaneye yatti yogun bakimda 11 gun kaldi.korona suphesiydi korona belirtileri yuksek ve hic inmeyen ates, cigrrde olusan yuzde 400 iltihap orani. bunlara ragmen 2test ve 1suruntu testi yapildi ama negativ hepsi de. ama korona tedavisi gordu. sukur atlatti durumu cok kritikdi.
uzattim biraz, yani korona mi gecirdi yoksa zaturremiydi anlayamadik. hepsi birbirine girdi.
ha kizlar aklima gelmisken esimin hala koku duyusu kayip ve tat duyusu da yeni yeni olusuyor. acaba gercekten korona mi gecirdiler.
Hoş geldin canım sen nasılsın?ne durumdasın ?Herkese hayırlı geceler hanımlarekim2009 abla kilo vermene çok sevindim
Handandandan canım kilo almana üzüldüm kaçırdım çok şey neden böyle oldu ki
Çok tuhaf her şey böyle olunca neye inanacağını şaşırıyor insanbende ayni sekilde dusunuyorum cnm.
Yok artıkBizim bı arkadaş, sınıfın ogretmeninden izinsiz, amirine de haber bile vermeden kafasına göre beğendiği sıraları almış kendi sınıfına koymuş. İkinci sınıfın öğretmeni de bı geliyo kendi sinifindaki sıralar kırık, en kocaman sıralar kalmış. Çocuklar 2.sinif olduğu için o sıralara zaten boyu yetmez bide izinsiz almasına filan bozuluyor. Arayıp Hocam yaptiginiz hiç hoş bişi değil, neden haber vermiyorsunuz, idarenin bile haberi yok , kafanıza göre sınıfların malzemesini götürüp kendi sinifiniza koyamazsiniz diyor.
Öyle olunca da bizim Hoca ya sıraları gelip tekrar eski yerine koyun ya da ben idarenin de onayıyla şubeyi sıralarin olduğu sınıfa geçiriyorum deyince karşı taraf annesini de alıp okula geldi. Kız ağlıyor, annesi ağlıyor. Kimi sakinlestirecegimizi şaşırdık. Kız sıraları aldı fırlattı ne amirini dinliyo ne bizi dinliyo degisikti yaniEn çok da annesine üzüldük yazık 60 yaşında kadını dün okula getirmiş sıra tasittirmis , sınıfı temizlettirmis
En son baktık kız normal değil, diğer öğretmenimize okullar açılırsa biz kendi sıralarımizdan küçük olanları veririz, zaten bizimkiler 4.sinif dedik. Olayı kapattık
Sonuncu olmuşumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 690. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.MmerVveeEee === % 2.96 ===
2.Yasamakguzel123 === % 2.92 ===
3. @Tekrar dene === % 1.37 ===
4.denizbenimadim === % 1.27 ===
5.Lusi === % 1.18 ===
6.Pnrrr-12 === % 1.09 ===
7.Namaria === % 1.01 ===
8.Pembe Lotus === % 0.50 ===
9.zumazuma === % 0.34 ===
10.yazarhanim35 ===% 0.28 ===
Zeka tavan zeka ateş ediyorBizim bı arkadaş, sınıfın ogretmeninden izinsiz, amirine de haber bile vermeden kafasına göre beğendiği sıraları almış kendi sınıfına koymuş. İkinci sınıfın öğretmeni de bı geliyo kendi sinifindaki sıralar kırık, en kocaman sıralar kalmış. Çocuklar 2.sinif olduğu için o sıralara zaten boyu yetmez bide izinsiz almasına filan bozuluyor. Arayıp Hocam yaptiginiz hiç hoş bişi değil, neden haber vermiyorsunuz, idarenin bile haberi yok , kafanıza göre sınıfların malzemesini götürüp kendi sinifiniza koyamazsiniz diyor.
Sizin hocaniz çok hakli yani aglaya zirlaya istedigini yaptiran saygisiz insanlari sevmiyorum.bi de annesini getirmiş yazik günah kadına.hic olgun degilmis inun ogrencisi olmak istemezdim igrenci bile kayirir öyle tipler yazik.Öyle olunca da bizim Hoca ya sıraları gelip tekrar eski yerine koyun ya da ben idarenin de onayıyla şubeyi sıralarin olduğu sınıfa geçiriyorum deyince karşı taraf annesini de alıp okula geldi. Kız ağlıyor, annesi ağlıyor. Kimi sakinlestirecegimizi şaşırdık. Kız sıraları aldı fırlattı ne amirini dinliyo ne bizi dinliyo degisikti yani
İnşaallah yoktur canım. Olsa da hafif atlatırsın canım. Herkes olacak normal grip gibi olacak. Düşünmekten başım ağrıyor artık akışına bıraktımGünaydın kızlar
Uyumadan esimin iş arkadaşı aradı 2kisi daha test yaptirmis pozitif cikmis
Gece devlet hastanesine gittik yapmadilar sabah 9da gelin dediler
Gece uyuyamadık Psikolojik boğaz ağrısı vücut ağrısı başladı kendimi biliyorum çok stres yapinca oluyor bende
Dün gece test yaptiran arkadasinin hiç bir belirtisi yokmuş
8de cikicaz evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?