Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evdeyiz canim tv basonda yada elde tel baska bir aktivite yok.

En cilgin aktivitemiz onun annesine yada benim anneme gitmektiii. artik oda yok.

Bide gecen pazar aylarrr sonra mangal yakmaya gittik tamam.

Tartismalar bizdede oluyor ve dedigin gibi esime gore sikinti yok sorun bende

Deli olucam cidden. Sonunda seni bilgisayarınla başbaşa bırakıcam diyorum. Nankörsün neyin eksik diyor. Nasıl boş bi bakış açısı

Orda da beni medhedeceksin diye epey korkmuştum ama korktuğum başıma gelmedi

Deli olucam cidden. Sonunda seni bilgisayarınla başbaşa bırakıcam diyorum. Nankörsün neyin eksik diyor. Nasıl boş bi bakış açısı
Adamı programla canım, iş sende bitiyor.

Mutfakta bulaşık var, bulaşık mı yıkamak istersin, bebeğe mi bakmak istersin diye sor...

İş yoksa "gece ben baktım, gündüz de biraz sen bak, ben dinleneyim" de ver bebeği kucağına...

Hem adamın memleketinde oturup hem de bakışlarıyla boş boş bakıp sorun sende demesine izin verme

Bebeği ona bırakıyorum ama ben böyle bir evlilik istemiyorum. Doğru düzgün hiçbir paylaşım yok, kaliteli zaman geçirmek yok. Ben yalnız başımayken zaten bi hayatım vardı. Şimdi onu egale edip kendi düzenimi kurup kendi hayatımı yaşarsam evlilik nerde kalacak. Ben cidden düzgün evliliği olan ve Kaliteli zaman geçiren çiftlerin ne yaptığını merak ediyorum. Yaşamak istediğim evlilik böyle bir şey değil çünkü. Zaten geç evlendim çünkü evliliğe inanmıyordum eşim beni yıllarca uğraşarak ikna etti evliliğe. Ama işte bizimki de sıkıcı ve saçma bi şey oldu. Haklıymışım evlenmek istememekle

çalışmıyormu canım nasıl sürekli bilgisayar başında? Yada işten sonramı öyle?
cocugu bahane ederek belki çıkabilirsiniz, birlikte film izlemek güzel ama sürekli olunca sıkıcı olabiliyor.. bebiş uyuyunca kahvenizi yanınıza alıp sohbet etmekte güzel bence
En çılgın aktivitine istemsizce bi güldüm
Bu böyle değişmez coğu erkeklerde bize göre sorun vardır ama onlar için herşey yolunda hiç bir sıkıntı yok

O zaman bunları ona söyle,beni kandırdın mı diye de ekle...
Sürekli bu şekilde sabırlı olamayacağını, tahammüllünün azaldığı anda bırakıp gideceğini söyle..
Ciddi olduğunu anlarsa kendini düzeltecektir.

Bu arada benim eşim özür grubundan dönüş yaptı.
"arası yok bu işin, gidersen boşanırız, önüme bakar yolumu çizerim, oyalama beni" dedim

Gözün Aydın canım. Doğru olanı yapmış. Bunu defalarca söyledim. Biraz normalleşiyor sonra tekrar aynı. Cidden sıkıldım. Sürekli ayar ver dur.Artık kendi kendime doluyorum da bakalım ne zaman patlıcam. Aslında çoktan ipleri koparırdım da çok seviyorum minicik bi şey yapsa yumuşuyorum

İşi bilgisayar başı. Genelde evden çalışıyor. Ama çalışmadığı zamanlar da bilgisayar başında. Ya bi şey izliyor ya alışveriş sitelerinde ya da oyun oynuyor. Bilgisayar olunca yapacak bir şey mutlaka buluyor.
normalde bakınca maddi olarak sorunumuz yok çok şükür beni sever vs ama benim içim bomboş oldu.Artık mutlu hissetmiyorum

Kızlar "nasıl daha planlı ve programlı olabilirim" diye araştırma yaparken Google Play'de bir aplikasyona denk geldim, çok hoşuma gitti.

Gününüzü saat saat planlayıp hedeflerinizi, günlük, haftalık ve aylık olarak takip edebiliyorsunuz...

Bi bakın, belki sizde beğenirsiniz.

Kızlargeçmişe bakamadım
Yarım saat önce geldik eve..
Benden Röntgen istediler hem akciger hem ağız yüz röntgen cekindim
Benim sinüsler dolmuş baş ağrım ondanmış akcigerde sıkıntı yok çok şükür

Esimden tomografi suruntu testi istediler onunda tomografi temiz çıktı
Suruntu test sonucunu bekliycez
Dolasıyla çorbayı ne zaman test cikar negatif olursa inş o zaman yaparım

Evi toplayıp biraz uyurum belki dün gece hiç uyumadık

Cok gecmis olsun cnm
Ins. Esinde de bisey cikmaz

Corana nedeniyle millet disari cikamayinca aile kavgalari, siddeti artmış almanyada

Arada beraber oyun oynayin (biz yaptigimiz icin degil )
Cocuk uyuyunca tel olmadan balkonda karsilikli kahve keyfi

On numara beş yıldız
azcik ödüllü olmuş ama fazlası ile hakettin bu hafta cnm
Olmamış sanki

İyi geceler benim de uyumam gerek ama oğlum bana sürpriz yaptı yatmıyor oyna benimle diyor gözler kan çanağı uyumasını bekliyorum. Bu erkek bebekler böyle mi? Kızım hiç böyle değildi
Benimde oğlum güzel uyur kızım uykuyu sevmezdi çoktur gecenin yarısı oyun için kalkıp salona geçtiğimiz sonra orda uyuya kaldığımız

Gecmis olsun canim artik azami tedbir almamiz lazim hayat eve sigar uygulamasinda haritalarda dusuk riskli yer kalmamis nerdeyse

Arkadaşım gerçekçi olmam gerekirse ya bu diyardan gidicen ya bu deveyi gideceksin ..Ne yazikki böyle içinde yoksa zorla güzellik olmuyor ..Tartışmanın sonucunda tamam der 1 hafta 1 ay değişim olur sonra hop eskiye dönüş ..Çözüm sende eşini bu şekilde kabul ediceksin hayatın verdiklerini goruceksin onlarla mutlu olucaksin vede ve orta yolda bulusacaksiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…