- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.421
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu kacamaksiz saglikli günler
Kaptancığım bu paylaşımlar çok güzel ekran fotosunu çekip ara ara okuyorum. Teşekkür ederimProf. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.
İKİNCİ 10 MADDEYEMEKTE SU İÇME
1- Şekerden, undan, tuzdan ve kızarmış yağdan uzak dur.
2- Güvenli ve mineral zengini su iç.
3- Yemekte su içme.
4- Suyu oturarak ve ılık iç.
5- Suyuna portakal veya limon dilimleri, rendelenmiş turunçgil kabuğu ekle.
6- Kahvaltıyı atlama.
7- Akşamları az ve erken saatte ye.
8- İki öğünle beslenmeyi dene.
9- Sofradan biraz aç kalk.
10- Damak çatlatayım derken damarlarını çatlatma.
Arkası yarın....
Günaydın canımGunaydınlar kızlar kahvemi aldım geldim gecmis yapip alintilara bakicam insllah
Bi de öğretmen bunu yapıyorsa yazık o öğrencilerin halineZeka tavan zeka ateş ediyormaşallah
Teşekkür ederim kaptanımProf. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.
İKİNCİ 10 MADDEYEMEKTE SU İÇME
1- Şekerden, undan, tuzdan ve kızarmış yağdan uzak dur.
2- Güvenli ve mineral zengini su iç.
3- Yemekte su içme.
4- Suyu oturarak ve ılık iç.
5- Suyuna portakal veya limon dilimleri, rendelenmiş turunçgil kabuğu ekle.
6- Kahvaltıyı atlama.
7- Akşamları az ve erken saatte ye.
8- İki öğünle beslenmeyi dene.
9- Sofradan biraz aç kalk.
10- Damak çatlatayım derken damarlarını çatlatma.
Arkası yarın....
Aynen bi de eğitmen olacakSizin hocaniz çok hakli yani aglaya zirlaya istedigini yaptiran saygisiz insanlari sevmiyorum.bi de annesini getirmiş yazik günah kadına.hic olgun degilmis inun ogrencisi olmak istemezdim igrenci bile kayirir öyle tipler yazik.
Sinirlendim sabah sabah
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu kacamaksiz saglikli günler
cok vahim bir.duruma dogru gidiyoruz sanki canimAnlattığına göre belirtiler cidden korona gibi canım. Ağır da geçirmişler çok geçmiş olsun.
Yeni bi virüs olunca ne olduğunu da anlamıyorsun işte, doktorlar bile muallakta kalıyor
İns yoktur bisey canim.Günaydın kızlar
Uyumadan esimin iş arkadaşı aradı 2kisi daha test yaptirmis pozitif cikmis
Gece devlet hastanesine gittik yapmadilar sabah 9da gelin dediler
Gece uyuyamadık Psikolojik boğaz ağrısı vücut ağrısı başladı kendimi biliyorum çok stres yapinca oluyor bende
Dün gece test yaptiran arkadasinin hiç bir belirtisi yokmuş
8de cikicaz evden
Maalesef canım öyle görünüyor, Rabbim korusun hepimizicok vahim bir.duruma dogru gidiyoruz sanki canim
Günaydın canim Allah kolaylık versinGünaydın canım ☺. 4 saatlik uykuyla ayaktayım halen bebeği uyutmaya çalışıyorum
Aslinda guzel fikirmis canim
Kolay gelsin canim, Allah kabul etsinBiraz önce akşam yemeğimi yedim eşimde gelmek üzere
Mutfağı toplayıp balkonda ceviz kıracağım
Yarın sabah aşure yapacağım ilk defa hep annem yapıyordu
Ilk deneyimim olacak...
Akşamdan malzemelerini hazırlayacağım
Yarın annemlerde memleketten geliyor yarısını dağıtırım yarısınıda oraya götürürüm
Artık bi dur de nirann sonu yok sende biliyorsun 89 99 gider yanı emeklerini cöpe atma nerden dönsen kardırBurdayım canım
Bugün tartı 79.0 gösterdi
Onun yasını tutuyorum.
Henüz listeyi hazırlayamadım
Saat 2 gibi geldim, yemek yap, eşyaları yerleştir yoruldum
Neden tartılmiyorsunn :) yuzlesmeye korku degildir umarımZor gerçekten zor çocuk büyütmek başladık biz de okula gel git ev işi vs uğraşıp duruyorum
Tartılmıyorum canım bildirim yapayım
Muhtemelen ondandır canım sıkma canını
Ya Hatice ne ara 74ü gördün daha düb
gidecek Abla gidecek
Canım geçen takımda bu durum üzerine çok konuştuk belki onları bile görmedin takım kurallarına uymayanları diskalifiye etme kararı aldık
Tebrikler canım
aynen ya çok tuhaf değil mi geçen ben de yazmıştım vucüdun su tutuyor galiba
Sağlık olsun canım bizi unutma ara ara uğra bari
Leslienin hızlı versiyonlarını seviyorum ben de
Eline emeğine sağlık canım
Çok güzel düşünmüşsün canım çok zor değil ben de dün akşam yapıp dağıttım gözün Aydın şimdiden sağ Salim gelsin anneciğin
Sagol kaptanım haftaya daha iyisi olur inşallahh :)Namaria
@Tekrar dene
denizbenimadim
@Lusi
Pnrrr-12
Kızlar sizleri de tebrik ediyorum, %1 üzeri kilo verdiniz
Haftaya devamını bekliyorum
Insallah cnm oyle yapicammÖnümüzdeki günler özellikle pazartesiden sonra sıkı bir beslenmr ile telafi edersin cnm
Insallah cok buyuk belirti olmadan atlatir esim cnm sende negatif cikarsn insallah diycem ama ayni evin icinde ister istemez gecer sanki Allah saglik versin inşallah yaKizlarr esim dun suruntu testi yaptirmisti sikayetleri devam ediyordu.
Bugun ogrendik pozitif cikti.
Moralmen hem iyiyim hem kotu cok karisik bir gun gecirdim.
Beni temasli olarak yazamadi saglik bakanligindan gelen calisanlar. 29 nisanda covid suphesiyle hastahaneye yatmistim biliyorsunuz. Ve negatifti aonuclarim.
Ama bugun ki gorevliler siz o pozitif cikmissiniz dediler. Kayitlarinda oyle cikiyprmus sasirdim kaldim.
Ve durum bu olunca eve test icin birinide gonderemiyorlarmis kendim gidip.yaptiracakmisim hastahanede. 90 gun sonunda bagisiklik kazanmadiysaniz tekrar gecirebilirsiniz diyor birde.
Bende eklem agrisi ,bogazimda hafif agri var ,37.5 bazen 37 derece ates. Ne yapacagimi sasirdim. Yuruyerek hastahaneye gidecegim sabah yakinda var toplu tasima kullanip kimseyi riske atmakta istemiyorum.
Baya uzun oldu gece gece dilim sismis .
Yarin pek gelemyebilirim haberiniz olsun canlar.
Kız bebegm olmadi ama benmkide erkek ve aynı gece bazen bi kalkiyor sanki hic uyumuyormus gbi dinç kosuyor iceri oyun oynamaya ben şok oluyormİyi geceler benim de uyumam gerek ama oğlum bana sürpriz yaptı yatmıyor oyna benimle diyor gözler kan çanağı uyumasını bekliyorum. Bu erkek bebekler böyle mi?Kızım hiç böyle değildi
Baya agır gecirmissiniz gecmis olsun cnm bencede koronadir ama testler nasl negatif cikabiliyor onu anlamadmbende ayni sekilde dusunuyorum cnm.
mart sonu benim babam da zaturreden hastaneye yatti yogun bakimda 11 gun kaldi.korona suphesiydi korona belirtileri yuksek ve hic inmeyen ates, cigrrde olusan yuzde 400 iltihap orani. bunlara ragmen 2test ve 1suruntu testi yapildi ama negativ hepsi de. ama korona tedavisi gordu. sukur atlatti durumu cok kritikdi.
uzattim biraz, yani korona mi gecirdi yoksa zaturremiydi anlayamadik. hepsi birbirine girdi.
o siralar esim de de belirtiler vardi cigerde iltihap cikti. onunda negativ di.
ha kizlar aklima gelmisken esimin hala koku duyusu kayip ve tat duyusu da yeni yeni olusuyor. acaba gercekten korona mi gecirdiler.
Insallah negatif cikar cnm yaGünaydın kızlar
Gece uyuyamadık Psikolojik boğaz ağrısı vücut ağrısı başladı kendimi biliyorum çok stres yapinca oluyor bende
8de cikicaz evden
Kizlar gunaydin
Sabah sabah size motivasyon fotolari buldumEki Görüntüle 2685577 Eki Görüntüle 2685578 Eki Görüntüle 2685579
Kiza bayildim ne guzel kilo vermis
ins canim sagolInsallah cok buyuk belirti olmadan atlatir esim cnm sende negatif cikarsn insallah diycem ama ayni evin icinde ister istemez gecer sanki Allah saglik versin inşallah ya
Hemde ne degisim gecirmis. Sayfasina baktikca kendimdem utandim bi o kadar da hosuma gittiWoww muhtesem otesii
Bende 26 kg vrrdigm zamanlar evrim gecirmis gbi degisim vardı ya
corona olduğunu bilmeden atlatanlar var canım maalesefbende ayni sekilde dusunuyorum cnm.
mart sonu benim babam da zaturreden hastaneye yatti yogun bakimda 11 gun kaldi.korona suphesiydi korona belirtileri yuksek ve hic inmeyen ates, cigrrde olusan yuzde 400 iltihap orani. bunlara ragmen 2test ve 1suruntu testi yapildi ama negativ hepsi de. ama korona tedavisi gordu. sukur atlatti durumu cok kritikdi.
uzattim biraz, yani korona mi gecirdi yoksa zaturremiydi anlayamadik. hepsi birbirine girdi.
o siralar esim de de belirtiler vardi cigerde iltihap cikti. onunda negativ di.
ha kizlar aklima gelmisken esimin hala koku duyusu kayip ve tat duyusu da yeni yeni olusuyor. acaba gercekten korona mi gecirdiler.
hangisine şaşıracağımı şaşırdımBizim bı arkadaş, sınıfın ogretmeninden izinsiz, amirine de haber bile vermeden kafasına göre beğendiği sıraları almış kendi sınıfına koymuş. İkinci sınıfın öğretmeni de bı geliyo kendi sinifindaki sıralar kırık, en kocaman sıralar kalmış. Çocuklar 2.sinif olduğu için o sıralara zaten boyu yetmez bide izinsiz almasına filan bozuluyor. Arayıp Hocam yaptiginiz hiç hoş bişi değil, neden haber vermiyorsunuz, idarenin bile haberi yok , kafanıza göre sınıfların malzemesini götürüp kendi sinifiniza koyamazsiniz diyor.
Kız ise ben öyle uygun gördüm, sıraları taşıdım artık geri veremem diyor.
Öyle olunca da bizim Hoca ya sıraları gelip tekrar eski yerine koyun ya da ben idarenin de onayıyla şubeyi sıralarin olduğu sınıfa geçiriyorum deyince karşı taraf annesini de alıp okula geldi. Kız ağlıyor, annesi ağlıyor. Kimi sakinlestirecegimizi şaşırdık. Kız sıraları aldı fırlattı ne amirini dinliyo ne bizi dinliyo degisikti yaniEn çok da annesine üzüldük yazık 60 yaşında kadını dün okula getirmiş sıra tasittirmis , sınıfı temizlettirmis
En son baktık kız normal değil, diğer öğretmenimize okullar açılırsa biz kendi sıralarımizdan küçük olanları veririz, zaten bizimkiler 4.sinif dedik. Olayı kapattık
Maalesef canım belirtisi olmayanlarda çok, inşallaj sizde negativ çıkacak hayırlısıylaGünaydın kızlar
8de cikicaz evden
gelmis gecmis olsun canim. Rabbim bir daha gostermesin ins.
Tat duyusu ve koku duyusi mart nisan gibi esiminde sikintiliydi.
Kv agri bir.grip gecirdim mart gibi oda diyordu ne tat aliyorum ne de koku diye.
Mullet bu sekilde biseyler atlatti bence bagisiklik.kazanan kazandi kazanamayan tekrar geciyor ilk defa gecirdigini dusunuyor canim.
cogunluk gecirmistir diye dusunuyorum canm.
cok agir gecirdi babam. o siralar bende gecirmis olabilirim hafif nefes darligim vardi. gecirmissek de insallah bagisiklik kazanmisizdirAnlattığına göre belirtiler cidden korona gibi canım. Ağır da geçirmişler çok geçmiş olsun.
Yeni bi virüs olunca ne olduğunu da anlamıyorsun işte, doktorlar bile muallakta kalıyor
Çok tuhaf her şey böyle olunca neye inanacağını şaşırıyor insan
aynen cnm.
sagol cnm.Baya agır gecirmissiniz gecmis olsun cnm bencede koronadir ama testler nasl negatif cikabiliyor onu anlamiyorum
10 testten yedisi yanlis cikiyor ne demek ya.cok agir gecirdi babam. o siralar bende gecirmis olabilirim hafif nefes darligim vardi. gecirmissek de insallah bagisiklik kazanmisizdir
aynen cnm durum vahim.10 testten yedisi yanlis cikiyor ne demek ya.
İns bagisiklik kazanmissinizdir canim gecirmisseniz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?