Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptancığım bu paylaşımlar çok güzel ekran fotosunu çekip ara ara okuyorum. Teşekkür ederim

Gunaydınlar kızlar kahvemi aldım geldim gecmis yapip alintilara bakicam insllah
Günaydın canım
Zeka tavan zeka ateş ediyor maşallah
Bi de öğretmen bunu yapıyorsa yazık o öğrencilerin haline
Teşekkür ederim kaptanım
Aynen bi de eğitmen olacak
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu kacamaksiz saglikli günler
Günaydın canım

Anlattığına göre belirtiler cidden korona gibi canım. Ağır da geçirmişler çok geçmiş olsun.
Yeni bi virüs olunca ne olduğunu da anlamıyorsun işte, doktorlar bile muallakta kalıyor
cok vahim bir.duruma dogru gidiyoruz sanki canim
İns yoktur bisey canim.
Psikolojik etkileniyor insan gercekten.
Negatif cikacak oyle dusun oyle olsun canim

Varsa da hafifce gecirmeyi nasip etsin allahim

Kolay gelsin canim, Allah kabul etsin

Burdayım canım
Bugün tartı 79.0 gösterdi
Onun yasını tutuyorum.

Henüz listeyi hazırlayamadım
Saat 2 gibi geldim, yemek yap, eşyaları yerleştir yoruldum
Artık bi dur de nirann sonu yok sende biliyorsun 89 99 gider yanı emeklerini cöpe atma nerden dönsen kardır
Neden tartılmiyorsunn :) yuzlesmeye korku degildir umarım
Namaria
@Tekrar dene
denizbenimadim
@Lusi
Pnrrr-12

Kızlar sizleri de tebrik ediyorum, %1 üzeri kilo verdiniz

Haftaya devamını bekliyorum
Sagol kaptanım haftaya daha iyisi olur inşallahh :)

Önümüzdeki günler özellikle pazartesiden sonra sıkı bir beslenmr ile telafi edersin cnm
Insallah cnm oyle yapicamm

Insallah cok buyuk belirti olmadan atlatir esim cnm sende negatif cikarsn insallah diycem ama ayni evin icinde ister istemez gecer sanki Allah saglik versin inşallah ya

İyi geceler benim de uyumam gerek ama oğlum bana sürpriz yaptı yatmıyor oyna benimle diyor gözler kan çanağı uyumasını bekliyorum. Bu erkek bebekler böyle mi? Kızım hiç böyle değildi
Kız bebegm olmadi ama benmkide erkek ve aynı gece bazen bi kalkiyor sanki hic uyumuyormus gbi dinç kosuyor iceri oyun oynamaya ben şok oluyorm Allahtan ayda 1-2 oluyor bu dedigm yoksa zor ya

Baya agır gecirmissiniz gecmis olsun cnm bencede koronadir ama testler nasl negatif cikabiliyor onu anlamadm
Insallah negatif cikar cnm ya

Kizlar gunaydin
Sabah sabah size motivasyon fotolari buldumEki Görüntüle 2685577 Eki Görüntüle 2685578 Eki Görüntüle 2685579

Kiza bayildim ne guzel kilo vermis

Woww muhtesem otesii
Bende 26 kg vrrdigm zamanlar evrim gecirmis gbi degisim vardı ya

Insallah cok buyuk belirti olmadan atlatir esim cnm sende negatif cikarsn insallah diycem ama ayni evin icinde ister istemez gecer sanki Allah saglik versin inşallah ya
ins canim sagol
Woww muhtesem otesii
Bende 26 kg vrrdigm zamanlar evrim gecirmis gbi degisim vardı ya
Hemde ne degisim gecirmis. Sayfasina baktikca kendimdem utandim bi o kadar da hosuma gitti

corona olduğunu bilmeden atlatanlar var canım maalesef
hangisine şaşıracağımı şaşırdım
Maalesef canım belirtisi olmayanlarda çok, inşallaj sizde negativ çıkacak hayırlısıyla

Anlattığına göre belirtiler cidden korona gibi canım. Ağır da geçirmişler çok geçmiş olsun.
Yeni bi virüs olunca ne olduğunu da anlamıyorsun işte, doktorlar bile muallakta kalıyor
cok agir gecirdi babam. o siralar bende gecirmis olabilirim hafif nefes darligim vardi. gecirmissek de insallah bagisiklik kazanmisizdir
Çok tuhaf her şey böyle olunca neye inanacağını şaşırıyor insan

aynen cnm.
Baya agır gecirmissiniz gecmis olsun cnm bencede koronadir ama testler nasl negatif cikabiliyor onu anlamiyorum
sagol cnm.
dr. bize 10 testten 7si yanlis cikiyor dedi. bende bu kadar agir hasta da nasil negativ cikar diye sormustum.
)

cok agir gecirdi babam. o siralar bende gecirmis olabilirim hafif nefes darligim vardi. gecirmissek de insallah bagisiklik kazanmisizdir
10 testten yedisi yanlis cikiyor ne demek ya.
İns bagisiklik kazanmissinizdir canim gecirmisseniz bile

Kızlar şu ara eşimle sürekli tartışıyorum. Ben tartışıyorum. Ona göre hiçbir problem yok. Sürekli bilgisayar başında boş zamanlarında. Aşırı sıkıldım ve bunaldım bu durumdan. Evli olanlar nasıl zaman geçiriyorsunuz evde eşinizle. Valla normal evlilikler nasıl oluyor cidden merak ediyorum. Neler yapıyorsunuz bana bi anlatın. Ben mi çok abartıyorum. Koronayı bahane edip dışarı da çıkmıyor. Ben sakin yerlere gidelim istiyorum. En fazla birlikte film izlemek istiyor. Sıkılıyorum ben de sürekli film izlemekten. Neler yapıyorsunuz bi anlatın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…