- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.481
Ben buna başvurmayı unutmuşum, yarın görevim var amaGünaydın kızlar ☀Sınav görevim var hazırlanıp çıkarım birazdan
Canım biliyorsun çok fazla yürüyüş yapıyordum.Herkese hayırlı geceler hanımlar @ekim2009 abla kilo vermene çok sevindim
Handandandan canım kilo almana üzüldüm kaçırdım çok şey neden böyle oldu ki
Evet güzel vermiş ama hala tombulKizlar gunaydin
Sabah sabah size motivasyon fotolari buldumEki Görüntüle 2685577 Eki Görüntüle 2685578 Eki Görüntüle 2685579
Kiza bayildim ne guzel kilo vermis
Eline sağlık canım4 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Yasamakguzel123 (59.9) - )
Lusi (67.1) - ) @Elisa01 (69.8)
- ) @hadikonusalim (70.1)
- ) @strontium (70.8)
- ) @sabahvesen (71.0)
- )
MmerVveeEee (72.0) - ) @chnnmkiz (72.4)
- ) @Pnrrr-20 (72.8)
- ) @Ucmelekannesi (74.1)
- )
Handandandan (79.0) - ) @Beyazkugu87 (79.4)
- ) @Tekrar dene (79.1)
- ) @ekim2009 (82.0)
- ) @Namaria (107.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Ya umarım bulaşmamıştır bulaştıysa da hafif atlatırsınız inşallah canımGünaydın kızlar
Uyumadan esimin iş arkadaşı aradı 2kisi daha test yaptirmis pozitif cikmis
Gece devlet hastanesine gittik yapmadilar sabah 9da gelin dediler
Gece uyuyamadık Psikolojik boğaz ağrısı vücut ağrısı başladı kendimi biliyorum çok stres yapinca oluyor bende
Dün gece test yaptiran arkadasinin hiç bir belirtisi yokmuş
8de cikicaz evden
Biz de öyleyiz canım gergin stresli olduğum durumlarda daha çok batıyor gözüme adam kendi haline bıraktım artık ben deKızlar şu ara eşimle sürekli tartışıyorum. Ben tartışıyorum. Ona göre hiçbir problem yok. Sürekli bilgisayar başında boş zamanlarında. Aşırı sıkıldım ve bunaldım bu durumdan. Evli olanlar nasıl zaman geçiriyorsunuz evde eşinizle. Valla normal evlilikler nasıl oluyor cidden merak ediyorum. Neler yapıyorsunuz bana bi anlatın. Ben mi çok abartıyorum. Koronayı bahane edip dışarı da çıkmıyor. Ben sakin yerlere gidelim istiyorum. En fazla birlikte film izlemek istiyor. Sıkılıyorum ben de sürekli film izlemekten. Neler yapıyorsunuz bi anlatın bakalım
Çok iyi düşünmüşsün canım bakacağımKızlar "nasıl daha planlı ve programlı olabilirim" diye araştırma yaparken Google Play'de bir aplikasyona denk geldim, çok hoşuma gitti.
Gününüzü saat saat planlayıp hedeflerinizi, günlük, haftalık ve aylık olarak takip edebiliyorsunuz...
Bi bakın, belki sizde beğenirsiniz.
Eki Görüntüle 2685655
Uyu dinlen canım Allah’ın izniyle inşallah bir sıkıntı çıkmazKızlargeçmişe bakamadım
Yarım saat önce geldik eve..
Benden Röntgen istediler hem akciger hem ağız yüz röntgen cekindim
Benim sinüsler dolmuş baş ağrım ondanmış akcigerde sıkıntı yok çok şükür
Esimden tomografi suruntu testi istediler onunda tomografi temiz çıktı
Suruntu test sonucunu bekliycez
Dolasıyla çorbayı ne zaman test cikar negatif olursa inş o zaman yaparım
Evi toplayıp biraz uyurum belki dün gece hiç uyumadık
Ben de içeyim ama kızçemin elinden içmeye daha çok var gibi
Acele etme canım ne zaman tamam dersen kendin o zaman düşün evliliği çok mantıklı düşünüyorsunben evlılık korkumdan 3 yıllık ilişkimi bitirdim hiç benlık değil
Benim yarın da varBen buna başvurmayı unutmuşum, yarın görevim var ama
Bizim de aynı aslında gezmek dışında çok fazla ortak zevklerimiz yoktur, farklı şeylerden hoslaniriz. Ara sıra naz yaparım birlikte bisiler yapalım diye, kanına girersem dediğimi yapar. Mesela bugün birlikte mutfağa girip kahvaltı hazırladık, çok eğlenceliydiKızlar şu ara eşimle sürekli tartışıyorum. Ben tartışıyorum. Ona göre hiçbir problem yok. Sürekli bilgisayar başında boş zamanlarında. Aşırı sıkıldım ve bunaldım bu durumdan. Evli olanlar nasıl zaman geçiriyorsunuz evde eşinizle. Valla normal evlilikler nasıl oluyor cidden merak ediyorum. Neler yapıyorsunuz bana bi anlatın. Ben mi çok abartıyorum. Koronayı bahane edip dışarı da çıkmıyor. Ben sakin yerlere gidelim istiyorum. En fazla birlikte film izlemek istiyor. Sıkılıyorum ben de sürekli film izlemekten. Neler yapıyorsunuz bi anlatın bakalım
Sıkılaşmamıştır veya kısadır veya her ikisiEvet güzel vermiş ama hala tombul
Bebeği ona bırakıyorum ama ben böyle bir evlilik istemiyorum. Doğru düzgün hiçbir paylaşım yok, kaliteli zaman geçirmek yok. Ben yalnız başımayken zaten bi hayatım vardı. Şimdi onu egale edip kendi düzenimi kurup kendi hayatımı yaşarsam evlilik nerde kalacak. Ben cidden düzgün evliliği olan ve Kaliteli zaman geçiren çiftlerin ne yaptığını merak ediyorum. Yaşamak istediğim evlilik böyle bir şey değil çünkü. Zaten geç evlendim çünkü evliliğe inanmıyordum eşim beni yıllarca uğraşarak ikna etti evliliğe. Ama işte bizimki de sıkıcı ve saçma bi şey oldu. Haklıymışım evlenmek istememekle
Burda da Ocak ayında herkeste uzun süren grip vakaları oldu...Allah bilir belki de canım biz de Mart ayında eşimin babaannesi vefat etmiş İzmir’e gitmiştik hatırlarsınız Erzurum İstanbul , İstanbul İzmir yapmıştık İstanbul’dan İzmir’e gittiğimiz uçak Atina aktarmalıydı ve biz ordan döndükten sonra sağlam bi grip geçirdik ben bizim de geçirdiğimizi düşünüyorum açıkçası
Orda da beni medhedeceksin diye epey korkmuştumama korktuğum başıma gelmedi
Teşekkür ederim canım. Dikkat etmeye devam ediyorumazcik ödüllü olmuş ama fazlası ile hakettin bu hafta cnm
Bu dediğini birlikte aktivite yapmak için değil de onu ev işlerine katmak için yapıyorumBir şeyleri yoluna koymak istiyorsan eğer şikayet etmeyi bırak ve çaktırmadan onu aktif et. Hadi bebeği uyutalım da bir kahve içelim sen de şu diziyi aç çok sürükleyiciymiş ya da iki el tavla atalım ya da sen ne istersen işte.
Kızımın elinden içmeme daha var dur kaptanım hazırlayıp geliyorum. Uyuya kalmışım. Başım çatlıyor. Uykusuzluk ben de baş ağrısı yapıyor
KPSS ben de giriyorum. Gözetmenim olmanı isterdimBen buna başvurmayı unutmuşum, yarın görevim var ama
Canım ben de eskiden hep adamdan bekliyordum bisiler yapmasını. Benimle ilgilensin, dışarı çıkıp gezdirsin, ev işinde yardım etsin diye . Yapmyinca da sitemlenirdim. Sen hiç yardımcı olmuyorsun, işler bana bakıyor hiç vakit geçirmiyoz birlikte diye. Sonra dedim bu böyle olmaz. Aldım karşıma konuştum. Sen çalışıyorsun ben de çalışıyorum, ya evin işlerini beraber yaparız kendimize zaman ayırıriz ya da herkes kendi yemeğini, çamaşırını,utusunu yapsın bundan sonra dedim. İnatlasti seninki gibi nankörlük yapma ,neyimiz eksik, her şeyimiz var, zor geliyorsa sen de yapma bundan sonra falan filan. Sen misin öyle diyen 2 hafta hiç bisiye elimi sürmedim. Baktı ben sözümden dönmüyom, şimdi bişi istedim mi yapıyor. Arada naz yapmam gerekse de sonunda sözümü dinliyorDeli olucam cidden. Sonunda seni bilgisayarınla başbaşa bırakıcam diyorum. Nankörsün neyin eksik diyor. Nasıl boş bi bakış açısı
Duş almayı ben de isterdim ama yanlız bırakamıyorum. Eşim evde iken ancak. Kahve yapıp içeceğim ancak kendime gelirimBizde bugün geç yattık erken kalktık ☹Duş aldım anca öyle kendime geldi ..
Başarılar diliyorum canım iki arkadaşım daha atandı çok sevindim inşallah senin de güzel haberlerini alırızKPSS ben de giriyorum. Gözetmenim olmanı isterdim
İnşaallah canım.Başarılar diliyorum canım iki arkadaşım daha atandı çok sevindim inşallah senin de güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?