Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese hayırlı geceler hanımlar @ekim2009 abla kilo vermene çok sevindim
Handandandan canım kilo almana üzüldüm kaçırdım çok şey neden böyle oldu ki
Canım biliyorsun çok fazla yürüyüş yapıyordum.
Diz ağrılarım kaynaklı bıraktığım için vücud şaşırdı, ne yesem kilo yapmaya başladı maalesef
Senin güncel kilon nedir şimdi

Eline sağlık canım
Ya umarım bulaşmamıştır bulaştıysa da hafif atlatırsınız inşallah canım
Biz de öyleyiz canım gergin stresli olduğum durumlarda daha çok batıyor gözüme adam kendi haline bıraktım artık ben de
Çok iyi düşünmüşsün canım bakacağım
Uyu dinlen canım Allah’ın izniyle inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Kahve saati
Kahvenizi alın gelin, az dedikodu yapalım kızlar

Kızımın elinden

Eki Görüntüle 2685710
Ben de içeyim ama kızçemin elinden içmeye daha çok var gibi
ben evlılık korkumdan 3 yıllık ilişkimi bitirdim hiç benlık değil
Acele etme canım ne zaman tamam dersen kendin o zaman düşün evliliği çok mantıklı düşünüyorsun
Ben buna başvurmayı unutmuşum, yarın görevim var ama
Benim yarın da var

Bizim de aynı aslında gezmek dışında çok fazla ortak zevklerimiz yoktur, farklı şeylerden hoslaniriz. Ara sıra naz yaparım birlikte bisiler yapalım diye, kanına girersem dediğimi yapar. Mesela bugün birlikte mutfağa girip kahvaltı hazırladık, çok eğlenceliydi
Onun dışında aynı evin içinde ayrı takılırız, ara ara birbirimizin yanına gidip selam veririz ilk kez karşılaşıyor gibi
Yani aslında erkeklerin ayrı takılmak istemesi , köşesine çekilip başka uğraşlar bulmasını ben normal karşılıyorum. Ama arada bir de orta yolda buluşup birbirimizi mutlu etmeliyiz tabi.
Sana tavsiyem, çok fazla üzerine gitme adamın, bu sefer herşeyi büyüten evde durduk yere sorun çıkaran kişi olursun. Onun yerine naz yap, seninle vakit geçirmek hoşuma gidiyor, hadi gel şunu yapalım, seninle şuraya gitmeyi seviyorum falan filan de

Kaliteli zaman göreceli biraz ve zorlamayla olacak iş değil. Karşılıklı istek lazım. Bunaldığın şey tek başınaykenki özgürlüğüne olan özlem mi yoksa evliyken de iyiyim aslında kocamla aktivite yapsam da yeter mi ?
Bir şeyleri yoluna koymak istiyorsan eğer şikayet etmeyi bırak ve çaktırmadan onu aktif et. Hadi bebeği uyutalım da bir kahve içelim sen de şu diziyi aç çok sürükleyiciymiş ya da iki el tavla atalım ya da sen ne istersen işte. Aktivite yapmak için ypılıyorsa görev gibi oluyor ve zevk alınmıyor.

Burda da Ocak ayında herkeste uzun süren grip vakaları oldu...
Okulda bende dahil birçok öğretmen arkadaş Ocak ayını hasta geçirdik.
Hatta Büyükşehir Belediye Başkanımızın bir açıklaması var "Hatay Aralık,Ocak ayında geçirdi bu hastalığı" diye...

Son düzenleme:
Bu dediğini birlikte aktivite yapmak için değil de onu ev işlerine katmak için yapıyorum

Deli olucam cidden. Sonunda seni bilgisayarınla başbaşa bırakıcam diyorum. Nankörsün neyin eksik diyor. Nasıl boş bi bakış açısı
Canım ben de eskiden hep adamdan bekliyordum bisiler yapmasını. Benimle ilgilensin, dışarı çıkıp gezdirsin, ev işinde yardım etsin diye . Yapmyinca da sitemlenirdim. Sen hiç yardımcı olmuyorsun, işler bana bakıyor hiç vakit geçirmiyoz birlikte diye. Sonra dedim bu böyle olmaz. Aldım karşıma konuştum. Sen çalışıyorsun ben de çalışıyorum, ya evin işlerini beraber yaparız kendimize zaman ayırıriz ya da herkes kendi yemeğini, çamaşırını,utusunu yapsın bundan sonra dedim. İnatlasti seninki gibi nankörlük yapma ,neyimiz eksik, her şeyimiz var, zor geliyorsa sen de yapma bundan sonra falan filan. Sen misin öyle diyen 2 hafta hiç bisiye elimi sürmedim. Baktı ben sözümden dönmüyom, şimdi bişi istedim mi yapıyor. Arada naz yapmam gerekse de sonunda sözümü dinliyor

Kızlar ben de bı öneride bulanayim sizlere belki aranızda bilenleriniz vardır. Bu uygulamayı indirip nasıl bir spor yapmak istediğinizi ve hedefinizi yazınca size özel bı spor programı hazırlıyor. Hareketlerin anlatımı Türkçe ve gayet güzel. Ben dün indirdim bugün başlayacağım. Siz de bı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…